View Full Version : Triumph tracker plus
Έχει βάλει κανείς το GPS τράκερ στη μηχανή και αν έχετε λεπτομέρειες για έξτρα Κόστη και λοιπά. Αν αξίζει γενικά ή αν έχετε άλλες λύσεις. Π.χ. Μπορεί καλύτερα να έχεις συναγερμό και όχι τρακερ...
εχω βαλει GPS tracker (οχι Triumph αν ρωτας αυτο..) και το μοναδικο κοστος ειναι το μηνιαιο κοστος καρτοσυνδεσης Cosmote περιπου 5 ευρω + τα οποια μηνυματα στελνει εφοσον απαιτηθει.
εχω βαλει GPS tracker (οχι Triumph αν ρωτας αυτο..) και το μοναδικο κοστος ειναι το μηνιαιο κοστος καρτοσυνδεσης Cosmote περιπου 5 ευρω + τα οποια μηνυματα στελνει εφοσον απαιτηθει.
Αν μπορείς να πεις μάρκα και ποσό σου κόστισε η συσκευή. Επίσης είσαι ευχαριστημένος;
Xexun TK103-2 Το έχω αγοράσει πριν τρία χρόνια, Είναι φοβερά αξιόπιστο μία από τις καλύτερες κινεζικές εταιρείες και την εγκατάσταση την έκανα μόνος μου
Έχω δει και το monimoto είναι πιο ακριβό σίγουρα αλλά μου μοιάζει πιο εύκολο στην εγκατάσταση.
Μιας και η Triumph έχει OBDII connector, γιατί δεν κοιτάς κάτι τέτοιο;
https://teltonika-gps.com/product/fmb020/
Μιας και η Triumph έχει OBDII connector, γιατί δεν κοιτάς κάτι τέτοιο;
https://teltonika-gps.com/product/fmb020/
Θα το ψάξω και αυτό ενδιαφέρον. Αν και δεν ειδα τιμή κάπου. Θα τους στείλω μειλ. Θενξ
Θα το ψάξω και αυτό ενδιαφέρον. Αν και δεν ειδα τιμή κάπου. Θα τους στείλω μειλ. Θενξ
Υπάρχουν στην Ελλάδα σε πολλά καταστήματα, τιμές απ' όσο είδα κανένα 80άρι για τη συσκευή.
Υπάρχουν στην Ελλάδα σε πολλά καταστήματα, τιμές απ' όσο είδα κανένα 80άρι για τη συσκευή.
α ναι τώρα το βρήκα. Θενξ. Έχεις βάλει εσύ στην μηχανή σου;
Το GPS tracker στην OBDII υποδοχή μπορεί να είναι πιο εύκολο στην εγκατάσταση και ενδεχομένως με κάποια mobile εφαρμογή πιο εύχρηστο αλλά Εάν η θύρα αυτή είναι εύκολα προσβάσιμη τότε το GPS tracker είναι εκτεθειμένο
Εκτός κι αν η πρόσβαση είναι δύσκολη και απαιτεί αφαίρεση εξαρτημάτων που σημαίνει πρόσθετο χρόνο
α ναι τώρα το βρήκα. Θενξ. Έχεις βάλει εσύ στην μηχανή σου;
Χθες έβαλα ένα FMB920 (https://teltonika-gps.com/product/fmb920/).
Χθες έβαλα ένα FMB920 (https://teltonika-gps.com/product/fmb920/).
Μπορείς να δώσεις κι άλλες λεπτομέριες; όπως τιμή, που το έβαλες κλπ...
Μπορείς να δώσεις κι άλλες λεπτομέριες; όπως τιμή, που το έβαλες κλπ...
54 Ευρώ η συσκευή, μετά είναι θέμα συνδρομής για την παρακολούθηση και τo πρόγραμμα της κάρτας SIM.
Όσον αφορά στην τοποθέτηση, λέω να το κρατήσω για μένα ;).
54 Ευρώ η συσκευή, μετά είναι θέμα συνδρομής για την παρακολούθηση και τo πρόγραμμα της κάρτας SIM.
Όχι ρε συ δεν εννοούσα σε ποιο σημείο στη μηχανή. Είπαμε... λάθος διατύπωση.
Εννοούσα σε ποιον. Εκτός αν το έβαλες μόνο σου. Αν τελικά το έβαλες μόνος ήταν εύκολο;
Όχι ρε συ δεν εννοούσα σε ποιο σημείο στη μηχανή. Είπαμε... λάθος διατύπωση.
Εννοούσα σε ποιον. Εκτός αν το έβαλες μόνο σου. Αν τελικά το έβαλες μόνος ήταν εύκολο;
Δεν εννόησα και παρανόησα :).
Μόνος μου έκανα την εγκατάσταση.
Για εμένα ήταν εύκολο, αλλά είμαι και περιπτωσάρα :lol:.
Αν πιάνουν τα χέρια σου και ξέρεις το μηχανάκι σου μπορείς να το κάνεις.
Εξαιρετική συσκευούλα!Και καλή τιμή.
Κάνα δυο τεχνικές ερωτήσεις κι εγώ.
Απ ότι είδα στο βιντεάκι της εταιρείας, στην ουσία μόνο ρεύμα θέλει να φορτίσει την μπαταρία του. Υποθέτω ότι δε θα το βάλω απευθείας επάνω στην μπαταρία. Έχει νόημα να πάρει ρεύμα απο τα φώτα πχ? Δηλαδή να είναι πάνω σε μια ασφάλεια και να φορτίζει όταν δουλεύει η μηχανή ή δεν αρκεί αυτό ? Δηλαδή η μπαταρια του να μην κρατάει πχ 10 ημέρες ακινητοποίηση.
Τα άλλα δυο καλώδια της συσκευης πλην του ρεύματος , το άσπρο και το κίτρινο, τι κάνουν?(εαν το γνωρίζεις δηλαδή)
Το σετάρισμα της συσκευής δείχνει ψιλοεύκολο, πλην του gprs που ζητάει apn. Αυτές τις πληροφορίες να υποθέσω ότι τις παρέχει ο εκάστοτε πάροχος?
Επίσης, εαν κατάλαβα σωστά, η συσκευή συνδέεται με τον σέρβερ της εταιρείας για να δώσει πληροφορίες στίγματος. Αυτοί τι θέλουν για ετήσια συνδρομη?
Τέλος, η αναζήτηση στίγματος γίνεται μονο μεσω υπολογιστή σωστά? Μέσω κινητού τηλεφώνου μπορεί κανείς να εντοπίσει το στίγμα?
Απ ότι είδα στο βιντεάκι της εταιρείας, στην ουσία μόνο ρεύμα θέλει να φορτίσει την μπαταρία του. Υποθέτω ότι δε θα το βάλω απευθείας επάνω στην μπαταρία. Έχει νόημα να πάρει ρεύμα απο τα φώτα πχ? Δηλαδή να είναι πάνω σε μια ασφάλεια και να φορτίζει όταν δουλεύει η μηχανή ή δεν αρκεί αυτό ? Δηλαδή η μπαταρια του να μην κρατάει πχ 10 ημέρες ακινητοποίηση.
Τα άλλα δυο καλώδια της συσκευης πλην του ρεύματος , το άσπρο και το κίτρινο, τι κάνουν?(εαν το γνωρίζεις δηλαδή)
Δες εδώ (https://teltonika-gps.com/downloads/en/fmb920/FMB920-wiring-scheme-v1.1.png).
Πρέπει να το συνδέσεις σε μόνιμη παροχή.
Το σετάρισμα της συσκευής δείχνει ψιλοεύκολο, πλην του gprs που ζητάει apn. Αυτές τις πληροφορίες να υποθέσω ότι τις παρέχει ο εκάστοτε πάροχος?
Για βασικά πράγματα είναι απλό.
Το APN δεν είναι κάτι δύσκολο, σου το δίνει ο πάροχος.
Επίσης, εαν κατάλαβα σωστά, η συσκευή συνδέεται με τον σέρβερ της εταιρείας για να δώσει πληροφορίες στίγματος. Αυτοί τι θέλουν για ετήσια συνδρομη?
Επιλέγεις εσύ πού θα στέλνεις τα δεδομένα.
Υπάρχουν λύσεις ακόμα και με 15 Ευρώ / έτος.
Τέλος, η αναζήτηση στίγματος γίνεται μονο μεσω υπολογιστή σωστά? Μέσω κινητού τηλεφώνου μπορεί κανείς να εντοπίσει το στίγμα?
Ναι, μπορείς.
Πολύ βοηθητικό όλο αυτό... Ευχαριστώ και πάλι.
Ένα update εδώ. Τελικά πήρα το monimoto tracker. 90ευρω και ετήσια συνδρομή 35 αν θυμάμαι καλά για την Σιμ. Είναι γελοίο στο να το συνδέσεις με το κινητό σου και το θετικό που βρήκα είναι ότι έχει δικές του μπαταρίες που κρατάνε ένα χρόνο μπορεί και δυο. Έχει αρκετά reviews στο YouTube και μια δοκιμή που έκανα δούλεψε τελεια. Το στίγμα δεν είναι live αλλά σου έρχονται updates κάθε πέντε λεπτά για το που βρίσκεται η μηχανή. Αυτά. Καλες βόλτες αν και σήμερα ρίχνει καρέκλες.
mitsdim1
25/04/2021, 21:40
Καλησπέρα Nassosa να σε ρωτήσω απο πού το βρήκες σε τέτοια τιμή γιατι εγώ απο ελλάδα βρίσκω το 2G ~160 και το 3G ~200, και απο εξωτερικό η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή. Σε ευχαριστώ.
Mitsdim1 συγνώμη δεν πάτησα το 1 πριν το 90. 190 ευρώ. Χίλια συγνώμη αν σε μπέρδεψα. Πήρα το 3g για να είμαι σίγουρος για καλύτερο σήμα.
Mitsdim1 συγνώμη δεν πάτησα το 1 πριν το 90. 190 ευρώ. Χίλια συγνώμη αν σε μπέρδεψα. Πήρα το 3g για να είμαι σίγουρος για καλύτερο σήμα.
Ελπίζω η κάρτα που έβαλες να μην παίζει μόνο με Cosmote.
Καταργεί το δίκτυο 3G ως το τέλος του έτους.
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/4g.html
mitsdim1
26/04/2021, 09:07
Κανενα θεμα, ειπα μηπως επαιζε απο καπου πιο οικονομικα. Το παρακολουθώ και περιμένω μπας κ πεσει. Σε ευχαριστώ.
Οσο για την sim, νομιζω χρησιμοποιει μια planetsim (αν δε κανω λάθος το όνομα) που συνδέετε με το ισχυρότερο στην περιοχή κ ειναι ανεξάρτητο ελληνκών παρόχων.
Καταργεί το 3g αλλα εξακολουθεί να λειτουργεί το 2g
Ελπίζω η κάρτα που έβαλες να μην παίζει μόνο με Cosmote.
Καταργεί το δίκτυο 3G ως το τέλος του έτους.
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/4g.html
Όχι δεν άλλαξα κάρτα. Άφησα την δίκη του μέσα. Μου φάνηκε οκ η τιμή των 35 για ένα χρόνο. 3 ευρώ τον μήνα περίπου.