PDA

View Full Version : Street Twin 2020 model.

Nassosa
21/12/2020, 12:36
Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το street twin και ένας φίλος είπε ότι πιθανά να έχει θέμα μηχανής που βγάζει πολύ ζεστη, ειδικά στα δικά μας καλοκαίρια. Ότι σχεδόν έπαθε έγκαυμα. Ξέρει κανείς κάτι, ή μπορεί να βοηθήσει;

doctor_john
21/12/2020, 14:47
Σταματημένο ή μποτιλιαρισμένο βγάζει ζέστη αλλά νομίζω πως είναι πολύ τραβηγμένο να πάθει κάποιος έγκαυμα.
Τι φορούσε για παράδειγμα και σε ποια κατάσταση κατάλαβε τον ζεστό αέρα;

Απο εκεί και πέρα οι μοτοσυκλέτες συχνά ρυθμίζονται με πολύ φτωχά μίγματα για λόγους ρύπων - θορύβου.
Μίγμα με πολύ αέρα επιβαρύνει την θερμοκρασία του κινητήρα.

Ο μηχανικός σου είναι αρμόδιος να το ελέγξει και να σου πεί.

BabisStinson
21/12/2020, 18:25
Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το street twin και ένας φίλος είπε ότι πιθανά να έχει θέμα μηχανής που βγάζει πολύ ζεστη, ειδικά στα δικά μας καλοκαίρια. Ότι σχεδόν έπαθε έγκαυμα. Ξέρει κανείς κάτι, ή μπορεί να βοηθήσει;

Καλησπέρα, σε test ride με την γυναίκα μου τον Ιούλιο εγώ κατάλαβα διαφορά μεγάλη με το ΜΤ-07, μάλιστα ήταν πιο ζεστό κι από το Guzzi που έχω συνηθίσει και είναι αερόψυκτο.
Η γυναίκα όπως ήμασταν στο test ride μου είπε επακριβώς: "Καίγονται τα πόδια μου από την εξάτμιση, μην το σκεφτείς καν!"

doctoras
21/12/2020, 19:44

παρατηρώ οτι είναι ελάχιστοι αυτοί που φορούν παντελόνι καλοκαίρι ιούλιο - άυγουστο, ένα 80% είναι με βερμούδες. Δεν ενδείκνυται και είναι λογικό αφού ουσιαστικά αν το δεις αλλιώς καβαλάς ένα μοτέρ, φαντάσου κάτι αντίστοιχο σε αυτοκίνητο, να έχεις δηλαδή μια υπερυψωμένη θέση ακριβώς πάνω από τον κινητήρα και όλα αυτά με βερμούδα...

καλύτερο δίκυκλο για τέτοια χρήση το σκουτερ που το μοτέρ είναι πισω και καλυμμένο απο πλαστικά τμήματα, αλλά απο παθητικής άποψης αν σαβουρντιστείς αφήνεις δέρμα σα την σαλαμάνδρα

DrBig
21/12/2020, 20:35
Νομιζω πως η ζεστη θα μειωθει πολυ αν τυλιχτουν οι λαιμοι της εξατμισης με θερμομονωτικη γαζα.

panavour
21/12/2020, 20:37
Νομιζω πως η ζεστη θα μειωθει πολυ αν τυλιχτουν οι λαιμοι της εξατμισης με θερμομονωτικη γαζα.

και μετα θα παρει φωτια απο υπερθερμανση:lol:

DrBig
21/12/2020, 20:39
Κρινοντας απο την φωτογραφια της μηχανης, μονο το καθετο τμημα των λαιμων θα χρειαστει τυλιγμα.

Nassosa
24/12/2020, 19:19
Διάβασα ένα ριβιου κάπου που έλεγε ότι μπορεί να ακουμπήσουν τα πόδια, σου ανάλογα το ύψος σου, στο σημείο που εξατμίσεις βγαίνουν από τη μηχανή. Μάλλον αυτό έλεγε και ο φίλος.