View Full Version : Φαραγγι Αγγιτη και βραχογραφιες απο τη σπηλια του Ορφεα βιντεο με tenere xt660z
mallllias
25/10/2020, 08:01
Καλημερα σε ολους..
Ενα συντομο βιντεο απο μια βολτα με το tenere xt660z
στο φαραγγι του Αγγιτη και μεσα στη σπηλια του Ορφεα που βρισκεται εκει.
Προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα τις βραχογραφιες μεσα στη σπηλια
και κανοντας μια μικρη ερευνα στο σπιτι αργοτερα ειδα πως λεγεται ,πως
υπηρχαν ανθρωποι μεσα στη σπηλια πρωτου 9000 χρονια!
Λεπτομερειες για την ιστορικοτητα του σπηλαιου και του φαραγγιου
θα βρειτε στο link κατω στην περιγραφη του βιντεο.
εδω το βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=-NVlJrU-fCA
Lioulios
25/10/2020, 08:20
Ωραιο με το καφεδακι το πρωινο .
Σου κανα και sub
mallllias
25/10/2020, 08:29
σευχαρηστω,νασαι καλα!
doctor_john
25/10/2020, 09:37
Ωραια κάδρα! ευχαριστώ!
Ωραίο.
Φίλε Μαλλιά φτιάξε μας και ένα καλλιτεχνικό βίντεο με στενά Νέστου ( Τοξότες-Κομνηνά) - Παρανέστι-Σιδηρόνερο να ...πάρουμε την δόση μας ! :beer:
mallllias
25/10/2020, 10:27
Ωραίο.
Φίλε Μαλλιά φτιάξε μας και ένα καλλιτεχνικό βίντεο με στενά Νέστου ( Τοξότες-Κομνηνά) - Παρανέστι-Σιδηρόνερο να ...πάρουμε την δόση μας ! :beer:
καλα ναι... απο Τοξοτες μεχρι φραγμα πανω εχει πολυ ψωμι
Στο χωριό μου πήγες...... Ωραίος .
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2020, 14:59
Ωραία δουλειά :beer:
Όπως πάντα, άψογη μουσική επένδυση, πολύ καλό κάδρο. Κάποιες λήψεις ήταν καλύτερες από επαγγελματικές. Νομίζω ότι δεν έχω δει καλύτερη ερασιτεχνική δουλειά online.
Τα μόνα στοιχεία που θα μου άρεσαν διαφορετικά, είναι το υποφωτισμένο φαράγγι και το σπήλαιο, καθώς και το γεγονός ότι ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία, τα τελευταία λεπτά έκανε λίγο κοιλιά. Δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις εκεί. Είτε θα έπρεπε να προσφέρεις λίγη δράση ή αλλαγή σκηνικού, είτε να μειώσεις το χρόνο. Λεπτομέρειες αυτά, ώστε το πολύ καλό να γίνει τέλειο.
Σκέψου και τη χρήση drone καμιά φορά. Δίνει ωραία πλάνα, μιας και σου αρέσουν τα περάσματα.
mallllias
25/10/2020, 20:42
Όπως πάντα, άψογη μουσική επένδυση, πολύ καλό κάδρο. Κάποιες λήψεις ήταν καλύτερες από επαγγελματικές. Νομίζω ότι δεν έχω δει καλύτερη ερασιτεχνική δουλειά online.
Τα μόνα στοιχεία που θα μου άρεσαν διαφορετικά, είναι το υποφωτισμένο φαράγγι και το σπήλαιο, καθώς και το γεγονός ότι ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία, τα τελευταία λεπτά έκανε λίγο κοιλιά. Δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις εκεί. Είτε θα έπρεπε να προσφέρεις λίγη δράση ή αλλαγή σκηνικού, είτε να μειώσεις το χρόνο. Λεπτομέρειες αυτά, ώστε το πολύ καλό να γίνει τέλειο.
Σκέψου και τη χρήση drone καμιά φορά. Δίνει ωραία πλάνα, μιας και σου αρέσουν τα περάσματα.
ευχαρηστω κ παλι φιλε μου για τα σχολια!
ολα δεκτα κ κατανοητα!
βασικα εμενα πολα δε μαρεσαν σε αυτο το βιντεο κ αυτο εχει να κανει με το gimbal μου..
Ειχα αλλο τοσο καιρο κ το αλλαξα προσφατα, αυτο ηταν το 1ο βιντεο με το νεο gimbal που δε το ειχα τεσταρει καθολου πριν παω..
οτι εκανα εκει.. πολλα λαθοι εκει ,αλλα ok.
Με drone παρα παρα πολυ δυσκολα θα με δεις... ειναι πολοι αυτοι με drone κ αφηνω αυτο το κομματι εντελως απεξω..
Δε μαρεσουν, τα θεωρω πολυ ''cheating''..
παραειναι τεμπελικες συσκευες τα drone.
Εξαιρετικός όπως πάντα!'Εδωσες ωραία ιδέα επίσκεψης σε κάποια μελλοντική εξόρμηση προς τα βόρεια!:beer:
mallllias
28/10/2020, 17:43
Εξαιρετικός όπως πάντα!'Εδωσες ωραία ιδέα επίσκεψης σε κάποια μελλοντική εξόρμηση προς τα βόρεια!:beer:
Νασαι καλα φιλε billy! σευχαρηστω!!