PDA

View Full Version : Μεταβίβαση με καταθεμενες πινακιδες,ασφάλεια σε κατασχεμένο παπί.

kostaskk
24/08/2020, 23:39
Έστω ότι έχω 4-5 μηχανές με προσωρινα καταθεμενες πινακιδες και σε κάτι μηνες έρχεται χρέος από τροχονομικο πρόστιμο στην εφορία,. Για να αποφύγω πιθανή κατάσχεση μπορεί να γίνει μεταβίβαση με καταθεμενες πινακιδες; Ακόμα παπι κατασχεμενο στην τροχαία με ασφάλεια που λήγει χρειάζεται νέα ασφάλεια η κατάθεση πινακίδων;

typhoon
25/08/2020, 00:28
Απ ότι καταλαβαίνω χρειάζεσαι δικηγόρο όταν συντόμως

dorso
25/08/2020, 01:22
Με καταθεμενες πινακίδες δεν γίνεται μεταβίβαση..Αν στο έχει κατασχέσει η τροχαία δεν μπορείς να καταθέσεις πινακίδες,κ λογικά δεν χρειάζεται κ ασφάλεια εφόσον βρίσκεται σε ακινησία...

OldMan
25/08/2020, 13:28
Πως κατεθεσες πινακιδες με βεβαιωμενα προστιμα χωρις να τα πληρωσεις..??

edit: Για το "προσωρινα" δεν ξερω τι ισχύει..

viper1
25/08/2020, 13:49
Πως κατεθεσες πινακιδες με βεβαιωμενα προστιμα χωρις να τα πληρωσεις..??

edit: Για το "προσωρινα" δεν ξερω τι ισχύει..

Μόνο αν είχε ήδη καταθέσει πινακίδες αλλά τον σταμάτησαν να κυκλοφορεί χωρίς.

viper1
25/08/2020, 13:52
Έστω ότι έχω 4-5 μηχανές με προσωρινα καταθεμενες πινακιδες και σε κάτι μηνες έρχεται χρέος από τροχονομικο πρόστιμο στην εφορία,. Για να αποφύγω πιθανή κατάσχεση μπορεί να γίνει μεταβίβαση με καταθεμενες πινακιδες; Ακόμα παπι κατασχεμενο στην τροχαία με ασφάλεια που λήγει χρειάζεται νέα ασφάλεια η κατάθεση πινακίδων;

Μεταβίβαση με κατατεθημενες πινακίδες δεν γίνεται.
Παπι κατασχεμενο από τροχαία. Συνεννόηση με τροχαία :D

OldMan
25/08/2020, 14:50
Μόνο αν είχε ήδη καταθέσει πινακίδες αλλά τον σταμάτησαν να κυκλοφορεί χωρίς.

Αυτο δεν εχει αυτοφωρακι..??

kostaskk
25/08/2020, 15:21
Έχω στο όνομα μου 3-4 μηχανές με καταθεμενες προσωρινα πινακίδες εδώ και κάτι χρόνια,. Πριν κάτι μέρες ενώ ήμουν με ενα παπί πήρα μεγάλο πρόστιμο και το παπι έμεινε στην τροχαία.

Το πρόστιμο θα πάει εφορία η Δήμο και στο ενδιάμεσο θέλω να αλλάξω το όνομα,κυριότητα στις μηχανές για να μην κατασχεθούν αν δεν πληρώσω το πρόστιμο,. Στο παπι λήγει η ασφάλεια αλλά είναι στην τροχαία με βγαλμένες πινακίδες, το αφηνω έτσι η θα σκάσει πρόστιμο γιατί το άφησα ανασφαλιστο;

viper1
25/08/2020, 15:35
Έχω στο όνομα μου 3-4 μηχανές με καταθεμενες προσωρινα πινακίδες εδώ και κάτι χρόνια,. Πριν κάτι μέρες ενώ ήμουν με ενα παπί πήρα μεγάλο πρόστιμο και το παπι έμεινε στην τροχαία.

Το πρόστιμο θα πάει εφορία η Δήμο και στο ενδιάμεσο θέλω να αλλάξω το όνομα,κυριότητα στις μηχανές για να μην κατασχεθούν αν δεν πληρώσω το πρόστιμο,. Στο παπι λήγει η ασφάλεια αλλά είναι στην τροχαία με βγαλμένες πινακίδες, το αφηνω έτσι η θα σκάσει πρόστιμο γιατί το άφησα ανασφαλιστο;

Αν έχεις εσύ τις πινακίδες πας και τις καταθέτεις στην εφορία. Αν τις έχει η τροχαία και δεν μπορείς να τις πάρεις πληρώνεις κανονικά ασφάλεια τέλη κλπ. ΚΤΕΟ δεν μπορείς βεβαίως βεβαίως .
Όσο για την μεταβίβαση όπως σου έγραψα δεν γίνετε. Οπότε αν ανησυχείς για κατάσχεση πρέπει να βγάλεις ασφάλειες να πληρώσεις σήματα να τα περάσεις κτεο να πληρωθούν παράβολα μεταβίβασης για να αλλάξει ιδιοκτήτης

buckley
25/08/2020, 16:40
Αν έχεις εσύ τις πινακίδες πας και τις καταθέτεις στην εφορία. Αν τις έχει η τροχαία και δεν μπορείς να τις πάρεις πληρώνεις κανονικά ασφάλεια τέλη κλπ. ΚΤΕΟ δεν μπορείς βεβαίως βεβαίως .
Όσο για την μεταβίβαση όπως σου έγραψα δεν γίνετε. Οπότε αν ανησυχείς για κατάσχεση πρέπει να βγάλεις ασφάλειες να πληρώσεις σήματα να τα περάσεις κτεο να πληρωθούν παράβολα μεταβίβασης για να αλλάξει ιδιοκτήτης

Δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα και να πω ότι είναι από τις μπύρες :bawl:

buckley
25/08/2020, 16:42

Εδώ ξανακοίταξα μήπως τα έγραφε ο Ντάλτον :eek:

leftos
25/08/2020, 17:30
Αν δεν πληρωσεις δεν θα σου κατασχεσουν τις μοτο δεν γίνεται ποτε αυτό.
Το οτι θα πάει βεβαιωμενό πρόστιμο στην Εφορια ΔΟΥ σημαίνει οτι κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πρέπει να το πληρώσεις και οτι θα έχεις προσαυξήσεις, οι οποίες να έχεις στο μυαλό σου οτι κάποιες φορές ( δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο ) είναι υπερβολικές. Αρα αυτό που σε νοιάζει είναι να πληρώσεις για να μην τα βρείς κάποια φορά μπροστά σου στο 10πλάσιο στην καλύτερη.
Το γιατί θα αναγκαστείς να πληρώσεις δεν είναι του παρόντος.

viper1
25/08/2020, 17:43
Δεν έχω καταλάβει απολύτως τίποτα και να πω ότι είναι από τις μπύρες :bawl:

Εγώ μια χαρά τα γράφω. Άλλος τα έχει κάνει π.....να και τρεχουμε εμείς να γράφουμε :lol:

buckley
25/08/2020, 18:35
Εγώ μια χαρά τα γράφω. Άλλος τα έχει κάνει π.....να και τρεχουμε εμείς να γράφουμε :lol:

Κάτσε να δούμε πόσο μακριά είμαι από την αλήθεια...
Ο Κωστάκης αν θυμάμαι καλά ασχολείται με 250ρια δίχρονα (τέλη 22 ευρώ) ,τα μαστορεύει, τα τρέχει ,χαλάνε και πάλι από την αρχή.Κάποια στιγμή δεν περισσεύουν φράγκα τους καταθέτει πινακίδες περνάνε τα χρόνια και βολεύεται με ένα παπί γιατί δεν ανοίγουν και οι δουλειές.Το παπάκι όμως το υπερκυβίζει γιατί είναι γλήγορος και μαστόρι.Στην επαρχία όμως γίνεται στόχος κάποιου τσέου που κάποια στιγμή τον μαγκώνει χωρίς κρανάκι να περνάει στη μία ρόδα την πλατεία και τον βουτάει ...Τον βάζει κάτω και τον γράφει για τα πάντα όλα μέχρι και για που είχε βγάλει τα φλας, δεν μιλάμε για κράνος επικίνδυνη οδήγηση αλλαγή μοτέρ εκτός προδιαγραφών κλπ κλπ
ΥΓ Κωστάκη ξέχνα κατασχέσεις αλλά και ξέχνα ότι θα την γλυτώσεις χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη δυστυχώς :wave2:

viper1
25/08/2020, 19:07
Κάτσε να δούμε πόσο μακριά είμαι από την αλήθεια...
Ο Κωστάκης αν θυμάμαι καλά ασχολείται με 250ρια δίχρονα (τέλη 22 ευρώ) ,τα μαστορεύει, τα τρέχει ,χαλάνε και πάλι από την αρχή.Κάποια στιγμή δεν περισσεύουν φράγκα τους καταθέτει πινακίδες περνάνε τα χρόνια και βολεύεται με ένα παπί γιατί δεν ανοίγουν και οι δουλειές.Το παπάκι όμως το υπερκυβίζει γιατί είναι γλήγορος και μαστόρι.Στην επαρχία όμως γίνεται στόχος κάποιου τσέου που κάποια στιγμή τον μαγκώνει χωρίς κρανάκι να περνάει στη μία ρόδα την πλατεία και τον βουτάει ...Τον βάζει κάτω και τον γράφει για τα πάντα όλα μέχρι και για που είχε βγάλει τα φλας, δεν μιλάμε για κράνος επικίνδυνη οδήγηση αλλαγή μοτέρ εκτός προδιαγραφών κλπ κλπ
ΥΓ Κωστάκη ξέχνα κατασχέσεις αλλά και ξέχνα ότι θα την γλυτώσεις χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη δυστυχώς :wave2:

Όπως και να έχει η εφορία θα στραφεί σε σταθερά αντικείμενα αν είναι να κατασχέσει κάτι

dorso
25/08/2020, 21:04
Κατάσχεση από εφορία δεν γίνεται..Μετά από ένα ποσό όμως (όχι μεγάλο έχω ακούσει κ για 1000€) βγαίνει απόφαση κ σε ένα απλό έλεγχο μπορούν να σε παν αυτόφωρο κ δικαστήριο την άλλη μέρα κ τα πληρώνεις η εκτελείς την ποινή.Δεν υπάρχει περίπτωση να τα γλειτωσεις από την εφορία..Αν κληρονομήσεις κάτι θα σου ζητήσουν καθαρό καθαριστικό κ για 100 άλλους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση να τα γλειτωσεις..

Shinigami Ryuk
25/08/2020, 23:19
Να γινω εγω αυτος που θα πει "Γιατι του απαντατε" και "Μακαρι ολα τα μακαρι"?

Εφαγε προστιμο με το παπι,υποθετω για αρκετα σοβαρο λογο μιας και κρατησαν το οχημα,και σκεφτεται τι να κανει ωστε να μην πληρωσει το προστιμο αλλα και να μην του κατασχεσουν τις υπολοιπες μηχανες.

Θα το πω και ας με μπαναρουν.Μακαρι ολα τα μακαρι

OldMan
26/08/2020, 09:59
Έχω στο όνομα μου 3-4 μηχανές με καταθεμενες προσωρινα πινακίδες εδώ και κάτι χρόνια,.

Νομιζω οτι καπου παπαριζομαστε, κοριτσια..??

buckley
26/08/2020, 10:46

Ναι πρώτη φορά τ' ακούς εσύ για μηχανάκια με παραδομένες σε ΔΟΥ πινακίδες *, είσαι και άβγαλτος τρομάρα σου...
ΥΓ Πρόσεξε δεν πάω να τον δικαιολογήσω ,έτερον εκάτερον και φυσικά άσχετο με την κατάσχεση του παπιού κλπ κλπ
* To laverda πόσα χρόνια το χεις παρατημένο ρε ?

Acacius
26/08/2020, 10:55

Το κράτος δε μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε SORN, οπότε χρησιμοποιούμε "δημιουργικά" ό,τι μας παρέχεται ώστε να είμαστε τύποις νόμιμοι...

OldMan
26/08/2020, 11:12
Ναι πρώτη φορά τ' ακούς εσύ για μηχανάκια με παραδομένες σε ΔΟΥ πινακίδες *, είσαι και άβγαλτος τρομάρα σου...

Μαστορα, πινακιδες παραδομενες σε ΔΟΥ πανω απο χρονο εχουν παρει την αγουσα για την Υπηρεσια Συγκοινωνιων..

Υ.Γ.
Το LAVERDA ειχε Ιταλικες πινακιδες..
(που τις εχω βεβαια ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..)

buckley
26/08/2020, 11:43
Μαστορα, πινακιδες παραδομενες σε ΔΟΥ πανω απο χρονο εχουν παρει την αγουσα για την Υπηρεσια Συγκοινωνιων..

Υ.Γ.
Το LAVERDA ειχε Ιταλικες πινακιδες..
(που τις εχω βεβαια ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..)

Οι κατατεθειμένες (με δυνατότητα άρσης ακινησίας) σε ΔΟΥ υποτίθεται ότι κρατούνται για ένα χρόνο και μετά δεν έχουν υποχρέωση φύλαξής τους και τις κατέστρεφαν λόγω περιορισμένου χώρου. Ρεαλιστικά όμως κάποια στιγμή μάλλον βαρέθηκαν την διαδικασία καταστροφής και τις παρατούσαν.Έχουμε βρει πινακίδα παρατημένη πάνω από μια δεκαετία.Το χαρτί της κατάθεσης να τηρείται ως κόρη οφθαλμού πάντως γιατί σε πιθανή μετακόμιση εκκαθάριση πολλά μπορουν να γίνουν.Καλή ώρα τώρα που η ΔΟΥ Χολαργού απορρόφησε τη ΔΟΥ Χαλανδρίου :cry:

Shinigami Ryuk
26/08/2020, 11:53
Το κράτος δε μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε SORN, οπότε χρησιμοποιούμε "δημιουργικά" ό,τι μας παρέχεται ώστε να είμαστε τύποις νόμιμοι...

Νομιζω οτι το κρατος σου δινει την δυνατοτητα να το κανεις Sorn.Και στο Sorn στελνεις ενα γραμμα στο DVLA και θα πρεπει να το εχεις καπου εκτος δημοσιου δρομου(driveway,γκαραζ).Η διαρκεια δεν ξερω εαν ειναι η ιδια.Στην Ελλαδα και καλα εαν δεν παρεις τις πινακιδες,μεσα σε εναν χρονο,υπαρχει ενας μυθος που λεει οτι τις καταστρεφουν και πρεπει να βγαλεις καινουριες.Η μονη διαφορα λοιπον ειναι οτι στην Αγγλια δεν στελνεις τις πινακιδες καπου.

Parking
26/08/2020, 12:35
[QUOTE=kostaskk;3061673]Έστω ότι ....

Με έστω ότι κουβέντα δεν γίνεται
Με το συμπάθιο ε?

STF
26/08/2020, 16:06
Οι κατατεθειμένες (με δυνατότητα άρσης ακινησίας) σε ΔΟΥ υποτίθεται ότι κρατούνται για ένα χρόνο και μετά δεν έχουν υποχρέωση φύλαξής τους και τις κατέστρεφαν λόγω περιορισμένου χώρου. Ρεαλιστικά όμως κάποια στιγμή μάλλον βαρέθηκαν την διαδικασία καταστροφής και τις παρατούσαν.Έχουμε βρει πινακίδα παρατημένη πάνω από μια δεκαετία.Το χαρτί της κατάθεσης να τηρείται ως κόρη οφθαλμού πάντως γιατί σε πιθανή μετακόμιση εκκαθάριση πολλά μπορουν να γίνουν.Καλή ώρα τώρα που η ΔΟΥ Χολαργού απορρόφησε τη ΔΟΥ Χαλανδρίου :cry:

Ακριβώς, έχω πάρει τις πινακίδες μου πολλές φορές ανά διετία (αυτοκίνητο). Είναι και θέμα ΔΟΥ (τι δυνατότητες αποθήκευσης έχει κτλ).

typhoon
26/08/2020, 19:29
Παντως και να καταστραφούν οι πινακίδες, δεν έγινε και τίποτα. Απλά το μηχανάκι θα πάρει καινούργια άδεια και καινούργιο νούμερο αντί για το παλιό. No big deal... Στην χειρότερη να χρειαστεί να πληρώσεις κάνα παράβολο για τον νέο τσίγκο

Tedvj23
26/08/2020, 23:47
:ufo:

Acacius
27/08/2020, 01:20
Νομιζω οτι το κρατος σου δινει την δυνατοτητα να το κανεις Sorn.Και στο Sorn στελνεις ενα γραμμα στο DVLA και θα πρεπει να το εχεις καπου εκτος δημοσιου δρομου(driveway,γκαραζ).Η διαρκεια δεν ξερω εαν ειναι η ιδια.Στην Ελλαδα και καλα εαν δεν παρεις τις πινακιδες,μεσα σε εναν χρονο,υπαρχει ενας μυθος που λεει οτι τις καταστρεφουν και πρεπει να βγαλεις καινουριες.Η μονη διαφορα λοιπον ειναι οτι στην Αγγλια δεν στελνεις τις πινακιδες καπου.

Αν τα θυμάμαι σωστά, η προσωρινή κατάθεση τυπικά είναι για ένα χρόνο, απλά κάποιοι (γκουχ) παρατείνουν την ακινησία των οχημάτων αφού δεν υπάρχουν κυρώσεις. Στην πράξη μοιάζει με sorn, αλλά εδώ ο νόμος δεν έχει πρόβλεψη για κάτι πέραν του έτους. Το ότι εμείς πρέπει να καταθέσουμε και τις πινακίδες, αν και πολύ άβολο μπορώ να το καταλάβω - φαντάζομαι τι θα γινόταν αν κάποιοι μπορούσαν να μην πληρώνουν τέλη/ασφάλεια και να έχουν και τις πινακίδες στα χέρια τους.

buckley
27/08/2020, 06:04
Αν τα θυμάμαι σωστά, η προσωρινή κατάθεση τυπικά είναι για ένα χρόνο, απλά κάποιοι (γκουχ) παρατείνουν την ακινησία των οχημάτων αφού δεν υπάρχουν κυρώσεις. Στην πράξη μοιάζει με sorn, αλλά εδώ ο νόμος δεν έχει πρόβλεψη για κάτι πέραν του έτους. Το ότι εμείς πρέπει να καταθέσουμε και τις πινακίδες, αν και πολύ άβολο μπορώ να το καταλάβω - φαντάζομαι τι θα γινόταν αν κάποιοι μπορούσαν να μην πληρώνουν τέλη/ασφάλεια και να έχουν και τις πινακίδες στα χέρια τους.

Και να χεις και τον εθνάρχη μπάρμπα :smokin:

Kickstart
27/08/2020, 08:42
Παντως και να καταστραφούν οι πινακίδες, δεν έγινε και τίποτα. Απλά το μηχανάκι θα πάρει καινούργια άδεια και καινούργιο νούμερο αντί για το παλιό. No big deal... Στην χειρότερη να χρειαστεί να πληρώσεις κάνα παράβολο για τον νέο τσίγκο

καλημέρα.

είσαι σίγουρος φίλε για αυτό που γράφεις;

...σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει άμεσα μιας και έχω παραδώσει πινακίδα εδώ και ενάμιση χρόνο (το μηχανάκι μεταφέρεται με τρεϊλερ στο βουνό και κινείται αυστηρά και μόνο σε πίστες και χώμα)...ο εφοριακός μου είχε πει τότε να μην ανησυχώ δεν καταστρέφονται όπως παλιά και τις κρατάνε πολυ παραπάνω πλέον...απλά δεν διευκρίνισε πόσο παραπάνω...σκεφτόμουν να παω να την πάρω για ένα εξάμηνο να πληρώσω τα σχετικά (ασφάλεια, κτεο, τέλη) και μετά το πέρας να ξαναπαραδώσω για να ανανεωθεί η περίοδος...

αν όμως είναι τόσο απλό όπως λες να ξαναβγεί πινακίδα (με το αζημίωτο φυσικά) τότε να μην αγχώνομαι...

αν έρθει η ώρα να το "σπμπρωξω" να το πάρει άλλος απλά θα βγάλω νέα πινακίδα...απλά από άλλους έχω ακούσει-διαβάσει κατά καιρούς περίεργες ιστορίες για την έκδοση πινακίδας από την αρχή..

typhoon
27/08/2020, 10:03
Το σημαντικό είναι να μην χάσεις τα χαρτιά της ακινησίας! Κατά τα λοιπά μην αγχώνεσαι όπως λες

OldMan
27/08/2020, 12:14
αν όμως είναι τόσο απλό όπως λες να ξαναβγεί πινακίδα (με το αζημίωτο φυσικά) τότε να μην αγχώνομαι...

Οσο "απλη" ειναι μια ταξινομηση πρωτης εκδοσης αδειας κυκλοφορίας.. ;)

viper1
27/08/2020, 12:27
Μετά από 10 χρόνια προσωρινής ακινησίας εκανα άρση βρήκαν την πινακίδα έκανα την μεταβίβαση στο όνομα μου και την κατέθεσα πάλι για προσωρινή ακινησία μέχρι την ανακατασκευής της.
Το ίδιο έχω κάνει σε άλλα 3 μοτο .
End of story

cityfly
27/08/2020, 12:56
Και να χεις και τον εθνάρχη μπάρμπα :smokin:

Αυτουνού πλαστές δεν ήταν;

buckley
27/08/2020, 13:21
Αυτουνού πλαστές δεν ήταν;

Έτσι μηδενίζεις κόστη τελών ασφάλειας καμάρι, καταθέτεις και μετά πλάθεις :p

buckley
27/08/2020, 13:25
Χάθηκε και ο kostakis, μπλέχτηκε με τις μεταβιβάσεις μάλλον :cry:

THEOD
20/11/2020, 09:43
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ?
Μηχανή με κατατεθειμένες τις πινακίδες και φυσικά χωρίς ασφάλεια.
Αν θέλω να κάνω πώληση/μεταβίβαση υπάρχει τρόπος να δοθούν οι πινακίδες και να γίνει η μεταβίβαση χωρίς να έχει συναφθεί ασφάλεια πριν ? Είναι λαμακία να κάνω ασφάλεια μόνο και μόνο για να πάρω την πινακίδα και να την ακυρώσω την επόμενη... Εννοείται ότι αυθημερόν με την μεταβίβαση θα γίνει κανονική ασφάλεια από τον νέο κάτοχο...

viper1
20/11/2020, 10:01
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ?
Μηχανή με κατατεθειμένες τις πινακίδες και φυσικά χωρίς ασφάλεια.
Αν θέλω να κάνω πώληση/μεταβίβαση υπάρχει τρόπος να δοθούν οι πινακίδες και να γίνει η μεταβίβαση χωρίς να έχει συναφθεί ασφάλεια πριν ? Είναι λαμακία να κάνω ασφάλεια μόνο και μόνο για να πάρω την πινακίδα και να την ακυρώσω την επόμενη... Εννοείται ότι αυθημερόν με την μεταβίβαση θα γίνει κανονική ασφάλεια από τον νέο κάτοχο...

Χωρίς ασφάλεια δεν γίνεται να πάρεις άδεια πινακίδα . Μια λύση είναι να κανείς μια 3μηνη ασφάλεια να πάρεις άδεια πινακίδα και όταν γίνει η μεταβίβαση να ακυρώσεις την ασφάλεια και να σου επιστραφούν τα μη δεδουλευμένα (όρος ασφαλιστικών )

THEOD
20/11/2020, 10:05
Μια λύση είναι να κανείς μια 3μηνη ασφάλεια να πάρεις άδεια πινακίδα και όταν γίνει η μεταβίβαση να ακυρώσεις την ασφάλεια και να σου επιστραφούν τα μη δεδουλευμένα (όρος ασφαλιστικών )

Αυτό είχα σκοπό να κάνω απλά ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιο "παράθυρο" σε περίπτωση ταυτόχρονης άρσης ακινησίας και μεταβίβασης να γλιτώσω την φασαρία του ασφαλίζω για 1 ημέρα και ακυρώνω την επόμενη... :confused:

viper1
20/11/2020, 10:12
Αυτό είχα σκοπό να κάνω απλά ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιο "παράθυρο" σε περίπτωση ταυτόχρονης άρσης ακινησίας και μεταβίβασης να γλιτώσω την φασαρία του ασφαλίζω για 1 ημέρα και ακυρώνω την επόμενη... :confused:

Δοκίμασε να κανείς μια ασφάλεια στο όνομα του επόμενου ιδιοκτήτη on line. Μπορεί και να γίνεται αν και εφόσον δεν ζητήσουν να τους στείλεις την άδεια

panos_zip
20/11/2020, 10:16
Ναι η anytime δεν ζητάει την άδεια.
Μόνο στοιχεία βάζεις στην Online φορμα

THEOD
20/11/2020, 10:57
Δοκίμασε να κανείς μια ασφάλεια στο όνομα του επόμενου ιδιοκτήτη on line. Μπορεί και να γίνεται αν και εφόσον δεν ζητήσουν να τους στείλεις την άδεια

άιντε και το δοκιμάζω και πετυχαίνει και βγαίνει η νέα ασφάλεια απ'ευθείας στο όνομα του επόμενου ιδιοκτήτη... Υπάρχει περίπτωση πηγαίνοντας ΄να πάρω την πινακίδα με την ασφάλεια σε άλλο όνομα να αρνηθούν να μου την δώσουν ? :confused: :confused:

Dennis-
20/11/2020, 11:03
Εχει επιλογη για ενα μηνα βγαινει γυρω στά 15 ευρω. Αν την ακυρωσεις μετα απο 2 μερες θαβσου γυρισουν κανα 10ρικο πιστευω

labrosDR800
20/11/2020, 11:43
Ασφάλεια για 1 μηνα και ξεμπερδευεις χωρις ιντριγκες.