PDA

View Full Version : Κανείς εδώ κοντά;;

Zupercharger
09/12/2005, 10:35
Ζετάδες καλημέρα. Θέλω να βγάλω δίπλωμα απεριόριστου για μοτοσυκλέτα γιατί εντός 3 μηνών σκοπεύω να γίνω κάτοχος του Ζ. Έχουν διαφορά οι σχολές που βγάζουν και διπλώματα αυτοκινήτου από αυτές που βγάζουν αποκλειστικά για μοτοσυκλέτες; Δεν γνωρίζω τι παίζει και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχετε να προτείνετε κάποια σχολή στην περιοχή Νίκαιας, Κορυδαλλού ή Αιγάλεω κοντά;

Cpt. Haddock
09/12/2005, 10:45
:beer: :beer: :beer:

Καλωσόρισες από εμένα.

Οι σχολές οδηγών ίδιες είναι. Για περιοχές που λες δεν ξέρω.

Με το καλό, δίπλωμα και μηχανή

και κράνος, μπουφάν επιγονατίδες κλπ...

:wave2: :wave2:

κι άλλος με Ζ... σαν τις μύγες μαζεύονται, τι είναι αυτό το πράγμα πια
:rotflmao:

gojakla
09/12/2005, 10:46
Καλωσήρθες φιλαρακο...
Δυστηχως δεν μπορω να βοηθησω στα ερωτηματα σου...
:beer:

Zupercharger
09/12/2005, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Καλωσόρισες από εμένα.

Οι σχολές οδηγών ίδιες είναι. Για περιοχές που λες δεν ξέρω.

Με το καλό, δίπλωμα και μηχανή

και κράνος, μπουφάν επιγονατίδες κλπ...

:wave2: :wave2:

κι άλλος με Ζ... σαν τις μύγες μαζεύονται, τι είναι αυτό το πράγμα πια

Μαζί με τη μηχανή σκοπεύω να αγοράσω κράνος, μπουφαν(Δερματινο), γάντια και συναγερμό. Γύρω στα 1200 ευρώπουλα καλά είναι για αυτά;:confused: :confused:

gojakla
09/12/2005, 10:59
Μια χαρα ακουγονται...
Παντως γενικα θα σε συμβουλευα να μην τσιγγουνευτεις τον προστατευτικο εξοπλισμο γενικοτερα....

Αυτος θα σε κρατησει αρτιμελη και ζωντανο σε ατυχεις στιγμες!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!

Cpt. Haddock
09/12/2005, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zupercharger
Μαζί με τη μηχανή σκοπεύω να αγοράσω κράνος, μπουφαν(Δερματινο), γάντια και συναγερμό. Γύρω στα 1200 ευρώπουλα καλά είναι για αυτά;:confused: :confused:

Ανάλογα... αν δώσεις 600 ευρώ για κράνος και 600 για μπουφάν δε μένει τίποτε για τα άλλα
:rotflmao: :rotflmao:

Zupercharger
09/12/2005, 11:08
υπολογίζω 400? για μπουφάν, 400? για κράνος, 350? για συναγερμό και 50? για γάντια. 600? δεν είναι λίγο πολλά για κράνος ή μπουφάν;; Anyway τσιγκουνιές δε θα παίξουν πάντως. έχω πέσει με μηχανή :dizzy: :dizzy: και ξέρω πόσο παίζει ρόλο ο εξοπλισμός.

gojakla
09/12/2005, 11:11
Για γαντακια σε κοβω πολυ τσιγγουνη παντως 50 ευρουδακια!!!!

Για χειμερινα (με προστασια) θα χρειαστεις κανα 80-100 εουρος....

adam_tsouk
09/12/2005, 11:16
Ρε ας το μεταφέρει κάποιος στις ΓΕΝΙΚΕΣ!!!

Τι σχέση έχει το ότι θες Ζ με τα γαντια, δίπλωμα κτλ??? Πακετο πανε???

Αντε και καλως ήρθες! :lol:

idi
09/12/2005, 11:31
Έχουν διαφορά οι σχολές που βγάζουν και διπλώματα αυτοκινήτου από αυτές που βγάζουν αποκλειστικά για μοτοσυκλέτες; Δεν γνωρίζω τι παίζει και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχετε να προτείνετε κάποια σχολή στην περιοχή Νίκαιας, Κορυδαλλού ή Αιγάλεω κοντά;

απο οτι ξερω δεν εχουν, ειναι οι ιδιες

κατ'εμε δεν υπάρχουν 'καλες' και 'κακες'΄σχολες... παρα μονο φτηνες και ακριβες!

εξαλλου δε σε μαθαίνουν τιποτα εκτος των βασικων να παρεις το δίπλωμα

να σε μαθουν να ΟΔΗΓΑΣ δε παιζει... μονο να τσουλας και να κανεις 8ρια σε αλανες:rotflmao:

γνωμη μου να αρχισεις με μικροτερη μοτοσυκλετα για παρα πολλους λογους

καλως ηρθες

makis206
09/12/2005, 11:34
Καλώς ήρθες κι απο μένα !

Με το καλό να πάρεις το Ζ και μόλις το αποκτήσεις θέλουμε φωτό, έ!

:beer:

Zupercharger
09/12/2005, 11:46
idi δεν είμαι από τα άτομα που παίρνει το μυαλό αέρα. ξέρω πως θέλει προσοχή. Και έχω μια ιδέα της δυσκολίας γιατί ένας φίλος πήγε από παπί σε CBR600. Βέβαια όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες! Το Ζ από ότι διάβασα και στο forum είναι καλό σχολείο. και εκτός αυτού είναι καλό σε όλους τους τομείς (γι' αυτό και έχει τρελάνει τόσο κόσμο άλλωστε).

JohnSpy
09/12/2005, 12:45
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ SHOEI RAID ΙΙ ΑΠΟ 310Ε ΜΟΝΟ 260Ε.
ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΓΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΗ.

ΓΙΑΝΝΗΣ

adam_tsouk
09/12/2005, 15:53
idi δεν είμαι από τα άτομα που παίρνει το μυαλό αέρα. ξέρω πως θέλει προσοχή. Και έχω μια ιδέα της δυσκολίας γιατί ένας φίλος πήγε από παπί σε CBR600. Βέβαια όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες! Το Ζ από ότι διάβασα και στο forum είναι καλό σχολείο. και εκτός αυτού είναι καλό σε όλους τους τομείς (γι' αυτό και έχει τρελάνει τόσο κόσμο άλλωστε).

Είναι σχολείο φιλε μου... φροντιστήριο δεν είναι! :hypnotize

Ημηχανή μη ξεγελιέσαι, έχει 110 άλογα. Που σημαίνει ότι άμα πλακώσεις μία πρώτη βλέπεις 130+χλμ στο κοντέρ. Ικανά για να σε στείλουν......... (μακρυά από μας).

Είναι σχολείο για να μπεις στη κατηγορία των street-ss μηχανών.... όχι για να μάθεις από την αρχή!

Δεν είναι μόνο το γκάζι και το φρένο. Είναι και η αντίληψη, η αίσθηση, η εμπειρία, που δεν θα στα μάθει κανείς....

ΜΕ το καλό και προσοχή..... :wave2:

NICK-Z-DAGREEK
09/12/2005, 16:17
130+ Η πρωτη εεεεεε

:D :D :D :D

gojakla
09/12/2005, 16:20
Τοσα παει ρε η πρωτη????????????
Εγω την αλλαζα στα 65...

ela ela
09/12/2005, 17:02
Καλε μου φιλε καλος ηρθες!:wave2:
Οπως ειπε και ο idi ακριβες και φτηνες σχολες υπαρχουνε μονο!
Απο ολους εδω μεσα και τον ευατο μου μαζι Χωρις να θελω να θιξω ΚΑΝΕΝΑ απολυτος ατομο για τις οδηγικες του ικανοτητες κανεις δεν τα ξερει ολα απολυτος που εχει να κανει με την οδηγηση!!!
Ολοι μαθαινουμε αναλογα καθημερινα με τις διαφορετικες συνθηκες που οδηγαμε και θα μαθαινουμε συνεχεια οσπου να σταματησουμε καποτε.......ευχομαι απο γεραματα ολοι!!!! :rolleyes:
Οσο για τον εξοπλισμο που ειπες και μοιρασες τα φραγκα κανε μια ερευνα αγορας και μην "τσιγκουνευτεις"γιατι στην πορεια μερικα πραγματα οπως κρανος,μπουφαν ισως να τα ξανααγορασεις διπλα,δηλαδη για καποιο λογο να μην σου κανουνε και να θες να παρεις καλυτερα.Εγω π.χ το πρωτο που πηρα ητανε ενα μπουφαν3/4 μετα παντελονι cordura και μποτες,μετα απο κανα χρονο και πριν καμια βδομαδα αγορασα και δερματινη διαιρουμενη γιατι καταλαβα οτι την χρειαζομουνα και αυτην!!Και παω και για αλλα ακομα....Αναλογα με το πως θα ασχολιθεις με το μηχανακι θα χρειαστεις και τα αναλογα!!Αν το θες μονο για καφε με ενα κρανος καιμπουφαν εισαι οκ,αν θες παραπανω θα χρειαστεις πολλα παραπανω!Αυτα:wave2:

webman
09/12/2005, 17:32
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω λεγόμενα, απλά θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο.

Οπωσδήποτε θα έχεις ξανα οδηγήσει μηχανή, με συμπλέκτη και λίγο μεγαλύτερη από ένα κοινό παπάκι, δεν νομίζω πως από ποδήλατο πάς σε Ζ κατ'ευθείαν! Τέλοσπάντων, αυτό δεν το ξέρω...

Καλό είναι να γνωρίζεις τι θα έχεις στα χέρια σου, τί είναι αυτό που θα έχεις στα χέρια σου και τί μπορείς να κάνεις με αυτό αλλά και τί μπορείς να πάθεις με αυτό!

Αλλά μην ξεχνάμε πως άν δεν κάνεις το μεγάλο βήμα δεν θα το κάνεις ποτέ, άν δεν πάθεις δεν θα μάθεις!

Σου εύχομαι αυτό που ποθείς να το έχεις όσο πιο σύντομα γίνεται και να το ερωτευτείς και να το προσέχεις όπως εμείς!

Ζ RulezzzzZZ!! :wave2:

billgeo
10/12/2005, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Τοσα παει ρε η πρωτη????????????
Εγω την αλλαζα στα 65...

:rotflmao: KALA ENA LA8OS EKANE! ME NEKRA EMWOUSE TO PAIDI RE!!!! ANTE TWRA, AMESOS NA TON FATE!!!
:rotflmao: :lol: :beer:

Zupercharger
13/12/2005, 13:41
Webman αυτό που οδηγώ τώρα είναι ένα Yamaha YBR125. Με συμπλέκτη βέβαια αλλά το 1/10 της ισχύος του Ζ. Παπί οδηγούσα στις αρχές (πριν 5-6 χρόνια) και μετα μια Vespa 200(Ξέρεις από Vespaaa???).
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
130;:confused: :confused: λίγο πολλά δε λες ρε μάστορα;; γύρω στα 108 στους κόφτες ξέρω πως βγάζει. (όχι πως είναι και λίγα αυτά. Η τελική του YBR είναι):(
Τέσπα, ο καιρός θα δείξει αν έκανα λάθος επιλογή. Ασ έρθει πρώτα με το καλό...

webman
13/12/2005, 14:46
Κάνεις ένα μεγάλο βήμα, μία μεγάλη αλλαγή...

Αλλά οι μεγάλες αλλαγές είναι και για μεγάλες προσωπικότητες! (Το έχει γράψει, πέι κανείς αυτό ποτέ; Τώρα μου ήρθε! Άμα είναι να το κατοχυρώσω! :rotflmao: )!

Φίλε Zupercharger σου εύχομαι ότι καλύτερο! :wave2:

idi
16/12/2005, 16:00
να μη μαλωνετε

να οι πινακες των σχεσεων για Ζ750+Ζ1000 (σε μιλια)

webman
16/12/2005, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να μη μαλωνετε

να οι πινακες των σχεσεων για Ζ750+Ζ1000 (σε μιλια)

Γειά σου ρε IDI με τα links σου!:beer: