Σύνδεση

View Full Version : Αγορά νέου tracer 700 και επιλογή συναγερμού / tracker

paper
03/09/2020, 18:57
Καλησπέρα σας,

Είμαι πολύ κοντά στην αγορά του tracer 700 και θα ήθελα να δω λίγο το κομμάτι του συναγερμού και του tracker.
Σε αντιπροσωπία που πήγα μου πρότειναν συναγερμό και tracker μαζί ( pandora ) όπου θα έχω έλεγχο μέσω εφαρμογής κινητού κτλπ κτλπ..
Σε άλλο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν καλύτερα να βάλεις ένα συναγερμό ( metasystems ) και ξεχωριστό το tracker..

Απόψεις;

typhoon
03/09/2020, 23:22
Αν σε παίρνει οικονομικά πάρε το πρώτο συνδυασμό.
Έχει γίνει τεράστια συζήτηση με τα τρακερ. Το βασικό μειονέκτημα τους είναι ότι χρειάζονται κάρτα sim για να λειτουργήσουν. Το έχουν πάρει χαμπάρι οι εταιρείες κ μας έχουν φορέσει πάγιο 60€το χρόνο μόνο κ μόνο για να έχεις την σιμ λειτουργική. Αν δεν είσαι ψαγμένος με κάρτες εξωτερικού κλπ σύντομα θα σε κουράσει κ θα σε εκνευρίσει η φάση.
Οπότε βάλε έτοιμο εταιρείας, πλήρωσε εκεί κ μια συνδρομή (γιατί ολο κ κάτι θα ζητάει, ψαξτο) να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι λειτουργούν όλα όπως πρέπει. Γιατί το δεύτερο θεματακι του τρακερ είναι η τροφοδοσία... Εννοείται δεν ισχύουν κάτι 3 μήνες αυτονομία που διαφημίζουν. Εξαρτάται από το σήμα κινητής. Ούτε η πατέντα με την σύνδεση στην μπαταρία επαρκή. Κάνα δυο βδομάδες ακινησία στην άδειασε κι αυτή

nic mor
04/09/2020, 18:16
Εγώ έβαλα Pandora, στο κομμάτι σιμ σου προτείνουν και
οι ίδιοι την planet sim,είναι ελληνική εταιρεία.
Έχει την μαγκιά σε σχέση με τις άλλες γνωστές εδώ ότι δεν θέλει ανανέωση κάθε μήνα.
Όσο κρατήσουν τα λεφτά που έβαλες.
Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, όταν την πρωτοεβαλα τέλος του 2018 κρατούσε περίπου 2,5 μήνες ένα 10ευρω και τους τελευταίους 3 μήνες μου βγάζει 1,5 περίπου..
Και πλέον δεν σκαλιζω από το κινητό συνέχεια την μηχανή
σενσορες χάρτες κτλ..

Στις αρχές που το έψαξα λίγο, δεν ειχε κάποια εφαρμογή για να προσαμοσεις το πακέτο που θες, μόνο data κτλ.
γιατί η κάρτα είναι μες την μηχανή και όχι σε συσκευή.
Δεν το έψαξα ξανά .

Οτι άλλο θες και μπορώ να απαντήσω, ρώτα με.

typhoon
04/09/2020, 20:48
Πάντως σε εντελώς πατεντιάρικο επίπεδο την δουλειά της ευρεσης (όχι ειδοποίηση) μπορεί να την επιτελέσει επαρκέστατα και μια παλιά μας smart συσκευή χωμένη κάτω απο το σελάκι με τις σχετικές παροχές ρευματος κλπ κλπ
Κάποια στιγμή μάλλον θα το επιχειρήσω

paper
06/09/2020, 16:54
Εγώ έβαλα Pandora, στο κομμάτι σιμ σου προτείνουν και
οι ίδιοι την planet sim,είναι ελληνική εταιρεία.
Έχει την μαγκιά σε σχέση με τις άλλες γνωστές εδώ ότι δεν θέλει ανανέωση κάθε μήνα.
Όσο κρατήσουν τα λεφτά που έβαλες.
Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, όταν την πρωτοεβαλα τέλος του 2018 κρατούσε περίπου 2,5 μήνες ένα 10ευρω και τους τελευταίους 3 μήνες μου βγάζει 1,5 περίπου..
Και πλέον δεν σκαλιζω από το κινητό συνέχεια την μηχανή
σενσορες χάρτες κτλ..

Στις αρχές που το έψαξα λίγο, δεν ειχε κάποια εφαρμογή για να προσαμοσεις το πακέτο που θες, μόνο data κτλ.
γιατί η κάρτα είναι μες την μηχανή και όχι σε συσκευή.
Δεν το έψαξα ξανά .

Οτι άλλο θες και μπορώ να απαντήσω, ρώτα με.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση,

Από μπαταρία είσαι οκ? Γιατί άκουσα ότι τρώει μπαταρία σε τραγικό βαθμό..