View Full Version : Χωμάτινη Αρβανίτσα 20/09
Λευκάδιος
18/09/2020, 19:22
Λέμε με κάνα δυο φίλους την Κυριακή να πάμε χωμάτινα (όσο γίνεται) μέχρι την Αρβανίτσα. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλα παιδιά θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για σημείο ραντεβού, ώρα αναχώρησης κλπ.
Καλό είναι να υπάρχουν:σχετική χωμάτινη εμπειρία με αντίστοιχα ελαστικά , εξοπλισμός αναβάτη, βασικά εργαλεία (και καμιά σαμπρελα) για την μοτό μας.
Και πάνω απ'όλα καλή διάθεση :beer:
Mερικες ερωτησεις...
Με Μισέλ Ανακι 2 μπορώ να έρθω.;
Ποσο δύσκολη είναι η διαδρομή....;
Κανει για Χοντα;
Πρεπει να έχω διαφορετικό "γραναζωμα";
Mερικες ερωτησεις...
Με Μισέλ Ανακι 2 μπορώ να έρθω.;
Ποσο δύσκολη είναι η διαδρομή....;
Κανει για Χοντα;
Πρεπει να έχω διαφορετικό "γραναζωμα";
Εξαρτάται το Honda ρε φίλε, αν έχεις κανά CB500X ή κανά Trasalp ότι και να κάνεις δεν....
Τώρα αν έχεις κανά μονοκύλινδρο 250άρι κάτι θα καταφέρεις.
Λευκάδιος
18/09/2020, 21:53
Mερικες ερωτησεις...
1.Με Μισέλ Ανακι 2 μπορώ να έρθω.;
2.Ποσο δύσκολη είναι η διαδρομή....;
3.Κανει για Χοντα;
4.Πρεπει να έχω διαφορετικό "γραναζωμα";
1.Αν το επίθετο σου είναι Birchης έλα και με σκέτες ζάντες
2.Γράψε στο youtube Romaniacs 2019 για να πάρεις μια ιδέα
3.Για Χόνδα δεν ξέρω αλλά για μπλεδίζουσες λαδιέρες είναι ότι πρέπει
4.Το ιδανικό γρανάζι είναι αυτό
421058
labrosDR800
18/09/2020, 21:56
Καλά λασπώματα παλικάρια.
Καλά λασπώματα παλικάρια.
Το διήμερο γίνηκε μονοήμερη! Στην επόμενη σε περιμένω :beer:
labrosDR800
18/09/2020, 22:16
Κολασμενα :moutza: :lol:
Φίλε τελικά δεν θα έρθω....γιατί άμα είναι για Χόντα η διαδρομή δεν θα είναι αντρικιά.....άσε που βλέπω....Μπροκμπακ Μάουντεν....καταστάσεις μεταξύ σας...
Καλά να περάσετε.
Λευκάδιος
19/09/2020, 15:29
Φίλε τελικά δεν θα έρθω....γιατί άμα είναι για Χόντα η διαδρομή δεν θα είναι αντρικιά.....άσε που βλέπω....Μπροκμπακ Μάουντεν....καταστάσεις μεταξύ σας...
Καλά να περάσετε.
Μα γιατί; Σου είπα (λόγο προϊστορίας) θα ήμουν τρυφερός μαζί σου :heartpound:.
Ελπίζω τουλάχιστον.. να έρθει το μπαρμπάδι από πάνου.. να του σπικάρω δύο φωνήεντα γιατί έχει βγάλει τέτοια γλώσσα όσα είναι τα 250cc του..
Τι να κάνω μάνα μου.....ο Ιάνος μας θέλει χώρια....
Λευκάδιος
19/09/2020, 16:11
Τι να κάνω μάνα μου.....ο Ιάνος μας θέλει χώρια....
Νέξτ τάϊμ μπόι, αρκεί μετά τον Ιανό να μην μπει στην μέση και ο κορωνοϊός (φτου κακά).
Λευκάδιος
26/09/2020, 16:46
Τελικά μαζευτήκαμε... δύο άτομα :p . Η διαδρομή βγήκε πολύ γρήγορα, αράξαμε για καφέ στο Κυριάκι και το κόψαμε για πισω πάλι από χώμα μέχρι τις Πλαταιές.
421171
421173
421174
421175
o_gavros
26/09/2020, 16:58
αλλες φωτό δεν έχει;
Λευκάδιος
26/09/2020, 17:10
αλλες φωτό δεν έχει;
Δεν βγάλαμε πολλές γιατί κάναμε πολύ λίγες στάσεις, η αδρεναλίνη δεν μας άφηνε να κόψουμε το γκάζι :p
421176
421177
421178
421179
o_gavros
26/09/2020, 17:14
μόνο βατους χωματόδρομους βλέπω.
που είναι το ελατόδασος; που είναι τα σκληρά εντούρα που συνειρμικά σκεφτόμαστε εμείς οι άσχετοι; που είναι ο βαγκνερ; που είναι ο πουτσίνι;
Λευκάδιος
26/09/2020, 17:52
μόνο βατους χωματόδρομους βλέπω.
που είναι το ελατόδασος; που είναι τα σκληρά εντούρα που συνειρμικά σκεφτόμαστε εμείς οι άσχετοι; που είναι ο βαγκνερ; που είναι ο πουτσίνι;
Πολυ απαιτητικός είσαι αδερφάκι μου :lol:.
Βρες δανεικό (ημι)χωμάτινο μηχανάκι έλα μαζί μια μέρα και θα δεις και τον Πουτσίνι και τον Βάγκνερ (αντε και κάνα ελατόδασος :p).
Η συγκεκριμενη διαδρομή (περίπου 140 μικτά χιλιόμετρα) είναι εύκολη για ον/οφ αλλά δεν είναι σε όλα τα σημεία όπως βλέπεις στις φωτογραφίες.Εχει μεν κάποια πιπεράτα σημεία (σαθρό ξεροπόταμο,λάσπες τον Χειμώνα) αλλά δεν είναι επ'ουδενί εντουροδιαδρομή ;)
nikosmec
26/09/2020, 22:42
Άκυρο με το νήμα αλλά λευκαδιε μέσα Αυγούστου ήσουν Τζουμέρκα; Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος πως είδα το ίδιο μηχανάκι με το δικό σου.
Άκυρο με το νήμα αλλά λευκαδιε μέσα Αυγούστου ήσουν Τζουμέρκα; Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος πως είδα το ίδιο μηχανάκι με το δικό σου.
Άμα είχε ανέβει αυτή η αηδία στα Τζουμέρκα...θα είχαν φύγει τα βουνά....
Δεν ήταν αυτός..........δεν έπαιρνε μπροστά τον Αύγουστο.
o_gavros
27/09/2020, 10:55
Πολυ απαιτητικός είσαι αδερφάκι μου :lol:.
Βρες δανεικό (ημι)χωμάτινο μηχανάκι έλα μαζί μια μέρα και θα δεις και τον Πουτσίνι και τον Βάγκνερ (αντε και κάνα ελατόδασος :p).
Η συγκεκριμενη διαδρομή (περίπου 140 μικτά χιλιόμετρα) είναι εύκολη για ον/οφ αλλά δεν είναι σε όλα τα σημεία όπως βλέπεις στις φωτογραφίες.Εχει μεν κάποια πιπεράτα σημεία (σαθρό ξεροπόταμο,λάσπες τον Χειμώνα) αλλά δεν είναι επ'ουδενί εντουροδιαδρομή ;)
εχω άμεση πρόσβαση σε ενα cb500x αλλά αυτα λέτε δε τα παίζετε :p
Λευκάδιος
27/09/2020, 12:29
Άμα είχε ανέβει αυτή η αηδία στα Τζουμέρκα...θα είχαν φύγει τα βουνά....
Δεν ήταν αυτός..........δεν έπαιρνε μπροστά τον Αύγουστο.
Αυτό.. Εκτός από την αηδία :moutza:
nikosmec ίσως αυτό που είδες να ήταν ένα XR400R με μεγάλο ντεπόζιτο και ακριβώς ίδια μάσκα/φέρινγκ
Λευκάδιος
27/09/2020, 12:35
εχω άμεση πρόσβαση σε ενα cb500x αλλά αυτα λέτε δε τα παίζετε :p
Μια χαρά τα παίζουμε και αυτά,για μένα ο ρυθμός μιας ανοικτής (κοινοποιημένης) βόλτας πρέπει να κανονίζεται ανάλογα την σύνθεση (εμπειρία, είδος μοτό) των συμμετεχόντων.
Στην παρών νήμα τόνισα για σχετική εμπειρία γιατί τα 140 χλμ δεν είναι λίγα για κάποιον που μόλις ξεκινάει τις χωμάτινες εξορμήσεις.
Μακριά από δαύτον (Λευκάδιο). ΟνΟφφάδες λέει, φλαταδούρες "πασάρει" στις φωτογραφίες αλλά.... αν βρεθείς μαζί του...
Τρείς σαμπρέλες άλλαξα σε μια μέρα, αν σας λέει κάτι αυτό....
421195
taxydromos
28/09/2020, 10:34
:beer::beer: