PDA

View Full Version : Βελτίωση στο Daytona

Mitsos777
21/11/2020, 19:18
Καλησπέρα έχω ενα Daytona sprinter injection 125 με vpr πάνω και θέλω να το κάνω να πηγαινει πιο γρήγορα και δν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω ούτε πόσο θα κοστίσει οπότε θέλω βοήθεια...και μήν αρχίσετε τα δεν αξίζει θα παραμείνει παπι απλά βοηθήστε με σε αυτά που ρωτάω

doctor_john
21/11/2020, 20:58
Εξήγησε λίγο τι εννοείς "να πηγαίνει πιο γρήγορα". Χρειάζεσαι μεγαλύτερη επιτάχυνση; μεγαλύτερη τελική;
Αν ένα από τα δύο σε καλύπτει ήδη ίσως είναι ευκολότερο αυτό που ζητάς.

Parkaki
21/11/2020, 22:35
Αλλαζεις ενα δοντι στο γραναζωμα για αμεση διαφορα. Οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτα. Εαν θελεις παντου πιο πολυ δυναμη μπλεκεις με κυλινδροπιστονα κλπ που εννοειται ξανα ειναι πεταμενα λεφτα. Εαν θες οπωσδηποτε παπι παρε απλα ενα γρηγοροτερο. Crypton x, gtr 150, vf 185, kawasaki zx 130, suzuki fx. Οποιοδηποτε απο αυτα θα εχει αισθηση διπλασιας δυναμης απ το δικο σου. Εαν θελεις να ξεφυγεις εντελως πας σε modenas dynamik, yamaha z125.

Mitsos777
22/11/2020, 21:17
Μεγαλύτερη επιτάχυνση

Bowleno
22/11/2020, 21:53
Μεγαλύτερη επιτάχυνση

Εύκολα, ένα δόντι μικρότερο γρανάζι εμπρός. Να ξέρεις όμως ότι θα σου κόψει κάπως από την τελική.

billyka
28/11/2020, 16:37
z 125 με μοτερ απο wr 200.Αν θες ομως το ντειτονα,μεγαλυτερο κυλινδροπιστονο,ροικη στην κεφαλη,αλλο εκκεντροφορο,μεγαλυτερο καρμπυρατερ

harris_x
28/11/2020, 19:00
Καλησπέρα έχω ενα Daytona sprinter injection 125 με vpr πάνω και θέλω να το κάνω να πηγαινει πιο γρήγορα και δν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω ούτε πόσο θα κοστίσει οπότε θέλω βοήθεια...και μήν αρχίσετε τα δεν αξίζει θα παραμείνει παπι απλά βοηθήστε με σε αυτά που ρωτάω

είπα κι εγώ θα λέει για το 675.... :lol:

viper1
28/11/2020, 21:25
είπα κι εγώ θα λέει για το 675.... :lol:

Μπα. Αυτά πάνε καλά από το εργοστάσιο :D

Parking
29/11/2020, 08:00

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ν αλλάξεις μηχανάκι
Μόλις το κάνεις θα καταλάβεις γιατί δεν πρέπει να μαζοχίζεσαι με παπιά
Κράτα τα λεφτουδάκια σου να πάρεις κάτι άλλο.
(Ξέρω ότι θα με γράψεις)

Kickstart
29/11/2020, 08:39
Μητσο σε δέκα χρόνια που θα διαβάζεις πάλι αυτό το τοπικ θα καταλάβεις τι εννοούσαν αυτοί που σου έλεγαν να μην ταλαιπώρησε και να κοιτάξεις να πάρεις ένα άλλο μηχανάκι.

harris_x
29/11/2020, 17:16
Μπα. Αυτά πάνε καλά από το εργοστάσιο :D

Mα γιαυτό απόρησα :D

Mitsos777
29/11/2020, 20:57
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ν αλλάξεις μηχανάκι
Μόλις το κάνεις θα καταλάβεις γιατί δεν πρέπει να μαζοχίζεσαι με παπιά
Κράτα τα λεφτουδάκια σου να πάρεις κάτι άλλο.
(Ξέρω ότι θα με γράψεις)

Οχι ρε φίλε δν σε γράφω το σκέφτομαι αλλα να πουλήσω το παπί για να πάρω παπί το σκέφτομαι να το πουλήσω 900 και μα πάρω κρυπτον 2 χιλιάρικα για ναχω μια μικρή διαφορά ενώ αν το φτιάξω δν θα δώσω λιγότερα λεφτά κσι θα πηγαίνω και πιο γρήγορα?

Bowleno
29/11/2020, 22:26
Οχι ρε φίλε δν σε γράφω το σκέφτομαι αλλα να πουλήσω το παπί για να πάρω παπί το σκέφτομαι να το πουλήσω 900 και μα πάρω κρυπτον 2 χιλιάρικα για ναχω μια μικρή διαφορά ενώ αν το φτιάξω δν θα δώσω λιγότερα λεφτά κσι θα πηγαίνω και πιο γρήγορα?

Να αλλάξεις μηχανάκι είπε ο άνθρωπος, όχι να αλλάξεις παπί:lol:

panavour
29/11/2020, 22:33

Για να πας πιο γρηγορα θα δωσεις παρα πολλα,με αμφιβολο αποτελεσμα.Κατσε στ αυγα σου ,η παρε μεταχειρισμενο πιο πολλα κυβικα αν εχεις διπλωμα.

S705
30/11/2020, 05:00

Το crypton x θα σου φανεί πύραυλος σε σχέση με το daytona!