View Full Version : s 1000xr 2021
peterTHErider
30/07/2020, 18:58
νέος χρωματισμός για το 2021...ερωτέυτηκα...
419987
:pink::pink::pink::pink:
Ωραίο!
Μου λείπουν βέβαια τα 20 από τα 25
Σαν multistrada με μικρότερο μεταξόνιο και μικρότερο κάθισμα συνοδηγού
Tallyban
30/07/2020, 20:35
Ένα ποθητό,γαμάτο μηχανάκι είχαν,πήγαν και το εκαναν κολοβό να μη κόβει πωλήσεις απ' τη μπουρουχα...
Πέρα από την πλάκα πάντως, μήπως απλά είναι κάποια custom έκδοση γιατί το βλέπω απίθανο να βγάζουν από τώρα τα μοντέλα του 2021...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/07/2020, 20:49
Σαν multistrada με μικρότερο μεταξόνιο και μικρότερο κάθισμα συνοδηγού
Κουράστηκα να βλέπω καινούργια μηχανάκια όλα στο ίδιο καλούπι. Μόνο τα χρώματα αλλάζουν. Πλέων εκεί διαγωνίζονται οί εταιρείες. Γνώμη μου.
Red Rider
30/07/2020, 23:33
Ένα ποθητό,γαμάτο μηχανάκι είχαν,πήγαν και το εκαναν κολοβό να μη κόβει πωλήσεις απ' τη μπουρουχα...
Ίσως σου φαίνεται κολοβό ,λόγω της έλειψης πίσω σχάρας.
Εχει και μικρότερη ζελατινα που το κάνει να δείχνει ακόμα πιο μαζεμένο...
Εκ πρώτης όψεως η σέλα πάντως φαίνεται πιο άνετη για τον πισω.
Οντως σχεδιαστικά έχασε ένα κομμάτι του χαρακτήρα του και ducatiζει νομίζω μπροστά.
Παρόλαυτα πολύ όμορφο!
peterTHErider
30/07/2020, 23:51
Πέρα από την πλάκα πάντως, μήπως απλά είναι κάποια custom έκδοση γιατί το βλέπω απίθανο να βγάζουν από τώρα τα μοντέλα του 2021...
με 20-21 χιλιαρικα το πηρες!
χρωματισμος του 21´ ειναι και παρουσιαστηκε σημερα επισημα απο την bmw.οπως δειξανε πριν μια εβδομαδα τα νεα χρωματα στα μικρα gs.και στο s1000rr νεο ολομαυρο χρωμα.η παραγωγη της επομενης χρονιας της bmw ξεκινα απο τον αυγουστο καθε χρονιας και οκτωβρη-νοεμβρη ειναι στις βιτρινες.
peterTHErider
30/07/2020, 23:52
Κουράστηκα να βλέπω καινούργια μηχανάκια όλα στο ίδιο καλούπι. Μόνο τα χρώματα αλλάζουν. Πλέων εκεί διαγωνίζονται οί εταιρείες. Γνώμη μου.
ρε συ πατερ τι σχεση εχει αυτο με το ντουκατι???καμια επαφη πουθενα.απλα ψηλα με 17αρι και τελος.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/07/2020, 05:32
ρε συ πατερ τι σχεση εχει αυτο με το ντουκατι???καμια επαφη πουθενα.απλα ψηλα με 17αρι και τελος.
Όχι μόνο με ντουκατι αλλά και με όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια. Αν δεις όλα τα ον οφ πού βγαίνουν έχουν τον ίδιο επιθετικό χαρακτήρα. Τα μούτρα όλων είναι ίδια. Οι γωνίες,τα φώτα,ψηλό υποτιθέμενο φτερό. Γνώμη μου.
419991
Βγαίνει και κόκκινο από την ducati
GogosLux
31/07/2020, 08:11
Η BMW φαινεται να μην εχει έμπνευση ;) μετά την τεράστια σχεδιαστική επιτυχία του GS :lol: που την οφείλει στην διαχρονική προσέγγιση "θα το βλεπεις 50 χρόνια ε στο τελος θα σ' αρέσει, θα πουλας μούρη και θα νομίζεις οτι εισαι οδηγάρα",
Χθες είδα στον δρομο το καινουργιο SS1000 και στην αρχή νόμιζα οτι ειναι το Honda :uplate: αφου το μουτρο ειναι 99% ίδιο :moutza:
peterTHErider
31/07/2020, 11:22
αν και στα ματια μου δεν μοιαζουν καθολου ας συμφωνησω για την οικονομια της κουβεντας...
τι αλλο να κανουν δλδ;;;βγαζει η κτμ κατι τελειως διαφορετικο και τα σχολια μονο θετικα δεν ειναι...τα μηχανακια καθε εποχης μοιαζουν σαν φιλοσοφια και λογικο ειναι.
πριν 20 χρονια ολα τα γυμνα στογγυλοφαναρα ιδια ηταν.πιο παλια ολα τα σκραμπλεροιδη ολοιδια.μην μιλησω για τα εντουρο-μχ που απο παντα μονο απο τα χρωματα τα ξεχωριζεις!
peterTHErider
31/07/2020, 11:24
419991
τι να πω...και σε αλλα χρωματα απο τη yamaha σαν tracer,και απο την καβα σαν versys.αν ολα αυτα εου μοιαζουν τοτε οκ.
419991
Βαλε τουλαχιστον φωτογραφια απο την γωνια που βλεπεται :bawl:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/07/2020, 15:50
αν και στα ματια μου δεν μοιαζουν καθολου ας συμφωνησω για την οικονομια της κουβεντας...
τι αλλο να κανουν δλδ;;;βγαζει η κτμ κατι τελειως διαφορετικο και τα σχολια μονο θετικα δεν ειναι...τα μηχανακια καθε εποχης μοιαζουν σαν φιλοσοφια και λογικο ειναι.
πριν 20 χρονια ολα τα γυμνα στογγυλοφαναρα ιδια ηταν.πιο παλια ολα τα σκραμπλεροιδη ολοιδια.μην μιλησω για τα εντουρο-μχ που απο παντα μονο απο τα χρωματα τα ξεχωριζεις!
Πέτρο ήθελα να το αναφέρω το πρωί αλλάείπα να μη γυρίσω τη κουβέντα 20 χρόνια πίσω. Αφού όμως δίνεις πράσινο φως πάμε...
Τενερε 750
Αφρικα
Τρανσαλπ
Φριγουιντ
Μπιγκουλας
Ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους. Όλα ον οφ ίδιας εποχής.
peterTHErider
31/07/2020, 16:06
Πέτρο ήθελα να το αναφέρω το πρωί αλλάείπα να μη γυρίσω τη κουβέντα 20 χρόνια πίσω. Αφού όμως δίνεις πράσινο φως πάμε...
Τενερε 750
Αφρικα
Τρανσαλπ
Φριγουιντ
Μπιγκουλας
Ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους. Όλα ον οφ ίδιας εποχής.
σορι τωρα,αλλα το τενερε το 750 δεν ηταν παρα πολυ κοντα στο αφρικα 750????για δες τα παλι!καρμπον!οπως και το βαραντερο με το καπονορντ.πριν 20 χρονια μιλαμε τωρα ετσι???
φριγουιντ και μπιγκ αλλη κατηγορια εντελως!
και στα ματια μουτο χρ δεν εχει καμια σχεση με το μουλτι.εντελως αλλο αεραγωγο,αλλα φωτα,αλλη σελα,γεματο γωνιες και αιχμηρες ακρες το χρ σε αντιθεση με το μουλτι που ειναι ολο καμπυλες και 'γλυκο΄ λουκ.παρατηρησε τα.
Η BMW φαινεται να μην εχει έμπνευση ;) μετά την τεράστια σχεδιαστική επιτυχία του GS :lol: που την οφείλει στην διαχρονική προσέγγιση "θα το βλεπεις 50 χρόνια ε στο τελος θα σ' αρέσει, θα πουλας μούρη και θα νομίζεις οτι εισαι οδηγάρα",
Χθες είδα στον δρομο το καινουργιο SS1000 και στην αρχή νόμιζα οτι ειναι το Honda :uplate: αφου το μουτρο ειναι 99% ίδιο :moutza:
Και με το GS η BMW αντέγραψε... σιγά μη ήταν δική της ιδέα.
Έβγαλε η BMW TDM με 20 χρόνια καθυστέρηση
Κάποιος να πει στους Φρίτσιδες ότι μ... παγίδα
με τέτοια σέλα δεν παίζει
Ειδικά Ελλάδα που τα κ..λάρακια είναι κάπως πιο τροφαντά
:lol:
(ςς δεν είναι, τουρισμού δεν είναι, μ...παγίδα δεν είναι Ε ΤΙ ΕΙΝΑΙ?)
Για μένα όχι
Φυσικά στην Ελλάδα ο μέσος χλέμπουρας θα γουστάρει όπερ έλικας
αλλά πάλι μλκια θα κάνει :D
GogosLux
31/07/2020, 16:54
Έβγαλε η BMW TDM με 20 χρόνια καθυστέρηση
Το αδικείς ;)
Φυσικά στην Ελλάδα ο μέσος χλέμπουρας θα γουστάρει όπερ έλικας
αλλά πάλι μλκια θα κάνει :D
Μπαααα, θα παρει GS Adventure και θα κυκλοφορεί με το τριβάλιτσο :lol::lol:
Βλεπω τετοιους καραγκιόζηδες και εδω στα ξενα που ενω ειναι σε μια σκατουλα χωρα με τοπική πινακίδα κυκλοφουν με το τριβαλιτσο λες και δεν ειναι απο μονο του τριφυλλη ντουλάπα :rolleyes:
Βλεπω τετοιους καραγκιόζηδες και εδω στα ξενα που ενω ειναι σε μια σκατουλα χωρα με τοπική πινακίδα κυκλοφουν με το τριβαλιτσο λες και δεν ειναι απο μονο του τριφυλλη ντουλάπα :rolleyes:
Έχω την εντύπωση (δεν το ξέρω όμως 100%)
ότι βαλίτσες απ τα τζι ες δεν βγαίνουν
:rolleyes:
Γιατί να πάρει κάποιος τζι ες μπορώ να το καταλάβω
Αυτή την κατηγορία όμως δεν την καταλαβαίνω με τίποτα.
Όπως και να χει ο καθένας τα λεφτά του τα πετάει όπως γουστάρει
:D
GogosLux
31/07/2020, 17:15
Γιατι θελει και πορτ μπαγκάζ :lol::lol:
Αληθινη περίπτωση, Ελληνα κυκλοφορούσε ετσι με το τριβάλιτσο με Vstrom και ειχε μεσα οτι μπορείς να φανταστείς.
Απο υγραματιλάκια μέχι πανακι και υγρο να καθαριζει το κράνος απο τα μυγάκια μολις πάρκαρε.
Ε μετα βρηκε το φως το αληθινο και πήγε σε GS;)
basilis_k6
31/07/2020, 17:17
Έχω την εντύπωση (δεν το ξέρω όμως 100%)
ότι βαλίτσες απ τα τζι ες δεν βγαίνουν
:rolleyes:
Όπως και να χει ο καθένας τα λεφτά του τα πετάει όπως γουστάρει
γιατι μπορεί με ενα μηχανάκι (εφόσον εχει λεφτα να το πάρει) να πηγαινει στη δουλεια, στο εξοχικο, στο εξωτερικο 2καβαλο με 3βαλιτσο και να χωρέσει μέσα όσα χωράει ενα vw polo, εχει γκάζι, πατάει χωμα αμα λάχει, καίει φυσιολογική βενζίνη και ειναι και ομορφο για αρκετό κόσμο. αν τα ταξίδια με μοτο ειναι ενας απο τους προορισμούς της μοτοσυκλέτας τα μεγάλα ον οφ δεν εχουν αντίπαλο. Οτιδήποτε πιο δρομάτο χάνει εντός πόλης.
peterTHErider
31/07/2020, 17:27
γιατι μπορεί με ενα μηχανάκι (εφόσον εχει λεφτα να το πάρει) να πηγαινει στη δουλεια, στο εξοχικο, στο εξωτερικο 2καβαλο με 3βαλιτσο και να χωρέσει μέσα όσα χωράει ενα vw polo, εχει γκάζι, πατάει χωμα αμα λάχει, καίει φυσιολογική βενζίνη και ειναι και ομορφο για αρκετό κόσμο. αν τα ταξίδια με μοτο ειναι ενας απο τους προορισμούς της μοτοσυκλέτας τα μεγάλα ον οφ δεν εχουν αντίπαλο. Οτιδήποτε πιο δρομάτο χάνει εντός πόλης.
+οτι ειναι στημενο απο τρακ ντει που στα καταλληλα χερια και λαστιχα θα κανει πλακες,μεχρι τριβαλιτσο ταξιδι με την γυναικα και θα κινηθεις και μια χαρα στην πολη.και με την τιμοναρα στα στενα επαρχιακα ειναι παιχνιδακι.αν αυτη η κατηγορια δεν βγαζει για σενα νοημα να πας σε ολες τις εταιριες να τους το πεις να τα καταργησουν.
+οτι ειναι στημενο απο τρακ ντει που στα καταλληλα χερια και λαστιχα θα κανει πλακες,μεχρι τριβαλιτσο ταξιδι με την γυναικα και θα κινηθεις και μια χαρα στην πολη.και με την τιμοναρα στα στενα επαρχιακα ειναι παιχνιδακι.αν αυτη η κατηγορια δεν βγαζει για σενα νοημα να πας σε ολες τις εταιριες να τους το πεις να τα καταργησουν.
Αν τα κατάλληλα χέρια είναι ο Μπόστας χαίρω πολύ
σε κάθε άλλη περίπτωση θα σε περνάνε από πάνω
Μια δοκιμή θα σε πείσει σε όλα τα γκρουπ πάνω από τους αρχάριους
Εγώ κατ αρχήν δεν το βλέπω για ον οφ
(και κάτι μου λέει ότι αμα πεις χώμα με δαυτο θα πάρεις τις ζάντες στα χέρια)
ταξίδι θα κάνεις μόνος σου
Και τ άλλα που λες τα κάνουν όλες οι μηχανές.
1000 μηχανή και πόλη μόνο από βίτσιο
Για κανέναν άλλο λόγο
σόρι αλλά για μένα ΔΕΝ
Ρε παιδιά μηχανάρα είναι, τι λέτε ;;; :a21:
Ρε παιδιά μηχανάρα είναι, τι λέτε ;;; :a21:
ότι θα στον κάνει ο Βαγιανέλης ΝΑ!
αλλά η μούρη πληρώνεται
Όποιος το πάρει με γεια καλά χλμ αλλά εγώ ΔΕΝ
Να παρουμε ενα t50 με τελάρο τότε.....
Αυτή η κατηγορία είναι τα suv των 2 τροχών. Κατέχουν χαρακτηριστικά από πολλές κατηγορίες, δεν είναι καλά σε καμία, αλλά είναι πρώτη μούρη στον δρόμο.
peterTHErider
31/07/2020, 18:33
Αν τα κατάλληλα χέρια είναι ο Μπόστας χαίρω πολύ
σε κάθε άλλη περίπτωση θα σε περνάνε από πάνω
Μια δοκιμή θα σε πείσει σε όλα τα γκρουπ πάνω από τους αρχάριους
στους ενδιαμεσους παντως με 1290s τα περισσοτερο ss πισω μου ηταν.και με λαστιχα για αλλη χρηση.
και ταξιδια υπεροχα κανεις 2καβαλα!δλδ μονο με goldwing κανεις 2βαλα ταξιδια εσυ;
peterTHErider
31/07/2020, 18:35
Αυτή η κατηγορία είναι τα suv των 2 τροχών. Κατέχουν χαρακτηριστικά από πολλές κατηγορίες, δεν είναι καλά σε καμία, αλλά είναι πρώτη μούρη στον δρόμο.
ναι αλλα εχει suv και suv!
πχ ενα urus θα εκανε πολλα σπορ αμαξια να ιδρωσουν.
αλλα ονοφ πανε στο οφ αλλα πανε στο ον.αυτο λοιπον παει 100% στο ον.
basilis_k6
31/07/2020, 18:42
Εγώ κατ αρχήν δεν το βλέπω για ον οφ
(και κάτι μου λέει ότι αμα πεις χώμα με δαυτο θα πάρεις τις ζάντες στα χέρια)
ταξίδι θα κάνεις μόνος σου
Και τ άλλα που λες τα κάνουν όλες οι μηχανές.
1000 μηχανή και πόλη μόνο από βίτσιο
Για κανέναν άλλο λόγο
σόρι αλλά για μένα ΔΕΝ
νόμιζα μιλάς για το gs, my bad
τα ψηλά στριτ ειναι μια μέση λύση ανάμεσα στα ον οφ μεγαλου κυβισμού και τα δρόμου μεγάλου κυβισμού. Και πάλι ταξιδευουν ωραια, στριβουν καλα, φορτώνονται κτλ. Προσωπικά θα ήθελα ενα tracer900 οπότε αυτο που ειναι σε όλα καλύτερο γιατι να μην το θέλω? Αν θες ενα μηχανάκι να τα κάνει ολα τα μεγάλα ον οφ ειναι καλύτερα αλλα αν θες να βγαζεις και γουστα θες γκάζι και αναρτήσεις. Η bmw που έχει ηδη το gs έχει φτιαξει ενα ψηλο supersport ουσιαστικά. Η κτμ έχει το 1290 που ειναι κάτι ανάμεσα στα δυο αυτα. Νομίζω και το multi κατι σαν το 1290 ειναι. Οδηγικά πάντως το xr ειναι απιστευτο μηχανάκι. Σίγουρα αρκετά ακριβο για να πηγαινεις στη δουλεια αλλα δεν απευθύνεται και στον τύπο που μετράει τα φανάρια στην πατησίων και στην αλεξάνδρας καθε μερα.
Προσωπικά προτιμώ μια μηχανή με πολλά στοιχεία 7/10 και κάποια 10/10 παρά μια μηχανή με 10/10 σε κάποια σημεία και 4/10 σε άλλα.
Δεν μιλάω για συγκεκριμένη χρήση (αγωνιστική πχ) αλλά για ταξίδια,βόλτες,καθημερινή χρήση,σπορ οδήγηση εκτός κτλ.
Βέβαια περί ορέξεως .Άλλος κρέας άλλος ψάρι, άλλος μύδι άλλος στρείδι κοκ.
οντοπικ πολύ γνωστός μου που την έκανε test ride πριν κανα μήνα σε αντιπροσωπεία , ( δεν ξέρω ποιας χρονιάς ακριβώς το μοντέλο ήταν ) γύρισε με ένα χαμόγελο ΝΑ.
Σκεφτόταν να πάρει το νέο ΚΑΤΑΝΑ και τώρα μαζεύει και άλλα λεφτά ;)
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/07/2020, 18:59
σορι τωρα,αλλα το τενερε το 750 δεν ηταν παρα πολυ κοντα στο αφρικα 750????για δες τα παλι!καρμπον!οπως και το βαραντερο με το καπονορντ.πριν 20 χρονια μιλαμε τωρα ετσι???
φριγουιντ και μπιγκ αλλη κατηγορια εντελως!
και στα ματια μουτο χρ δεν εχει καμια σχεση με το μουλτι.εντελως αλλο αεραγωγο,αλλα φωτα,αλλη σελα,γεματο γωνιες και αιχμηρες ακρες το χρ σε αντιθεση με το μουλτι που ειναι ολο καμπυλες και 'γλυκο΄ λουκ.παρατηρησε τα.
419995
419996
Κοίτα Πέτρο
419997
419998
peterTHErider
31/07/2020, 19:15
419995
419996
Κοίτα Πέτρο
419997
419998
ναι βρε κουκλε μου.αυτο που λεω!!οσο μοιαζουν τα 2 πρωτα μοιαζουν και τα επομενα!
contes di Zante
31/07/2020, 19:55
Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει ένα πράμα. Γιατί εγώ με το multi είμαι ποζαριστός και ψάχνω γκομενάκια, εντάξει υπάρχουν και χειρότερα άν είχα μπεμβέ θα ήμουν και χλέμπουρας όπως γράφετε παραπάνω....ενώ όποιος έχει R1, GSXR ή κάποιο SS της ίδιας κατηγορίας τιμής, FJR, PanEuropean, ZZR, GTR, Crosstourer, SuperTenere και γενικά ισόποσα ακριβό μηχανάκι είναι κουλ τύπος με γ@μ@τη μηχανή?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/07/2020, 21:08
Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει ένα πράμα. Γιατί εγώ με το multi είμαι ποζαριστός και ψάχνω γκομενάκια, εντάξει υπάρχουν και χειρότερα άν είχα μπεμβέ θα ήμουν και χλέμπουρας όπως γράφετε παραπάνω....ενώ όποιος έχει R1, GSXR ή κάποιο SS της ίδιας κατηγορίας τιμής, FJR, PanEuropean, ZZR, GTR, Crosstourer, SuperTenere και γενικά ισόποσα ακριβό μηχανάκι είναι κουλ τύπος με γ@μ@τη μηχανή?
Πάρε ρ1 να γίνεις και συ. So simple :lol:
doctoras
01/08/2020, 00:17
Στα υποκειμενικά δικα μου ματια αισθητικα.. δεν....
Το τρικολορ χρωμα ωραιο, μου αρεσει οπως ολα τα τρικολορ.
Σχεδιαστικά πολυ μπουγιο κινητήρας με τεράστιο ψυγείο νερου αλλα και λαδιου, μαλλον τεραστιο φιλτροκουτι κατω απο το ρεζερβουάρ, ακολουθως πολυ καμπουριαρικο ρεζερβουάρ, σελλα αναβατη με παραπετα, που θα κουμπωνεις σαν της χεστρ@ του σπιτιού σου, συνεπως στριφτερο παιχνίδι με κωλιες σε επαρχιακό το ξεχνας, θα κανει σα φελος που βγαίνει απο κρασομπουκαλο (το κωλαρακι απο την σελα).
Η συνεπιβάτη πολυ κοντα στου αναβατη, έρμαιο του πολυ κοντού (σε σχεση με το πρώτο τουρισταδικο XR) μεταξονιου.
Αν το κάνεις κοντο η θεση οδήγησης πρεπει να κάθεσε απο πανω και οχι μεσα εκει πληρει περισσοτερο μηκος για να ισορροπήσει αισθητικά.
Νομίζω προσπαθησε να κατασκευάσει κατι οδηγικα και αισθητικά κοντα στο speed triple 1050. Ομως αισθητικά δε τους βγηκε.
Ωστόσο οι γερμανοι σε ντιζαιν δε τα πανε ασχημα εκτος απο καποιες περιπτώσεις
basilis_k6
01/08/2020, 00:36
Νομίζω προσπαθησε να κατασκευάσει κατι οδηγικα και αισθητικά κοντα στο speed triple 1050. Ομως αισθητικά δε τους βγηκε.
Πάλι καλά. Αυτό είναι ωραίο, το τριπλ είναι για τα μπάζα.
peterTHErider
01/08/2020, 01:14
ελα ντε...λες και δεν ειναι γεματη η πολη με ss δεκαετιας απο ξεκρανωτα καγκουρια.
Ωραίο χρωματακι, αλλά στο μηχανάκι της φωτογραφίας χάθηκε το"Touring" στοιχείο, πράγμα που το κάνει άσχημο και άνευ ύπαρξης, αφού γυμνό ss έχει η εταιρεία.
Ωραίο χρωματακι, αλλά στο μηχανάκι της φωτογραφίας χάθηκε το"Touring" στοιχείο, πράγμα που το κάνει άσχημο και άνευ ύπαρξης, αφού γυμνό ss έχει η εταιρεία.
Πράγματι πρόσθεσαν σπορ στοιχεία σε βάρος του εκδρομικού χαρακτήρα. Υποψιάζομαι ότι προκύπτει μετά από έρευνες του εμπορικού τμήματος, ως προς τις προτιμήσεις των υποψηφίων αγοραστών. Δεν με εκπλήσσει η εξέλιξη. Βλέπω συνεχώς ψηλά touring να χρησιμοποιούνται ως urban commuters και μόνο για μικρές εξορμήσεις.
Σαν τα SUV ένα πράμα. Θυσιάστηκε ο off-road χαρακτήρες και οι δυνατότητες, ώστε το όχημα να γίνει πιο φιλικό στο 95% της χρήσης που κάνει στην άσφαλτο και την πόλη.
Η BMW άλλωστε συνεχίζει να έχει στον κατάλογό της τα R1250RT, K1600GT, R1250GS, για όσους θέλουν καθαρά ταξιδιωτικό χαρακτήρα.
Κάπως έτσι.
Τα ονομάζουν sport tourers. Έχουν αντικαταστήσει την αντίστοιχη κατηγορία παλαιότερων ετών, που τα sport tourers ήταν "ανετα" ss.
Τώρα είναι ψηλά ss.
νομίζω οτι έχουν στερέψει οι ιδέες στο θέμα της ομορφιάς σε ένα μηχανάκι. σχεδιαστικές ατέλειες ολούθε κρυμμένες απο όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/08/2020, 16:31
νομίζω οτι έχουν στερέψει οι ιδέες στο θέμα της ομορφιάς σε ένα μηχανάκι. σχεδιαστικές ατέλειες ολούθε κρυμμένες απο όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων
Το ίδιο ακριβώς λέω κι εγώ
KotsosDR
03/08/2020, 22:30
Εντάξει δεν το λές και αντιγραφή multi ακριβώς ... έχει κάνει και χειρότερα η bmw
420029
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/08/2020, 23:17
Εντάξει δεν το λές και αντιγραφή multi ακριβώς ... έχει κάνει και χειρότερα η bmw
420029
Κοίταξε. Εγώ νομίζω πως η μπεμβε ήταν η πρωτοπόρα. Με το 1200 gs.Το πρώτο. Με το ψηλό φτερό. Νομίζω οί υπόλοιποι ακολούθησαν μετά.
Να σημειωθεί ότι δεν είμαι μπεμβεδακιας :wave2:
KotsosDR
03/08/2020, 23:32
Κοίταξε. Εγώ νομίζω πως η μπεμβε ήταν η πρωτοπόρα. Με το 1200 gs.Το πρώτο. Με το ψηλό φτερό. Νομίζω οί υπόλοιποι ακολούθησαν μετά.
Να σημειωθεί ότι δεν είμαι μπεμβεδακιας :wave2:
Αν εννοείς στο κομμάτι design , το suzuki που βλέπεις πάνω με το ψηλό φτερό ... είναι τέλη 80's :lol:
Αν εννοείς στο κομμάτι κατηγορία , yamaha TDM πιστεύω...:whistle:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2020, 06:25
Αν εννοείς στο κομμάτι design , το suzuki που βλέπεις πάνω με το ψηλό φτερό ... είναι τέλη 80's :lol:
Αν εννοείς στο κομμάτι κατηγορία , yamaha TDM πιστεύω...:whistle:
Το σουζουκι πού είναι πάνω το ξέρω. Έρωτας και αυτός όπως και τόσα άλλα :lol:
Εννοώ ντισαιν. Απλά ο πολύς χαμός έγινε μετά το gs.
Το σουζουκι πού είναι πάνω το ξέρω. Έρωτας και αυτός όπως και τόσα άλλα :lol:
Εννοώ ντισαιν. Απλά ο πολύς χαμός έγινε μετά το gs.
Μετα το gs ναι, αλλα το R80G/S που σχεδιαστικα ηταν εντελως διαφορετικο. Η μουσουδα εισηχθει απο το dr750.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2020, 11:36
Μετα το gs ναι, αλλα το R80G/S που σχεδιαστικα ηταν εντελως διαφορετικο. Η μουσουδα εισηχθει απο το dr750.
800 δεν ήταν ο μπιγκουλας?
800 δεν ήταν ο μπιγκουλας?
Τα δυο πρωτα χρονια παραγωγης ηταν 750, μετα εγινε 800.
RaGe_Raptor
04/08/2020, 14:18
θα ήθελε το τδμ να μπορεί να πάει έτσι (σόρρι τδμάκηδες)
θα ήθελαν τα σουβ να μπορούσαν να πάνε έτσι (σόρρι μπλιτζ,βέβαια κάτι lambo,alfa,bmw ψιλοπάνε)
είναι ένα πιο ψηλο/άνετο s1000rr
https://youtu.be/Mt-Tp2ACX4g
Καταπληκτικό όχημα.
θα ήθελαν τα σουβ να μπορούσαν να πάνε έτσι (σόρρι μπλιτζ,βέβαια κάτι lambo,alfa,bmw ψιλοπάνε)
Τίποτα που δε θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα με ένα πιο κατάλληλο όχημα παρ'όλα αυτά. ;)
"Αυτό ήταν ένα R1, εδώ είδαμε μία Panigale, άλλο ένα R1 περάσαμε τώρα και ένα R1 ακόμα." :lol:
RaGe_Raptor
04/08/2020, 14:47
Τίποτα που δε θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα με ένα πιο κατάλληλο όχημα παρ'όλα αυτά. ;)
ε,αφού αυτή είναι η ουσία της κατηγορίας αυτής:
"είχα gsx-r,r1,zxr,cbr, γέρασα μα δε θέλω να φλωρέψω ντιπ,θα βάλω λίγο νερό στο κρασί μ' " :lol:
ε,αφού αυτή είναι η ουσία της κατηγορίας αυτής:
"είχα gsx-r,r1,zxr,cbr, γέρασα μα δε θέλω να φλωρέψω ντιπ,θα βάλω λίγο νερό στο κρασί μ' " :lol:
Α δεν είναι "είχα GS, αλλά θέλω να το παίζω γρήγορος"; :p
KotsosDR
04/08/2020, 14:52
Σίγουρα , και άμα δεν το λυπάσαι και αντέχει η τσέπη σου , κάνεις και λίγο "εναλλακτικό" παιχνιδάκι :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=c8kOHl3Ng-M
RaGe_Raptor
04/08/2020, 14:52
Α δεν είναι "είχα GS, αλλά θέλω να το παίζω γρήγορος"; :p
αυτοί είναι εξαίρεση. συνηθως οι τζιεσάδες δεν μπορούν χωρίς βυζιά,νιώθουν μια ασφάλεια να τα βλέπουν να κρέμονται :D
RaGe_Raptor
04/08/2020, 14:59
Σίγουρα , και άμα δεν το λυπάσαι και αντέχει η τσέπη σου , κάνεις και λίγο "εναλλακτικό" παιχνιδάκι :lol:
:bawl::bawl::bawl:
peterTHErider
04/08/2020, 15:51
μα πως???και πιστα και χωμα και ταξιδι?αφου εδω οι ειδικοι του μοτο ειπαν πως ειναι μια αχρηστη κατηγορια αυτη...:bawl:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2020, 21:33
Σπανός. Γαμω τα χέρια του.
Είχα διαβάσει στο μότο το 2002 ενα ταξίδι πού είχε κάνει με ένα τζιες 1200 από άγραφα Πρέσπες μέσω Βάλια Κάλντα. Άν θυμάμαι καλά. Ο τυπάς ήταν Και είναι άπαιχτος.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2020, 21:33
Τα δυο πρωτα χρονια παραγωγης ηταν 750, μετα εγινε 800.
Δε το ήξερα. Ευχαριστώ.
doctoras
04/08/2020, 21:44
η καλύτερη στιγμή του σπανου :D
https://www.youtube.com/watch?v=ciRDT1MaXb4
η δε στιγμή με την περιγραφή του που σφυρίζει("φφσσσ κάτω") και τι ακολουθεί(!) ολα τα λεφτά!!:lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/08/2020, 22:33
η καλύτερη στιγμή του σπανου :D
https://www.youtube.com/watch?v=ciRDT1MaXb4
η δε στιγμή με την περιγραφή του που σφυρίζει("φφσσσ κάτω") και τι ακολουθεί(!) ολα τα λεφτά!!:lol:
Ποοο. Αισθάνθηκα άσχημα ρε.
KotsosDR
04/08/2020, 22:54
Είχα διαβάσει στο μότο το 2002 ενα ταξίδι πού είχε κάνει με ένα τζιες 1200 από άγραφα Πρέσπες μέσω Βάλια Κάλντα. Άν θυμάμαι καλά. Ο τυπάς ήταν Και είναι άπαιχτος.
Δες εδώ χέρια... ;)
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150986&page=41&p=3058890&viewfull=1#post3058890
Καλή απόλαυση !
Δες εδώ χέρια... ;)
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150986&page=41&p=3058890&viewfull=1#post3058890
Καλή απόλαυση !
50% χέρια και 50% ότι το μηχανάκι δεν είναι μπεμβέ. :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/08/2020, 06:41
Δες εδώ χέρια... ;)
Καλή απόλαυση !
Ρε συ. Είπαμε για άτομα συμβατά με το περιβάλλον:lol:Αυτός είναι πραγματικά αλιεν.
λες και υπάρχει κανα μυστικό πέρασμα trail που μόνο οι χεράδες μπορούν, πόσο μάλλον ο "Να γιατι boxer" :rolleyes:
δεν υπάρχει ένα μονοκόματο χωμάτινο κομμάτι απο Άγραφα - Πρέσπες και δε χρειάζεσαι τρελά χέρια να κάνει όλα αυτά τα ενδιάμεσα χωμάτινα κομμάτια (εκτός και αν κανεις το πέρασμα απο Τζουμέρκα). Και εσύ το κάνεις
Δες εδώ χέρια... ;)
Καλή απόλαυση !
Αυτά να τα βλέπει ο Βασίλης του '84, που τάχα μου κάνει λίγο χώμα. :p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/08/2020, 12:04
λες και υπάρχει κανα μυστικό πέρασμα trail που μόνο οι χεράδες μπορούν, πόσο μάλλον ο "Να γιατι boxer" :rolleyes:
δεν υπάρχει ένα μονοκόματο χωμάτινο κομμάτι απο Άγραφα - Πρέσπες και δε χρειάζεσαι τρελά χέρια να κάνει όλα αυτά τα ενδιάμεσα χωμάτινα κομμάτια (εκτός και αν κανεις το πέρασμα απο Τζουμέρκα). Και εσύ το κάνεις
Ναι για σου. Από Τζουμέρκα ήταν.
Αυτά να τα βλέπει ο Βασίλης του '84, που τάχα μου κάνει λίγο χώμα. :p
:lol: έλα μωρε με την κουλομαρία.Δε θα προλάβει ούτε να με δει στο χώμα
αν πηγαίνει με τα πόδια και εγώ με εντουράκι.:lol:
RaGe_Raptor
06/08/2020, 19:44
Καλουτσικο