View Full Version : Yamaha MT-09 2021
sanctusan
27/01/2025, 08:45
Κάπου στα 5600km και τελικά έβαλα χέρι μόνος μου.
Μελέτησα διάφορα αρθράκια και βιντεάκια αλλά κατά κύριο λόγο βασίστηκα στο Αναρτήσεις (Απλά πράγματα...) !!! (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=12418&referrerid=853) του κύριου Oldman για να κατανοήσω τη λειτουργία της και τι θέλω να κάνω!!!
Τα αποτελέσματα πολύ κάλα , τώρα βρήκα παιχνιδάκι μέχρι να κάψω το μυαλό μου και να σταματήσω.
Προφανώς δεν έφτιαξα το καλύτερο, αλλά ήρθε πολύ πιο κοντά στα γούστα μου.
sanctusan
27/01/2025, 09:33
Και ενώ δε παραγγέλνω τίποτα απο ali και τέτοια, αυτή τη φορά το έκανα, γιατί η διαφορά ήταν τεράστια.
Τα παρακάτω 2 ανταλλακτικά με συνολικό κόστος 263,11€
459744
Τα πήρα από AliExpress στα 41€. Η ποιότητα πάρα πολύ καλή και δεν λείπει τίποτα! Το απόγευμα θα κάνω την εγκάσταση να δούμε πως θα ταιριάζει.
Λογικα θα κόβει αρκετά αέρα, αλλά η διαφανή δεν θα του ταιριάζει πολύ θα ήταν καλύτερα σε smoke αφού έχεις το μαύρο, αλλά και πάλι 40 ευρώ είναι δεν θα τα κλαις, εδώ την δική μου μάσκα την χρεώνει 725 ευρώ, έβγαλαν και τιμες σημερα για τα tracer 25 1200 euro πάνω το gt, μάλλον κοστίζει πολύ το πολύ φώτο μπροστά, αναμένουμε photo gallery!
Λογικα θα κόβει αρκετά αέρα, αλλά η διαφανή δεν θα του ταιριάζει πολύ θα ήταν καλύτερα σε smoke αφού έχεις το μαύρο, αλλά και πάλι 40 ευρώ είναι δεν θα τα κλαις, εδώ την δική μου μάσκα την χρεώνει 725 ευρώ, έβγαλαν και τιμες σημερα για τα tracer 25 1200 euro πάνω το gt, μάλλον κοστίζει πολύ το πολύ φώτο μπροστά, αναμένουμε photo gallery!
Αν θέλει βάζει μια σκούρα μεμβράνη.
sanctusan
27/01/2025, 18:31
Το συγκεκριμένο μασκάκι βγαίνει σε αποχρώσεις
Διάφανο
Smoked
Dark Smoked
Πήρα το Dark smoked απλά δεν υπήρχε η φωτό στη λίστα ανταλακτικών.
Εντωμεταξύ το μηχανάκι μου είναι γκρι, αυτό με τις απαράδεκτες τιρκουάζ ζάντες.
Σα Predator διαστάυρωση με τρικεράτοπα. Αλλά θα κόβει πολλύ αέρα και είναι πολύ εύκολο στην αλλαγή του. Μάλλον θα τσιμπήσω και το μικρό που το βρήσκω 5€. Με 5€ δεν παίρνεις ούτε ποτό στην αθήνα.
Το συγκεκριμένο μασκάκι βγαίνει σε αποχρώσεις
Διάφανο
Smoked
Dark Smoked
Πήρα το Dark smoked απλά δεν υπήρχε η φωτό στη λίστα ανταλακτικών.
Εντωμεταξύ το μηχανάκι μου είναι γκρι, αυτό με τις απαράδεκτες τιρκουάζ ζάντες.
Σα Predator διαστάυρωση με τρικεράτοπα. Αλλά θα κόβει πολλύ αέρα και είναι πολύ εύκολο στην αλλαγή του. Μάλλον θα τσιμπήσω και το μικρό που το βρήσκω 5€. Με 5€ δεν παίρνεις ούτε ποτό στην αθήνα.
Εμένα αυτή η ζάντα πολύ μου αρέσει σήμερα την χάζευα σε ένα 7αρι στο φανάρι που λέγαμε ο ένας στον άλλον πόσο ωραία είναι μηχανη του :bawl:, σαν γκόμενές κάναμε!!!