View Full Version : μηχανή ή σκούτερ κυρίως για μέσα στην πόλη .1,86 cm . 90 κιλα
Γεια σας . Είμαι 28 χρόνων , 1,86 ύψος , 90 κιλα περίπου. Θελω την βοήθεια σας. Κοιτάζω για αγορά μηχανής ή σκούτερ και δεν ξέρω τι να αποφασίσω να πάρω.
Η χρήση του θα είναι μέσα στην πόλη, στην Αθήνα και στον Πειραιά καθημερινά και θα είναι το κύριο μεταφορικό μου μέσο. Αργότερα αν αποκτήσω την εμπειρία και έχω όρεξη ίσως να βγω με αυτό εκτός Αττικής ( οπότε και θέλω από 125 έως και 500 κυβικά, αν και θα υπάρχει το αυτοκίνητο για αυτή την κατάσταση) . Συνήθως θα είμαι μόνος μου επάνω στην μηχανή.
Το μπάτζετ μου είναι τα 2500 ευρώ . ( Κράνος έχω ήδη.) Εννοείται πως όσα λιγότερα χρήματα τόσο το καλύτερο. Δεν με πειράζει αν είναι καινούργια ή μεταχειρισμένη η μηχανή ( θα προτιμούσα καινούργια γιατί το καινούργιο είναι αλλιώς , όμως το στα μεταχειρισμένα έως περισσότερες επιλογές σίγουρα. Χωρίς να ξέρω αν όντως είναι βασικό κριτήριο , εγώ βάζω σαν πρώτο στόχο το μηχανάκι να έχει abs γιατί λένε ότι όταν δεν έχεις εμπειρία καλό είναι να υπάρχει το abs.
Μου αρέσουν τα on - off γιατί κάθεσαι λίγο πιο όρθια, τα σκούτερ και ίσως τα γυμνά αν κάνει κάτι για το ύψος μου . Δεν μου αρέσουν οι street και τοι έχει να κάνει με σκυφτή θέση οδήγησης.
Δεν έχω ιδέα τι να επιλέξω.
Έχω κοιτάξει πολλά από sym symphony , cruisym, citycom και όλα τα παρόμοια τους μέχρι nht 200 κτλ κτλ . Με ενδιαφέρει πρωτίστως η οικονομική χρήση της μοτοσικλέτας και όχι πχ το ποσό όμορφη είναι,
Και αν γίνεται να έχει καλή απορρόφηση κραδασμών γιατί παλαιότερα εχω κάνει χειρουργείο δισκοκήλης, όπως επίσης και το να μην τραβάει τα βλέμματα σε καλοπαιδα γιατί δεν υπάρχει γκαράζ κτλ .... Τα χιλιόμετρα θα είναι καθημερινά το πολύ 5-10 χιλιόμετρα με επιστροφή μαζί το πολύ , εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ( αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου) , το θέμα ταξιδιού μπαίνει με ερωτηματικό για αργότερα βέβαια .
Δεν έχω εμπειρία σε δίκυκλα. Έχω κάνει σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης και έχω μια πρόσφατη επαφή αλλά μέχρι εκεί.
Παπια δεν τα κοιτάω γιατί νομίζω ότι δεν χωράω σε αυτά.
doctor_john
11/11/2020, 00:28
Φίλε Sachry αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι παραπάνω, επιβάλλεται* να κρατηθείς χαμηλά.
Και scooter μπορείς να έχεις, δεν θα είναι πολύ οικονομικό όμως και παπί θα σε εξυπηρετήσει αλλά δεν πολυβλέπεται με το ύψος σου..
Εφόσον σου αρέσουν ίσως ένα μικρό εντούρο να σε καλύψει στα περισσότερα απο όσα αναφέρεις.
* προτείνεται
Φίλε Sachry αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι παραπάνω, επιβάλλεται* να κρατηθείς χαμηλά.
Και scooter μπορείς να έχεις, δεν θα είναι πολύ οικονομικό όμως και παπί θα σε εξυπηρετήσει αλλά δεν πολυβλέπεται με το ύψος σου..
Εφόσον σου αρέσουν ίσως ένα μικρό εντούρο να σε καλύψει στα περισσότερα απο όσα αναφέρεις.
* προτείνεται
Τι εννοείς να κρατηθώ χαμηλά; Σε τιμή , σε κυβικά ή σκάφος πχ ; Δεν έχω ιδέα από εντουρο. Όταν ακούω εντουρο νομίζω ότι θα τρέχω στα βουνά. Γιατί πχ να απορρίψω αυτά που είπα και τι θα μου προσφέρει το εντουρο και ποιο εντουρο; ( Ξανά λέω πως δεν ξέρω από μηχανές άρα διάσπαρτες σκέψεις κάνω και δέχομαι κάθε πρόταση)
lleonidas
11/11/2020, 01:13
Γεια σου φίλε!
Ένα scooter 150-200cc ή ένα μοτοσυκλετάκι αντίστοιχων κυβικών θα σε εξυπηρετήσει άριστα.
Το θέμα με τη δισκοκήλη είναι το σημαντικότερο και εκεί πρέπει να δώσεις έμφαση.Προτεινω να πας μια βόλτα στη SYM και να οδηγήσεις το Symphony και το NHT 200 που σου αρέσουν.. λογικά το δεύτερο θα σε βολέψει καλύτερα, επιβαρύνοντας λιγότερο το σώμα σου.
Οριακά εντός του budget σου, αν τελικά επιλέξεις να αγοράσεις καινούριο.
Eνα sym που ειναι ψιλο ογκωδη και τζελ στη σελλα σου (120 ευρω) στο μοτο ο.κ..
doctor_john
11/11/2020, 08:07
Τι εννοείς να κρατηθώ χαμηλά; Σε τιμή , σε κυβικά ή σκάφος πχ ; Δεν έχω ιδέα από εντουρο. Όταν ακούω εντουρο νομίζω ότι θα τρέχω στα βουνά. Γιατί πχ να απορρίψω αυτά που είπα και τι θα μου προσφέρει το εντουρο και ποιο εντουρο; ( Ξανά λέω πως δεν ξέρω από μηχανές άρα διάσπαρτες σκέψεις κάνω και δέχομαι κάθε πρόταση)
Εννοώ πως μια μεσαία μοτοσυκλέτα ή μεγάλο scooter θα ήταν υπερβολή.
Αν δεν ήταν το ύψος σου θα εστίαζα σε παπί.
Δεν έχεις να απορρίψεις κάτι, γράφεις μου αρέσουν τα ον οφ.
Όσον αφορά την δισκοκήλη, ρώτησε τον γιατρό σου πως πιστεύει ότι αποφορτίζεται καλύτερα, καθήμενος όρθια να σηκώνει το βάρος του κορμού
ή ελαφρά προς τα εμπρός να διαχειρίζεται το περισσότερο ο κορμός και τα χέρια.
Οποιοδήποτε μικρό on off έχει τις περισσότερες δυνατότητες απόσβεσης κραδασμών, είναι πολύ εύκολο στο χειρισμό, έχει λιγότερα έξοδα από ένα αντίστοιχο scooter
και ταιριάζει στο ύψος σου.
υγ: δεν είμαι γιατρός ;)
Kickstart
11/11/2020, 08:38
Συμφωνώ με ζοπα, πάρε σκούτερ και ρίξε ένα ποσό να κάνεις τη σέλα θρόνο.. Κι εγώ που πάσχω από μυοσκελετικα αυτό έκανα.. Τα σκούτερ κοπανάνε λόγω αναρτήσεων.. Η βελτίωση της σέλας απορροφά πολλούς από αυτους του κραδασμούς... Τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι εξαιρετικά λίγα.. Υπάρχουν άνθρωποι που θα τα έκαναν ακόμα και με τα πόδια (πχ εγώ στην ηλικία σου) το πολύ μέχρι 300 κυβικά, δεν αξίζει να πας παραπάνω.
harris_x
11/11/2020, 08:38
skouter 200-300cc
άλλο;
Γεια σου φίλε!
Ένα scooter 150-200cc ή ένα μοτοσυκλετάκι αντίστοιχων κυβικών θα σε εξυπηρετήσει άριστα.
Το θέμα με τη δισκοκήλη είναι το σημαντικότερο και εκεί πρέπει να δώσεις έμφαση.Προτεινω να πας μια βόλτα στη SYM και να οδηγήσεις το Symphony και το NHT 200 που σου αρέσουν.. λογικά το δεύτερο θα σε βολέψει καλύτερα, επιβαρύνοντας λιγότερο το σώμα σου.
Οριακά εντός του budget σου, αν τελικά επιλέξεις να αγοράσεις καινούριο.
Είναι τα μόνα μηχανάκια που μπορώ να αγοράσω καινούρια. Δεν ξέρω αν την διαφορά τους στην αρχική αγορά την κερδίζεις μετά στα σέρβις και σε κατανάλωση καυσίμου. Επίσης δεν ξέρω αν αξίζει να ψάξω για μεταχειρισμένα σε αυτά τα 2 μηχανάκια. Επίσης γιατί μόνο σε αυτή την κατηγορία; Πχ ένα τύπου cruisym ή citycom κτλ ???
Όπως ποιου του είναι τ ψιλό ογκώδη και στ χρήματα που θέλω να διαθέσω
Εννοώ πως μια μεσαία μοτοσυκλέτα ή μεγάλο scooter θα ήταν υπερβολή.
Αν δεν ήταν το ύψος σου θα εστίαζα σε παπί.
Δεν έχεις να απορρίψεις κάτι, γράφεις μου αρέσουν τα ον οφ.
Όσον αφορά την δισκοκήλη, ρώτησε τον γιατρό σου πως πιστεύει ότι αποφορτίζεται καλύτερα, καθήμενος όρθια να σηκώνει το βάρος του κορμού
ή ελαφρά προς τα εμπρός να διαχειρίζεται το περισσότερο ο κορμός και τα χέρια.
Οποιοδήποτε μικρό on off έχει τις περισσότερες δυνατότητες απόσβεσης κραδασμών, είναι πολύ εύκολο στο χειρισμό, έχει λιγότερα έξοδα από ένα αντίστοιχο scooter
και ταιριάζει στο ύψος σου.
υγ: δεν είμαι γιατρός ;)
Ποια είναι αυτά τα μηχανάκι ή τα σκούτερ όμως που να έχουν αυτά που θέλω και να είναι στα χρήματα μου ; Καινούρια ή μεταχειρισμένα.παπι ούτε εγώ θα έπαιρνα
lleonidas
11/11/2020, 08:55
Είναι τα μόνα μηχανάκια που μπορώ να αγοράσω καινούρια. Δεν ξέρω αν την διαφορά τους στην αρχική αγορά την κερδίζεις μετά στα σέρβις και σε κατανάλωση καυσίμου. Επίσης δεν ξέρω αν αξίζει να ψάξω για μεταχειρισμένα σε αυτά τα 2 μηχανάκια. Επίσης γιατί μόνο σε αυτή την κατηγορία; Πχ ένα τύπου cruisym ή citycom κτλ ???
Ναι, εννοείται πως μπορείς να κινηθείς και στην κατηγορία των 300cc.Πρότεινα τα 200άρια διότι 1.θα σε βολέψουν για τη χρήση που θα κάνεις, 2.είναι εντός του budget σου, μιλώντας για καινούριο δίτροχο. Αν όμως θέλεις 300cc και ψάχνεις για μεταχειρισμένο, τότε κοιτάζεις μια ευρύτερη γκάμα μοντέλων.Το θέμα είναι η δισκοκήλη και πώς δε θα επιβαρυνθείς σωματικά...αυτό μόνο με test drive μπορείς να το διαπιστώσεις ή/και με κάποιες βελτιώσεις μετά την αγορά.
Ναι, εννοείται πως μπορείς να κινηθείς και στην κατηγορία των 300cc.Πρότεινα τα 200άρια διότι 1.θα σε βολέψουν για τη χρήση που θα κάνεις, 2.είναι εντός του budget σου, μιλώντας για καινούριο δίτροχο. Αν όμως θέλεις 300cc και ψάχνεις για μεταχειρισμένο, τότε κοιτάζεις μια ευρύτερη γκάμα μοντέλων.Το θέμα είναι η δισκοκήλη και πώς δε θα επιβαρυνθείς σωματικά...αυτό μόνο με test drive μπορείς να το διαπιστώσεις ή/και με κάποιες βελτιώσεις μετά την αγορά.
Για καινούριο ναι μόνο μικρά σκούτερ μπορώ να πάρω. Στα μεγάλα από αυτά που έχω δει μου τραβάνε τ ενδιαφέρον τα Piaggio xevo 250, kymco downtown, sym GTS, citycom. Σίγουρα αν υπάρχουν και άλλα στο τραπέζι που εγώ δεν τα ξέρω περιμένω να τα ακούσω. Αυτά θα μου κοστίζουν πολύ περισσότερο σε καύσιμο ,σέρβις κτλ κτλ από ένα πχ symphony? Με αυτά αν σε κάποιο καιρό θελήσω μπορώ να βγω εκτός Αττικής , του τύπου να κάνω 150 χιλιόμετρα ταξίδι?
Μπορείς.
Άρα στην ουσία είναι πιο vfm αυτά τα σκούτερ. Στα υπόλοιπα όμως που ρώτησα τι συμβαίνει;;;;
Ειδικα για σκουτερ ΜΑΚΡΙΑ απο μεταχειρισμενα..
Ειδικα για σκουτερ ΜΑΚΡΙΑ απο μεταχειρισμενα..
Πω πω τόσο πολύ χάλια είναι ;;;;
panavour
12/11/2020, 09:59
Παρε μια λιστα απο καινουργια σκουτερ στα λεφτα που διαθετεις,που νομιζω οτι θα σε καλυψουν.Κανουν ανετα για την πολη και για μικρα ταξιδια,και εκδρομες.Το καινουργιο εχει και 2-4 χρονια εγγυηση ,και δεν μπλεκεις με μεταχειρισμενα που ποτε δεν ξερεις τι γινεται,και που στην Ελλαδα της κρισης ,τα περισσοτερα ειναι ασυντηρητα.
https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=new&category=24&price-from=%3E2000&price-to=%3C2500&engine_size-from=%3E200&rg=3
Παρε μια λιστα απο καινουργια σκουτερ στα λεφτα που διαθετεις,που νομιζω οτι θα σε καλυψουν.Κανουν ανετα για την πολη και για μικρα ταξιδια,και εκδρομες.Το καινουργιο εχει και 2-4 χρονια εγγυηση ,και δεν μπλεκεις με μεταχειρισμενα που ποτε δεν ξερεις τι γινεται,και που στην Ελλαδα της κρισης ,τα περισσοτερα ειναι ασυντηρητα.
https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=new&category=24&price-from=%3E2000&price-to=%3C2500&engine_size-from=%3E200&rg=3
Μπορείς να κάνεις ταξιδακι με 12 άλογα με το symphony?
DoctoR_k6
12/11/2020, 10:11
Αν βαλεις κ δικαβαλο σιγουρα ταξιδι θα ειναι μεχρι την Ραφηνα.
Αν βαλεις κ δικαβαλο σιγουρα ταξιδι θα ειναι μεχρι την Ραφηνα.
Δηλαδή μένει εντός Αττικής
panavour
12/11/2020, 10:14
Μπορεις αλλα με μικροτερη μεση ταχυτητα απ οτι με ενα μεγαλυτερο.Το μηχανακι δεν θα παθει τιποτα αλλα εσυ θα εισαι περισσοτερη ωρα στην σελα.Οταν ημουν νεος στην 10ετια του 70-80 ταξιδευαμε δικαβαλλοι με 50αρια.Τωρα λογω ηλικιας θελουμε απο 500-και πανω.Εφ οσον το θελεις κυρίως για αστικες και περιαστικές μετακινησεις, στο μπατζετ σου ,μονο αυτα παιρνεις καινουργια.ΑΛΛΙΩΣ θα πας σε μεταχειρισμενο μεγαλυτερο ΜΕΝ, αλλα με ολους τους κινδυνους του μεταχειρισμενου ΔΕ.Εσυ αποφασιζεις.
Μπορεις αλλα με μικροτερη μεση ταχυτητα απ οτι με ενα μεγαλυτερο.Το μηχανακι δεν θα παθει τιποτα αλλα εσυ θα εισαι περισσοτερη ωρα στην σελα.Οταν ημουν νεος στην 10ετια του 70-80 ταξιδευαμε δικαβαλλοι με 50αρια.Τωρα λογω ηλικιας θελουμε απο 500-και πανω.Εφ οσον το θελεις κυρίως για αστικες και περιαστικές μετακινησεις, στο μπατζετ σου ,μονο αυτα παιρνεις καινουργια.ΑΛΛΙΩΣ θα πας σε μεταχειρισμενο μεγαλυτερο ΜΕΝ, αλλα με ολους τους κινδυνους του μεταχειρισμενου ΔΕ.Εσυ αποφασιζεις.
Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ
panavour
12/11/2020, 10:46
παρε και μια λιστα με μεταχειρισμενα Αθηνα με ευρω 2500 οριο,και αρχομενη απο αυτα που εχουν λιγοτερα χλμ ,προς αυτα που εχουν περισσοτερα.
https://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=24&engine_size-from=250&pg=1&price-from=2500&price-to=%3C2500&rg=3&sort=mia
DoctoR_k6
12/11/2020, 11:29
Δηλαδή μένει εντός Αττικής
Βρε παντου πας (Μεχρι Ταυλανδη) αναλογως τις ορεξεις σου.
Αν εχεις σκοπο να βολταρεις ανθρωπινα ανω των 80-100 χλμ παρε κατι μεγαλυτερο κ ας μην ειναι σκουτερ.
Βρε παντου πας (Μεχρι Ταυλανδη) αναλογως τις ορεξεις σου.
Αν εχεις σκοπο να βολταρεις ανθρωπινα ανω των 80-100 χλμ παρε κατι μεγαλυτερο κ ας μην ειναι σκουτερ.
Οι βόλτες όταν και αν θα έρθουν θα είναι 1 με 2 φορές τον μηνα
Nikospiaggio
12/11/2020, 21:10
Φιλε μου αν θες να κανεις βολτα η ταχυτητα ειναι το τελευταιο.
Οταν πας βολτα εισαι χαλαρος, ηρεμος, και εχεις χρονο για την βολτα σου.
Να παρεις τον αερα σου , να κοιτας γυρω σου.
Μια χαρα το κανεις αυτο με 200αρι.
Φιλος με pcx καθε Κυριακή κανει βολτες και εκτος νομου Αττικης.
Αν θες να κανεις ταξιδι.....!
Θα το μαθεις στην πορεια
Φιλε μου αν θες να κανεις βολτα η ταχυτητα ειναι το τελευταιο.
Οταν πας βολτα εισαι χαλαρος, ηρεμος, και εχεις χρονο για την βολτα σου.
Να παρεις τον αερα σου , να κοιτας γυρω σου.
Μια χαρα το κανεις αυτο με 200αρι.
Φιλος με pcx καθε Κυριακή κανει βολτες και εκτος νομου Αττικης.
Αν θες να κανεις ταξιδι.....!
Θα το μαθεις στην πορεια
Σε ευχαριστώ πολύ. Σωστή σκέψη. Και από όσο ακούω εδώ μέσα ταξίδι θεωρείται πάνω από τα χιλιόμετρα που είμαι διατεθειμένος να κάνω
panavour
12/11/2020, 21:29
Σαν πας στον πηγαιμο για την ΙΘΑΚΗ
να ευχεσαι ναναι μακρυς ο δρομος σου
Τα καλυτερα ταξιδια τα εχω κανει με σκουτερ χαμηλου κυβισμου ,γιατι δεν ειχα το αγχος να φτασω γρηγορα,και απολαμβανα την διαδρομη ,κοιταγα το τοπιο,και δεν ημουνα στην τσιτα.Αυτο σε ξεκουραζει.
Παιρνεις κατι καταλληλο για την ΚΥΡΙΑ χρηση που κανεις ΟΧΙ για την ΔΕΥΤΕΡΕΟΥΣΑ.
Σαν απειρος που εισαι,το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ εχει προσθετη εξασφαλιση.Το μεταχειρισμενο θελει πειρα και γνωση στην αξιολογηση ή εμπιστους και ΓΝΩΣΤΕΣ φιλους. ΚΑΛΗ ΕΚΛΟΓΗ και οτι παρεις να το ευχαριστηθεις.
Σαν πας στον πηγαιμο για την ΙΘΑΚΗ
να ευχεσαι ναναι μακρυς ο δρομος σου
Τα καλυτερα ταξιδια τα εχω κανει με σκουτερ χαμηλου κυβισμου ,γιατι δεν ειχα το αγχος να φτασω γρηγορα,και απολαμβανα την διαδρομη ,κοιταγα το τοπιο,και δεν ημουνα στην τσιτα.Αυτο σε ξεκουραζει.
Σαν απειρος που εισαι,το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ εχει προσθετη εξασφαλιση.Το μεταχειρισμενο θελει πειρα και γνωση στην αξιολογηση ή εμπιστους και ΓΝΩΣΤΕΣ φιλους. ΚΑΛΗ ΕΚΛΟΓΗ και οτι παρεις να το ευχαριστηθεις.
Άπειρος εντελώς είμαι ναι . Ευτυχώς έχω γνωστούς που θα δουν οτιδήποτε είναι να αγοράσω μεταχειρισμένο. Σωστό και αυτό. Πρώτα η κυρία χρήση
Επαυξάνω σε αυτό. Υπάρχει πολύς κόσμος που θυσιάζει την καθημερινή του άνεση, προκειμένου να έχει δυνατότητες που θα αξιοποιήσει στο 5% του χρόνου λειτουργίας ενός οχήματος.
Για παράδειγμα, αγοράζει μεγάλο αμάξι για ταξίδια, αλλά δυσκολεύεται στην καθημερινότητά του, από το χρόνο που ψάχνει για να παρκάρει, μέχρι το κόστος συντήρησης. Είναι καλύτερο να κάνεις συμβιβασμό στο λίγο ελεύθερο χρόνο, που είσαι άλλωστε χαλαρός, παρά να χειροτερεύεις την καθημερινή ρουτίνα.
Γνωστός μου (>100 κιλά) έχει κάνει πολλά ταξίδια δικάβαλο με scooter 170 cc και δηλώνει ευχαριστημένος. Εννοείται ότι θα ήταν πιο άνετο το ταξίδι με δικύλινδρο mega scooter και κυρίως θα προσέφερε μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια, αλλά το μικρό scooter είναι το βασικό του καθημερινό όχημα, που δεν τον εμποδίζει να κάνει εκδρομές, με κάποιους συμβιβασμούς.
Επαυξάνω σε αυτό. Υπάρχει πολύς κόσμος που θυσιάζει την καθημερινή του άνεση, προκειμένου να έχει δυνατότητες που θα αξιοποιήσει στο 5% του χρόνου λειτουργίας ενός οχήματος.
Για παράδειγμα, αγοράζει μεγάλο αμάξι για ταξίδια, αλλά δυσκολεύεται στην καθημερινότητά του, από το χρόνο που ψάχνει για να παρκάρει, μέχρι το κόστος συντήρησης. Είναι καλύτερο να κάνεις συμβιβασμό στο λίγο ελεύθερο χρόνο, που είσαι άλλωστε χαλαρός, παρά να χειροτερεύεις την καθημερινή ρουτίνα.
Γνωστός μου (>100 κιλά) έχει κάνει πολλά ταξίδια δικάβαλο με scooter 170 cc και δηλώνει ευχαριστημένος. Εννοείται ότι θα ήταν πιο άνετο το ταξίδι με δικύλινδρο mega scooter και κυρίως θα προσέφερε μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια, αλλά το μικρό scooter είναι το βασικό του καθημερινό όχημα, που δεν τον εμποδίζει να κάνει εκδρομές, με κάποιους συμβιβασμούς.
Δυστυχώς κουμπί που να αλλάζει το όχημα για αυτές τις λίγες φορές δεν υπάρχει
kiriakos230978
19/11/2020, 17:08
Έχω μια για σενα
Έχω μια για σενα
Ποια έχεις ;
kiriakos230978
19/11/2020, 18:12
ενα σκουτερ nmax yamaha 4 μηνες μολις αγορα
ενα σκουτερ nmax yamaha 4 μηνες μολις αγορα
Στείλε μου μήνυμα αν θες να το συζητήσουμε , και την αγγελία αν υπάρχει στο car
kiriakos230978
19/11/2020, 19:45
Λοιπόν δώσε ελάχιστα παραπάνω και πάρε το νμαξ 125 της Yamaha φοβερό εργαλείο κατασκευή μηχανή αξιόπιστη τα πάντα σκυλί..δεν καταλαβαίνει τίποτα δεν είσαι τόσο βαρυς για το μηχανάκι..50χιλιομετρσ σε λιγότερο από 45λεπτα δίχως πρόβλημα
kiriakos230978
19/11/2020, 19:47
Είναι ελαφρύ χαμηλό άνετο δεν υπάρχει καλύτερο για την πόλη μέσα
kiriakos230978
19/11/2020, 19:50
Άσε τους Κινέζους και φύγε για Ιαπωνία...με λίγα λεφτά παραπάνω
Άσε τους Κινέζους και φύγε για Ιαπωνία...με λίγα λεφτά παραπάνω
Καλύτερα Ιαπωνία αλλά και πιο ακριβό είναι και 125