PDA

View Full Version : Νομικό Πλαίσιο για Υποστήριξη μετα τη διακοπή παραγωγής

err
14/10/2020, 08:21
Καλημέρα σε όλους, ψάχνω το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό νομικό πλαίσιο που διέπει την υποστήριξη ενός οχήματος μετα τη διακοπή της παραγωγής του. Νομίζω ήταν 7 ή 10 χρόνια? Έχει καποιος κάποιο σύνδεσμο?

Jimmu
14/10/2020, 10:01
https://ec.europa.eu/competition/sectors/motor_vehicles/legislation/explanatory_brochure_el.pdf

panavour
14/10/2020, 10:45
Βεβαιως η εφαρμογη αυτων των κανονισμων,αποτελει ανεκδοτο στην Ελλαδο-μπανανια,ειδικα στους εισαγωγεις των κινεζικων.:lol::lol::lol:

McGyver
14/10/2020, 11:21
Βεβαιως η εφαρμογη αυτων των κανονισμων,αποτελει ανεκδοτο στην Ελλαδο-μπανανια,ειδικα στους εισαγωγεις των κινεζικων.:lol::lol::lol:

Οι Κανονισμοί της Ε.Ε. έχουν αυτόματα δεσμευτικό χαρακτήρα για όλα τα κράτη μέλη, δε χρειάζονται ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο κάθε χώρας όπως οι Οδηγίες.

:look:

panavour
14/10/2020, 12:02
Οι Κανονισμοί της Ε.Ε. έχουν αυτόματα δεσμευτικό χαρακτήρα για όλα τα κράτη μέλη, δε χρειάζονται ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο κάθε χώρας όπως οι Οδηγίες.

:look:

Εγραψα για ΠΡΑΚΤΙΚΗ εφαρμογη,κοινως το πως θα δικαιωθει ο θιγμενος καταναλωτης και οχι για την αυτοματη ενσωματωση στο ελληνικο δικαιο που ειναι δεδομενη.Θα παω λοιπον εγω που δεν βρισκω το ματζαφλαρακι απο το κινεζικο παπι που μου εφερε πριν 6 χρονια ο εισαγωγεας ΑΕΡΙΤΖΗΣ ΜΟΤΟ ΑΕ ,στην δικαιοσυνη για να δικαιωθω ,θα πληρωσω δικηγορο ,θα εκδικασθει σε 5 χρονια και με τις εφεσεις στα 10 και οταν ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ θα εχω ΠΕΘΑΝΕΙ.Και ολα αυτα για ενα πιστονι π.χ.

McGyver
14/10/2020, 13:13
Εγραψα για ΠΡΑΚΤΙΚΗ εφαρμογη,κοινως το πως θα δικαιωθει ο θιγμενος καταναλωτης και οχι για την αυτοματη ενσωματωση στο ελληνικο δικαιο που ειναι δεδομενη.Θα παω λοιπον εγω που δεν βρισκω το ματζαφλαρακι απο το κινεζικο παπι που μου εφερε πριν 6 χρονια ο εισαγωγεας ΑΕΡΙΤΖΗΣ ΜΟΤΟ ΑΕ ,στην δικαιοσυνη για να δικαιωθω ,θα πληρωσω δικηγορο ,θα εκδικασθει σε 5 χρονια και με τις εφεσεις στα 10 και οταν ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ θα εχω ΠΕΘΑΝΕΙ.Και ολα αυτα για ενα πιστονι π.χ.

Πάσο, misread.

err
14/10/2020, 15:34
ευχαριστώ πολυ για το λινκ αν κ δεν βλέπω τη συγκεκριμένη πρόβλεψη, βεβαια το διάβασα διαγώνια. επίσης είδα ότι αναφέρει τρίτροχα και άνω αρα δεν καλύπτει μηχανές?