View Full Version : Gran Premio de Europa, 6-8 / 11
Οι γραμμες του Μιρ ηταν ονειρεμενες...Απο την αρχη μεχρι το τελος.Ενω Πολ και Ρινς απο καποια στιγμη και μετα πλακωνοντουσαν στα φρενα για να μεινουν κοντα του οταν περασε πρωτος.Βασικα πρωτη φορα χαρηκα τοσο πολυ για νικητη αγωνα φετος.Η οδηγηση Βιναλες και Μιρ ειναι του γουστου μου σαν τεχνικη...Βεβαια ο Μαβερικ το χασε στην πορεια μετα απο τοσα πειραματα και προσπαθουσε να προσομοιωσει λιγο το στυλ του Μαρκ.
Το μηχανακι του Ροσσι ειπαν οι τεχνικοι πιθανολογουν απο τρομπα βενζινης και αμεσως μου ρθε στο μυαλο η εικονα να κουμπωνουν πανω τρομπα απο κ5 να παρει κανα αλογο και γελαγα μονος μου.Θα βουλωσε το φιλτρακι ομως και του κανε μπερδεματα.
(αν οντως ειναι απο τρομπα τι να πεις οι ανθρωποι δεν παιζονται.Που ειναι η παλια καλη Ιαπωνια που ο αποτυγχανων εκανε χαρακιρι?)
Το μηχανακι του Ροσσι ειπαν οι τεχνικοι πιθανολογουν απο τρομπα βενζινης και αμεσως μου ρθε στο μυαλο η εικονα να κουμπωνουν πανω τρομπα απο κ5 να παρει κανα αλογο και γελαγα μονος μου.Θα βουλωσε το φιλτρακι ομως και του κανε μπερδεματα.
(αν οντως ειναι απο τρομπα τι να πεις οι ανθρωποι δεν παιζονται.Που ειναι η παλια καλη Ιαπωνια που ο αποτυγχανων εκανε χαρακιρι?)
Η ΥΑΜΑΗΑ πλεον ειναι οτι και η FERRARI στην Formula 1.
Περιγελος και σακος του μποξ
Lioulios
08/11/2020, 17:56
η κονσερβα εν το μεταξυ δεν ανεβηκε ακομα .
η κονσερβα εν το μεταξυ δεν ανεβηκε ακομα .
Εδώ (https://fullmatchsports.co/motogp-2020-european-gp-race-replay-round-13/?tab=motogp-race) έχει ανέβει. Δεν ξέρω αν ανέβηκε τώρα και δεν είχε ανέβει όταν έγραψες το παραπάνω,πάντως αυτό το site είναι σχετικά γρήγορο με τα uploads του.
Μπράβο στον Μίρ και το σουζούκι του, μακάρι του χρόνου να πάει κανονικά το πρωτάθλημα
και οι κατεμάρες να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
Αν κόψει και η γιαχαμάχα τις μαλακίες θα 'χουμε ακόμα πιό συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Το φετινό έκανε πολλούς ''ρούκις'' να πιστέψουν και να πάρουν νίκες.....τους άνοιξε
η όρεξη οπότε μάλλον του χρόνου θα πέφτουν ''κορμιά''........
Απο πέρσυ τα suzuki είχαν βρεί καλό δρόμο, αν δεν είχε τον τραυματιζμό ο Rins πιστέυω οτι θα τρωγόντουσαν σε αυτους τους τελευταιους αγώνες.
Η yamaha θα βρεί μια άκρη και θα είναι κοντά δεν χάνεται έτσι.
GIOTIS750
08/11/2020, 21:53
https://youtu.be/juqJQv_NMnc
https://youtu.be/juqJQv_NMnc
Kas_Tracer
09/11/2020, 09:36
https://www.motomag.gr/news/race-news/motogp-joan-mir-gia-poia-piesi-moy-lete-piesi-einai-na-min-mporeis-na-valeis-fai-sto?fbclid=IwAR1ffIMo0Cp9Pv4l-EFmWsNIqGjHSnxTsNjkF9itsbItQwzOUqN8j1ypMpc
Vstrommer71
09/11/2020, 09:42
Η Μαγική σφαίρα λέει αύριο θα έχουμε πάλι νικητή που θα κερδίσει για πρώτη φορά.
Αν λέει ψέμματα,θα την αντικαστήσω με κουβά:lol:
Η Σφαίρα γλύτωσε την αντικατάσταση με τον κουβά:lol:
Παραδόξως όμως το ίδιο μου λέει και για την επόμενη εβδομάδα.
Για να δούμε!
πυξιδας990
09/11/2020, 10:13
Η Σφαίρα γλύτωσε την αντικατάσταση με τον κουβά:lol:
Παραδόξως όμως το ίδιο μου λέει και για την επόμενη εβδομάδα.
Για να δούμε!
την αλλη βδομαδα ειναι η σειρα του Πολ
peterTHErider
09/11/2020, 10:38
αν γινε το πορτιμαο προλαβαινει και ο τακα...:cry:
DoctoR_k6
09/11/2020, 10:57
Μια τριτη θεση θελει ο Μιρ στον επομενο αγωνα κ κλειδωσε το πρωταθλημα ασχετως νικητη.
Μετα ας νικησει οποιος θελει... :D
422566
https://www.motomag.gr/news/race-news/motogp-joan-mir-gia-poia-piesi-moy-lete-piesi-einai-na-min-mporeis-na-valeis-fai-sto?fbclid=IwAR1ffIMo0Cp9Pv4l-EFmWsNIqGjHSnxTsNjkF9itsbItQwzOUqN8j1ypMpc
Ωραίος
Shinigami Ryuk
09/11/2020, 12:42
η αληθεια ειναι πως μεχρι τωρα τον μιρ δεν τον ειχα παρει στα πολυ σοβαρα.ΑΛΛΑ εκανα μεγαλο λαθος.
περα απο την πρωτη νικη που επρεπε να την κανει σαν πρωταθλητης που θα γινει εχω παρατησει μερικα πραγματακια στην οδηγηση του.
*εχει ελαχιστες πτωσεις.
*οδηγει παντα στο οριο αλλα το κανει με τοσο ομορφο και γλυκο στυλ.
*προσπερναει με τσαμπουκα αλλα παντα καθαρα.
*ειναι γενικα ταπεινος.
οποτε ΜΠΡΑΒΟ του και μακαρι η σουζουκι να στηριξει ολη αυτη την προσπαθεια και να σαρωσει στο μελλον.
υγ.η σουζουκι εχει το καλυτερο μηχανακι φετος και αυτο φαινεται απο την αποδοση και των 2 αναβατων της.
:beer::beer::beer:
Παρακολουθοντας τον αγωνα απο το BT Sports καποια στιγμη αναφερθηκε οτι σε ερωτηση,που εγινε στον Μιρ, αν αισθανεται πιεση για το πρωταθλημα η απαντηση του Μιρ ηταν οτι πιεση νιωθει καποιος που επιρρεαστηκε η ζωη του λογω covid,καποιος που δεν εχει λεφτα να πληρωσει το ενοικιο του σπιτιου του.Εγω,ειπε,κυνηγαω ενα πρωταθλημα στα MotoGP.Αν το παρω θα ειναι φανταστικο εαν το χασω θα ειναι παρα πολυ ωραιο.
Εντιτ:Μετα το ειδα το λινκ του Kas
Χαζή απάντηση κατά την γνώμη μου. Είναι σαν να έχεις σπάσει το πόδι σου, να σε ρωτάνε αν πονάς και να τους λες "όχι, εδώ άλλοι έχουν καρκίνο".
RaGe_Raptor
09/11/2020, 13:34
Αυτή τη στιγμή υπάρχει Mir-o-λατρεία στον κόσμο των τζιπι. Και πολύ περισσότερο μετά τις δηλώσεις του, φαίνεται πως άγγιξαν τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.
Shinigami Ryuk
09/11/2020, 14:19
Δειχνει ομως και δειγμα του χαρακτηρα του.
Παντα οπου υπαρχει το κενο του αντιθετου πολου,οπως τωρα στο MotoGP οι ανθρωποι ψαχνουν καποιον,νικητη συνηθως,να καλυψουν αυτο το κενο.Ειδικα εαν αυτος ο καποιος ειναι και "καλο παιδι" ο οποιος προσπαθει για το καλυτερο σε ενα τομεα στον οποιον η πολιτικη(με την εννοια των politcs) παιζει μεγαλο ρολο και σε αυτον υπαρχει και το "κακο παιδι" της ιστοριας(ΜΜ93).
Οδηγαρα ο Σεννα αλλα νομιζω γιγαντωθηκε λογω της αντιπαλοτητας με τον Προστ και μυθοποιηθηκε λογω του θανατου του αλλα και λογω του χαρακτηρα του.
Προσωπικα εμενα μου ειναι συμπαθης αλλα δυσκολα υποστηριζω καποιον φανατικα.Ο αναβατης που θα υποστηριζα μετα τον γιατρο μας αφησε το 2011
Δειχνει ομως και δειγμα του χαρακτηρα του.
Παντα οπου υπαρχει το κενο του αντιθετου πολου,οπως τωρα στο MotoGP οι ανθρωποι ψαχνουν καποιον,νικητη συνηθως,να καλυψουν αυτο το κενο.Ειδικα εαν αυτος ο καποιος ειναι και "καλο παιδι" ο οποιος προσπαθει για το καλυτερο σε ενα τομεα στον οποιον η πολιτικη(με την εννοια των politcs) παιζει μεγαλο ρολο και σε αυτον υπαρχει και το "κακο παιδι" της ιστοριας(ΜΜ93).
Οδηγαρα ο Σεννα αλλα νομιζω γιγαντωθηκε λογω της αντιπαλοτητας με τον Προστ και μυθοποιηθηκε λογω του θανατου του αλλα και λογω του χαρακτηρα του.
Προσωπικα εμενα μου ειναι συμπαθης αλλα δυσκολα υποστηριζω καποιον φανατικα.Ο οδηγος που θα υποστηριζα μετα τον γιατρο μας αφησε το 2011
κι όμως ξέρεις τι λάθος έκανε ο ΜΜ?
ΆΚουσε τον Πούιγκ και τη Ντόρνα
Δεν είναι κακό παιδί όπως λες απλά έπεσε σε λάθος μέντορες.
Αν είχε αφεντικό τον Μπρίβιο ή έστω τον Λίβιο ΣΟύπο σήμερα θα εβλέπες έναν
άλλο άνθρωπο.
Ας υποθέσουμε ότι δεν του είχε ζητηθεί η κολεγιά με Χόρχε
σήμερα δεν θα ήταν ημίθεος?
Μεγάλη κουβέντα αλλά μόνος του δεν έκανε τίποτε.
Ήξερε πως είχε πλάτες γιατί η ΦΙΜ είναι πια κομπάρσοι.
Ίσως λένε αναλάβει ο ΈΚλεστον
ΑΜΗΝ
Shinigami Ryuk
09/11/2020, 19:12
Συμφωνω απολυτα,το ανεφερα σαν τον "κακο" της υποθεσης για να δειξω τι θελω να πω.Επειδη πολλοι δεν τον γουσταρουν και για την κολεγια αλλα και επειδη ειναι οδηγαρα(ας ειμαστε ειλικρινεις).Οποτε αυτοι που δεν τους αρεσει ο ΜΜ ψαχνουν να βρουν το νεο ειδωλο μιας και ο γιατρος ειναι θεμα χρονου να συνταξιοδοτηθει,ο χορχε και ο ντανι συνταξιοδοτηθηκαν ηδη και πολλα πουλεν δεν φαινεται να δικαιωνουν τις προσδοκιες(πχ Ντοβι,Πετρουτσι,Ιανονε )
Kas_Tracer
09/11/2020, 19:57
Εγώ διαφωνώ ελαφρώς
Ο μαρκεθ κουβαλάει την κακή φήμη κάποιων αντιαθλητική κινήσεων από τις μικρότερες κατηγορίες.
Επίσης μέσα στους αγώνες έχει δείξει υπέρμετρη απληστία. Η 2η θέση δεν του φτάνει ακόμα και αν πέσει στο τέλος της κατάταξης από λάθος. Και εδώ είναι δύο αντικρουομενες καταστάσεις. Ο κόσμος εξιταρεται από το ρίσκο που θα κάνει κάποιος αναβάτης να ξεχωρίσει, αλλά ο Μαρκεζ μάλλον πέρασε πολύ παραπάνω από την όριο. Έπεσε και πάνω στην δημοφιλια του ροσι.
Ο πουιγκ και οι κουταμάρες που εκτόξευσε εκμεταλευομενος την παντοδυναμία του αναβάτη του ήρθαν τα 2 τελευταία χρόνια.
Κατι που μου αρεσει στον Μιρ -οσο χαζο κι αν ακουστει- ειναι οτι μου θυμιζει το γιατρο, λογω μπλε-κιτρινου και 36. Μου βγαζει ασυνειδητα ωραιο feeling οποτε τον βλεπω στην πιστα, παβλοφικο ουδετερο ερεθισμα μαλλον.
Τωρα θα μου πεις εγω ειμαι φαν του Μαρκεζ αρα τον γιατρο θα επρεπε να τον σιχαινομαι, ετσι δεν παει; Ή μονο το αντιστροφο ισχυει; :p
@Parking Οταν λεμε για Εκλεστον εννοουμε τον γνωστο 90χρονο της f1 (πρωην); :confused:
RaGe_Raptor
09/11/2020, 20:34
Κατι που μου αρεσει στον Μιρ -οσο χαζο κι αν ακουστει- ειναι οτι μου θυμιζει το γιατρο, λογω μπλε-κιτρινου και 36. Μου βγαζει ασυνειδητα ωραιο feeling οποτε τον βλεπω στην πιστα, παβλοφικο ουδετερο ερεθισμα μαλλον.
Τωρα θα μου πεις εγω ειμαι φαν του Μαρκεζ αρα τον γιατρο θα επρεπε να τον σιχαινομαι, ετσι δεν παει; Ή μονο το αντιστροφο ισχυει; :p
@Parking Οταν λεμε για Εκλεστον εννοουμε τον γνωστο 90χρονο της f1 (πρωην); :confused:
δεν ξέρω πόσοι είστε βρε Πέτρο!:lol:
εγώ εκτιμώ τις οδηγικές/"αναβατικές" ικανότητες όλων,αλλά μέχρι εκεί. :)
Shinigami Ryuk
09/11/2020, 21:19
Εγώ διαφωνώ ελαφρώς
Ο μαρκεθ κουβαλάει την κακή φήμη κάποιων αντιαθλητική κινήσεων από τις μικρότερες κατηγορίες.
Επίσης μέσα στους αγώνες έχει δείξει υπέρμετρη απληστία. Η 2η θέση δεν του φτάνει ακόμα και αν πέσει στο τέλος της κατάταξης από λάθος. Και εδώ είναι δύο αντικρουομενες καταστάσεις. Ο κόσμος εξιταρεται από το ρίσκο που θα κάνει κάποιος αναβάτης να ξεχωρίσει, αλλά ο Μαρκεζ μάλλον πέρασε πολύ παραπάνω από την όριο. Έπεσε και πάνω στην δημοφιλια του ροσι.
Ο πουιγκ και οι κουταμάρες που εκτόξευσε εκμεταλευομενος την παντοδυναμία του αναβάτη του ήρθαν τα 2 τελευταία χρόνια.
Η απληστια εφοσον δεν συνοδευεται απο αντιαθλητικη συμπεριφορα,κυριως εννοω αντιαθλητικα προσπερασματα,κλεισιματα κτλ. εμενα προσωπικα δεν με πολυχαλαει.Ισα ισα εαν ειναι να μας χαριζει highlight σωσιματα και αγωνες οπως αυτον στην Jerez μεχρι να πεσει ας ειναι και λιγο απληστος.
Πολλοι αθλητες του επιπεδου το Μαρκεθ ηταν απληστοι,γι αυτο αλλωστε και φτασανε σε αυτο το επιπεδο.
Triathlon 7
09/11/2020, 22:54
Το χαστούκι στον (ρούκι το 1992) Σουμάχερ το ξέχασες; Φαντάσου τον ΜΜ να χειροδικούσε σε έναν νέο αναβάτη....
Τα γράφουν κάποια παιδιά σε άλλο νήμα εδώ μέσα. "Η καθοριστική δύναμη των ΜΜΕ, για την εικόνα ενός ατόμου".
Προσωπικά τέτοιες στιγμές, τόσο στον Σένα, όσο και στον Μαραντόνα, τον Καντονά, τον Κάσιους Κλέι και τόσους άλλους χαρισματικούς αθλητές, τις θεωρώ απόρροια της έντονης προσωπικότητας τους, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αχαλίνωτη ανταγωνιστικότητα τους.
Προσωπικά τέτοιες στιγμές, τόσο στον Σένα, όσο και στον Μαραντόνα, τον Καντονά, τον Κάσιους Κλέι και τόσους άλλους χαρισματικούς αθλητές, τις θεωρώ απόρροια της έντονης προσωπικότητας τους, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αχαλίνωτη ανταγωνιστικότητα τους.
Αν έχεις το ταλέντο και την ικανότητα (που έχει αποκτηθεί με σκληρή δουλειά), είσαι μεγάλος αθλητής. Αν έχεις μόνο τη συμπεριφορά είσαι απλά τσόγλανος.
edit: Σουμάχερ, Σέννα και Μαρκέθ δε μπόρεσα να συμπαθήσω γιατί κατά τη γνώμη μου δε σέβονταν τα όρια του ευ αγωνίζεσθαι. Ο ίδιος λόγος που δε γουστάρω αθλητές που χρησιμοποιούν ψυχολογικά παιχνίδια, επιτρέπεται αλλά το θεωρώ ταπεινό (βλέπε McGregor vs Nurmagomedov)
εγώ εκτιμώ τις οδηγικές/"αναβατικές" ικανότητες όλων,αλλά μέχρι εκεί. :)
ακόμα και του Αλεϊς εσπαργκαρο?Πιστευω οσοι ειναιστο μοτογπ δεν ειναι ολοι οι καλυτεροι του κοσμου.
7 αναβατες ειναι οντως οι καλυτεροι του κοσμου...7 ειναι ισαξιοι(με αναβατες αλλης κατηγοριας)...και 5-6 ειναι χειροτεροι και τρεχουν αποκλειστικα με βισμα ή αλλα μεσα
(στο περιπου τα νουμερα)
RaGe_Raptor
10/11/2020, 05:26
ακόμα και του Αλεϊς εσπαργκαρο?Πιστευω οσοι ειναιστο μοτογπ δεν ειναι ολοι οι καλυτεροι του κοσμου.
7 αναβατες ειναι οντως οι καλυτεροι του κοσμου...7 ειναι ισαξιοι(με αναβατες αλλης κατηγοριας)...και 5-6 ειναι χειροτεροι και τρεχουν αποκλειστικα με βισμα ή αλλα μεσα
(στο περιπου τα νουμερα)
Ο Αλέις ήταν ο πρώτος (στη νέα εποχή) που πήρε pole με τη Σουζουκάρα, εννοείται :D
Μιλούσα για τους κορυφαίους πρωτίστως και πως το ότι ενώ δεν είμαι φαν τους δεν με εμπόδιζε/εμποδίζει να θαυμάζω τις νίκες τους.
RaGe_Raptor
10/11/2020, 06:04
Αυτες ειναι οι κανονικές, οι παράνομες ειναι αυτες που διαλύονταν!
Σύμφωνα με το άρθρο, όχι. Αυτές που διαλύονταν ήταν οι "κανονικές" κι όλες οι άλλες οι αλλαγμένες.( Τώρα ασχολήθηκα λίγο με το θέμα,δεν είχα χρόνο λόγω πανηγυρισμών, καταλαβαίνεις :bawl: )
https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/yamahas-illegal-engines-how-did-it-happen
ναι
Και μια που τ αναφέραμε ο Πούιγκ είχε προσύμφωνο
με τον Μιρ αλλά δεν το ενεργοποίησε και έτσι πήγε σουζούκι
Αυτός ο άνθρωπος ρε συ όμως, όπως και να το κάνεις....
Έχει μάτι !!!!
:lol:
sapila racing
10/11/2020, 18:49
Εσκισε η Suzuki και ειδικά ο Mir!
Μπράβο και γουστάρω να το πάρει και το πρωτάθλημα. :beer:
Εσκισε η Suzuki και ειδικά ο Rins!
Μπράβο και γουστάρω να το πάρει και το πρωτάθλημα. :beer:
Τους μπερδεύεις κι εσύ αυτούς τους 2? :D
Εγώ κάθε φορά θυμάμαι το διαστημικό σταθμό Μιρ...
Στρατοσφαιρικός πιλότος ο Μιρ
RaGe_Raptor
11/11/2020, 11:43
Τους μπερδεύεις κι εσύ αυτούς τους 2? :D
Εγώ κάθε φορά θυμάμαι το διαστημικό σταθμό Μιρ...
Στρατοσφαιρικός πιλότος ο Μιρ
Η διαφορά του Βινιαλες με τον Μιρ: ο ένας αεριωθούμενο αεροσκάφος,ο άλλος διαστημόπλοιο :smokin:
sapila racing
12/11/2020, 11:33
Η διαφορά του Βινιαλες με τον Μιρ: ο ένας αεριωθούμενο αεροσκάφος,ο άλλος διαστημόπλοιο :smokin:
Γραψτε λάθος! Mir εννοούσα! :bawl: