View Full Version : Αγορα on/off
Καλησπέρα,
Χρειάζομαι τα φώτα σας :D .Εδώ και κανα τετράμηνο οδηγώ μια bmw f 650 gs του πατέρα μου , αλλα επειδή αλλάζω πόλη, ήρθε η ώρα να πάρω δική μου.Θα πηγαίνω 2-3 φορές το μήνα Αθήνα Χαλκίδα, αλλά και ταξιδάκια, και εννοείται θα τη κινώ και μέσα στη πόλη.Με budget ως 3.000 έχω καμία ελπίδα να βρω on/off της προκοπής για τέτοια χρήση (οχι απαραίτητα f 650)?
contes di Zante
14/09/2020, 18:17
Σαν πρώην Apriliaνός έχω να σου προτείνω το Pegaso Trail με 19' μπροστινό. Εϊχα το Strada με 17άρη του 2005 και γύρισα όλη την Ελλάδα απροβλημάτιστα. Κοίτα στο car.gr, ειδικά ένα στη Λιβαδειά φαίνεται καλό και με καλή τιμή. Αλλιώς πας στα κλασσικά 2κύλινδρα Versys, Vstrom, Transalp
elohimaros
14/09/2020, 19:40
Καλησπέρα,
Χρειάζομαι τα φώτα σας :D .Εδώ και κανα τετράμηνο οδηγώ μια bmw f 650 gs του πατέρα μου , αλλα επειδή αλλάζω πόλη, ήρθε η ώρα να πάρω δική μου.Θα πηγαίνω 2-3 φορές το μήνα Αθήνα Χαλκίδα, αλλά και ταξιδάκια, και εννοείται θα τη κινώ και μέσα στη πόλη.Με budget ως 3.000 έχω καμία ελπίδα να βρω on/off της προκοπής για τέτοια χρήση (οχι απαραίτητα f 650)?
Σε αυτα τα λεφτά , αν θες την γνώμη μου , μονοδρομος ειναι το β στρομάκι . Απλα θελει αρκετο ψάξιμο να βρεις ενα μη καταπονημένο .
Σαν πρώην Apriliaνός έχω να σου προτείνω το Pegaso Trail με 19' μπροστινό. Εϊχα το Strada με 17άρη του 2005 και γύρισα όλη την Ελλάδα απροβλημάτιστα. Κοίτα στο car.gr, ειδικά ένα στη Λιβαδειά φαίνεται καλό και με καλή τιμή. Αλλιώς πας στα κλασσικά 2κύλινδρα Versys, Vstrom, Transalp
Όντως ωραία αυτή στη λειβαδιά
Καλές περιπτώσεις φαίνονται κι αυτές οι 2
https://www.car.gr/30213987-suzuki-dl-650-v-strom-v-storm
https://www.car.gr/31335497-honda-xl-650v-transalp-transalp-650-xlv
Η δεύτερη είναι πολύ φθηνή, αλλά με φοβίζει οτι είναι 20ετίας
contes di Zante
14/09/2020, 19:56
6500km μηχανάκι 13 ετών :uplate: ....μάλιστα....εκτός και άν είναι από αυτούς τους τύπους που το βγάζουν 3-4 μήνες το καλοκαίρι ή για καμία καφετέρια την Κυριακή....και οι δύο αυτές κατηγορίες όμως δεν ξέρουν τι πάει να πεί συντήρηση
20ετίας αλλά είναι Transalp και με 1700€....το έλεγχεις και άν δεν θέλει να ρίξεις πολλά τότε με 2000+ καθάρισες
Σε αυτα τα λεφτά , αν θες την γνώμη μου , μονοδρομος ειναι το β στρομάκι . Απλα θελει αρκετο ψάξιμο να βρεις ενα μη καταπονημένο .
Επειδή είμαι λίγο άσχετος, τι να προσεξω