View Full Version : ΑΓΟΡΑ CBR 1000RR 2006 ME 25.000ΧΛΜ
Στα κάνω τράμπα με ισάξια ποσότητα κρητικό λαδάκι.....
Ελαιόλαδο....:bawl:
MartinEden
27/11/2020, 20:47
Δες την οριζόντια στήλη (https://ownersmanuals2.com/honda/cbr1000rr-2006-owners-manual-60919/page-108) στο πάνω μέρος που αναφέρει χρονικά διαστήματα σε μήνες (12, 24, κλπ).
Έδωσες 5.000€ για μοτοσυκλέτα και σκέφτεσαι να δώσεις 1% επιπλέον χρήματα για λιπαντικό και 6% επιπλέον χρήματα για ελαστικά;
Ναι όντως έκανα λάθος με το χρονικό οριο των 12 μηνών υπάρχει αλλά δεν είναι θέμα αν σκέφτομαι ή τσιγκουνεύομαι να αλλάξω λάστιχα ή λάδια τα οποία ήδη άλλαξα (τα λάδια, τα λάστιχα βλέπουμε). Το θέμα ήταν μέσω *διαλεκτικής ( *μέθοδος η οποία χρησιμοποιεί τη συζήτηση με συνεχείς ερωταποκρίσεις στην αναζήτηση της αλήθειας) να συζητήσουμε και να ακούσουμε διαφορετικές απόψεις, γνώσεις και εκτιμήσεις ώστε να καταλήξουμε σε καποιο συμπέρασμα και να μάθουμε όλοι κάτι επιπλέον απο οσα ήδη γνωρίζουμε!
Άλλωστε όπως ειπα και στην αρχή τώρα αγόρασα την μηχανή και αναζητω συμβουλές, γνωμες και γνώσεις !
Μου είπαν από την Honda ότι αυτό με τους 12 μηνες αλλαγή δεν ισχύει και τους απάντησα αλλαξτε τα ανεξαρτήτως και έθεσα το θέμα προς συζήτηση. Αυτό. Πω πω το πήγατε το θέμα σε άλλο επίπεδο...
MartinEden
27/11/2020, 20:52
Στα κάνω τράμπα με ισάξια ποσότητα κρητικό λαδάκι.....
Ελαιόλαδο....:bawl:
Θα σου στείλω 3,4λιτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο που έχει χρησιμοποιηθεί το πολύ σε μια χωριάτικη. Δηλαδή περίπου σε τρία ντοματοαγγουρια χαχχαχα!
Θα σου στείλω 3,4λιτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο που έχει χρησιμοποιηθεί το πολύ σε μια χωριάτικη. Δηλαδή περίπου σε τρία ντοματοαγγουρια χαχχαχα!
:lol::lol:
Δεν νομίζω από χωριάτικη να έχει μείνει λάδι. Όλη η γεύση είναι η παπαρα στο τέλος :D
MartinEden
27/11/2020, 21:23
Δεν νομίζω από χωριάτικη να έχει μείνει λάδι. Όλη η γεύση είναι η παπαρα στο τέλος :D
Χαχαχχαχαχα