View Full Version : MotoGP 2020 Gran Premio TISSOT dell'Emilia Romagna e della Riviera di Rimini
Kas_Tracer
20/09/2020, 22:25
Τι έγινε?
Στις ζελατίνες έχουν έξτρα εξωτερικά φιλμ(Tear-Off) τα οποία τα βγάζουν όταν λερωθούν και τα πετάνε
Το έβγαλε ο Quartararo και μπήκε στην εισαγωγή του αέρα της Ducati και έφραξε το φίλτρο.
Ποιο εύκολα κερδίζεις λόττο παρά αυτό που έπαθε ο Αυστραλός
sapila racing
20/09/2020, 22:30
το λες και γκαντεμια..
https://www.gpone.com/en/2020/09/20/motogp/miller-stopped-by-fabio-quartararos-tear-off-sucked-by-the-ducati-engine.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=social&fbclid=IwAR170L6Q30WnXwoqGi4h8T-8g8eTKVZlmfGLA5KZnmZcfG6dLA0SNVoN0tM
Aλλο και τούτο πάλι!
O Μορμπιντελι ειχε σοβαρες στομαχικες διαταραχες,ετρεχε αρρωστος.Και σα να μην εφτανε αυτο τον εβγαλε και εκτος πιστας η πτωση του Εσπαργκαρο.
Ο Βιναλες(οπως εγραψα και τις προαλλες παντα ειχε θεμα με γεματο ντεποζιτο) ειπαν οι εκφωνητες οτι βρηκε μια λυση για να μπορει να αποδιδει καλυτερα στην αρχη του αγωνα αλλα δε μπορεσαν να του αποσπασουν λεξη.Το κρατανε μυστικο στη Γιαμαχα ισως το μαθουμε στο μελλον.Και να δουμε κιοιλας αν αυτη η αλλαγη θα βοηθησει και στη συνεχεια ή ηταν απλα κατι που ετυχε.
Για τον Κουαρταραρο πρεπει να πω κατι.Εγω καταρχην επαθα πλακα περσι.ΓΕΛΑΓΑ που πηρε η Γιαμαχα τον Φαμπιο,λεω επαθαν εγκεφαλικο.Και φυσικα με βουλωσε και ακομα με βουλωνει γιατι ειναι πολυ γρηγορος.Αλλα επειδη μαρεσουν τα στατιστικα.Τα τελευταια 20 περιπου χρονια η μοναδικη χρονια που καποιος πηρε πρωταθλημα στα GP χωρις να κατεχει καποιο τιτλο στα 125/250/μοτ3/μοτο2...ηταν ο Νικι.ΟΛΟΙ οι αλλοι ειχαν τιτλο.
Αν στο μελλον το σπασει αυτο το στατιστικο ο Φαμπιο θα πω οκ και θα τον εχω για μονιμο διεκδικητη.Για να μην πουμε και για στατιστικα εθνικοτητας(Γαλλια).Οποτε προσωπικα θεωρω οι διεκδικητες ειναι αρκετοι αλλα οχι ο Φαμπιο.Ο οποιος εφαγε τεραστια ψυχολογικη ηττα(εκτος απο την ποινη) γιατι πεταξε λεκτικη σποντα για τον Μιρ λιγα 24ωρα πριν τον αγωνα και ο Μιρ απαντησε για τον Φαμπιο οτι ''εγω δεν μιλαω στις συνεντευξεις αλλα στην πιστα''...και να που ετυχε να τον πετσοκοψει κανονικα ενα-δυο 24ωρα μετα τη δηλωση αυτη.Η απολυτη ευχαριστηση για τον Ισπανο που το πε και το κανε.
Επισης να πουμε για τον Μιρ οτι στα μοτο3 προσωπικα ειχα βαρεθει να διαβαζω κολακευτικα σχολια απο πληθος αντιπαλων του για το οδηγικο του στυλ.Κατι που κανει μπαμ το ποσο σωστο και τελειο φαινεται.Γενικα δεν ειχε αντιπαθειες και γκρινια απο τους αλλους παρ ολο που το ειχε παρει αερα πατερα το πρωταθλημα τοτε(ενω για Μαρκεζ κα ιΠεντροζα παντα κατι ακουγες).Ο Μιρ δεν μ αρεσε πολυ στα μοτο2,σα ρουκι τερματησε 6ος...επρεπε να μεινει αλλη μια χρονια αλλα ακολουθησε τον δρομο του Μαβερικ και πηγε motogp την επομενη.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/09/2020, 05:01
Στις ζελατίνες έχουν έξτρα εξωτερικά φιλμ(Tear-Off) τα οποία τα βγάζουν όταν λερωθούν και τα πετάνε
Το έβγαλε ο Quartararo και μπήκε στην εισαγωγή του αέρα της Ducati και έφραξε το φίλτρο.
Ποιο εύκολα κερδίζεις λόττο παρά αυτό που έπαθε ο Αυστραλός
Πςςςς.Τι λες τώρα!!!
... γιατι πεταξε λεκτικη σποντα για τον Μιρ λιγα 24ωρα πριν τον αγωνα και ο Μιρ απαντησε για τον Φαμπιο οτι ''εγω δεν μιλαω στις συνεντευξεις αλλα στην πιστα''...και να που ετυχε να τον πετσοκοψει κανονικα ενα-δυο 24ωρα μετα τη δηλωση αυτη.Η απολυτη ευχαριστηση για τον Ισπανο που το πε και το κανε.
..
εγω πριν δω τον αγώνα δε γνώριζα τίποτα για τη μεταξύ τους κόντρα και τελικά αυτό ήθελα να γράψω απο όλο τον αγώνα. Δεν ήταν μόνο ή ίδια η προσπέραση στον Φάμπιο απο τον Μιρ. Ήταν όλο το σκηνικό για 4-5 γύρους πριν (ώσπου να τον μαζέψει) και 4-5 γύρους μετά, ώσπου να τον αφήσει πίσω του.
καταρχήν ο Φάμπιο εχθές απέδειξε οτι ΜΜ ενδεχομένως να είχε δίκιο όταν τον κατηγόρησε οτι δεν μπορεί να ρισκάρει και δεν το έχει με τις μάχε στον αγώνα. Τον κράταγε ο P. Espargaro πάνω απο 5 γύρους απο πίσω ενώ ο Pol ήταν ξεκάθαρα πιο αργός. όταν τελικά τους έπιασε ο Μιρ, μέσα σε ένα γύρο τους πέρασε και τους 2. Είναι σαν να του είπε στα μούτρα του, "τι κάνεις βρε κουλέ τόση ώρα και δεν τον περνάς" :bawl:
για αυτό και στη πορεία απο τη ντροπή ο Φάμπιο μάζεψε οτι πίστα υπήρχε και δεν υπήρχε μπας και σώσει τη παρτίδα αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετός. Ξεκάθαρα δικό του λάθος. αν είχε περάσει εξ αρχής τον Pol η 2η θέση θα ήταν δικιά του. δεν το χε όμως
μπράβο στον Μιρ. Βέβαια εγώ πάντα με τον Rins θα είμαι αλλά ντάξει κομμάτια να γίνει
οπως ξανα ειπα και εγινα κακος,φετος θα το παρει ο λιγοτερο αχρηστος!
τελικα ηταν ο μαρκεζ και οι αλλοι...δεν εχουμε καποιος πρωτοκλασατους.ολοι με εξαιρεση 5-6 ειναι στην ιδια κατηγορια.δευτεραντζες ΟΛΟΙ!
εχουε 4 αναβατες σε αποσταση 4 βαθμων.ωραια?ωραια.ποιος εδειξε κατι σουπερ?ολοι μεχρι τωρα ειναι με εναν καλο αγωνα εκτος του φαμπιο που εκανε 2.τριχες κατσαρες λεω εγω!
Μου θυμιζουν οι τελευταιοι αγωνες ποδοσφαιρικο ματς παιδιων στην αλανα της γειτονιας. Η μπαλα παει κι ερχεται μια απο εδω και μια απο εκει, οποτε θα επρεπε να λεμε οτι το ματς ειναι αμφιρροπο. Ενω ομως υπαρχει εναλλαγη στα αποτελεσματα, στην ουσια το θεαμα ειναι υποδεεστερο. Αν πχ ο γιατρος ειχε μια χρονια αναλογη με το 2015 (οπου δεν ηταν ο πιο γρηγορος σε απολυτους ρυθμους, αλλα εφερνε σταθερα αποτελεσματα), το δεκατο θα ηταν ευκολη υποθεση. Η βαθμολογια του "πρωτου" στο πρωταθλημα μετα απο τοσους αγωνες νομιζω οτι τα λεει ολα.
Τελικα αν στη Honda ηταν πιο συντηρητικοι με την επιστροφη του ΜΜ και την καθυστερουσαν κανα δυο-τρεις αγωνες φαινεται πως και το φετινο πρωταθλημα δικο του θα ηταν.
DoctoR_k6
21/09/2020, 11:18
εγω πριν δω τον αγώνα δε γνώριζα τίποτα για τη μεταξύ τους κόντρα και τελικά αυτό ήθελα να γράψω απο όλο τον αγώνα. Δεν ήταν μόνο ή ίδια η προσπέραση στον Φάμπιο απο τον Μιρ. Ήταν όλο το σκηνικό για 4-5 γύρους πριν (ώσπου να τον μαζέψει) και 4-5 γύρους μετά, ώσπου να τον αφήσει πίσω του.
καταρχήν ο Φάμπιο εχθές απέδειξε οτι ΜΜ ενδεχομένως να είχε δίκιο όταν τον κατηγόρησε οτι δεν μπορεί να ρισκάρει και δεν το έχει με τις μάχε στον αγώνα. Τον κράταγε ο P. Espargaro πάνω απο 5 γύρους απο πίσω ενώ ο Pol ήταν ξεκάθαρα πιο αργός. όταν τελικά τους έπιασε ο Μιρ, μέσα σε ένα γύρο τους πέρασε και τους 2. Είναι σαν να του είπε στα μούτρα του, "τι κάνεις βρε κουλέ τόση ώρα και δεν τον περνάς" :bawl:
για αυτό και στη πορεία απο τη ντροπή ο Φάμπιο μάζεψε οτι πίστα υπήρχε και δεν υπήρχε μπας και σώσει τη παρτίδα αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετός. Ξεκάθαρα δικό του λάθος. αν είχε περάσει εξ αρχής τον Pol η 2η θέση θα ήταν δικιά του. δεν το χε όμως
μπράβο στον Μιρ. Βέβαια εγώ πάντα με τον Rins θα είμαι αλλά ντάξει κομμάτια να γίνει
ΓΙα να τα λεμε ολα...το Σουζουκι πολυ ανωτερο του Γιαμαπα.
Ο Μιρ δειχνει οτι το εχει κ το παει αρκετα καλα.
2-3 αγωνες ακομα κοντα στα βαθρα να κανει...κ παει για πρωταθλημα.
RaGe_Raptor
21/09/2020, 13:35
Μπιστολι ο Μιρ, επιτέλους δείχνει την ταχύτητά του.
Λίγο το qualifying να βελτιώσει...
https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/joan-mir-motogps-jekyll-and-hyde
Μια καλή εκκίνηση θέλει και το ματσάκι είναι δικό του
καταρχήν ο Φάμπιο εχθές απέδειξε οτι ΜΜ ενδεχομένως να είχε δίκιο όταν τον κατηγόρησε οτι δεν μπορεί να ρισκάρει και δεν το έχει με τις μάχε στον αγώνα. Τον κράταγε ο P. Espargaro πάνω απο 5 γύρους απο πίσω ενώ ο Pol ήταν ξεκάθαρα πιο αργός. όταν
Ο Φάμπιο χτες ήθελε τερματισμό και βαθμούς για το πρωτάθλημα τα περί μαχών
για μένα είναι όλα άκυρα.
Αυτοί όλοι τρέχουν από τα 6
Και ποιος μιλάει ρε φιλε....
:lol:
Αυτός που έχει σκάσει πάνω στους μισούς αναβάτες που τρέχουν
:D
Shinigami Ryuk
21/09/2020, 13:49
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τιμωρησαν τον Φαμπιο που βγηκε εξω απο τα ορια της πιστας(πατησε στο πρασινο) και οχι και τον Μιρ ο οποιος εκανε το ιδιο,ακριβως μπροστα απο τον Φαμπιο?
Ηρεμα ρωταω,υπαρχει καποια υποπαραγραφος στον κανονισμο?
https://pertamax7.com/wp-content/uploads/2020/09/Track-Limit-fabio-Quartararo-Joan-Mir-MotoGP-Misano-Tissot-2020.jpg
Στο προηγουμενο καρε και οι δυο ροδες του Μιρ πατανε εκτος.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τιμωρησαν τον Φαμπιο που βγηκε εξω απο τα ορια της πιστας(πατησε στο πρασινο) και οχι και τον Μιρ ο οποιος εκανε το ιδιο,ακριβως μπροστα απο τον Φαμπιο?
https://pertamax7.com/wp-content/uploads/2020/09/Track-Limit-fabio-Quartararo-Joan-Mir-MotoGP-Misano-Tissot-2020.jpg
Εδώ βρίσκεται η απάντησή σου. (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159001&page=9&p=3061194&viewfull=1#post3061194)
DoctoR_k6
21/09/2020, 13:55
Μπιστολι ο Μιρ, επιτέλους δείχνει την ταχύτητά του.
Λίγο το qualifying να βελτιώσει...
https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/joan-mir-motogps-jekyll-and-hyde
Αλλοι ψαχνουνε για grip κ εμεις θελουμε λιγοτερο... :lol:
Το δηλωσε κ ο Μιρ παντως πως το καινουριο λαστιχο παρεχει πολυ προσφυση κ στην αρχη ειναι δυσκολα.
Οσο περναει ο αγωνας κ το γλιστραει κ λιγο παει καλυτερα.
Ετοιμαζεται η Σουζουκαρα να γιορτασει τα 100 χρονια θεαματικα λεμε!!!
DoctoR_k6
21/09/2020, 13:57
Ειχε δεχθει προειδοποιηση για παραβιαση των οριων της πιστας.
RaGe_Raptor
21/09/2020, 13:59
Στις 3 φορές προειδοποίηση και στις 5 ποινή.
Lioulios
21/09/2020, 14:03
Νομιζω....
οταν το κανεις καποιες φορες,στη χαριζουνε και μετα τρως την ποινη του ανοιχτου κυκλου στροφης και αν δεν το κανεις ,χανεις μια θεση.
Shinigami Ryuk
21/09/2020, 14:04
Εδώ βρίσκεται η απάντησή σου. (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159001&page=9&p=3061194&viewfull=1#post3061194)
Το υποψιαζομουν αλλα δεν ηθελα να το παραδεχτω.Αυτο το σκηνικο με τον Φαμπιο ηταν πολυ χου,στα ορια του κραξιματος.
Τα μαγειρευει τοσα χρονια η Δορνα αλλα τωρα ηταν πολυ ξεδιαντροπο.Το ιδιο σκηνικο με 0.1" διαφορα και ο ενας τρωει ποινη και ο αλλος οχι.Γιατι?Για να εχουμε 3 Ισπανους στο βαθρο.
Προσεξε,κανει μαλακιες εδω και χρονια η Δορνα,και μαλιστα σε πιο κρισιμα σκηνικα,αλλα παταγε στο οτι σηκωναν debate για το τι εγινε(Ροσσι κλωτσαει τον Μαρκες).
Αυτο χθες,μικροτερης σημασιας μεν,ηταν παπουτσελειο δε
Shinigami Ryuk
21/09/2020, 14:07
Νομιζω....
οταν το κανεις καποιες φορες,στη χαριζουνε και μετα τρως την ποινη του ανοιχτου κυκλου στροφης και αν δεν το κανεις ,χανεις μια θεση.
Εαν ισχυει αυτο κανω εγω λαθος μετα.
Αλλα και σε αυτο υπαρχει κενο.Ποιος κρινει στις ποσες φορες και μετα θα φας ποινη?Θα επρεπε να ειναι πιο σαφες για ποτε τρως ποινη και ποτε οχι.
Αν και δεν εχω καταλαβει γιατι να μην πατανε το πρασινο?
Επειδή το πράσινο θεωρείται εκτός πίστας. Θα μπορούσε να είναι γρασίδι και να έπεφταν. Δεν είναι γρασίδι για να τους προστατέψουν. Αλλά δεν μπορούν να το εκμεταλλεύονται.
Lioulios
26/09/2020, 00:09
Εαν ισχυει αυτο κανω εγω λαθος μετα.
Αλλα και σε αυτο υπαρχει κενο.Ποιος κρινει στις ποσες φορες και μετα θα φας ποινη?Θα επρεπε να ειναι πιο σαφες για ποτε τρως ποινη και ποτε οχι.
Δεν ξερω τον αριθμο . Νομιζω 3 φορες ,αλλα ειναι στανταρ το νουμερο των φορων που μπορεις να πατησεις εκτος και στην τελευταια σε προειδοποιουν πως σου 'ρχεται η ποινη...και μετα πας για την ανοιχτη στροφη ...αυτο που εκανε ο ζαρκο στο brno που τον βολεψε και η πιστα και καταφερε και δεν εχασε θεση
https://youtu.be/vHeshoBTN80