View Full Version : Συναγερμός
Καλησπέρα εχω μια Honda CB500X και θελω να βάλω συναγερμό
Ρώτησα σε ενα μαγαζί και μου είπε τον meta system lego s3. Μου ειπε οτι τον επιλεγεί και γενικά η honda για τα μηχανάκια της. ( 200€ μαζι με εγκατάσταση)
https://www.skroutz.gr/s/14194357/Meta-System-Lego-S3.html
Ρώτησα και στην αντιπροσωπεία της honda απο εκει που πηρα και την μηχανη και μου ειπαν το Laser Line LM87. Επειδή αν παθει κατι με τα ηλεκτρονικά δεν χάνει την εγγύηση της η μηχανή. ( 220€ μαζι με εγκατάσταση)
https://www.hondabikes.gr/eksoplismos-motosikletas/synagermoi/synagermos-moto-laserline-lm871-pin
Εμένα σαν κατασκευή και απο αυτα που ειδα μου φαίνεται καλύτερος ο meta.
Οπότε θελω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει κανέναν απο αυτούς τους συναγερμους και αν βάλω τον meta θα είμαι εντάξει με την εγγύηση της μηχανής ;
Ευχαριστώ
αν βαλεις meta στη honda λογικα δεν θα εχεις θεμα εγγυησης
o meta εχει εγγυηση εφ ορου ζωης
aetomenios
19/01/2021, 21:04
Ειχα κι εγω τον meta στο VStrom και ποτε δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα.
Αλλα και στο Seat Arona/TGI που πηρα τωρα,παλι meta ξανα εβαλα.
@aetomenios Εισαι ευχαριστημένος με τον meta ;
Triathlon 7
19/01/2021, 22:01
Αν δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή, βάλε αυτόν (https://www.pancarshop.gr/scorpio-sr-i900-el/), μαζί με τον περιμετρικό αισθητήρα του. Ότι καλύτερο.
panosk1966
16/04/2021, 00:42
αν βαλεις meta στη honda λογικα δεν θα εχεις θεμα εγγυησης
o meta εχει εγγυηση εφ ορου ζωης
Εγώ που είχα μετά στο παπί και είχε πρόβλημα ζητάγανε χρήματα για εργατικά κσι δωρεάν τα ανταλλακτικά λόγο εγγύησης.. Ζητάγανε 25 ευρώ να δούνε τι έχει? Παραμύθια εγγύηση!!
Thodoris_vara
16/04/2021, 08:04
Αν θέλετε να κοιτάξετε και τους pandora
Νομίζω καλύτεροι αν και ακριβότεροι
Πόσα καλώδια πάνε στον άσπρο connector κάτω από τη σέλα σου;
Αν είναι 5, τότε η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και απλά "κουμπώνεις" το συναγερμό σου εκεί.
O Meta είναι μια χαρά, αλλά εμένα δε μου αρέσει που (α) είναι δυο μονάδες και (β) δεν έχει backup μπαταρία.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις Spyball 6829 που είναι τούμπανο.
Τον έχω βάλει σε 3 μηχανές μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μπορώ να σε βοηθήσω και με την εγκατάσταση αν θες.
Σκέψου και για GPS tracker.
:beer:
For the record, οι OEM συναγερμοί της Honda (Averto) είναι (ήταν) Spyball.
AristidisZ
16/04/2021, 10:16
έχω να βάλω συναγερμό σε μοτό από την εποχή του Funduro, αλλά +1 για Spyball, 7 χρόνια που είχα την BMW δεν είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, και επειδή έδωσα το μηχανάκι σε φίλο, ξέρω ότι δούλευε και μετά ρολόι...
DoctoR_k6
16/04/2021, 10:30
Εδω κ 15 χρονια εχω τον 6527 (αν θυμαμαι καλα).
Με εξαιρεση πριν 5-6 χρονια που αντιμετωπισα ενα θεμα στην μπιλια (που λυθηκε με επισκευη στον αντιπροσωπο με μικρο κοστος) δουλευει μια χαρα.
borgiriadis1
25/07/2021, 12:24
Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Έχω ένα συναγερμό meta αλλά έχει ένα χειριστήριο. Θέλω να φτιάξω ένα ακόμα. Μπορεί να φτιάξει ο καθένας που βάζει συναγερμούς ή πρέπει να απευθυνθώ στην meta?
Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Έχω ένα συναγερμό meta αλλά έχει ένα χειριστήριο. Θέλω να φτιάξω ένα ακόμα. Μπορεί να φτιάξει ο καθένας που βάζει συναγερμούς ή πρέπει να απευθυνθώ στην meta?
μπορεις να απευθυνθεις σε οποιοδηποτε καταστημα κανει εγκατασταση συναγερμων ΜΕΤΑ.. η διαδικασια ειναι πολυ γρηγορη..
ενα μαγαζι που μου αφησε πολυ καλη εντυπωση, αλλα δεν ξερω αν βαζει ΜΕΤΑ ειναι ο παναγιωτοπουλος στην καλιρροης, διπλα
απο την triumph.. εκει εφτιαξα δευτερο χειριστηριο για τον δικο μου spyball ρυθμισα ευαισθησια και αλλαξα λαμπακι, και εμεινα
πολυ ευχαριστημενος και απο τη δουλεια και απο τη τιμη..
dankannn
26/07/2021, 11:15
μπορεις να απευθυνθεις σε οποιοδηποτε καταστημα κανει εγκατασταση συναγερμων ΜΕΤΑ.. η διαδικασια ειναι πολυ γρηγορη..
ενα μαγαζι που μου αφησε πολυ καλη εντυπωση, αλλα δεν ξερω αν βαζει ΜΕΤΑ ειναι ο παναγιωτοπουλος στην καλιρροης, διπλα
απο την triumph.. εκει εφτιαξα δευτερο χειριστηριο για τον δικο μου spyball ρυθμισα ευαισθησια και αλλαξα λαμπακι, και εμεινα
πολυ ευχαριστημενος και απο τη δουλεια και απο τη τιμη..
Άψογος επαγγελματίας
DoctoR_k6
26/07/2021, 17:27
Άψογος επαγγελματίας
+1000
Άψογος επαγγελματίας
και ωραιος ανθρωπος...
mmarkakis
01/11/2022, 18:07
Πόσα καλώδια πάνε στον άσπρο connector κάτω από τη σέλα σου;
Αν είναι 5, τότε η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και απλά "κουμπώνεις" το συναγερμό σου εκεί.
O Meta είναι μια χαρά, αλλά εμένα δε μου αρέσει που (α) είναι δυο μονάδες και (β) δεν έχει backup μπαταρία.
Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις Spyball 6829 που είναι τούμπανο.
Τον έχω βάλει σε 3 μηχανές μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μπορώ να σε βοηθήσω και με την εγκατάσταση αν θες.
Σκέψου και για GPS tracker.
:beer:
For the record, οι OEM συναγερμοί της Honda (Averto) είναι (ήταν) Spyball.
Σου έχω ερωτήσεις καθώς είμαι στο ψάξιμο για σύνδεση Spyball AM/8510 με το FMB920.
- Καθώς έψαχνα βρήκα ότι μπορώ να βάλω παγίδα στη σέλα/μπαγκαζιέρα με το συναγερμό και σήμερα που το δοκίμασα λειτουργεί. Βέβαια η μαγνητική παγίδα μου λειτούργησε ανάποδα :)
- Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να πάρω ειδοποίηση στο tracker όταν χτυπήσει ο συναγερμός και ίσως
- Να δώσω εντολή να χτυπήσει η σειρήνα. Είδα γενικά ότι ο spyball έχει αρνητικές εντολές αλλά δεν είμαι ειδικός...
- Στο tracker σου δουλεύεις εντολές με sms ή gprs?
Σου έχω ερωτήσεις καθώς είμαι στο ψάξιμο για σύνδεση Spyball AM/8510 με το FMB920.
- Καθώς έψαχνα βρήκα ότι μπορώ να βάλω παγίδα στη σέλα/μπαγκαζιέρα με το συναγερμό και σήμερα που το δοκίμασα λειτουργεί. Βέβαια η μαγνητική παγίδα μου λειτούργησε ανάποδα :)
- Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να πάρω ειδοποίηση στο tracker όταν χτυπήσει ο συναγερμός και ίσως
- Να δώσω εντολή να χτυπήσει η σειρήνα. Είδα γενικά ότι ο spyball έχει αρνητικές εντολές αλλά δεν είμαι ειδικός...
- Στο tracker σου δουλεύεις εντολές με sms ή gprs?
Δε θα παίξει με το FMB920, δεν έχει αρνητική είσοδο.
Πάρε το FMB130, εγώ με αυτό παίζω πΧια.
:wave2:
mmarkakis
01/11/2022, 22:53
Ξέρω όμως ότι μπορείς να βάλεις ρελέ να το μετατρέψεις σε θετικό σήμα, άρα θα λειτουργήσει;
Ξέρω όμως ότι μπορείς να βάλεις ρελέ να το μετατρέψεις σε θετικό σήμα, άρα θα λειτουργήσει;
Δεν αξίζει τελικά η μανούρα...
mmarkakis
02/11/2022, 20:08
Δεν αξίζει τελικά η μανούρα...
Εντάξει αλλά αφού έχω τώρα το 920 θα πορευτώ, μέχρι να πάρω τον 130 σε επόμενη στιγμή.
Ευχαριστώ