View Full Version : Παραλιες Boυρβουρους Χαλκιδικης με το Tenere xt660z βιντεο
mallllias
04/08/2020, 22:33
Καλησπερα σε ολους κ καλο υπολοιπο καλοκαιριου!
Μια βολτα με το Tenere μεσοβδομαδα στις παραλιες της
Βουρβουρους Χαλκιδικης.
Φοβερα νερα κ αξιζει να πατε για οσους δεν εχουν παει.
Μπορει το καρυδι ναχει το 'ονομα' σαν παραλια της περιοχης αλλα
προσωπικα η Φαβα στο (1:30 λεπτο) μαρεσε περισοτερο , οχι φυσικα πως το καρυδι ηταν ασχημο!
εδω το βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=PnkED5wC8kA
doctoras
04/08/2020, 23:16
Like 2nd foot nowhere!!
Μπράβο μαλλιά πολυ ωραιο βιντεο και πολυ ταιριαστό μουσικό κομμάτι!
mallllias
04/08/2020, 23:20
Like 2nd foot nowhere!!
Μπράβο μαλλιά πολυ ωραιο βιντεο και πολυ ταιριαστό μουσικό κομμάτι!
ναι, 2nd foot, one of the best globaly!!
νασαι καλα ,σευχαρηστω!
Τα μπινελικια που σουρχονταν απο τον οικισμο των καθηγητων τα ακουγες..??? :D
Για μία ακόμα φορά, πολύ καλά πλάνα και επεξεργασία video. Αν ακολουθήσεις τον billy84 στα μέρη που πηγαίνει και ετοιμάσεις video με το υλικό που θα βρεθεί μπροστά σου, θα κάνεις θαύματα.
...τι να μας πει και η Καραϊβική, όταν υπάρχει η Χαλκιδική ;;;
Τυχεροί όσοι κατοικούν στα πέριξ (και όχι μόνο για αυτήν...)
// Β
Για μία ακόμα φορά, πολύ καλά πλάνα και επεξεργασία video. Αν ακολουθήσεις τον billy84 στα μέρη που πηγαίνει και ετοιμάσεις video με το υλικό που θα βρεθεί μπροστά σου, θα κάνεις θαύματα.
Πω ρε φίλε, τι ιδέα πέταξες;!! Όντως, ο μαλλιάς το έχει πολύ στο κομμάτι του βίντεο. Αν συνδυαστεί αυτό με το υλικό του Βασίλη θα είναι για βραβείο!!
Παρεμπιπτόντως, γιαλαντζί μαλλιάς βλέπω... :lol:
:beer:
Ο ένας έχει χέρι, ο άλλος μάτι. Μένουν λίγο μακριά, αλλά πιστεύω ότι ο Βασίλης δεν έχει πρόβλημα να πηγαίνει να βρίσκει τον Κώστα τα απογεύματα. :lol:
Μία νεοφυής επιχείρηση προώθησης του ελληνικού τουρισμού γεννήθηκε. Θεωρώ ότι θα βρείτε κρατικά ή δημοτικά κονδύλια, με τα πρώτα δείγματα video.
Sebastian1980
05/08/2020, 19:34
Μπράβο φίλε πολυ ωραίο βίντεο και η μουσική.
Εκτός από τα πλάνα, απόλαυσα πραγματικά τον ήχο της θάλασσας στο (4.40) .
Πτανα άδεια, άλλες δυο μερες έμειναν.
mallllias
05/08/2020, 19:41
Τα μπινελικια που σουρχονταν απο τον οικισμο των καθηγητων τα ακουγες..??? :D
οικοισμος καθηγητων???
αν εννοεις για εξατμηση θορυβο κ τετοια δεεε... με τη μανησια ειμαι.... stealth mode!!!
mallllias
05/08/2020, 19:43
καλα τα respect μου για τον bill ειναι τα μεγιστα!!!
αλλα πιθανον να μην αντεξουμε ο ενας τον αλλο, μιας που μαθαμε στο σολο!!!
ιδομεν ..... . . .
καλα τα respect μου για τον bill ειναι τα μεγιστα!!!
αλλα πιθανον να μην αντεξουμε ο ενας τον αλλο, μιας που μαθαμε στο σολο!!!
ιδομεν ..... . . .
Αμοιβαία τα αισθήματα φίλε!Εχω ξαναπεί οτι εσύ είσαι επαγγελματίας και εγώ απλός ερασιτέχνης στα βίντεο!:beer:
Όσο για το αν αντέχαμε ο ένας τον άλλον θα απαντήσω,μια χαρά θα αντέχαμε σε στυλ ''πάμε παρέα μια εξόρμηση μαζί με μάσα-καφέδες'' κλπ.Οταν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι μιας βόλτας εκεί σίγουρα περιπλέκονται τα πράγματα και το ''σόλο'' σημαίνει πλήρης ελευθερία!Και ένας άνθρωπος είναι πραγματικά ελεύθερος,χωρίς συμβιβασμούς, μόνον οταν είναι μόνος του!Καλές βόλτες!:)
mallllias
06/08/2020, 19:02
Αμοιβαία τα αισθήματα φίλε!Εχω ξαναπεί οτι εσύ είσαι επαγγελματίας και εγώ απλός ερασιτέχνης στα βίντεο!:beer:
Όσο για το αν αντέχαμε ο ένας τον άλλον θα απαντήσω,μια χαρά θα αντέχαμε σε στυλ ''πάμε παρέα μια εξόρμηση μαζί με μάσα-καφέδες'' κλπ.Οταν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι μιας βόλτας εκεί σίγουρα περιπλέκονται τα πράγματα και το ''σόλο'' σημαίνει πλήρης ελευθερία!Και ένας άνθρωπος είναι πραγματικά ελεύθερος,χωρίς συμβιβασμούς, μόνον οταν είναι μόνος του!Καλές βόλτες!:)
Σε παω με χιλια!!! ετσι ειναι οπως τα λες,αν κ δεν ειμαι επαγγελματιας!!!! νασαι καλα φιλαρακι!!!
Σχήμα λόγου το επαγγελματίας! Ήθελα να τονίσω πόσο καλή δουλειά κάνεις με τα βίντεο σου!
karellen
07/08/2020, 08:52
Πολύ απλά,θα δίνετε ο ένας τα βίντεο του αλλουνού.
Κορυφή στο μοντάζ ο ένας,άπαιχτος στις περιπλανήσεις ο άλλος.
Το αποτέλεσμα θα είναι διαμάντι.
Δεν είναι μόνο το μοντάζ, αλλά και οι λήψεις. Αυτό χρειάζεται επιτόπια παρουσία του Κώστα ή έστω να δείξει μερικά πράγματα στο Βασίλη.
Τα τοπία που πηγαίνει ο Βασίλης έχουν φοβερό φυσικό κάλλος, αλλά δεν τονίζονται με τον βέλτιστο τρόπο από τις λήψεις. Αντιθέτως, ο Κώστας πηγαίνει σε λιγότερο εντυπωσιακά μέρη, αλλά τα απογειώνει με τις λήψεις και τη μετέπειτα επεξεργασία.