PDA

View Full Version : Βοηθεια για αγορα μηχανης motard

Georgsdz
25/08/2020, 22:09
Βοηθεια για αγορα μηχανης motard
Καλησπερα στην ομαδα ειμαι 22 χρονων προκειται να βγαλω το διπλωμα κατηγορίας A2 ενδιαφερομαι για αγορα μηχανης motard αρχικα είχα στο μυαλο μου κατι σε enduro αλλα απ οσο πληροφορήθηκα σε προηγούμενο θεμα που άνοιξα στο φορουμ οι επιλογες ειναι περιορισμενες..οποτε αν θυσιαζα εντελώς την δυνατότητα του να παω σε χωμα και παμε αποκλειστικά για κατι ασφαλτου τυπου motard πιστεύεται θα είχα περισσότερες επιλογες; τωρα σας πρήζω αλλα ειμαι εντελως άσχετος και ζηταω βοήθεια τι θα προτεινατε εσεις μεχρι 5.000€;

basilis_k6
25/08/2020, 22:45
Βασικες γνωσεις.
Υπάρχουν μηχανακια εντουρο και μηχανακια motocross. Και τα δυο ειναι αυτο που λεμε καθαροαιμα. Δηλαδη αγωνιστικές μοτοσυκλετες που δεν ειναινγια δρομο. Τις ξεχνας προς το παρον. Σε μερικα χρονια ισως σε ενδιαφερουν, τωρα οχι.

Τα μοταρντ ηταν μετατροπες των παραπανω για να αγωνιζονται σε καρτοπιστες. Με τον καιρο καποιες εταιρίες εφτιαξαν πολιτικες εκδόσεις οπως τα ktm smc. Οι αντίστοιχες εκδόσεις χωματινων είναι το crf450l η το klx250s η ακομη και το xt660r.

Εσυ λοιπον αν θες να μπαινεις χωμα υπαρχουν επιλογες αρκετες. Αννθες μοταρντ δυστυχώς υπαρχουν λιγοτερες γιατι η μοδα πεθανε και επισης τα μοταρντ για να ειναι επαρκως διασκεδαστικα θελουν περισσοτερη δυναμη και αρα πολλα κυβικα.

Ανακεφαλαιωση. Ξεχνα τα εντουρο και τα μοταρντ. Κοιτας πολιτικές μοτοσυκλετες και με τα λεφτα που δινεις εχεις πολλες επιλογες. Πες μου τι θες να κανεις ακριβως και θα σου δωσω μερικα μοντελα να δεις.

Georgsdz
25/08/2020, 23:09
Καλησπερα ευχαριστώ για την κατατοπιση θελω να κινούμαι σε ασφαλτο εντος και εκτος πολης μου αρεσουν εμφανισιακά μηχανες τυπου enduro και θα ηθελα κατι παραπλήσιο οσο αφορα την εμφανιση καταληλο για ασφαλτο οπως είπα διαθέτω μεχρι 5.000 και πρόκειται να βγαλω το διπλωμα Α2 κατηγοριας

Georgsdz
25/08/2020, 23:12
Σε περίπτωση που υπάρχει κατι που να καλύπτει οσα προανέφερα και να μπορει να παει και χωμα ακομα καλύτερα αλλα και χωμα να μην παει αυτο που μα ενδιαφερει κυριως ειναι να ειναι καλο για ασφαλτο και πολη ευχαριστώ για την βοήθεια

basilis_k6
25/08/2020, 23:31
4 μαξ θα δωσεις. Αυτο που θες ειναι ενα πολιτικο εντουρακι σαν της αγγελιας που έβαλα πιο κατω. Εοτε το crf250l, ειτε το klx250s ειτε το wr250r αν βρεις κανενα. Συντομα θα βγαλεις μεγαλο διπλωμα και θα θες μεγαλυτερη μηχανη. Μην δωσεις 5 χιλιαρικα. Τα μηχανακια αθτα πανε ανετα δρομο και χωμα. Με ενα τακουνακι πισω πανε και βουνο.

https://www.car.gr/29852438-honda-crf-250l

Υπαρχουν και πιο μοταρντ μηχανακια που ομως φορανε χοντρη ζαντα και δεν μπορεις να βαλεις λαστιχο με τακουνι για χωμα. Ουσιαστικά με ενα klx μπορεις να έχεις ενα ζευγαρι λαστιχα εντουρο στην αποθηκη, πας σε εναν λαστιχά, δινεις 15 ευρω και σε 20 λεπτα σου βαζει τα αγρια λαστιχα να πας σε κατσικοδρομους. Δεν σπανε δεν χαλανε, δεν καινε τιποτα, απλα σε δρομο πας μαξ 120χλμ.

ptc
25/08/2020, 23:36
XT660X / XT660R

Georgsdz
25/08/2020, 23:47
https://www.car.gr/30789320-kawasaki-klx-250 κατι τέτοιο δηλαδη πιστευεις Βασίλη θα ήταν ενταξει;

basilis_k6
25/08/2020, 23:53
https://www.car.gr/30789320-kawasaki-klx-250 κατι τέτοιο δηλαδη πιστευεις Βασίλη θα ήταν ενταξει;

Το μοντελο ναι. Το συγκεκριμένο δεν ξερω. Ουτε εσυ ξερεις ομως οποτε να πας το οποιοδήποτε μηχανακι σε εναν μαστορα που να τα δουλεύει και να τον πληρώσεις να το κοιτάξει πριν το παρεις. Προτίμησε αγγελιες απο ιδιωτες.

basilis_k6
25/08/2020, 23:53
XT660X / XT660R

Αν θυμαμαι καλα το ενα απο τα δυο δηλωνε περισσοτερα αλογα και θελει μεγαλο διπλωμα.

ptc
26/08/2020, 00:02
Με μια γρηγορη αναζητηση: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153553
(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153553)

Παντως υπαρχουν σιγουρα ΧΤ660 καταλληλα για Α2. Επισης και το αδερφακι Pegaso Strada/Trail (αναφερεται και στο παραπανω νημα).

Georgsdz
26/08/2020, 02:10
Απ οσο ειδα δηλαδη αν στην αδεια του xt γραφει 35kw ειμαι καλλιμενος με το Α2; πιστεύετε θα ειναι οκ για πρωτο η θα μου φανει μεγαλο;

katsar
26/08/2020, 09:14
αν σε καλύπτει το δίπλωμα είναι μια χαρά.Πρώτο τι εννοείς,''μεγάλο'' ή πρώτη μηχανή γενικά;

doctor_john
26/08/2020, 09:47
Σε όγκο ειναι λογικό.
Σαν μοτοσυκλέτα ειναι σαν μεγάλο παπί, οδηγείται εύκολα απο οποιονδήποτε.

Georgsdz
26/08/2020, 10:02
Πρωτη μηχανη γενικα

ptc
26/08/2020, 10:31
Απ οσο ειδα δηλαδη αν στην αδεια του xt γραφει 35kw ειμαι καλλιμενος με το Α2; πιστεύετε θα ειναι οκ για πρωτο η θα μου φανει μεγαλο;

Εκτος κι αν εισαι πολυ μικροκαμωμενος θα ειναι μια χαρα. Αλλα φανταζομαι για να κοιτας τετοια κατηγορια δε θα εισαι 1,60.

Σου το προτεινα γιατι απο τον τροπο που γραφεις βλεπω πως δεν εισαι συνειδητοποιημενος αγοραστης. Σου αρεσει εμφανισιακα η κατηγορια αλλα απο εκει και περα αφου δεν εχεις εμπειρια ειναι δυσκολο να ξερεις τι θα σου αρεσει στην πραξη. Το ΧΤ ειναι ενα μηχανακι ελβετικος σουγιας, τα κανει ολα και συμφερει που λεμε. Ο,τι χρηση κι αν κανεις τελικα ειναι μηχανακι που σε ενα βαθμο θα σε καλυψει (commuter, ελαφρυ χωμα, σουζες/μπαντες, ταξιδακια, κοκ). Αν στην πορεια δεις οτι κλινεις προς εναν τυπο χρησης περισσοτερο μπορει μετα να κανεις μια πιο στοχευμενη και συνειδητοποιημενη κινηση. Αλλα αυτο θα συμβει αφου εχεις μηχανη για καποιο διαστημα και εχεις καποιες χιλιαδες χλμ πισω σου.

Επισης το ΧΤ εχει το εξτρα θετικο οτι ειναι πολυ εμπορικο μηχανακι, γεγονος που σου δινει πολλες επιλογες αγορας ωστε να βρεις κατι προσεγμενο στη σωστη τιμη αλλα και θα σε βοηθησει αν καποια στιγμη θες να το αλλαξεις να φυγει πιο ευκολα.

Παντως και το CRF250L που προταθηκε ειναι κι αυτο καλη περιπτωση, με καποιους περιορισμους λογω του μικρου κυβισμου / αδυναμου μοτερ.

basilis_k6
26/08/2020, 10:43
Εκτος κι αν εισαι πολυ μικροκαμωμενος θα ειναι μια χαρα. Αλλα φανταζομαι για να κοιτας τετοια κατηγορια δε θα εισαι 1,60.

Σου το προτεινα γιατι απο τον τροπο που γραφεις βλεπω πως δεν εισαι συνειδητοποιημενος αγοραστης. Σου αρεσει εμφανισιακα η κατηγορια αλλα απο εκει και περα αφου δεν εχεις εμπειρια ειναι δυσκολο να ξερεις τι θα σου αρεσει στην πραξη. Το ΧΤ ειναι ενα μηχανακι ελβετικος σουγιας, τα κανει ολα και συμφερει που λεμε. Ο,τι χρηση κι αν κανεις τελικα ειναι μηχανακι που σε ενα βαθμο θα σε καλυψει (commuter, ελαφρυ χωμα, σουζες/μπαντες, ταξιδακια, κοκ). Αν στην πορεια δεις οτι κλινεις προς εναν τυπο χρησης περισσοτερο μπορει μετα να κανεις μια πιο στοχευμενη και συνειδητοποιημενη κινηση. Αλλα αυτο θα συμβει αφου εχεις μηχανη για καποιο διαστημα και εχεις καποιες χιλιαδες χλμ πισω σου.

Επισης το ΧΤ εχει το εξτρα θετικο οτι ειναι πολυ εμπορικο μηχανακι, γεγονος που σου δινει πολλες επιλογες αγορας ωστε να βρεις κατι προσεγμενο στη σωστη τιμη αλλα και θα σε βοηθησει αν καποια στιγμη θες να το αλλαξεις να φυγει πιο ευκολα.

Παντως και το CRF250L που προταθηκε ειναι κι αυτο καλη περιπτωση, με καποιους περιορισμους λογω του μικρου κυβισμου / αδυναμου μοτερ.

Σωστα ολα αυτα. Ειμαι της αποψης οτι ειναι καλυτερα να ξεκινησεις με 250αρι. Ειναι καλυτερο για να μαθεις, λιγοτερο γκαζι και βαρος. Πάει καλυτερα χωμα και αν παρεις μεγαλη μηχανη το κρατας για 2ο.

Georgsdz
26/08/2020, 11:21
Ναι είμαι 190 αρα δεν θα εχω προβλημα πιστευω τωρα απο κει και περα το βλεπω η για ένα xt η για καποιο μικροτερο klx ευχαριστώ για τις συμβουλές

Georgsdz
26/08/2020, 11:39
Για xt παιδια μεχρι ποσα χιλιόμετρα ειναι καλο να κοιταω

Parking
26/08/2020, 12:37
Με μια γρηγορη αναζητηση: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153553
(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153553) αδερφακι Pegaso Strada/Trail (αναφερεται και στο παραπανω νημα).

ΜΑΚΡΙΑ

karellen
26/08/2020, 12:45
Για xt παιδια μεχρι ποσα χιλιόμετρα ειναι καλο να κοιταω

Τα ΧΤΧ και 40 και 50.000 χλμ είναι απροβλημάτιστα.

Georgsdz
27/08/2020, 20:53
Σε μια αναζήτηση που εκανα για το crf 250L ανακάλυψα και το 450L σε κάποια site στο εξωτερικο λεει πως για Α2 διπλωμα μπορω να παρω και το 450L ποια είναι η γνωμη σας για το συγκεκριμένο σε σχεση με το 250L εφοσον διαθεσω παραπανω χρήματα θα τα αξιζει;

basilis_k6
27/08/2020, 21:48
Σε μια αναζήτηση που εκανα για το crf 250L ανακάλυψα και το 450L σε κάποια site στο εξωτερικο λεει πως για Α2 διπλωμα μπορω να παρω και το 450L ποια είναι η γνωμη σας για το συγκεκριμένο σε σχεση με το 250L εφοσον διαθεσω παραπανω χρήματα θα τα αξιζει;

Κάνει 10χιλιαρικα και ειναι μονο με παραγγελία νομίζω. Δεν αξιζει για κανενα λογο

STF
27/08/2020, 21:59
Αλλαγή λαδιών κάθε 1000 χλμ... και δεν το φέρνει επίσημα. Η απάντηση ήταν "ίσως" με ειδική παραγγελία. Θα πάει ο κούκος... αηδόνι

basilis_k6
27/08/2020, 22:46
Αλλαγή λαδιών κάθε 1000 χλμ... και δεν το φέρνει επίσημα. Η απάντηση ήταν "ίσως" με ειδική παραγγελία. Θα πάει ο κούκος... αηδόνι

Το ζαχαρωνα ασχημα.. Περιμενα κατι στα 8μιση με 9 και επισημη ειααγωγη με σχεδον 40 αλογα. Το ειχα παρει χθες να ξερεις... Μηχαναρα!

STF
27/08/2020, 23:23
Το ζαχαρωνα ασχημα.. Περιμενα κατι στα 8μιση με 9 και επισημη ειααγωγη με σχεδον 40 αλογα. Το ειχα παρει χθες να ξερεις... Μηχαναρα!

Έχει θεματάκια δυστυχώς.... αλλά ΟΚ για μηχανή ελεύθερου χρόνου αντέχονται.

Acacius
28/08/2020, 00:16
All rounder με τον κινητήρα του XT είναι και το Tenere (https://a2bikes.co.uk/bikes/yamaha-xt660z-tenere) ενώ σε πιο street υπάρχει και το MT-03 (https://a2bikes.co.uk/bikes/yamaha-mt-03)

Georgsdz
28/08/2020, 16:23
Επειδη ελλαδα δεν παίζουν και πολλα μεταχειρισμένα 250L και για πρωτο λεω να μην δωσω 5,5χιλ για καινουργιο μήπως εχει κανεις εμπειρία οσο αφορα το να φερει απο εξω μεταχεορισμενη σε συνεργασια με κάποιον ελληνα εμπορο;

karellen
28/08/2020, 16:59
Εκτελωνισμός-μεταφορά-πινακιδες και αμοιβή εμπόρου θα σου πάει πιο ακριβά κι από Ελλάδα.

STF
28/08/2020, 23:35
Επειδη ελλαδα δεν παίζουν και πολλα μεταχειρισμένα 250L και για πρωτο λεω να μην δωσω 5,5χιλ για καινουργιο μήπως εχει κανεις εμπειρία οσο αφορα το να φερει απο εξω μεταχεορισμενη σε συνεργασια με κάποιον ελληνα εμπορο;

Λίγο παραπάνω έβαλες στο παιχνίδι το 450L (που είναι για πολύ εξειδικευμένη χρήση) και τώρα είναι πολλά τα 5,5€ για καινούριο; :uplate:

Ξέρεις κάτι.... υπάρχει problem νομίζω... πρέπει να το πιάσεις από την αρχή και να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με το προφίλ σου και τα θέλω σου και κυρίως με τα πραγματικά διαθέσιμα μπικικίνια συνυπολογίζοντας τουλάχιστον 500 με 800 ευρώ για εξοπλισμό ασφαλείας.

Και επειδή είναι πιθανόν να αγοράσεις τη λάθος μηχανή πριν φτάσεις στο τι σου αρέσει διάβασε πολύ για τι πράγμα προορίζεται η κάθε μοτοσυκλέτα. Αφού καταλάβεις τι θέλεις να κάνεις με τη μοτοσυκλέτα που χρειάζεσαι βρες μια που να σου αρέσει -σε αυτή τη κατηγορία- και όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Οι επιλογές που έχεις ρίξει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες είναι μεταξύ τους.... εχμ... πως να το πω... χάος.

Georgsdz
30/08/2020, 00:37
Λίγο παραπάνω έβαλες στο παιχνίδι το 450L (που είναι για πολύ εξειδικευμένη χρήση) και τώρα είναι πολλά τα 5,5€ για καινούριο; :uplate:

Ξέρεις κάτι.... υπάρχει problem νομίζω... πρέπει να το πιάσεις από την αρχή και να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με το προφίλ σου και τα θέλω σου και κυρίως με τα πραγματικά διαθέσιμα μπικικίνια συνυπολογίζοντας τουλάχιστον 500 με 800 ευρώ για εξοπλισμό ασφαλείας.

Και επειδή είναι πιθανόν να αγοράσεις τη λάθος μηχανή πριν φτάσεις στο τι σου αρέσει διάβασε πολύ για τι πράγμα προορίζεται η κάθε μοτοσυκλέτα. Αφού καταλάβεις τι θέλεις να κάνεις με τη μοτοσυκλέτα που χρειάζεσαι βρες μια που να σου αρέσει -σε αυτή τη κατηγορία- και όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Οι επιλογές που έχεις ρίξει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες είναι μεταξύ τους.... εχμ... πως να το πω... χάος.
Όντως εχεις δικιο υπαρχει ένα χαος ειναι η αλήθεια σαν πρωταρης το εχασα λιγο χαχα
Λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας και έχοντας κατασταλαξει καπως μετα απο βδομαδες αναζήτησης
Ψαχνω μια μοτοσυκλέτα ψευδο εντουρο να το πω dual sport να το πω on off να το πω με κατάλαβες για χρηση και εντος πολης αλλα και σε χωμα ως κατοικος επαρχίας για χαλαρες εξορμήσεις όχι να κραταω χρονους σε πιστα με καταλαβες κάτι ηρεμο να ανταπεξερχεται και σε χωμα..
Τωρα αρχικα ελεγα για 5.000 αλλα οσο το σκεφτομαι ειμαι άπειρος πρωτη μηχανη θα ειναι λεω Μην δωσω τοσα για μια μηχανη που θα αλλαξει στο μελλον ενδεχομένως με τον ερχομό του Απεριόριστου..
Οποτε αυτομάτως το crf250L δεν αποτελεί επιλογη.. με μια αναζητηση για καποιο klx η κάποιο wrf δεν βρηκα κατι αξιόλογο οποτε σκεφτομαι εγω τωρα γιατί οχι ενα xt660r που απ οσο το εψαξα κανει για δρομο και για χωμα ειναι ικανοποιητικό.. κυμαίνεται και στα χρηματα που λεω να διαθεσω μέχρι 2,5 3 χιλιαρικα μαρεσει και εμφανισιακά μιας και θελω κατι να θυμίζει enduro που λεμε

Ποια ειναι η αποψη σας λοιπόν για το συγκεκριμένο πριν ξανα αλλαξω γνωμη χαχα πλακα κανω για εκει με βλεπω αλλα θελω την αποψη των πιο έμπειρων παρολο που εγινα λιγο κουραστικός ευχαριστώ παιδιά

typhoon
30/08/2020, 08:33
Η εμπειρία λένε, είναι μια τσατσαρα που την αποκτας όταν μείνεις καραφλος.

Πολύ συγκεκριμένα, πάρε το xtr
Καλό είναι. Το βασικό είναι να σου αρέσει αυτό που καβαλάς, να σε εξιτάρει κ να γουστάρεις.
Απ την στιγμή που στα βγάζει το xt, τέλος, βρέθηκε!

Georgsdz
30/08/2020, 10:03
Η εμπειρία λένε, είναι μια τσατσαρα που την αποκτας όταν μείνεις καραφλος.

Πολύ συγκεκριμένα, πάρε το xtr
Καλό είναι. Το βασικό είναι να σου αρέσει αυτό που καβαλάς, να σε εξιτάρει κ να γουστάρεις.
Απ την στιγμή που στα βγάζει το xt, τέλος, βρέθηκε!
Κατα την γνωμη σου ειναι κατάλληλο για την χρηση που θέλω και πολη και χωμα;;

ptc
30/08/2020, 10:12
Επειδη βλεπω πως εχεις ριξει πολυ το μπατζετ, να σου δωσω μονο μια συμβουλη. Μην κοιτας απαραιτητα να βρεις το πιο φθηνο μηχανακι οταν ψαξεις, σε αυτες τις περιπτωσεις το φθηνο γινεται ευκολα ακριβο. Επειδη τα XT (δικαιολογημενα) εχουν τη φημη του ασπαστου, ειναι αρκετοι ιδιοκτητες που τα σερβις τα κανουν οποτε θυμηθουν. Κοιτα να παρεις κατι που εχει συντηρηθει σωστα (με αποδειξεις, οχι μονο στα λογια).

Georgsdz
30/08/2020, 10:29
Επειδη βλεπω πως εχεις ριξει πολυ το μπατζετ, να σου δωσω μονο μια συμβουλη. Μην κοιτας απαραιτητα να βρεις το πιο φθηνο μηχανακι οταν ψαξεις, σε αυτες τις περιπτωσεις το φθηνο γινεται ευκολα ακριβο. Επειδη τα XT (δικαιολογημενα) εχουν τη φημη του ασπαστου, ειναι αρκετοι ιδιοκτητες που τα σερβις τα κανουν οποτε θυμηθουν. Κοιτα να παρεις κατι που εχει συντηρηθει σωστα (με αποδειξεις, οχι μονο στα λογια).
Ναι όντως αππ τα 5χιλιαδες που ελεγα στην αρχη τελικα ισως είναι πολλα για πρωτη μηχανη που κατα πασα πιθανότητα να μην της κανω και τελεια χρηση λογο έλλειψης εμπειρίας οποτε ας μαθω σε κατι πιο φτηνό...Ναι εννοείται θα βρω κάποιο με βιβλιο σερβις και θα το ελέγξει και δικος μου μηχανηκος σαν επιλογή πιστεύεις θα με καλληψει και για πολη και για χωμα;

ptc
30/08/2020, 11:33
Εγώ ήμουν ο πρώτος που σου πρότεινε το ΧΤ, οπότε προφανώς γνώμη μου είναι πως θα σε καλύψει 100%.

STF
30/08/2020, 12:10
Με όσα περιέγραψες τελευταία θα έλεγα είναι ιδανική επιλογή το XT. Και αργότερα θα έχει και σχετικά εύκολη μεταπώληση γιατί είναι αρκετά εμπορικό μοντέλο στη χώρα μας.

Georgsdz
30/08/2020, 13:00
Ωραια σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια

typhoon
30/08/2020, 17:12
Κατα την γνωμη σου ειναι κατάλληλο για την χρηση που θέλω και πολη και χωμα;;

Για απλή διάβαση χωματόδρομων καλο ειναι. Είναι τόσο χωμάτινο όσο και τα τυπου τζιπακια suv. Πιο πολύ η ιδέα κ η όψη είναι πάρα οι δυνατότητες μιας μοτοσυκλετας που ζυγίζει 190 κιλα.

Nostradamus
30/08/2020, 17:24
Μια χαρά είναι.

Το "χώμα" και η "άσφαλτος" που θα κάνεις για την ώρα και με την εμπειρία που ΔΕΝ έχεις, το κάνουν όλα..

Οταν και αν αποφασίσεις για που είσαι και αφου έχεις γράψει και μερικά χιλιόμετρα, θα βρεις μόνος σου τι χρειάζεσαι..

καταρχήν Τότε θα πάρεις και ανάλογο ειδικο εξοπλισμό. Προς το παρόν και ο εξοπλισμός σου (που υποχρεωτικά χρειάζεσαι κάποια πράγματα κατ ελάχιστον) και το μηχανάκι σου μπορεί να είναι λάθος...

Sebastian1980
30/08/2020, 19:05
Φίλε αφου ήσουν έτοιμος να δώσεις 5.500€ για crf 250L δεν δίνεις 6.500€ για το Ktm 390 adventure.
Και πιο ελαφρύ είναι από το XT και λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, χωρίς το άγχος του μεταχειρισμένου, με δυο χρόνια εγγύηση.
Όλοι την εβδομάδα σπίτι- δουλειά και το Σαββατοκύριακο βόλτες στο βουνό.
Σκέψου το.
Το είδα στην βιτρίνα στην Θεσσαλονίκη σε άσπρο. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες, πολυ ωραίο.
Αλλά με κέρδισε το sym NH-T 200 λόγο τιμής.
Στο μέλλον θα το σκεφτώ σοβαρά για το 390 adventure.

Georgsdz
30/08/2020, 19:26
Φίλε αφου ήσουν έτοιμος να δώσεις 5.500€ για crf 250L δεν δίνεις 6.500€ για το Ktm 390 adventure.
Και πιο ελαφρύ είναι από το XT και λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, χωρίς το άγχος του μεταχειρισμένου, με δυο χρόνια εγγύηση.
Όλοι την εβδομάδα σπίτι- δουλειά και το Σαββατοκύριακο βόλτες στο βουνό.
Σκέψου το.
Το είδα στην βιτρίνα στην Θεσσαλονίκη σε άσπρο. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες, πολυ ωραίο.
Αλλά με κέρδισε το sym NH-T 200 λόγο τιμής.
Στο μέλλον θα το σκεφτώ σοβαρά για το 390 adventure.
Καλα ειναι σίγουρα καλυτερο το ktm αλλα το καινουργιο για πρωτο το φοβαμαι μιας και είμαι ασχετος μη το παρω 6.5 χιλιάρικα και το ρηξω να με ποναει η καρδια που λενε καταλαβες χαχα