PDA

View Full Version : No Future.



katsar
16/07/2020, 16:55
Γράφω εδώ ,κάπου ΠΡΕΠΕΙ να τα πω,έστω να τα γράψω να φύγουν από μέσα μου,θα σκάσω ,θα εκραγώ,θα χτυπήσω βολαν μπιέλα ρουλεμάν ,εγκεφαλικό όλα μαζί.
Όχι για να γίνει απαραίτητα συζήτηση ,εξάλλου τι να πεις που δεν έχει γραφτεί ξανά και ξανά και ξανά.
Βρίσκομαι εν βρασμό ψυχής να με συγχωρέσουν οι μοντερειτορς.

Σκατάνθρωποι.
Ναι αυτό είναι στο σύνολο τους οι κάτοικοι του χωριού ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ. Αναρωτιέμαι 20 φορές την μέρα τι κάνω ακόμα εδώ,τι σχέση έχω με αυτά τα (.......) βάλτε ότι θέλετε.
Ο λόγος της σταγόνας,τραγικός.Ο θάνατος ενός παιδιού 16 χρονών συνεπιβάτη στο παπάκι του παππού του.Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό.Νο χελμετ.
Την ώρα που γράφω αυτά στο γραφείο μου περνάνε ασταμάτητα παπάκια και κάποιες μεγάλες ΟΛΟΙ χωρίς κράνος.Καλά κάνουν θα πει ένας.Τι σε νοιάζει ρε φίλε ο άλλος.
Δεκτό.
Τρελαίνομαι όμως με αυτά που συζητάνε από το πρωί στα fakebook και από στόμα σε στόμα.

''Να αποδωθούν ευθύνες !!! Τι κάνουν οι πολιτικοί;;;Δρόμος καρμανιόλα!!!''
ΤΙ ΣΤΟΝ Π@@@ΤΣΟ ρε Μ@Λ@ΚΕΣ ,έχετε τα παιδιά σας να κυκλοφορούν χύμα,ΕΣΕΙΣ τα μάθατε έτσι από μωρά ,οι μπάτσοι ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ δεν έχουν γράψει ούτε ΕΝΑΝ 10 χρόνια που είμαι εδώ.
Ένας,ΈΝΑΣ δεν έγραψε στα δεκάδες σχόλια στα φεισμπουκ ''βρε παιδιά σας παρακαλώ,φοράτε ένα γαμημένο κράνος να χαρείτε''.
Πολιτική,ευθύνες,δρόμοι καρμανιόλες ,δρόμοι να κλείνουν με την απαίτηση να φτιαχτεί νέος δρόμο-έγινε πριν 2-3 μήνες πανω κάτω με την αφορμή του θανάτου 2 άλλων παιδιών με ιχ,που πηγαίναν ΠΑΤΗΜΕΝΟΙ και έπεσαν και πάνω στο ΙΧ μιας κοπέλας που σώθηκε.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ NA ΛΕΕΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και τα ζωα να βαράνε παλαμάκια !!!!!!!!!!

Ένας,1,ΕΝΑΣ να πει ρε παιδιά να κάνουμε μια ενημέρωση ,να πει μην τρέχετε ρε ,βάλτε ένα κολοκράνος ,βάλτε ζώνες. ΦΙΛΟΙ σας σκοτώνονται ,συμμαθητές σας!!
Όχι,να αποδοθούν ευθύνες ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
Οι δικές σας ευθύνες ρε αποτυχημένοι ΓΟΝΕΙΣ,αποτυχημένοι άνθρωποι, πότε θα αποδοθούν;;

billy of the R6
16/07/2020, 17:17
Δεν υπάρχει σωτηρία, γιατί αυτό δεν είναι μόνο πρόβλημα των μηχανόβιων αλλά γενικά των ανθρώπων πάντα κάτι άλλο φταίει και ποτέ οι ίδιοι :(

billy84
16/07/2020, 17:32
Τραγική νοοτροπία η οποία περνάει απο γενιά σε γενιά.Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν όμως τον κανόνα.Απο που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...:(

katsar
16/07/2020, 17:32
Αντιγράφω 2-3 σχόλια .

''Mpravo. K. Mtsotakh. K. Tsipra. Alos. Enas. Nekros.. Pos. Kimoste. To. Bradi''
''που είναι η βουλευτές μας''
''ΕΥΘΥΝΕς ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ?απο ποιον ?υπαρχει αρμοδιος?δυστυχως ΟΧΙ,αυτη ειναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ με τους τοπικους και κεντρικους ηγετες της .''
''Οι τρείς βουλευτές της συμπολίτευσης του νομού μας που είναι να κλείσουν τα διόδια γιατί το δρόμο δεν είναι λύση μόνο να πληρώνουμε διόδια σε δρόμους που δεν υπάρχουν είναι και νομικοί τώρα κατά πόσο είναι καλοί είναι σχετικό γιατί δεν θα ασχολούνταν με την πολιτικοί οι καλοί δικηγόροι ασχολούνται μόνο με το επάγγελμα τους.''

bros 650
16/07/2020, 17:49
Ο Ιαβέρης τα λέει χρόνια ολόκληρα ποιος τον ακούει; Το αυτοκίνητο είναι όπλο και ο οδηγός το βλήμα . Στο εξωτερικό υπάρχει έλεγχος υπάρχουν κάμερες κτλπ γι'αυτό και είναι νομοταγείς γιατί ξέρουν ότι αν κάνουν την παπαρια θα το φάνε το πρόστιμο έχουν μεγαλώσει σε ένα σύστημα που συνέχεια τους ελέγχει και τιμωρούνται όταν παρανομουν όχι μόνο στην οδήγηση αλλά σε όλα. Εδώ στην Ελλάδα πιο εύκολο να είσαι παράνομος και να κάνεις ότι θέλεις γιατί δεν υπάρχει έλεγχος και τιμωρία.

bulmont
16/07/2020, 17:56
https://www.youtube.com/watch?v=BIlUvEOhFos

Acacius
16/07/2020, 17:58
Γιατί να αποδεχθούμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, όταν μπορούμε να τα φορτώσουμε όλα σε κάποιον άλλον και να κοιμόμαστε καλύτερα τα βράδια;

BLiTzER
16/07/2020, 18:10
Στα χωριά δεν ξέρουν καν τι σχήμα έχει ένα κράνος. Όπως δεν ξέρουν τι σημαίνει νόμιμη οδήγηση γενικότερα. Ξέρετε, αυτή με άδεια οδήγησης, ασφάλιση οχήματος κτλ. Ό,τι σπέρνεις...

Acacius
16/07/2020, 18:19
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ NA ΛΕΕΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ

Νταξ, στην Ηλεία δε χρειάζεται να είσαι μητροπολίτης για να την ακούσεις έτσι

katsar
16/07/2020, 18:23
«Πρέπει να σας εξομολογηθώ. Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στην Μητρόπολη ιδιαίτερα θερμά λόγω των γεγονότων προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: «Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα αμέσως. Το μεταφέρω στον κ. πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρος όλων μας εδώ να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι»

BLiTzER
16/07/2020, 18:25
Ε ας προσευχηθεί να σταματήσουν οι θάνατοι. Problem solved.

KotsosDR
16/07/2020, 19:46
Στα χωριά δεν ξέρουν καν τι σχήμα έχει ένα κράνος. Όπως δεν ξέρουν τι σημαίνει νόμιμη οδήγηση γενικότερα. Ξέρετε, αυτή με άδεια οδήγησης, ασφάλιση οχήματος κτλ. Ό,τι σπέρνεις...

ισχύει αλλά και στο Κερατσίνι πχ δεν είναι καλύτερη η κατάσταση

toyar
16/07/2020, 19:55
Στα μέρη της συζυγου (Αιτωλοακαρνανία) σκοτωνεται ένας πιτσιρίκος τη βδομάδα....
Οι υπόλοιποι πάνε στην κηδεία ακρανωτοι με πάπια χωρίς φρένα φώτα κλπ
Παιδεία λέγεται και δυστυχώς δεν υπάρχει....

RaGe_Raptor
16/07/2020, 20:11
Είπα κι εγώ άνοιξε θέμα για το dark.

o teos
16/07/2020, 20:30
:yawn::yawn::yawn:

jimpap
16/07/2020, 21:04
Δυστυχώς παιδιά, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Θυμάστε πριν δύο χρόνια 3 15χρονα στην Κυπαρισσία ; (https://www.star.gr/eidiseis/ellada/442406/egine-h-khdeia-twn-3-15xronwn-sthn-kyparissia)
Μόνο ο καθένας μας να βάζει το μικρό του λιθαράκι. Έστω και 1 μυαλό να αλλάζουμε.

panavour
16/07/2020, 21:18
Αγνη ελληνικη επαρχια,κοινωνικο IQ ραδικιου,κουτσομπολιο,κοινωνικος ρατσισμος αν εισαι εστω και λιγο διαφορετικος (κοντος,χοντρος,αναπηρος ,χωλος,ασχημος,και αλλα ευκολως εννοουμενα),οικογενειακοι δεσμοι (κυριως στην αποδοχη της παρανομιας),ατιμωρησια λογω του οτι ολοι ειναι γνωστοι και ο ενας υποστηριζει-συγχωρει τον αλλο,και προσδοκα και απο τον ελεγχοντα να δειξει ανοχη,και γενικα ολη η παθογενεια της ΚΛΕΙΣΤΗΣ κοινωνιας.Βαλε και την απολυτη υποστηριξη των Μαυρογιαλουρων πολιτικων της περιοχης σε οποιαδηποτε αιτημα-μαλακία,αρκει να
εκλεγουμε ξανα και εδεσε το γλυκο.Στα δε συγκεκριμμενα μερη λογω και της τοπικης φημισμενης παραγωγης -καλωπιστικων φυτων-:bawl::lol: η παραβατικοτης χτυπαει κοκκινο.

basilis_k6
16/07/2020, 21:29
αμα εγω βγω και πω ψηφίστε με και οποιος ειναι χωρις κράνος/ζωνη ή πίνει ή μιλάει στο κινητο του περνω το διπλωμα 1 χρόνο και του ριχνω και 500ευρω προστιμο δεν θα με ψηφισει ουτε η μάνα μου.
το ίδιο αμα πω για τακτοποίηση στο δημόσιο να μην υπάρχουν ΔΥ φαντάσματα. Μπορω να βρω πολλά παραδείγματα τέτοια. Ολοι θέλουμε να μπεί τάξη στα λόγια και στο fb. Αγανακτισμένοι, κουρασμένοι, αηδιασμένοι....του καναπέ και του πληκτρολογίου. Αν ομως ερθει η ώρα να βάλουν και εμας σε τάξη δεν μας αρέσει. Θέλουμε τάξη εκει που πιάνει μονο τον άλλον. Η θέση εξω απο το σπίτι μου με τις καρέκλες δική μου. Το επίδομα αγγλικών ενώ με το ζόρι ξέρω να γράφω ελληνικά με τόνους δικό μου. Το κόκκινο αυτο ειναι διπλα στο σπίτι μου βρε αδερφεεεεεέ...

Σε 50 χρόνια κάποιος θα γράφει τα ίδια με σένα εδω. Αποδέξου τη χωρα με τα καλα και τα κακα της γιατί έτσι θα μείνει.

Bowleno
16/07/2020, 23:05
Καρμανιόλα ο δρόμος; Καρμανιόλα. ΕΣΥ ρε μαλάκα το ξέρεις κι όμως πας ακρανωτος, πατημένος με όσα.... Μάλιστα οκ. Και ψηφίζουν κιόλας ....

doctoras
16/07/2020, 23:15
Ειδα το τιτλο και μου ηρθε το παρακατω

God save the queen
We mean it man
There's no future
In England's dreaming God save the queen
No future
No future
No future for you

Ως αποτέλεσμα της νοοτροπία μας παίρνουμε αυτο που αξίζουμε..εχει και καλα εκτος απο αυτα που συζηταμε καθημερινά.

Το θεμα με τα δικυκλα που γουστάρουμε εδω μεσα. Εκτος απο την οδυνηρή απωλεια μιας ψυχης που ολοι αντιλαμβάνονται ως το μέγιστο αρνητικό γεγονός σε μια κοινωνία. Τα φαινομενα της δυσφήμησης και αποθάρρυνσης για την μοτοσυκλετα επιδραει αθροιστικά στο συνολο της κοινωνιας.

Ομως αν δεις εκτος απο της περιπτώσεις που δε φοραει κρανος ενα παιδι κατα την μετακινηση του και πεφτει με 20χλμ και "χανεται". Στο ιδιο παρονομαστή οι ευθιακιδες που επιταχύνουν πρωτο η δευτερο τριψήφιο νουμερο εντος πολεοδομικού και στη πρωτη στραβη δε "μαζεύεται" με τιποτα.
Ο επιδειξιας, ο καγκουρας, ο κοντρακιας και αλλες κατηγορίες παιζουν εξισου στο φαινόμενο δυσφήμησης και αποθάρρυνσης, απο αυτο που έχουμε ορισει οι περισσοτεροι στα φορα αλλα και εξω τι ειναι μοτοσυκλετισμος και τι αυτοκίνηση

Coyote.V
17/07/2020, 07:59
419723

419724

DrBig
17/07/2020, 08:22
Η ρωσσικη ρουλετα ειναι σπορ. Υπαρχουν πολυ πιο σοβαροι λογοι να στεναχωρηθει κανεις.

Kickstart
17/07/2020, 10:15
μετα απο σχεδόν τρεις δεκαετιες στους δρόμους όλης της Ελλάδας πάνω σε δυο ρόδες έχω καταλήξει στο εξής..

το προβλημα είναι ενας και μόνον παραγόντας και αυτός είναι και η λύση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κύριοι.

κόβει κώλους;

λύνεται το πρόβλημα την άλλη μέρα κιόλας..

δεν κάνει τίποτα και ότι κάνει το κάνει εφήμερα;

ε τότε θα χουμε μια ζωή τα ίδια και τα ίδια...

μην περιμένετε από τον απλό πολίτη και ειδικά της περιφέρειας να νιώσει και να καταλάβει βασικά πράγματα γύρω από την οδική ασφάλεια...δεν μπορεί, είναι θέμα παιδείας (ανύπαρκτη), είναι σα να προσπαθούμε να βάλουμε μια μαϊμού να λύσει μαθηματικές εξισώσεις (που κάποια στιγμή το ζωντανό παίζει και να τα καταφέρει, ο ραντομ ελληνας οδηγός ποτέ).

πριν κλείσω να πω φυσικά οτι την ελλ αστυνομία την ελέγχει η εκάστοτε κυβέρνηση...όταν λοιπόν δεν δίνει σαφής διαταγές και δεν στην αφήνει να κάνει τη δουλειά της (σβησίματα κλήσεων κτλ κτλ κτλ) τότε καταλαβαίνουμε γι τι κράτος οίκο ανοχής μιλάμε..

περαστικά μας και μην μας τύχει.

o teos
17/07/2020, 10:35
Ναι η αστυνομία φταίει και η κυβέρνηση που ο Έλλην σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη σε τέτοια θέματα είναι ακόμα στο επίπεδο νοητικής ικανότητας του μπαμπουινου......παω να χασμουρηθω ξανά στη γωνία μου...:yawn:

Parking
17/07/2020, 10:44
Ναι η αστυνομία φταίει και η κυβέρνηση ....

Η Κυβέρνηση πρέπει να έχει σοβαρούς ανθρώπους
και να είναι μπροστά σε σχέση με το λαό.
Πρέπει να τους δίνει δηλαδή κατευθυντήριες γραμμές
με νόμους ΕΣΠΑ κλπ
Για αυτό υπάρχει και το επικρατείας άλλωστε.
Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα για τους κεντρικό κράτος ολιγαρχικού τύπου αλλά δεν 'εχω ούτε χρόνο
ούτε διάθεση
Μια εικόνα όμως 1000 λέξεις
419726

o teos
17/07/2020, 11:02
Η κυβέρνηση κάποτε ήταν μερος του λαού...βαλτα κάτω και δες ποιος έκανε τι...η κότα το αυγό η το αυγό την κότα....προχωράμε γιατί και εγώ δεν έχω όρεξη...ειδικα για τα θέματα που πάντα φταιει κάποιος άλλος και όχι η καμπούρα του καθένα...οπου καθένας κάποια θείος σε κάποιο χωριό κάποιος παππούς μας κάποιος ανιψιός μπλα μπλα μπλα....

panavour
17/07/2020, 11:07
Η κυβέρνηση κάποτε ήταν μερος του λαού

Τι θες να πεις οτι τωρα δεν ψηφιζεται απο τους ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ (EL) αλλα απο τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ τους ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ?:(

Parking
17/07/2020, 11:09
Η κυβέρνηση κάποτε ήταν μερος του λαού...βαλτα κάτω και δες ποιος έκανε τι...η κότα το αυγό η το αυγό την κότα....προχωράμε γιατί και εγώ δεν έχω όρεξη...ειδικα για τα θέματα που πάντα φταιει κάποιος άλλος και όχι η καμπούρα του καθένα...οπου καθένας κάποια θείος σε κάποιο χωριό κάποιος παππούς μας κάποιος ανιψιός μπλα μπλα μπλα....

Στη δημοκρατία η τήρηση του νόμου είναι καθολική και υποχρεωτική.
419727

SeniorCanardo
17/07/2020, 11:32
Ρε "Μάρλον Μπράντο" πίστεψες ότι γράφει το περιπολικό...:bawl:

Μάλλον το μηχανάκι γράφει και δεν είχε που να στηρίξει το μπλοκάκι.


Κάτι τέτοια διαβάζω και νομίζω πως ο μόνος μπάτσος που έχετε γνωρίσει είναι ο "μπάτσος του Μπέβερλυ Χίλς".:bawl:

doctoras
17/07/2020, 12:12
Ο μπατσος ειναι επισης ελληνας

thunder ace
17/07/2020, 12:37
Σαφώς και παίζει τρομερό ρόλο το κράτος η αστυνομία κλπ κλπ που γράψατε εδώ μέσα.
Όμως ο κάθε μουλος (ειμουν και εγώ τέτοιος ) που βγαίνει από το σπίτι του ξεκρανοτος , χωρίς κάποια στοιχειώδη προστασία.....Δεν έχει πατέρα; Μάνα; Κάποιον πιο μεγάλο να του πει πού πας ρε τσογλανε;
Θα πω κάτι ,που ξέρω ότι είναι βαρύ και πιθανόν να παρεξηγηθεί : στα αρχι...α μου για τον κάθε μαλακά που " σκοτώνεται"...... και πιο πολύ στα αρχ....α μου για αυτούς που τους κλαίνε και καταριούνται όλους τους άλλους,την τύχη κλπ.
Εγώ είμαι μαλακας που και στους δύο μου γιους,γαμηθηκα να τους "λέω" να τους συμβουλεύω,να τους μαθαίνω κλπ;
Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον στην Αθήνα, αλλά εδώ στην γαμωεπαρχια που ζω 10 χρόνια,τα έχω δει όλα.
Οι καραβλαχοι έχουν γραμμένα τα παιδιά τους στα παπάρια τους...........καφενείο, τσίπουρο, μεζέδες και δόξα τω Θεό.
Παράδειγμα ; Ένας μουλος 16/17 χρόνων έκανε ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς με το 6βολτο.
Πιάνει ένας τον πατέρα του,του μιλάει.
Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση του πατέρα;
Και εσένα τι σε κοφτει ρε; ΕΣΥ ΤΟΥ ΒΆΖΕΙΣ ΒΕΝΖΊΝΗ;
Το ότι αυτή τη στιγμή ο μουλος από θαύμα ζει(διέλυσε και τα δύο του πόδια) το προσπερναμε.
Αυτά.

buckley
17/07/2020, 12:39
Ρε "Μάρλον Μπράντο" πίστεψες ότι γράφει το περιπολικό...:bawl:

Μάλλον το μηχανάκι γράφει και δεν είχε που να στηρίξει το μπλοκάκι.


Κάτι τέτοια διαβάζω και νομίζω πως ο μόνος μπάτσος που έχετε γνωρίσει είναι ο "μπάτσος του Μπέβερλυ Χίλς".:bawl:

Και κάποιος τον φωτογράφησε γιατί είπαμε :confused:
Μην τα πετάμε έτσι αυτά νομίζω :wave2:

buckley
17/07/2020, 12:41
Έχει και ένστολους δω μέσα, ας μιλήσουν.

SeniorCanardo
17/07/2020, 13:04
Έχει και ένστολους δω μέσα, ας μιλήσουν.

Μα έχουν μιλήσει πολλές φορές δεν τα διάβασες :D

Μάλιστα ήταν και αρκετά προσεκτικοί και ευγενικοί και τα "στρογγύλεψαν" λίγο τα πράγματα.

Για να πετύχεις κανένα πάνω στα τσίπουρα και ρώτα τον "πως είναι πραγματικά τα πράγματα στη υπηρεσία", εκεί να δεις τι θα ακούσεις.
Παίζει να γύρει στον ώμο σου και να κλάψει. :bawl:

Parking
17/07/2020, 13:11
Σαφώς και παίζει τρομερό ρόλο το κράτος η αστυνομία κλπ κλπ που γράψατε εδώ μέσα.


Πιο μεγάλο ρόλο θα έπρεπε να παίζει
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

katsar
17/07/2020, 13:14
Το θέμα δεν είναι αν κάνει την δουλειά της η αστυνομία ή όχι.
Το θέμα είναι πως κάποιοι σκοτώνονται και αντί να γίνουν παράδειγμα οι υπόλοιποι κατηγορούν το κράτος,τους πολιτικούς,τον αναδρομο Ερμη κτλ.
Που δεν πάει καν το μυαλό τους ότι ο συγχωριανός/φίλος/συγγενής σκοτώθηκε γιατί δεν φορούσε κράνος ,γιατί έτρεχε με 200 χωρίς ζώνη.

VANDA
17/07/2020, 13:46
Έχει και ένστολους δω μέσα, ας μιλήσουν.

Καλά, δεν είναι και απαραίτητο.

SeniorCanardo
17/07/2020, 13:59
Και κάποιος τον φωτογράφησε γιατί είπαμε :confused:
Μην τα πετάμε έτσι αυτά νομίζω :wave2:

Το περιπολικό έχει αναμμένο φανό,ανοιχτό παράθυρο και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος μέσα, συμπερασματικά δεν είναι παρκαρισμένο. :rolleyes:

Εκτός αν μπούνε "τα παιδιά" και μας πούνε ότι έτσι τα παρατάνε για το "ξεκάρφωμα". :wave2:

buckley
17/07/2020, 15:11
Καλά, δεν είναι και απαραίτητο.

Καλό είναι να διαμορφώνουμε σφαιρική άποψη ,κατά κύριο λόγο (όχι μοναδικό βέβαια) πιστεύω ότι είναι δεμένα τα χέρια τους.

BLiTzER
17/07/2020, 15:12
Καλό είναι να διαμορφώνουμε σφαιρική άποψη ,κατά κύριο λόγο (όχι μοναδικό βέβαια) πιστεύω ότι είναι δεμένα τα χέρια τους.

Εκτός όταν στέλνουν κόσμο σε νοσοκομεία και νεκροτομεία. Τότε δεν είναι δεμένα.

buckley
17/07/2020, 15:16
Το περιπολικό έχει αναμμένο φανό,ανοιχτό παράθυρο και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος μέσα, συμπερασματικά δεν είναι παρκαρισμένο. :rolleyes:

Εκτός αν μπούνε "τα παιδιά" και μας πούνε ότι έτσι τα παρατάνε για το "ξεκάρφωμα". :wave2:

Μπορεί το όργανο που γράφει να βγήκε από το περιπολικό .Σημασία δεν έχει βέβαια αλλά ας μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και σχολιάζουμε για μπάτσους μπέβερλυ χιλς κλπ
ΥΓ Πάει και για τη Βάντα αυτό ...Ο Μπάκλης είναι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει τα όργανα, έχουν όμως κάθε δικαίωμα να πουν και να σχολιαστεί η άποψή τους.
Βέβαια μπορεί η πλατφόρμα να μην θέλει, άλλο καπέλο αυτό :wave2:

buckley
17/07/2020, 15:17
Εκτός όταν στέλνουν κόσμο σε νοσοκομεία και νεκροτομεία. Τότε δεν είναι δεμένα.

Οκ κατάλαβα , τέλος από μένα.

OldMan
17/07/2020, 15:41
Καλό είναι να διαμορφώνουμε σφαιρική άποψη ,κατά κύριο λόγο (όχι μοναδικό βέβαια) πιστεύω ότι είναι δεμένα τα χέρια τους.

Εεεεε... γκχχχχ...

Μη τα λες αυτα στον Βαντα που και εχει διαμορφωσει "επιτοιχια" αποψη και τα "δεμενα χερια" δεν ηταν αυτα των ενστολων..

PaNick67
17/07/2020, 16:47
Ναι η αστυνομία φταίει και η κυβέρνηση που ο Έλλην σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη σε τέτοια θέματα είναι ακόμα στο επίπεδο νοητικής ικανότητας του μπαμπουινου......παω να χασμουρηθω ξανά στη γωνία μου...:yawn:

Πριν 20+ χρονια γυριζα απο Ιταλια με μηχανη.Μπηκαμε στο καραβι καμια 50ρια μηχανες. Στην Ηγουμενιτσα που κατεβηκαν αρκετοι τα δερματινα, τα κρανη και τα γαντια ηταν στις βαλιτσες , κατω απο δικχτακια, κλπ. Με σαλβαρια, κοντομανικα και ακρανωτοι κατεβηκαν ολοι! Στην Πατρα που κατεβηκα ντυμενοι σωστα ηταν οσοι εφυγαν προς ΕΟ για ΑΘηνα

Τα ιδια και στην Κρητη καποια χρονια αργοτερα. Ολοι οι Γερμανοι στο πλοιο αλλαξαν αμφιεση στο πιο καλοκαιρινο και τα κρανη τα επιασαν στα μπαγκαζια.

Δεν ξερω ποση παιδεια εχουν οι εξω αλλα χωρις τον μπαμπουλα του τσεου που θα σε γραψει η παιδεια παει περιπατο και αυτο το βλεπεις οταν ερχονται στην χωρα μας.

RaGe_Raptor
17/07/2020, 20:28
Πριν 20+ χρονια γυριζα απο Ιταλια με μηχανη.Μπηκαμε στο καραβι καμια 50ρια μηχανες. Στην Ηγουμενιτσα που κατεβηκαν αρκετοι τα δερματινα, τα κρανη και τα γαντια ηταν στις βαλιτσες , κατω απο δικχτακια, κλπ. Με σαλβαρια, κοντομανικα και ακρανωτοι κατεβηκαν ολοι! Στην Πατρα που κατεβηκα ντυμενοι σωστα ηταν οσοι εφυγαν προς ΕΟ για ΑΘηνα

Τα ιδια και στην Κρητη καποια χρονια αργοτερα. Ολοι οι Γερμανοι στο πλοιο αλλαξαν αμφιεση στο πιο καλοκαιρινο και τα κρανη τα επιασαν στα μπαγκαζια.

Δεν ξερω ποση παιδεια εχουν οι εξω αλλα χωρις τον μπαμπουλα του τσεου που θα σε γραψει η παιδεια παει περιπατο και αυτο το βλεπεις οταν ερχονται στην χωρα μας.

Έτσι είναι,το βλέπεις κι από τις ταχύτητες με τις οποίες περνάνε από κατοικημένες περιοχές τα φέροντα γερμανικές πινακίδες αυτοκίνητα. Όπου ξέρεις ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις,η "παιδεία" πάει περίπατο,μας δείχνει η πραγματικότητα

Vstrommer71
17/07/2020, 21:02
Εγώ βέβαια να πώ ότι ο συμπατριώτης μας είναι καθόλα νόμιμος έναντι του κορωνοϊού.Φοράει μάσκα:lol:
Το καλό να λέγεται!
(και επίσης δεν οδηγεί Beverly για το οποίο υποχρεωτικά προβλέπεται ο οδηγός να φέρει μαγιό,γυαλιά ηλίου και σαγιονάρα δίχαλο)

419729

Coyote.V
17/07/2020, 23:05
Εγώ βέβαια να πώ ότι ο συμπατριώτης μας είναι καθόλα νόμιμος έναντι του κορωνοϊού.Φοράει μάσκα:lol:
Το καλό να λέγεται!
(και επίσης δεν οδηγεί Beverly για το οποίο υποχρεωτικά προβλέπεται ο οδηγός να φέρει μαγιό,γυαλιά ηλίου και σαγιονάρα δίχαλο)

Προστατεύει το σαγόνι, δε λέω... και εδώ πέναλτι.

doctoras
17/07/2020, 23:30
Παντως αν σκάσει στην ασφαλτο θα αλλαξει δερμα σαν την σαλαμανδρα...

Ειναι και θειος ρε ..ουστη μου...

nassosxlvbros
18/07/2020, 00:32
Πιο μεγάλο ρόλο θα έπρεπε να παίζει
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Συμφωνώ εν μέρει.Κάποιο όμως το στέλνουν το παιδί σχολείο με τις πρώτες βασικές αρχές τρόπων,συμπεριφοράς και κοινωνικότητας.
Συνεπώς τον πρώτο και βασικό ρόλο στην εξέλιξη και την πρόοδο ενός μικρού παιδιού τον έχει το σπίτι και η οικογένεια.

andreastwin
18/07/2020, 18:59
Απο την παιδια ξεκινανε ΟΛΑ. ευρω[πεοι] ημαστε μονο στο νομισμα.Σκεφτηκε ποτε κανεις υπουργος να μη γ@μισω τα υπουργια τους να βαλει το μαθημα οδικη αγωγη!!!. αλλα ολα ειναι ενα μαγαζακι.

toyar
18/07/2020, 19:07
Το σκέφτηκε ο Λιάπης αλλά του κόψανε κλήση για πλαστές πινακιδες οι αλητες

panavour
18/07/2020, 19:14
Ολα ξεκινανε απο το -παραδειγμα οικογενεια-μετα το σχολειο,και μετα η επιβολη του νομου.
ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ
1)Η οικογενεια δεν δινει καλο παραδειγμα,πατερας μανα χωρις κρανος-ζωνη,κακη οδικη συμπεριφορα, παραβατικη δραστηριοτητα κπλ.
2)Σχολικη αδιαφορια,μη υπαρξη μαθηματων οδικης αγωγης.
3)ΜΗ εφαρμοφη των νομων.

AUFGEBRACHT
18/07/2020, 19:22
Να ΄ταν μόνο το πρόβλημα η Βάρδα Ηλείας και οι κάτοικοί της, θα ήμασταν ευτυχισμένοι...

Το θέμα δεν είναι οι σκατάνθρωποι, το θέμα είναι ότι οι κάτοικοι αυτής της ταλαίπωρης χώρας έχουν σκατά στο κεφάλι τους... γιαυτό άλλωστε και η χώρα είνα ταλαίπωρη... πως το είχε πει ο Σουρής; Κάθε χώρα έχει την κατάρα της, η κατάρα της Ελλάδας είναι οι Έλληνες...

Άσχετο με το γεγονός του πιτσιρικά με το παπί που πήγε ακράνωτος, αλλά ενδεικτικό. Γείτονάς μου με 2 παιδιά, αγόρια. Ο μεγάλος, πρέπει να 'ναι κοντά 30, την βγάζει-δεν την βγάζει, λιωμένος από την πρέζα καθημερινά, μπαινόβγαινε σε φυλακές για κλοπές, για σωματικές βλάβες, για θάνατο εξ' αμελείας (σε τροχαίο που προκάλεσε "φτιαγμένος"), μπαινοβγαίνει σε κλινικές μπας και απεξαρτηθεί... Χτες τον έφεραν πάλι σε κακό χάλι, ήταν σε αφασία, κι όχι μόνο αυτό, αλλά είχε φάει κι άγριο ξύλο, σπασμένο κεφάλι και χέρια...

Από μικρός θυμάμαι ήταν ο τρόμος της γειτονιάς... Πιτσιρικάς 10 χρονών κι έβριζε και βλαστήμαγε σαν τον τελευταίο μαχαιροβγάλτη λιμενεργάτη στη Μασσαλία του 1930, μιλάμε με τον ακούς να βλαστημάει 10 χρονών σκατό και να σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, στους καυγάδες πρώτος, 12 χρονών δικάβαλος με ποδήλατο έκανε καγκουριές και σκοτώθηκε ο συνεπιβάτης του, ξαναλέω με ποδήλατο!!! Λέγανε όλοι στον πατέρα του, "ρε συ Τάσο, προσέξτε τον πιτσιρικά, δεν τον ακούτε, δεν τον βλέπετε πως φέρεται;" Όμως ο περήφανος πατέρας περιχαρής είχε την αποστομωτική απάντηση "οι άντρες έτσι κάνουν ρε, βρίζουν, τι είναι το παιδί, φλώρος;". Όντως, ο πιτσιρικάς δεν έγινε φλώρος, κάτι πήγε όμως στραβά... κι ο πατέρας, αδέκαρος πλέος αφού έχει πουλήσει τα πάντα για να πληρώνει τις αγαθοεργίες του γιόκα του περήφανου, αναρωτιέται τι πήγε στραβά με αυτό το παιδί... τίποτα δεν πήγε στραβά ρε Τάσο, δεν έγινε φλώρος το παιδί... έγινε πρεζόνι, κλέφτης, βιαστής, δολοφόνος, φλωράκι πάντως δεν έγινε, πρώτος στους καυγάδες... θα πω κάτι σκληρό... αν τον λυπάμαι; ΟΧΙ!!! Ό,τι έσπειρες θερίζεις...

Κι επειδή είμαστε σούπερ γειτονιά, η ιστορία θα επαναληφθεί... στα 10 μέτρα έχουμε μια πολύτεκνη οικογένεια... πατέρας νταλικέρης, 3 παιδιά, ηλικίες εκεί 13-17... Ο μεγαλύτερος φέτος τέλειωσε το Λύκειο, δεν ξέρω κι αν το τέλειωσε η αλήθεια, λένε ότι το παράτησε... Στυλ ψευτομαγκάκου της κακιάς ώρας, όλη μέρα λιωμένος με Playstation, μιλάμε μπορεί αν παίζει μέρες ολόκληρες, 2 τα ξημερώματα και τον ακούς να βλαστημάει και να ουρλιάζει επειδή έχασε στο παιχνίδι, μουσική στο τέρμα να ακούει κάτι τελειωμένα ελληνικά ραπ του συρμού που μιλάνε για πρέζες, γκόμενες και γρήγορα αμάξια... η μικρή πάει γυμνάσιο και κυκλοφορεί λες και μόλις βγήκε από κωλάδικο της Συγγρού, μεταξύ τους αποκαλούνται μόνο "μαλάκα" και "μαλακισμένο", ενίοτε το μόνο ρήμα που χρησιμοποιούν είναι το ρήμα "γαμιέσαι"... όταν το μπουμπούκι ήταν 10-12 χρονών στηνόταν στο παράθυρο και μόλις έβγαινε η γυναίκα μου να απλώσει της χτύπαγε το τζάμι και ξεβρακωνόταν και τον έπαιζε... μια μέρα βγήκα κι εγώ μαζί, του είπα ότι θα τον γαμήσω και το έκοψε δια παντός... εννοείται ότι οι γονείς ενημερώθηκαν, κι η αντίδραση ήταν "παιδιά είναι, αγόρια είναι, δεν έγινε και κάτι"... Δεν ξανασχολήθηκα με τον τελειωμένο νταλικέρη... περιμένω υπομονετικά τη στιγμή που κι αυτός θα αναρωτιέται τι πήγε στραβά με τα παιδιά του...

sanctusan
18/07/2020, 19:38
No Future (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158864)

strokt up
20/07/2020, 12:17
Στα μέρη της συζυγου (Αιτωλοακαρνανία) σκοτωνεται ένας πιτσιρίκος τη βδομάδα....
Οι υπόλοιποι πάνε στην κηδεία ακρανωτοι με πάπια χωρίς φρένα φώτα κλπ
Παιδεία λέγεται και δυστυχώς δεν υπάρχει....

Εντάξει δεν θρηνούμε τόσο συχνά θύματα τα τελευταία χρόνια αλλά ναι ισχύει στο 100%. Μετά την Κρήτη λογικά είμαστε εμείς στα θανατηφόρα τροχαία. Το παράδοξο είναι ότι στην Κρήτη φοράνε όλοι κράνος.

strokt up
20/07/2020, 12:22
Σαφώς και παίζει τρομερό ρόλο το κράτος η αστυνομία κλπ κλπ που γράψατε εδώ μέσα.
Όμως ο κάθε μουλος (ειμουν και εγώ τέτοιος ) που βγαίνει από το σπίτι του ξεκρανοτος , χωρίς κάποια στοιχειώδη προστασία.....Δεν έχει πατέρα; Μάνα; Κάποιον πιο μεγάλο να του πει πού πας ρε τσογλανε;
Θα πω κάτι ,που ξέρω ότι είναι βαρύ και πιθανόν να παρεξηγηθεί : στα αρχι...α μου για τον κάθε μαλακά που " σκοτώνεται"...... και πιο πολύ στα αρχ....α μου για αυτούς που τους κλαίνε και καταριούνται όλους τους άλλους,την τύχη κλπ.
Εγώ είμαι μαλακας που και στους δύο μου γιους,γαμηθηκα να τους "λέω" να τους συμβουλεύω,να τους μαθαίνω κλπ;
Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον στην Αθήνα, αλλά εδώ στην γαμωεπαρχια που ζω 10 χρόνια,τα έχω δει όλα.
Οι καραβλαχοι έχουν γραμμένα τα παιδιά τους στα παπάρια τους...........καφενείο, τσίπουρο, μεζέδες και δόξα τω Θεό.
Παράδειγμα ; Ένας μουλος 16/17 χρόνων έκανε ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς με το 6βολτο.
Πιάνει ένας τον πατέρα του,του μιλάει.
Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση του πατέρα;
Και εσένα τι σε κοφτει ρε; ΕΣΥ ΤΟΥ ΒΆΖΕΙΣ ΒΕΝΖΊΝΗ;
Το ότι αυτή τη στιγμή ο μουλος από θαύμα ζει(διέλυσε και τα δύο του πόδια) το προσπερναμε.
Αυτά.

Νομίζω έχει tdm αυτός τώρα.

Acacius
20/07/2020, 21:23
Το παράδοξο είναι ότι στην Κρήτη φοράνε όλοι κράνος.

Εκτός κι αν αναφέρεσαι στην Κρήτη της Νεμπράσκα, σου εγγυώμαι ότι αυτό δεν ισχύει. Να είσαστε δε χειρότεροι το θεωρώ απίθανο, αν και όχι αδύνατον.

thunder ace
20/07/2020, 21:27
Νομίζω έχει tdm αυτός τώρα.

Nαι

Bowleno
21/07/2020, 11:12
Νομίζω έχει tdm αυτός τώρα.


Nαι

Γειτονάκια στο χώρο είστε ρε σεις;:lol:

strokt up
21/07/2020, 11:29
Γειτονάκια στο χώρο είστε ρε σεις;:lol:

Εχω υπάρξει γείτονας με τα μισά μέλη εδώ μέσα. Τι εννοείς; :D

thunder ace
21/07/2020, 11:42
Εγω,ενω εχω γεννηθει στα μερη αυτα....τα τελευταια χρονια μενω σε αυτα.
Ολα μου τα χρονια ημουν Αθηνα (Καλλιθεα-και λιγο Βριλισσια)

newmember41
21/07/2020, 15:07
Παίδες εγω πάντως πιστεύω (όποιος διαφωνει μαζι μου, να με διορθώσει) ότι τελικά για όλο αυτό το μπάχαλο, δεν φέρει κάνεις άλλος την ευθύνη, παρά μόνο εμείς οι ΄΄Ελληναρες΄΄, ως λαός, με την γ@μ@μενη, ομολογουμένως απαράδεκτη, οδική παιδεία που έχουμε και δεν λέμε να την αλλάξουμε με τίποτα....

Bowleno
21/07/2020, 15:41
Εχω υπάρξει γείτονας με τα μισά μέλη εδώ μέσα. Τι εννοείς; :D

Ο δαίμων... Χωριό ήθελα να πω

PaNick67
21/07/2020, 16:36
Παίδες εγω πάντως πιστεύω (όποιος διαφωνει μαζι μου, να με διορθώσει) ότι τελικά για όλο αυτό το μπάχαλο, δεν φέρει κάνεις άλλος την ευθύνη, παρά μόνο εμείς οι ΄΄Ελληναρες΄΄, ως λαός, με την γ@μ@μενη, ομολογουμένως απαράδεκτη, οδική παιδεία που έχουμε και δεν λέμε να την αλλάξουμε με τίποτα....

Φιλε μου δεν εχουν κατι λιγοτερο οι "Ελληναρες" που λες απο τους "Αγγλαρες", "Γερμαναρες", κλπ. Εκτος απο την παιδεια φυσικα, η οποια λειπει σε ολες τις φασης της καθημερινοτητας οι εξω εχουν και ενα συστημα ελεγχου και επιβολης του ΚΟΚ. Οταν ξερεις οτι 9 στις 10 θα φας κληση επειδη δεν φοραγες κρανος, θα το βαζεις για να πας τα σκουπιδια στην γωνια. Το ιδιο και οταν κανεις καποια αλλη παραβαση.
Οταν περνας το οριο ακομα και για λιγα χιλιομετρα σου ερχεται σπιτι σου κληση και βαθμοι στο διπλωμα. Το ξανακανεις;

Αποδειξη για αυτο που λεω ειναι οτι ολοι εμεις που αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο (φυσικα δεν βγαζω την ουρα μου απ' εξω ) τεντωνουμε λιγο τα ορια του νομου η τον εφαρμοζουμε κατα το δοκουν, , μολις περασουμε τα συνορα ξαφνικα γινομαστε Ευρωπαιοι ρε παιδι μου, τυπικοτατοι παντου! :lol:

Maradi
21/07/2020, 22:00
Φιλε Νικο ειμαι της γνωμης οτι τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα λες. Ζω Σκωτια εδω και τριαντα χρονια και εχω παρα πολλους γνωστους με μηχανες. Κανενας, μα κανενας ποτε δεν σκεφτηκε να μη βαλει κρανος. Οχι γιατι το λεει ο νομος, απλα δεν ειναι τοσο ανεγκεφαλοι. Το σχολιο σου τους υποτιμα αδικαιολογητα. Και αν νομιζεις οτι δεν παραβατουν βγες ενα ΣΒΚ εδω να δεις πως και ποσοι τρεχουν. Ειναι ομως καποια ορια που δεν τα ξεπερνανε πχ κοκκινα, σφηνες αλα Ελληνικα, τρικαβαλα, ανασφαλιστοι, κλπ κλπ. Στην Ελλαδα, δεν τεντωνεις ορια οταν περνας με κοκκινο, ξεφτυλιζεις ορια, και αυτο δειχνει το χαρακτηρα και την παιδεια πολλων οδηγων. Και ναι, εχουμε κατι λιγοτερο οι Ελληναρες οδηγοι, σεβασμο και οδηγικη ευγενεια (παντα σε συγκριση)

TONYBANDIT
22/07/2020, 16:12
Δεν ξέρω τι γίνεται σε όλη την Κρήτη για την Ιεράπετρα που κατεβαίνω τα τελευταία 20 χρόνια έχω να πω ότι γράφουν για κράνος 365 μέρες τον χρόνο και φοράνε ΟΛΟΙ.Οι πιο πολλοί βέβαια καθίκια φοράνε αλλά το γράψιμο πάει σύννεφο.

Garfield
01/08/2020, 20:28
Δεν υπάρχει μέλλον τελικά.

http://www.thestival.gr/society/police/item/538700-lamia-odigouse-methysmenos-exontas-mesa-to-2-eton-eggonaki-tou

Και ύστερα παρεξηγούνται κάποιοι όταν λέμε "Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος".

cityfly
02/08/2020, 13:38
Φιλε Νικο ειμαι της γνωμης οτι τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα λες. Ζω Σκωτια εδω και τριαντα χρονια και εχω παρα πολλους γνωστους με μηχανες. Κανενας, μα κανενας ποτε δεν σκεφτηκε να μη βαλει κρανος. Οχι γιατι το λεει ο νομος, απλα δεν ειναι τοσο ανεγκεφαλοι. Το σχολιο σου τους υποτιμα αδικαιολογητα. Και αν νομιζεις οτι δεν παραβατουν βγες ενα ΣΒΚ εδω να δεις πως και ποσοι τρεχουν. Ειναι ομως καποια ορια που δεν τα ξεπερνανε πχ κοκκινα, σφηνες αλα Ελληνικα, τρικαβαλα, ανασφαλιστοι, κλπ κλπ. Στην Ελλαδα, δεν τεντωνεις ορια οταν περνας με κοκκινο, ξεφτυλιζεις ορια, και αυτο δειχνει το χαρακτηρα και την παιδεια πολλων οδηγων. Και ναι, εχουμε κατι λιγοτερο οι Ελληναρες οδηγοι, σεβασμο και οδηγικη ευγενεια (παντα σε συγκριση)


Τα σέβονται γιατί τα πρόστιμα πέφτουν πάντα και πάρα πολλά χρόνια οπότε έχει γίνει πια δεύτερη φύση.

Garfield
07/09/2020, 13:57
Μην τα ξαναλέμε...
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/6603795/sygklonizei-i-mitera-toy-polista-poy-skotothike-toy-legame-vale-kranos-alla-den-evaze