PDA

View Full Version : Τουμόροου μόρνινγκ..3/10

Λευκάδιος
02/10/2020, 12:16
Στις 9:30 θα βρεθώ με φίλο εδώ
https://maps.app.goo.gl/U1fHWAMEvLjoeMVj7 μετά τα διόδια Αφιδνών και μετά από σύντομο καφεδάκι θα αναχωρήσουμε προς Εύβοια για ονοφαδα.
Η χωμάτινη διαδρομή (140χλμ) ξεκινάει λίγο μετά τα Πολιτικά και καταλήγει κοντά στην Στενή. Παρόλο που την έχω κάνει μερικές φορές δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση θα είναι μετά τις πλημμύρες του Αυγούστου.
Όποιος έχει όρεξη για ταλαιπώρια.. :wave2:

Corki
02/10/2020, 19:01
Φύγαμε ρε Λευκάδιε.....

Πάλι τα δυο μας θα είμαστε.....

Πάμε να γουστάρουμε.

Ξεκουνάτε ρε!!!

STF
02/10/2020, 19:16
No coments...

Λευκάδιος
02/10/2020, 19:22
Φύγαμε ρε Λευκάδιε.....

Πάλι τα δυο μας θα είμαστε.....������������������

Πάμε να γουστάρουμε.

Ξεκουνάτε ρε!!!

Χαμός θα γίνει πάλι, δεν θα μας χωράνε τα βουνά! :lol:

No coments...
Είσαι μαζί με το άλλο το παληκάρι;
421429

STF
02/10/2020, 19:39
Είσαι μαζί με το άλλο το παληκάρι;
421429

Τι μλκς :lol: :lol: :beer:

buckley
02/10/2020, 19:45
Ανεβείτε ρε βορειότερα, αφού λες το χετε ξανακάνει αυτό :p

Λευκάδιος
03/10/2020, 06:29
Ανεβείτε ρε βορειότερα, αφού λες το χετε ξανακάνει αυτό :p

Παμε ξανά εκεί για να ρίξουμε τους χρόνους της 'πίστας' :p

doctor_john
03/10/2020, 08:46
Βάλτε καμια φωτό και πήζω ρε σεις..

Λευκάδιος
03/10/2020, 22:33
Βάλτε καμια φωτό και πήζω ρε σεις..
Σήμερα μας παρά πήρε η ώρα καθώς στο τελείωμα της βόλτας είχαμε φούϊτ σε λάστιχο..
421461

Και αφού μας έλειπαν κάποια βασικά συστατικά για αλλαγή σαμπρελας καταλήξαμε εδώ..
Η εθιμοτυπική φωτο όταν ανεβαίνει μηχανάκι της παρέας σε φορτηγό οδικής :cool:
421462
Παρ'όλη την μικρή αυτή παρένθεση η μέρα βάρεσε κόκκινα σε οδηγική Νιρβάνα.
Το Καντήλι αυτή την στιγμή είναι στα 'χειρότερα' του,πολλά νεροφαγώματα και σημεία που δεν ξεχωρίζεις καν τον 'δρομο'.

421454

421455

421456

421457

Οι απαραίτητες 'αλλαξοκωλιές' για να βγει αντικειμενικό συμπέρασμα για το ποιόν της εκάστοτε μοτοσυκλέτας . Η 'αντικειμενικότητα' συνήθως καταλήγει με εκφράσεις τύπου 'καλούτσικο είναι αλλά σαν το δικό μου δεν..' :D
.'
421458

421459

421460

Corki
04/10/2020, 16:13
Όμορφη βόλτα .

Όντως το Καντήλι στα "χειρότερα" του με κομμάτια του δρόμου απλά να μην υπάρχουν ...και να πρέπει να βρεις ενΛλακτικες....ή απλά να το πάρεις απόφαση και ότι γίνει....

Επίσης να πω εδώ ότι η πλοήγηση τελικά είναι υπερεκτιμημένη.....

...και αυτό διότι πηγαίνοντας εγώ μπροστά....(και αποφασίζοντας σχεδόν στην τύχη προς τα πού θα πάμε) τελικά φτάσαμε....ενώ ο Γιώργος νόμιζε σε όλη τη διαδρομή.....ότι ακολουθούσα το χάρτη

Οπότε......just go.

Σε περίπτωση που διαβάζει....ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οδηγό της οδικής και το παλικάρι με το βουλκανιζατέρ στην Χαλκίδα που μας άνοιξαν το μαγαζί βράδυ Σαββάτου για να μας φτιάξουν το λάστιχο...

Τέλος....ένα μεγάλο.........στα παλικάρια με μάχιμο sm...και busa......που ενώ τους κάναμε νόημα να σταματήσουν και να βοηθήσουν....μας είδαν και μας έγραψαν κυριολεκτικά....

Λευκάδιος
04/10/2020, 18:03

...και αυτό διότι πηγαίνοντας εγώ μπροστά....(και αποφασίζοντας σχεδόν στην τύχη προς τα πού θα πάμε) τελικά φτάσαμε....ενώ ο Γιώργος νόμιζε σε όλη τη διαδρομή.....ότι ακολουθούσα το χάρτη

Οπότε......just go.

..

Τουλάχιστον θα είμαι υποψιασμένος για τις επόμενες φορές ...
421469

:p

STF
04/10/2020, 22:26
Όμορφη βόλτα .

Όντως το Καντήλι στα "χειρότερα" του με κομμάτια του δρόμου απλά να μην υπάρχουν ...και να πρέπει να βρεις ενΛλακτικες....ή απλά να το πάρεις απόφαση και ότι γίνει....

������������������

Οπότε......just go.

Σε περίπτωση που διαβάζει....ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οδηγό της οδικής και το παλικάρι με το βουλκανιζατέρ στην Χαλκίδα που μας άνοιξαν το μαγαζί βράδυ Σαββάτου για να μας φτιάξουν το λάστιχο...

Τέλος....ένα μεγάλο....������.....στα παλικάρια με μάχιμο sm...και busa......που ενώ τους κάναμε νόημα να σταματήσουν και να βοηθήσουν....μας είδαν και μας έγραψαν κυριολεκτικά....

Ρε 'σεις... αυτός γράφει!

spyro
05/10/2020, 09:53
:beer:

taxydromos
06/10/2020, 10:48
:beer::beer:
Δύο για τα καντήλια στο Καντήλι!

:a20:

Λευκάδιος
08/10/2020, 10:27
:beer: