Σύνδεση

View Full Version : New Kawasaki KLR 650 2022

Sebastian1980
26/01/2021, 16:58
https://youtu.be/eIj_tEPzycs

Ο αντίπαλος του Yamaha Tenere 700.
Εύχομαι σε χαμηλότερη τιμή.
Αναμονή...

doctor_john
26/01/2021, 17:16
425047

425048

425049

MikeG
26/01/2021, 17:21
https://www.kawasaki.com/en-us/motorcycle/klr/dual-sport/klr650?cm_re=FEATUREDVEHICLESLANDING-_-FEATUREDVEHICLES-_-VEHICLEBUCKET

425050

ptc
26/01/2021, 18:54
Πενταταχυτη μηχανη το 2021; Μαλιστα...
Λογικα προταση για τα αμερικανακια που το εχουν λιγο φετιχ το συγκεκριμενο. Παρα τον κυβισμο πιο πολυ κανενα 390Adv ή CRF300L βλεπω ως ανταγωνισμο (τιμολογιακα και σε επιδοσεις).

panavour
26/01/2021, 19:01
Επειδη ειστε οι περισσοτεροι νεούλια,σας πληροφορω οτι η σειρα ΚLR 600-650 ειναι εδω και 40 χρονια το πιο καλοπουλημενο μηχανακι στο Αμερικα.ΦΕΤΙΧ που ειπε κι ο πιτσας παραπανω.Με βασικη τιμη δε 6400 δολλαρια ,ειναι για τον αμερικανο σαν να αγοραζουμε εμεις 125 σκουτερ.

L.omerta
26/01/2021, 19:03
Καλά πόσο στοκ ανταλακτικών τους έχουν μείνει από το 85'?

panavour
26/01/2021, 19:11
Καλά πόσο στοκ ανταλακτικών τους έχουν μείνει από το 85'?

Δεν θα χρησιμοποιουν τα ανταλλακτικα του 85 στο καινουργιο,οσο για τα παλαια το κλρ εχει τα περισσοτερα αφτερ μαρκετ ανταλλακτικα απ ολα τα μηχανακια στην αμερικη ,και για τα ΠΑΝΤΑ.Εχουν λυσει ολα του τα προβληματα ,και εχουν και απιθανες βελτιωσεις.Εν αντιθεσει με την Ελλαδα ,που παντα το συγκεκριμενο ηταν στην σκια του ΧΤ 600 αν και ανωτερο τεχνολογικα.Πουλας κλρ στην τριχα τσαμπα ΔΕΝ το παιρνει κανεις.Πουλας ΧΤ καμμενο,τρακαρισμενο,σκυλευμενο,στραβο,λυωμενο ,και τσακωνονται οι αγοραστες ,αστο κατω ρε εγω το ειδα πρωτος.:lol:

karellen
26/01/2021, 19:30
Λογικα προταση για τα αμερικανακια που το εχουν λιγο φετιχ το συγκεκριμενο. Παρα τον κυβισμο πιο πολυ κανενα 390Adv ή CRF300L βλεπω ως ανταγωνισμο (τιμολογιακα και σε επιδοσεις).
Ευτυχώς που βάλανε και ψεκασμό ρε Πέτρο, ικανούς τους είχα να αφηνανε το 40ρι Keihin ακόμα.

doctoras
26/01/2021, 19:39
Μαρεσει εννοείται
Αρχικα ειδα το φεις λιφτ λεω θα εκαναν την μαλακια να βάλουν το μοτερ τoυ βερσις πανω, αλλα ευτυχώς Thumber
Αφετέρου δε νομίζω οτι αυτο θα έρθει Ευρώπη. Το μοτερ δε θα συμφέρει να γινει ανακατασκευή για euro 5 απο την αλλη ενα τέτοιο σφαξιμο θα εριχνε πολυ την αποδοση του μηχανακιου.
Για μενα ειναι ο αρχοντας του round the world

billy84
26/01/2021, 19:59
Πολύ ωραίο αλλά 206 κιλά γεμάτο?Όσα και το Τενερέ700 που είναι δικύλινδρο και 30 άλογα πάνω?

KAWAMANRIDER
26/01/2021, 20:07
https://adventuremotorcycle.com/news/2022-klr650-kawasaki-details-new

alexis72
26/01/2021, 20:13

ακόμα κ το xt225 serow που εχω κ ειναι μοντέλο του 1990 ...
εχει 6άρι κιβώτιο ...και ΔΕΝ τού χρειάζεται να πώ την αλήθεια κιόλας ,δηλαδή ειναι περιττή η 6η ταχύτητα...
αλλά και το transalp 700 που ειχα για 1 χρόνο κ αυτό ειχε 5άρι κιβώτιο...(και αυτό ηταν και ενας απο τούς βασικούς λόγους που το πούλησα ...)
οπως κ εδώ το νέο KLR650 ...με 5αρι κιβωτιο...στο 2021 :eyepop:

doctor_john
26/01/2021, 20:17
Μου το εξηγείτε λίγο γιατί θα πρέπει να έχει 6 ταχύτητες; μεγαλύτερη αντοχή δεν έχουν οι 5;

stefanos
26/01/2021, 20:23
Περί ορέξεως....Ευρώπη δεν το βλέπουμε οπότε...

alexis72
26/01/2021, 20:23
Μου το εξηγείτε λίγο γιατί θα πρέπει να έχει 6 ταχύτητες; μεγαλύτερη αντοχή δεν έχουν οι 5;

δεν ξέρω για αντοχή εγω ξέρω οτι το 700 που ειχα σε εθνική ΕΨΑΧΝΕΣ για 6η ταχύτητα κ για χαμηλότερη κατανάλωση αλλά κ για να πέσουν οι στροφές του κινητήρα κ να λιγοστέψει ο ηχος του μοτέρ ,και ενας πολύ βασικός λόγος που πολλοί πουλάνε το 700 deauvile (ιδιο μοτέρ με το translap700) οι κάτοχοί τους ,που ειναι εξαιρετική μηχανή ,ειναι πολύ κουραστικό το ταξίδι σε εθνική με το 5άρη κιβώτιο ...

KAWAMANRIDER
26/01/2021, 20:29
Περί ορέξεως....Ευρώπη δεν το βλέπουμε οπότε...

αφού μοσχοπουλάει στην Αμερική , προφανώς δεν τους ενδιαφέρει για Ευρώπη , πάντως η kawasaki και άλλα θα θέλαμε να έχει κάνει αλλά δεν , αυτό είναι όμως είναι ένα άλλο θέμα μην χαλάω το θρεντ

alexis72
26/01/2021, 20:32
πράγματι στην αμερική φίλε kawamandriver το klr650 κυκλοφορεί πολλά χρόνια τωρα με μεγάλη επιτυχία ,
το εχει μάλιστα κ ενα ξαδελφάκι μου κ ειναι πολύ ευχαριστημένος κ βρίσκει ανετα αφθονα ανταλλακτικά

Kas_Tracer
26/01/2021, 20:38
Αν είχε 6 ταχύτητες και λίγα κιλά σαν το KTM 690 θα κόστιζε όσο το 2ο .
και όχι 7000 δολάρια.

Το σαζμαν και οι ίπποι δεν είναι πρόβλημα , αλλά τα 208 κιλά είναι ΠΟΛΛΑ για αυτό το μηχανάκι.
Δεν νομίζω να έρθει ποτέ στην Ευρώπη.

stefanos
26/01/2021, 20:41
δεν ξέρω για αντοχή εγω ξέρω οτι το 700 που ειχα σε εθνική ΕΨΑΧΝΕΣ για 6η ταχύτητα κ για χαμηλότερη κατανάλωση αλλά κ για να πέσουν οι στροφές του κινητήρα κ να λιγοστέψει ο ηχος του μοτέρ ,και ενας πολύ βασικός λόγος που πολλοί πουλάνε το 700 deauvile (ιδιο μοτέρ με το translap700) οι κάτοχοί τους ,που ειναι εξαιρετική μηχανή ,ειναι πολύ κουραστικό το ταξίδι σε εθνική με το 5άρη κιβώτιο ...

Και να είχε 6η δεν σημαίνει ότι θα ήταν μακρύτερη από την υπάρχουσα 5η ή ότι ο κινητήρας με την ιπποδύναμή του θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί.

stefanos
26/01/2021, 20:43
αφού μοσχοπουλάει στην Αμερική , προφανώς δεν τους ενδιαφέρει για Ευρώπη , πάντως η kawasaki και άλλα θα θέλαμε να έχει κάνει αλλά δεν , αυτό είναι όμως είναι ένα άλλο θέμα μην χαλάω το θρεντ

Δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος απλά δεν περνάνε καυσαέρια.

BLiTzER
26/01/2021, 20:53
Μονοκύλινδρο 200+ κιλών. Και μετά κράζουμε το ΧΤΧ. Εδώ οι άνθρωποι της καβασάκι είναι επιστήμονες. :lol:

karellen
26/01/2021, 21:23

Με 5 ταχύτητες δεν βγαίνει σωστή η κλιμάκωση των σχέσεων,είναι πιο 'αραιή' η διάταξή τους στο φάσμα των στροφών και σε συνθήκες πόλης δεν σε εξυπηρετεί.Στο δικό μου πχ ενώ η πρώτη είναι όσο κοντή πρέπει,η δευτέρα είναι συγκριτικά πολύ μακρυά και πολλές φορές όταν κινούμαι στην πόλη με μικρή ταχύτητα η δευτέρα σκορτσάρει ενώ αν κατεβάσω πρώτη γεμίζει αμέσως.
Χώρια που στο ταξίδι ενστικτωδώς το πόδι σου ψάχνει για 6η,το συγκεκριμένο μοτέρ ανέκαθεν απέδιδε στα ψηλά και η τσιτωμένη 5η σε κάνει να ψάχνεις τρόπο να την ανακουφίσεις,εις μάτην όμως.

KAWAMANRIDER
26/01/2021, 21:36
Δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος απλά δεν περνάνε καυσαέρια.

οκ , αλλά λογικά αν είχαν ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή αγορά δεν θα φρόντιζαν να προσαρμόσουν την μοτοσυκλέτα στις προδιαγραφές euro 5 ?

panavour
26/01/2021, 22:41
οκ , αλλά λογικά αν είχαν ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή αγορά δεν θα φρόντιζαν να προσαρμόσουν την μοτοσυκλέτα στις προδιαγραφές euro 5 ?

θελει ΑΛΛΗ σχεδιαση απο την αρχη,ουσιαστικα καινουργιο κινητηρα.
ΠΟΛΛΑ λεφτα ουσιαστικα σε μια αγορα ,που ΔΕΝ θα πουλησει οσο η ΗΠΑ .

Kickstart
27/01/2021, 14:40
μ αρέσει,

μελλοντικά αν με κρατάνε τα πόδια μου και τα χέρια μου δεν θα με χάλαγε για καποιες τραβελ εντούρο καταστάσεις που σχεδιάζω όταν βρω το χρόνο και το χρήμα...αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί καθόλου πιστεύω η kawa με την πάρτη μας και τα euro 5 μας 6 μας κτλ...θα μοσχοπουλήσει αμερικη και Αυστραλία και τέλος.

stefanos
27/01/2021, 15:19

Αν κρίνω από τους υπόλοιπους κατασκευαστές που ΟΛΟΙ κατάργησαν τα μεγάλα μονοκύλινδρα στην Ευρώπη και σχεδίασαν
από την αρχή δικύλινδρα στην θέση τους με όλο το κόστος ανάπτυξης και παραγωγής ,πρέπει να είναι δύσκολο.
Στον υπόλοιπο κόσμο βέβαια συνεχίζουν να πουλιούνται κανονικά.Στην Αυστραλία πουλάνε ακόμα dr650...

motojojo
27/01/2021, 20:06
Δεν ειμαι φαν του κουλουριου αλλά οταν ακουω οτι κάτι δεν θα κυκλοφορήσει ευρώπη επειδη έχει "ρύπους" στεναχωριέμαι.

Γ@μω την ευρώπη με τα euro της. Με όλους αυτούς τους περιορισμούς όλος ο κόσμος χαίρεται μοτο/αυτοκίνηση εκτός από εμάς τους ευρωπΕους. :moutza:

Μήπως σκοπεύει να το βγάλει ηλεκτρικό τουλάχιστον? :bawl:

doctoras
27/01/2021, 23:46
Αν οι αμερικανοαυστρακοι τωρα βάζουν για πρωτη φορα ιντζεξιον στο klr650, πιάνουν το euro 3 (2007)

doctor_john
28/01/2021, 06:38
Δεν ξέρω τι τους κοστίζει όλη η διαδικασία ελέγχου ενός μοντέλου. Το να το στήσουν να περνά προδιαγραφές δεν είναι απίθανο.

Mr_Overdose
28/01/2021, 07:45
Επειδη ειστε οι περισσοτεροι νεούλια,σας πληροφορω οτι η σειρα ΚLR 600-650 ειναι εδω και 40 χρονια το πιο καλοπουλημενο μηχανακι στο Αμερικα.ΦΕΤΙΧ που ειπε κι ο πιτσας παραπανω.Με βασικη τιμη δε 6400 δολλαρια ,ειναι για τον αμερικανο σαν να αγοραζουμε εμεις 125 σκουτερ.

Ενταξει best seller στην αμερικη ειναι και το burger γιαυτο ειναι και ολοι σα σαμπρελες οποτε το best seller απο μονο του δεν λεει κ τπτ,στα δια ταυτα το συγκεκριμενο αποσυρθηκε απτην αγορα το 2018 επειδη πουλησε ολο κ ολο 2000 κομματια παγκοσμιος, τωρα υστερα απο 3χρονια το ξαναθυμηθηκαν(κατι δεν παει καλα στη kawa) με τεχνολογια του '60 ευχαριστω αλλα δεν θα μασ ληψει τετοιο τεχνολογικο θαυμα αν δεν ερθει ευρωπη λογο προδιαγραφων,μια σαμπρελα και το καρμπυρατέρ του λυπει και μετα θα ειναθ ενας γνησιος δεινοσαυρος!!

panavour
28/01/2021, 10:31
Ενταξει best seller στην αμερικη ειναι και το burger γιαυτο ειναι και ολοι σα σαμπρελες οποτε το best seller απο μονο του δεν λεει κ τπτ,στα δια ταυτα το συγκεκριμενο αποσυρθηκε απτην αγορα το 2018 επειδη πουλησε ολο κ ολο 2000 κομματια παγκοσμιος, τωρα υστερα απο 3χρονια το ξαναθυμηθηκαν(κατι δεν παει καλα στη kawa) με τεχνολογια του '60 ευχαριστω αλλα δεν θα μασ ληψει τετοιο τεχνολογικο θαυμα αν δεν ερθει ευρωπη λογο προδιαγραφων,μια σαμπρελα και το καρμπυρατέρ του λυπει και μετα θα ειναθ ενας γνησιος δεινοσαυρος!!

1)Mετα την αμερικη σε παχυσαρκια (παιδικη)ειμαστε εμεις στον κοσμο
2)Δεν ψωνιζουν ολοι βασει ΥΨΗΛΗΣ τεχνολογιας
3)Ολα κρινονται ΚΑΙ βασει τιμης.Αν βγει σε καλη τιμη,θα πουληθει.
4)Οι αμερικανοι ΔΕΝ ψωνιζουν τεχνολογικα θαυματα,ειναι γενικως παραδοσιακοι,και συντηρητικοι,και επειδη συνηθως τα φτιαχνουν μονοι τους,τις κρυες μερες του χειμωνα ,θελουν κατι ΑΠΛΟ και συντηρησιμο απο τους ιδιους.
5)Στο ΕΛΛΑΝΤΑ επειδη ως γνωστον ολοι ειμαστε Ρωσσηδες και αρχιμηχανικοι της ΚΤΜ και ΝΤΟΥΚΑΤΙ ,παντα θελουμε την τελευταια λεξη της τεχνολογιας.Αμεσως μετα εφαρμοζουμε την παροιμια ''ξεβρακωτος βρακι εβαλε κι ολη την ωρα τόχεζε''.

Mr_Overdose
28/01/2021, 11:37
1)Mετα την αμερικη σε παχυσαρκια (παιδικη)ειμαστε εμεις στον κοσμο
2)Δεν ψωνιζουν ολοι βασει ΥΨΗΛΗΣ τεχνολογιας
3)Ολα κρινονται ΚΑΙ βασει τιμης.Αν βγει σε καλη τιμη,θα πουληθει.
4)Οι αμερικανοι ΔΕΝ ψωνιζουν τεχνολογικα θαυματα,ειναι γενικως παραδοσιακοι,και συντηρητικοι,και επειδη συνηθως τα φτιαχνουν μονοι τους,τις κρυες μερες του χειμωνα ,θελουν κατι ΑΠΛΟ και συντηρησιμο απο τους ιδιους.
5)Στο ΕΛΛΑΝΤΑ επειδη ως γνωστον ολοι ειμαστε Ρωσσηδες και αρχιμηχανικοι της ΚΤΜ και ΝΤΟΥΚΑΤΙ ,παντα θελουμε την τελευταια λεξη της τεχνολογιας.Αμεσως μετα εφαρμοζουμε την παροιμια ''ξεβρακωτος βρακι εβαλε κι ολη την ωρα τόχεζε''.

Καλη τιμη εχει και το voge 500ds αλλα προτιμαμε να λεμε τις γνωστες παπαρες ως γνησιοι ελληναραδες γιαπωνεζοφιλοι
Περι αξιοπιστίας και για μοτερ που δεν σπανε και δεν χαλανε τεχνολογιας προ 40 χρονων με συμβατικα πιρουνια χωρις ηλεκτρονικα πανω τους και με σελες ξυλινες για ροντεο, κακα τα ψεμματα εν ετη 2021 κανενα μοτερ δεν σπαει, οπως του φερεσαι θα σου φερθει, δυστυχως η ευτυχώς η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ κιόλας και η καβασακι εχει μεινει πισω πολλα ετη τωρα,για να παρεις καβασακι σε τεχνολογια του σημερα πρεπει να δώσεις 2 νεφρα και μια συκωταρια μαζι, νομιζω ηρθε η ωρα να βγαλουμε το σκατο που εχει φτασει στη καλτσα και να ξυπνήσουμε λιγο και να αρχισει να τιμωρει ο καταναλωτης πηγαινοντας σε αλλα brand !

panavour
28/01/2021, 14:06
Καλη τιμη εχει και το voge 500ds αλλα προτιμαμε να λεμε τις γνωστες παπαρες ως γνησιοι ελληναραδες γιαπωνεζοφιλοι
Περι αξιοπιστίας και για μοτερ που δεν σπανε και δεν χαλανε τεχνολογιας προ 40 χρονων με συμβατικα πιρουνια χωρις ηλεκτρονικα πανω τους και με σελες ξυλινες για ροντεο, κακα τα ψεμματα εν ετη 2021 κανενα μοτερ δεν σπαει, οπως του φερεσαι θα σου φερθει, δυστυχως η ευτυχώς η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ κιόλας και η καβασακι εχει μεινει πισω πολλα ετη τωρα,για να παρεις καβασακι σε τεχνολογια του σημερα πρεπει να δώσεις 2 νεφρα και μια συκωταρια μαζι, νομιζω ηρθε η ωρα να βγαλουμε το σκατο που εχει φτασει στη καλτσα και να ξυπνήσουμε λιγο και να αρχισει να τιμωρει ο καταναλωτης πηγαινοντας σε αλλα brand !

1)δεν μιλησα για αξιοπιστια ,μιλησα για ΑΠΛΟΤΗΤΑ και συντηρηση απο τους ιδιους.

2)την συνδεση της αφοδευσης με τον υπνο δεν την καταλαβα,συνηθως οταν μουρχονται δεν κοιμαμαι αλλα παω στην τουαλετα

katsar
28/01/2021, 16:50
Εσύ αν επιτρέπεται με ποια ιδιότητα κατηγορείς κόσμο και κοσμάκη σαν ''ελληναράδες'' που λένε παπάρες και άλλα σχετικά και όμορφα;
Γιατί στο ένα και μοναδικό θέμα σου διαβάζω ''δεν έχω ιδέα,δεν είχα ποτέ μηχανή''.

Mr_Overdose
28/01/2021, 18:29
Εσύ αν επιτρέπεται με ποια ιδιότητα κατηγορείς κόσμο και κοσμάκη σαν ''ελληναράδες'' που λένε παπάρες και άλλα σχετικά και όμορφα;
Γιατί στο ένα και μοναδικό θέμα σου διαβάζω ''δεν έχω ιδέα,δεν είχα ποτέ μηχανή''.

Με την ιδιότητα που ο απο πανω μας λεει ρωσίδες! Οπα τι εγινε ρε μαγκες εχει και τηλεδικαστηριο το μαγαζι;ο ευαγγελατος εισαι εσυ;

doctor_john
28/01/2021, 18:43
Εκ του Βαλεντίνου..

karellen
28/01/2021, 18:44
Cool μάγκες.

nikonian
28/01/2021, 18:48
Με την ιδιότητα που ο απο πανω μας λεει ρωσίδες! Οπα τι εγινε ρε μαγκες εχει και τηλεδικαστηριο το μαγαζι;ο ευαγγελατος εισαι εσυ;

:lol: Δε λέει Ρωσίδες, λέει Rossiδες (μια από τις αναφορές των μηχανόβιων), χεράδες, τιμόνια, πώς το λέτε εσείς;:lol:

nikonian
28/01/2021, 18:57
Να σημειώσω εδώ ότι το KLR 650 είναι πολύ παλιό μηχανάκι, αλλά όταν εμφανίστηκε ήταν 20 χρόνια μπροστά.
Σας μπέρδεψα;
Λίγο πριν το 1990, ένα μοτέρ μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, με δυο ΕΕΚ κλπ κλπ, δεν ήταν σύνηθες.
Κάπου το 2005 βρέθηκε στα χέρια μου ένα από τα τελευταία, τα ασημί , που είχαν 6-7 άλογα παραπάνω από τα προηγούμενα (42 τροχό είχε μετρηθεί) και τερμάτιζε το κοντέρ του. Οι επιδόσεις αυτού του κινητήρα ήταν όμοιες με του ΧΤ660 (εδώ μιλάω εκ πείρας, γιατί κατέβηκα από το ένα, ανέβηκα στο άλλο και δεν κατάλαβα ότι άλλαξα μηχανάκι).:confused:

koumoustas
02/02/2021, 22:20
https://www.youtube.com/watch?v=ktY75E0ba14&ab_channel=DrewGaines

koumoustas
02/02/2021, 22:26
το klr είνα ενα μηχανακι που χρησιμοποιειται ευρέως στις ΗΠΑ για μεγάλα ταξιδια στο περιφημο coast to coast, Ατλαντικός - Ειρηνικός, πραγματικά τίμιο εργαλείο!