PDA

View Full Version : θερμαινομενο γιλεκο...

yannis24
12/01/2021, 08:48
καλημέρα,
δεν ειναι ακριβως προστατευτικος εξοπλισμος, αλλα θα σας πω τις εντυπωσεις μου γιατι ολο και καποιος μπορει να ενδιαφερεται.
Μιας λοιπον και τα καθημερινα μου χιλιομετρα ειναι πολλα, και σε ανοιχτη διαδρομη, και περασαμε αι τα 46 με οτι αυτο συνεπάγεται ....
Πριν λιγο καιρο λοιπον ,παρήγγειλα απο γνωστο site του εξωτερικου αυτο :

424704

το βρηκα λιγο κοντα στα €15, με τα μεταφορικα πηγαινε στα €18. και λεω δεν γ@μιεται, και πεταμενα χρηματα να ειναι ....πρωτη φορα θα ειναι !!
τι παρελαβα λοιπον προχθες....
ειναι μαλακο και λεπτο.....
φοριεται ανετα πανω απο ενα πουκαμισο, και μεσα απο το μπουφαν της μηχανης.....εγω συνηθως φοραω και φουτερ, για να κραταω τον αυχενα ζεστο.....μεσα και απο το φουτερ ειναι μια χαρα....
λειτουργει με power bank, και ζεσταινει καλα....
Εχει 3 βαθμιδες θερμανσης, στην πολυ ζεστη σε καιει οταν ερχεται σε επαφη με το δερμα κατευθειαν ( στον αυχενα μονο γινεται αυτο ..)...
αυτο ειναι και ενα ελαττωμα, γιατι ενω στον αυχενα καιγεσαι, στο σωμα αργει να ζεσταθει....

για τα λεφτα του το θεωρω πολυ τιμιο.....ειδικα για τον χειμωνα, και ειδικα για οσους κανουν μεγαλες αποστασεις.....
καλη αγορα, αλλα οχι σιγουρα για τα χρηματα που ζητανε στην Ελλαδα..(€45 & €60 !!)....
προχωρησα και στην αγορα ( τα οποια μαλλον και θα αργησουν να ερθουν), απο το ιδιο μαγαζι παλι, για θερμαινομενα γαντια.....
εντυπωσεις αν και οταν ερθουν !!

karellen
12/01/2021, 09:01
Ωραίος,ευχαριστούμε για το θέμα!
Σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο η αντιμετώπιση του κρύου. :beer:

ptc
12/01/2021, 09:19
Καλό ακούγεται, thanks για το ποστ.
Θα δοκίμαζα ίσως κάποια έξτρα επένδυση στο εσωτερικό του γιακά για να μπορείς να το βάζεις στο φουλ χωρίς να σε καίει (κάποιο χοντρό ύφασμα πχ).

lospsi
12/01/2021, 10:42
Ενδιαφέρον!
Δοκίμασες πόση ώρα διαρκεί η λειτουργία του? Πως φορτίζει?
Ένα λινκ θα ήταν ευπρόσδεκτο!

karellen
12/01/2021, 11:05
Δοκίμασες πόση ώρα διαρκεί η λειτουργία του? Πως φορτίζει?

Του δίνεις συνεχώς ρεύμα από εξωτερική πηγή π.χ. powerbank ή και από το πριζάκι της μοτοσυκλέτας.

kostasagk
12/01/2021, 11:08
Θερμενομενα γάντια να πω την εμπειρία μου τα έχω χρόνια τότε κάνανε ένα σκασμός λεφτά από Αγγλία..το κακό είναι ότι ζεστενεται η παλαμι πάνω πολύ ενώ τα ακροδακτυλα παραμένουν κρύα .πήρα και ένα ρυθμιστή από το 1 μέχρι το6 γιατί καιγομουν ...τελικά προτιμώ τις χούφτες πολύ καλύτερες ...και σε μηχανές με προστατευτικό στις μανσέτες που δεν υπάρχουν βρήκα στην windirlich που μπαίνει όλα μέσα και έχουν και διαφανές στους διακόπτες.

yannis24
12/01/2021, 11:20
η λειτουργεια του διαρκει οσο ειναι και τo power bank που το εχεις συνδεσει...
Δεν φορτιζει !
οσο ωρα το εχεις στο power bank λειτουργει.......απλα επειδη το βαζεις στην εσωτερικη τσεπη, καλο θα ηταν ενα μικρο....
Παντως Σαρωνιδα-κεντρο, με ενα 3500 power βγαζει ανετα 3 πανω - κατω .... (45 λεπτα)

lospsi
12/01/2021, 13:32
Του δίνεις συνεχώς ρεύμα από εξωτερική πηγή π.χ. powerbank ή και από το πριζάκι της μοτοσυκλέτας.

η λειτουργεια του διαρκει οσο ειναι και τo power bank που το εχεις συνδεσει...
Δεν φορτιζει !
οσο ωρα το εχεις στο power bank λειτουργει.......απλα επειδη το βαζεις στην εσωτερικη τσεπη, καλο θα ηταν ενα μικρο....
Παντως Σαρωνιδα-κεντρο, με ενα 3500 power βγαζει ανετα 3 πανω - κατω .... (45 λεπτα)

Α, ωραία!
Θα έχω και USB Παροχή στο μηχανάκι όπου να 'ναι αλλά έχω και powerbank. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα το χρειαστώ, αφήσε αν θες ένα λινκ μπας και τσιμπίσω ένα. Ούτως ή άλλως είναι αρκετά φθηνό.

OldMan
12/01/2021, 13:35
Κανονιστε γιατι περασαν τα Χριστουγεννα ...

Panos76
12/01/2021, 14:04
Κανονιστε γιατι περασαν τα Χριστουγεννα ...

Παλικάρια της φακής και θέλουμε να πάρουμε και την ΠόΛη - με κουβέρτες, μασαζοκαλσόν και θερμαινόμενες παντόφλες. :bawl:

yannis24
12/01/2021, 14:05
βασικα εγω το αγορασα απο το wish.
Αλλα το εχουν ολα τα site τα γνωστα .....ebay, amazon κτλ....

Γραφεις Heating vest και σου βγαζει πολλα.....
Εχει και σαν γιλεκακι με V μπροστα, που πιθανολογω οτι ειναι καλυτερο για μηχανη, αλλα προτίμησα αυτο το στυλ που σας εστειλα παραπανω στην φωτο, με το γιακα, για λογους αυχενα....
Ξεκινανε συνηθως απο €14 και πανε μεχρι €26 στο εξωτερικο, αναλογως το ποσες εστιες θερμανσης εχει.....
προφανως το δικο μου δεν ειναι και απο τα καλυτερα.....
σε καποια μαγαια στην ελλαδα που το βρηκα, ειχε κοντα στα €45+....αλλα μπορει να ηταν καλυτερης ποιοτητας !

yannis24
14/01/2021, 11:03
τελικα αγορασα σημερα και τα παρακατω γαντια, απο το ιδιο site, με €11.5 μαζι με τα μεταφορικα...
για να δουμε......3 τσιπουρα χαμενα !!!

424785

karellen
14/01/2021, 11:15
τελικα αγορασα σημερα και τα παρακατω γαντια, απο το ιδιο site, με €11.5 μαζι με τα μεταφορικα...
για να δουμε......3 τσιπουρα χαμενα !!!

424785

Δεν είναι θερμαινόμενα έχε υπ όψη σου,αλλά αρκετά τίμια για τα λεφτά του και δεν είναι χοντροκομμένα.

424786

yannis24
14/01/2021, 12:44
ωχ ναι....την πατησα σαν βλακας !!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αμα προσπαθεις να κανεις δουλειες απο το κινητο σε τετοια ηλικια !!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Parking
14/01/2021, 17:08
καλημέρα,
δεν ειναι ακριβως προστατευτικος εξοπλισμος, αλλα θα σας πω τις εντυπωσεις μου γιατι ολο και καποιος μπορει να ενδιαφερεται.
Μιας λοιπον και τα καθημερινα μου χιλιομετρα ειναι πολλα, και σε ανοιχτη διαδρομη, και περασαμε αι τα 46 με οτι αυτο συνεπάγεται ....

424704

το βρηκα λιγο κοντα στα €15, με τα μεταφορικα πηγαινε στα €18. και λεω δεν γ@μιεται, και πεταμενα χρηματα να ειναι ....πρωτη φορα θα ειναι !!
φοριεται ανετα πανω απο ενα πουκαμισο, και μεσα απο το μπουφαν της μηχανης.....εγω συνηθως φοραω και φουτερ, για να κραταω τον αυχενα ζεστο.....μεσα και απο το φουτερ ειναι μια χαρα....
Εχει 3 βαθμιδες θερμανσης, στην πολυ ζεστη σε καιει οταν ερχεται σε επαφη με το δερμα κατευθειαν ( στον αυχενα μονο γινεται αυτο ..)...
αυτο ειναι και ενα ελαττωμα, γιατι ενω στον αυχενα καιγεσαι, στο σωμα αργει να ζεσταθει....

για τα λεφτα του το θεωρω πολυ τιμιο.....ειδικα για τον χειμωνα, και ειδικα για οσους κανουν μεγαλες αποστασεις.....
καλη αγορα, αλλα οχι σιγουρα για τα χρηματα που ζητανε στην Ελλαδα..(€45 & €60 !!)....
προχωρησα και στην αγορα ( τα οποια μαλλον και θα αργησουν να ερθουν), απο το ιδιο μαγαζι παλι, για θερμαινομενα γαντια.....

οκ ρε φίλε όλα καλά....
Μια απορεία μόνο
Πως στο καλό ζεσταίνεις τον αυχένα φορώντας φούτερ???
Μήπως εννοείς ζιβάγκο?
:confused:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/01/2021, 06:45
οκ ρε φίλε όλα καλά....
Μια απορεία μόνο
Μήπως εννοείς ζιβάγκο?

Ίσως με τη κουκούλα.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/01/2021, 06:46
καλημέρα,

424704

Τα 18€ που έδωσες είναι τελική τιμή?Δεν είχε τελωνείο?

yannis24
15/01/2021, 08:56
Τα 18€ που έδωσες είναι τελική τιμή?Δεν είχε τελωνείο?

ναι...τι τελωνειο να ειχε ?κινεζια τρελη ειναι !!! ....ειναι μαζι με τα μεταφορικα.....πιο φθηνο ηταν το γιλεκο.....νομιζω εκανε €14 .... !

yannis24
15/01/2021, 08:58
οκ ρε φίλε όλα καλά....
Μια απορεία μόνο
Μήπως εννοείς ζιβάγκο?

οχι εννοω φουτερ...
πανω απο το πουκαμισο μου και μεσα απο το μπουφαν της μηχανης, φοραω ενα φουτερ, ετσι ωστε η κουκουλα του, να ειναι εξω απο το μπουφαν και να κανει ενα πιο ζεστο τυλιγαμ γυρο απο τον λαιμο μου...

S705
15/01/2021, 10:16
οχι εννοω φουτερ...
πανω απο το πουκαμισο μου και μεσα απο το μπουφαν της μηχανης, φοραω ενα φουτερ, ετσι ωστε η κουκουλα του, να ειναι εξω απο το μπουφαν και να κανει ενα πιο ζεστο τυλιγαμ γυρο απο τον λαιμο μου...

ένα φις περιλαίμιο θες. κάνει τρομερή δουλειά. το βάζω έξω από τον γιακά του μπουφάν και δεν αφήνει και αέρα να μπει μέσα.

https://madnessmoto.gr/gr/index.php?route=product/product&product_id=497210

yannis24
15/01/2021, 13:36
ένα φις περιλαίμιο θες. κάνει τρομερή δουλειά. το βάζω έξω από τον γιακά του μπουφάν και δεν αφήνει και αέρα να μπει μέσα.

https://madnessmoto.gr/gr/index.php?route=product/product&product_id=497210

σωστος !
ειχα παρει κατι τετοιο απο τα Lidl καποτε.....καπου πρεπει να το εχω....το ειχα ξεχασει !!!!

:beer:

g_m900
15/01/2021, 15:06
Το εχω εγω το γιλεκο. Αν το βαλεις στο δυνατό... Ιδρωνεις αναλογα τι φορας.
Τρωει πολυ μπαταρια και θες καλο power bank. Εμενα των 5000 mah... Βγαζει κανα 3ωρο βαρια.
Μπορεις να το συνδέσεις κ με συνεχη παροχη αν εχεις usb στην μοτο.
Εχει 3 σκαλες. Με την μεσαια καλυπτει αρκετα.

Pew
15/01/2021, 19:28
Το εχω εγω το γιλεκο. Αν το βαλεις στο δυνατό... Ιδρωνεις αναλογα τι φορας.
Τρωει πολυ μπαταρια και θες καλο power bank. Εμενα των 5000 mah... Βγαζει κανα 3ωρο βαρια.
Μπορεις να το συνδέσεις κ με συνεχη παροχη αν εχεις usb στην μοτο.
Εχει 3 σκαλες. Με την μεσαια καλυπτει αρκετα.

Εχω 180watt 12Volt μπριζα στο σκουτερ.
Βεβαια ειναι εργοστασιακα τοποθετημενη κατω απο τη σέλα.
Εχω ενα φορτιστή αυτοκινητου της Anker που χρησιμοποιω, ο οποιος δινει 2.4A!

Εστω οτι το συνδεω, θεωρητικα θα δουλεψει, σωστα;;

Καποιο λινκ να παραγγειλω σημερα κιολας???

Στη δουλεια κυκλοφορω χειμωνα καλοκαιρι κοντομανικος, δε θα με πειραζε τα κρυα πρωινα του χειμωνα να φοραω το γιλεκακι κατω απο το μπουφαν, αντι να παιρνω ζακετα μαζι ή να βαζω/βγαζω τη φουτερ... εφοσον προκειται μετα να παω καπου πιο μακρια.

g_m900
15/01/2021, 20:57
€ 4,42 40%OFF | Heated Vest 2/8/9 Areas Heating Jacket Winter Usb Rechargeable Heater Hunting Vest Chaqueta TéRmica Heating Vest for Outdoor
https://a.aliexpress.com/_mPwaA9F

Ενδεικτικο αυτο. Δες τα specs για τι σηκωνει η οχι αλλα απο 12v παροχη δεν νομιζω να έχεις θεμα.
Κοιτα και αλλα πιο κατω που εχει...

Pew
15/01/2021, 22:54
€ 4,42 40%OFF | Heated Vest 2/8/9 Areas Heating Jacket Winter Usb Rechargeable Heater Hunting Vest Chaqueta TéRmica Heating Vest for Outdoor
https://a.aliexpress.com/_mPwaA9F

Ενδεικτικο αυτο. Δες τα specs για τι σηκωνει η οχι αλλα απο 12v παροχη δεν νομιζω να έχεις θεμα.
Κοιτα και αλλα πιο κατω που εχει...

Please use 5V 2A 10000Ah or more power bank.
...λεει ... οποτε ο φορτιστης USB των 2,4Α θα την παλεψει!

dorso
15/01/2021, 23:28
Τι νούμερο το πήρες; Γιατί βλέπω ότι χρειάζομαι 2 νούμερα μεγαλύτερο..

motojojo
16/01/2021, 10:40
Μια προσοχή με τους φορτιστές, δεν δίνουν όλοι 2Α και κανείς δεν το προσέχει, με αποτέλεσμα να μην φορτίζει ούτε το κινητό ικανοποιητικά γρήγορα.
Ειδικά οι φτηνοί βγάζουν κοντά 1Α, πάρα πολύ λίγο.

Pew
16/01/2021, 11:19
Μια προσοχή με τους φορτιστές, δεν δίνουν όλοι 2Α και κανείς δεν το προσέχει, με αποτέλεσμα να μην φορτίζει ούτε το κινητό ικανοποιητικά γρήγορα.
Ειδικά οι φτηνοί βγάζουν κοντά 1Α, πάρα πολύ λίγο.

Καλα κανεις και το επισημαινεις.
Εγω αγορασα επωνυμο (Anker powerdrive) και συμφωνα με την εφαρμογη Charge Monitor (google it στο XDA) δειχνει να αποδιδει τα προσδοκωμενα.

g_m900
16/01/2021, 19:25
Τι νούμερο το πήρες; Γιατί βλέπω ότι χρειάζομαι 2 νούμερα μεγαλύτερο..
Εμενα Large ειναι και φοραω Medium.
1.75 με 85 κιλα να φανταστεις