PDA

View Full Version : Φερθηκα σαν μαλάκας

rainmike
01/02/2021, 20:02
Σημερα στη δουλειά αποφασίζω να πάω με το 675 έχοντας να το παρώ καιρο λογο καραντίνας λέω
ας το βγάλω και αυτό το έρμο.
Γυρίζοντας περι τις 18:40 κατεβαίνω την μποότσαρη απο Εγνατία στριβοντας αριστερά.
Συνεχίζω ευθεία και κατεβαίνοντας πιο κάτω λιγο πριν το φανάρι Μακεδονίας με μπότσαρη σταματάει
το προπορευόμενο όχημα πίσω και δεξιά του είμαι εγώ και απο πίσω απο μένα ένα κάρο αυτοκίνητα.
Δεν ξέρω τί ονειρο είδε ο παππούς αλλα άρχιζει να κάνει όπισθεν οποτε αρχίζω να κορναρω και να φώναζω
Σταμάτα Σταματα θα με χτυπήσεις.Τελικά με βρήκε στον μπροστινο τροχο λίγο.
Εχω σαλτάρει κατεβαίνω κάτω και κοιτάω το μηχανάκι ,δε φαινεται να έχει κάτι.
Του φωνάζω δεν πας πουθενά θα περιμενουμε ασφάλιστικες και τροχαία εφόσον υπήρχε επαφή.
Οταν τον ακουω να λέει δε ότι εγω τον βρήκα απο πισώ ενω υπήρχαν και ένα κάρο μαρτυρες τρελαθηκα ακομα περισσοτερο.
Φωνες και κακό
Αφου ειδοποιησαμε τελικα τους πάντες και εχει περάσει ένα μισάωρο,σκεφτομαι ρε μαλακα τι κάνεις?
Ο παππους φταιει αλλα ξερεις οτι το μηχανάκι δεν επαθε κάτι σε ακουμπησε λιγο στο λάστιχο.
Η αλήθεια είναι πως ήθελα απλά να τον τιμωρήσω γιατί θα μπορούσε με την απροσεξία του να σκοτώσει άνθρωπο.
Αλλα να βάλλω τώρα 75+ ανθρωπο να περιμένει κάνα διωρο χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά ζημιά.
Εν τέλει του λέω με ηρεμο τρόπο πρεπει να προσέχεις μπορεί να χτυπήσεις κανέναν και τον άφησα αφου ειδοποίησα πρώτα την ασφαλιστική και την τροχαία
Η αλήθεια είναι μάγκες ότι ήθελα απλά να ξεσπάσω είναι τόσο περίεργη αυτή η κατάσταση όπου
δυσκολα εκτονώνεσαι και απλά πολλές φορές θέλεις απλά να ξεσπάσεις.
Να με συμπαθάτε για το σεντόνι ,ήθελα απλα να το μοιραστώ.

doctor_john
01/02/2021, 20:07
Καλά έκανες και μην έχεις τύψεις.
Ο κύριος παρόλη την ηλικία του και το τραγικό που έκανε, η πρώτη του αντίδραση ήταν να σε κατηγορήσει.

Ε, δεν τους χρειαζόμαστε τέτοιους στην κοινωνία, χωρίς πλάκα.
Αν αντέχεις κάνε μήνυση αμφισβητώντας την ικανότητα του να οδηγεί.

Αν σε απασχολεί πως αντιδράς υπο πίεση, υπάρχει τεχνική με διαλειμματικές για να συνηθίσεις να εστιάζεις υπο πίεση, στην παρούσα να μην σε πνίγει το δίκιο.

toyar
01/02/2021, 20:33
το με ακουμπησε στο λαστιχο με το με πεταξε κατω εχει διαφορα μονο μισο μετρο
και το αυτοκινητο με τη μηχανη εχει διαφορα 1000 κιλα
αν καποιος οδηγει πρεπει να προσεχει τα λαθη κι αν κανει λαθος να ειναι ετοιμος να δεχτει τις συνεπειες
αν δεν μπορει λογω ηλικιας η για οποιονδηποτε αλλο λογο καλυτερα να μην οδηγει

motojojo
01/02/2021, 20:33
Εκτόνωση ήταν όλο αυτό αλλά μάλλον για άλλους λόγους από αυτούς που νομίζεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ήθελες απλά να τον τιμωρήσεις.

Δυστηχώς γίνονται τόσα πολλά τραγικά στους δρόμους, κυκλοφορεί άπειρη μ@λ@κία στο δρόμο και καμιά τιμωρία που μας οδηγεί σε τέτοια ξεσπάσματα. Αλλος παραβιάζει το στοπ, αλλος το κόκκινο και σε κοιτάει με ύφος έλα μωρε τι έγινε, αλλος σταματάει όπου γουστάρει, άλλος στρίβει όπου γουστάρει χωρίς να προειδοποιεί....αυτά είναι τα λαιτ περιστατικά. Και κάθε ένας από αυτούς νομίζει ότι περνιέται για έξυπνος και όλοι οι άλλοι είναι οι ηλίθιοι.
Προφανώς ο παππούς δεν ήταν η εξαίρεση, στο γκιώνη του όλα, αποφάσισε να κάνει όπισθεν χωρις να τον νοιάξει τι υπάρχει από πίσω, αλλιώς δεν θα σε κατηγορούσε.

Δεν είναι αδικαιολόγητη η έκρηξη σου, δεν πρέπει όμως να χάνεις και τον έλεγχο σου. Θες να τον τιμωρήσεις γιατί σε πνίγει το δίκιο, στο τέλος όμως αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει κανένα νόημα.
Και το να διατηρείς τον έλεγχο σου δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα.

lospsi
01/02/2021, 20:47
Προσωπικά, θεωρώ ότι χειρότερο τους διαπληκτισμούς στον δρόμο. Βλέπω ανθρώπους να τρελαίνονται για χαζομάρες και δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί παρά μόνο για εκτόνωση από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας. Κατανοητό αλλά ανώφελο για τους εμπλεκόμενους.
Άσε που με την παλαβομάρα που υπάρχει πλέον, δεν ξέρεις και τι θα αντιμετωπίσεις σε τέτοιες καταστάσεις...

Pew
01/02/2021, 20:53
Ειμαι στη Θεσσαλονίκη απο το 2016... καμια σχεση με το "Χωριο" στη Λάρισα... καθε μερα εκπλησσομαι και με κατι καινουριο εκει που νομιζα τα εχω δει ολα.
Τον 1ο καιρο που μετακομισαμε εδω.. κατεβαινω με το κοριτσι καμαρωτος απο καστρα για κεντρο.
Ειμαι στην Αγ. Σοφιας με Ολυμπιαδος με σκοπο να περασω απεναντι και περιμενω πισω απο ενα Peugeot.

Ο δρομος κατηφορικος και το σκουτερ δικαβαλο, ουτε με ταμα δεν κανεις "οπισθεν"... βρισκομαι στη δεξια μερια του προφυλακτηρα του και ισως μαλλον σε νεκρη γωνια.
Ο τυπος αποφασιζει να κανει οπισθεν για να διπλοπαρκαρει ακριβως εκει που βρισκομαι. Ωρε πουστη λεω... δεν ειναι δυνατον!!! Χωρο για να παω απο τα δεξια, ουτε καν!
Κορναρω, κανει οπισθεν, κορναρω πλεον παρατεταμενα... κρατς, συνθλιβει το φτερο στον μπροστινο τροχο μου και αφηνει ολο τον προφυλακτηρα του μεσα στην τραβερσα.

Εγω σε φαση WTF ρε δικε μου, ενω περιμενω να περασεις απεναντι, πας να παρκαρεις πανω μου;;
Η απαντηση του: "1000 ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΤΑΙΩ, ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΩ!!" ετσι ακριβως ειπε και δεν το ξεχνω!
Λεω πλακα μου κανει ...!!! Κατοπιν δηλωσεων κλπ στην φροντιδα ατυχηματος, περασε και απο τη δουλεια να αφησει ενα κρασι δωρο.

Ο τυπος μεσιτης στο επαγγελμα αλλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απ'ολα.

Οταν ο αλλος φταιει και κατεβαινει με υφακι "μα εσυ εκανες αυτο" ή ψαχνει δικαιολογια για τη ΜΑΛΑΚΙΑ του αντι να απολογηθει σε 1η φαση, εκει στραβωνω και 'γω!
Στραβωνω ακομα περισσοτερο πως οταν χωρις καμια ζημια δεν δεχεται ουτε το σφαλμα του, ουτε να κανει και καμια δηλωση πως στην τελικη φταιει μπας και αποζημιωθεις εσυ για τα σπασμενα!
Επισης, ειναι σοβαρο δειγμα για το ποιον του.
Σκεψου το μοτιβο ενος 75άρη του "δε γαμεις" .... σκεψου τι παιδια μπορει να μεγαλωσε ετσι;;
ΩΣΤΟΣΟ, πλεον δινω τοπο στην οργη και κανω ολα οσα προβλεπονται απο το νομο. Δεν αξιζει να σκας παραπανω!

o teos
01/02/2021, 21:35
75+ και οδηγούσε και φερθηκες εσυ σα μαλακας??
Δε νομίζω....αφου δεν έγινε τίποτα προχωράμε..:rolleyes:

DrBig
01/02/2021, 22:22
Σημερα στη δουλειά αποφασίζω να πάω με το 675 έχοντας να το παρώ καιρο λογο καραντίνας λέω
ας το βγάλω και αυτό το έρμο.
Γυρίζοντας περι τις 18:40 κατεβαίνω την μποότσαρη απο Εγνατία στριβοντας αριστερά.
Συνεχίζω ευθεία και κατεβαίνοντας πιο κάτω λιγο πριν το φανάρι Μακεδονίας με μπότσαρη σταματάει
το προπορευόμενο όχημα πίσω και δεξιά του είμαι εγώ και απο πίσω απο μένα ένα κάρο αυτοκίνητα.
Δεν ξέρω τί ονειρο είδε ο παππούς αλλα άρχιζει να κάνει όπισθεν οποτε αρχίζω να κορναρω και να φώναζω
Σταμάτα Σταματα θα με χτυπήσεις.Τελικά με βρήκε στον μπροστινο τροχο λίγο.
Εχω σαλτάρει κατεβαίνω κάτω και κοιτάω το μηχανάκι ,δε φαινεται να έχει κάτι.
Του φωνάζω δεν πας πουθενά θα περιμενουμε ασφάλιστικες και τροχαία εφόσον υπήρχε επαφή.
Οταν τον ακουω να λέει δε ότι εγω τον βρήκα απο πισώ ενω υπήρχαν και ένα κάρο μαρτυρες τρελαθηκα ακομα περισσοτερο.
Φωνες και κακό
Αφου ειδοποιησαμε τελικα τους πάντες και εχει περάσει ένα μισάωρο,σκεφτομαι ρε μαλακα τι κάνεις?
Ο παππους φταιει αλλα ξερεις οτι το μηχανάκι δεν επαθε κάτι σε ακουμπησε λιγο στο λάστιχο.
Η αλήθεια είναι πως ήθελα απλά να τον τιμωρήσω γιατί θα μπορούσε με την απροσεξία του να σκοτώσει άνθρωπο.
Αλλα να βάλλω τώρα 75+ ανθρωπο να περιμένει κάνα διωρο χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά ζημιά.
Εν τέλει του λέω με ηρεμο τρόπο πρεπει να προσέχεις μπορεί να χτυπήσεις κανέναν και τον άφησα αφου ειδοποίησα πρώτα την ασφαλιστική και την τροχαία
Η αλήθεια είναι μάγκες ότι ήθελα απλά να ξεσπάσω είναι τόσο περίεργη αυτή η κατάσταση όπου
δυσκολα εκτονώνεσαι και απλά πολλές φορές θέλεις απλά να ξεσπάσεις.
Να με συμπαθάτε για το σεντόνι ,ήθελα απλα να το μοιραστώ.

Σε καταλαβαινω απολυτα και μπραβο σου για την αυτοκριτικη. Την τελευταια δεκαετια ειμαστε ολοι τσιτα, κι εσυ κι εγω κι ο παππους και η μιση ελλαδα.. Οσοι αντιλαμβανονται πεντε πραγματα παραπανω πρεπει να κανουν πισω. Λιγο Γκαντι στο φραπε δεν εβλαψε ποτε κανενα :beer:

BLiTzER
01/02/2021, 22:49
Κακώς δεν τον τράβηξες. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά το να κάνεις τον ανήξερο ή, ακόμα χειρότερα, να ρίχνεις την ευθύνη αλλού, είναι σκατόψυχη νοοτροπία πιθήκου και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. 4 ώρες θα τον είχα εκεί να περιμένει, κι ας ήταν 97 χρονών.

o teos
01/02/2021, 22:55
Κακώς δεν τον τράβηξες. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά το να κάνεις τον ανήξερο ή, ακόμα χειρότερα, να ρίχνεις την ευθύνη αλλού, είναι σκατόψυχη νοοτροπία πιθήκου και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. 4 ώρες θα τον είχα εκεί να περιμένει, κι ας ήταν 97 χρονών.

:a10::a10::a10:

bros 650
01/02/2021, 23:41
Πριν από χρόνια όταν ακόμη ο περιφερειακός είχε φανάρια στο φανάρι της Νεάπολης μέτωπο ανατολικά ανάβει κόκκινο και τα αυτοκίνητα αρχίζουν να σταματάνε ήταν αργά το απόγευμα και οι πιο πολλοί είχαν αρχίσει να έχουν αναμμένα τα φώτα τους. Κοιτάζω τον καθρέφτη και βλέπω τα φώτα ενός αυτοκινήτου να έρχεται πιο γρήγορα από ότι έπρεπε αφού ήταν αναμενο το κόκκινο. Κάνω δεξιά και μπαίνω ανάμεσα στα αυτοκίνητα άκου πίσω μου τα φρένα να στριγγλιζουν και μετά ένα μπαμ. Ο τύπος έπεσε στο σταματημένο αμάξι αφού δεν πρόλαβε να σταματήσει. Αν δεν είχα φύγει θα είχα γινει σάντουιτς.

g_m900
02/02/2021, 07:34
Οχι φιλε μου ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕΣ σαν όπως λες. Ισα ισα του την χαρισες κιολας. Αυτος ο κυριος θα χτυπησει καποιον αλλον πιο σοβαρα και θα ισχυριστει τα ιδια.

Ενας τετοιος στην ΒΡ της ΕΡΤ στην Μεσογειων πριν την Κατεχακη αποφασισε να κοψει δρομο κοβωντας καθετα τον δρομο απο το βενζιναδικο ωστε να παει με το παπακι κατω απο την Κατεχακη για να γλυτωσει τα φαναρια. Εγω ανεβαινα με κανα 100αρια απο το φαναρι του Ερρικος Ντυναν και φρεναρα... Φρεναρα... Φρεναρα με αποτελεσμα να συγκρουστουμε πλαγια δεξια με εμενα και αυτος πισω αριστερα απο την σελα και περα. Εμενα το μηχανακι σχεδον καμμια ζημια... Μια γρατσουνια μονο και ο παππους επεσε επανω στο διαχωριστικο κρασπεδο διαλυοντας το μηχανακι του. Ενα Crypton x135. Ευτυχως ειχε κρανος και δεν χτυπησε παρα κατι αμυχες στις παλάμες.
Με το που γινεται αυτο τρεχω μηπως χρειαζεται βοηθεια. Του λεω... "Γιατι βρε φιλε... Γιατι τετοια κινηση?". Δεν μιλαει. Λεω επαθε σοκ. Τον ρωταω αν ειναι καλα... Δεν απανταει και απλα με κοιταει. Αρχιζω να φορτωνω. Τον ρωταω αν ειναι Ελληνας η καταλαβαινει Ελληνικα και απανταει με νευμα καταφατικο. Τον ρωταω αν εχει ασφαλεια... Ξανα καταφατικος. Περνω τηλεφωνο τροχαια... Εχουμε πεσει σε απεργία του Μετρο και γινεται χαμος στους δρομους. Ετος 2017 αυτο. Δεκεμβριος μηνας.
Ο "αθωος" γερακος πηρε τηλεφωνο τον γιο του και μετα απο 10 λεπτα σκαει ενα τυπακι ψιλολιγνο με ενα tdm900.
Παει προς τον πατερα του. Ερχεται μετα σε μενα και μου λεει... Εσυ τον χτυπησες απο πισω μου λεει.
Ω ρε φιλε βαστατε τουρκοι τ'αλογα!!!
Αρχιζω τις φωνες και του λεω παμε δικαστικα φιλε. Σιγα μην σε πληρωσω κιολας. Το βενζιναδικο ειχε καμερες ουτως η αλλως. Αρχίζει μετά το τυπακι τα γλυψιματα. "Ναι αλλα εσυ δεν επαθες ζημια ενώ εγω ολικη κανε μου δηλωση". Η Τροχαια πουθενα. Ξαναπερνω... Τζιφος. Μου λεει μετα ο Ουκρανοτετοιος... "Θα σου δωσω 100€ να κανεις δηλωση"...!!!
Εγινα εξαλλος. "200€ του λεω και φυγε να μη σε βλεπω". :lol::lol:
Εμενα η ζημια ηταν 50€.
Οκ αποζημιωθηκα και με το παραπανω αλλα ο χαρος θα εξακολουθει να βγαινει παγανια. Αν ερχοταν η τροχαια δεν υπηρχε περιπτωση να δεχομουν χρηματα. Αλλα κατι τετοιοι τυπαδες καταλαβαινετε οτι θα φταινε και δεν θα βγαζετε ακρη. Συν οτι ημουν τυχερος που δεν χτυπησα και ουτε επεσα λογω χειρισμων.
Μην τους λυπαστε. Και δεν χρειαζεται μετα απο ενα σημειο φωνες περαν των δικαιολογημενων απο το σοκ της στιγμης. Μετα μετρανε εις βαρος σας. Εγω μπορει να φωναζα αλλα δεν εβρισα κανεναν οποτε εκει δεν υπηρχε πατημα.
Προσοχη λοιπον.

νεοσσός
02/02/2021, 08:00
...
Η Τροχαια πουθενα. Ξαναπερνω... Τζιφος.
...
Εικάζω ότι ήταν η μέρα που αποφάσισες να κάνεις κάτι γι' αυτό. :p

Μου έχουν τύχει κι εμένα μερικές τέτοιες περιπτώσεις τόσο με το αμάξι, όσο και με το ποδήλατο. Επειδή διαχειρίζομαι την κατάσταση εξ αρχής με ευγένεια, νομίζουν ότι θα υποκύψω στις συκοφαντίες και τις κατηγορίες. Μπερδεύουν την ευγένεια με την αδυναμία. Στο τέλος αναγκάζονται να υποχωρήσουν, διότι δεν έχουν το δίκιο με το μέρος τους, αλλά όλοι βγαίνουμε χαμένοι σε τέτοια εμπλοκή, είτε οικονομικά, είτε χρονικά, είτε ηθικά.

Μόνο μία φορά μου έτυχε τύπος, που μου έκανε μικρή ζημιά στο αμάξι, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και η πρώτη φράση που μου είπε ήταν: "Με συγχωρείς, έκανα μ@λ@κ!@." Κι εκεί χαμένος βγήκα βέβαια, διότι έχασα πολύ χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η μικροεπισκευή και η διαδικασία της αποζημίωσης.

Γενικός κανόνας είναι να αποφεύγεις πάση θυσία την εμπλοκή σε ατύχημα. Αμυντική οδήγηση, πρόληψη καταστάσεων, υποχώρηση σε αναίσθητους οδηγούς και όχι εγωισμοί. Παραχωρήστε προτεραιότητα, ακόμα κι αν τη δικαιούστε κι αφήστε τους τρελούς και επιθετικούς οδηγούς να "κερδίζουν".

cityfly
02/02/2021, 09:06
Συγγνώμη και χάρη του έκανες.
Αν έβγαινε με ενδιαφέρον να δει τι έγινε κι έδειχνε ότι αναγνωρίζει το λάθος του τότε είμαι σίγουρος θα τον άφηνες να φύγει.
Δεν ήξερε δηλαδή ότι κάνει όπισθεν;
Επίσης δεν έχασε μόνο αυτός το μισάωρο το έχασες κι εσύ εξαιτίας του.

doctor_john
02/02/2021, 09:29
Συγγνώμη και χάρη του έκανες.
Αν έβγαινε με ενδιαφέρον να δει τι έγινε κι έδειχνε ότι αναγνωρίζει το λάθος του τότε είμαι σίγουρος θα τον άφηνες να φύγει.
Δεν ήξερε δηλαδή ότι κάνει όπισθεν;
Επίσης δεν έχασε μόνο αυτός το μισάωρο το έχασες κι εσύ εξαιτίας του.

Αστειεύεσαι; σου κάνει ντουπ απο πίσω με αμερικάνικο saab στο φανάρι, γυρνάς βγάζεις γυαλιά και του λες ευγενέστατα ότι "δεν υπάρχει θέμα
αλλά να ξέρετε ο προφυλακτήρας φτάνει μέχρι εδώ" και σε βρίζει..

cityfly
02/02/2021, 09:33
Αστειεύεσαι; σου κάνει ντουπ απο πίσω με αμερικάνικο saab στο φανάρι, γυρνάς βγάζεις γυαλιά και του λες ευγενέστατα ότι "δεν υπάρχει θέμα
αλλά να ξέρετε ο προφυλακτήρας φτάνει μέχρι εδώ" και σε βρίζει..

νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι έγγραψα, το ίδιο λέμε
δεν φέρθηκε σωστά ο παπούς.

ratamahatta
02/02/2021, 09:51
Όσοι ζούμε σε μεγάλες, περισσότερο, πόλεις έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.
Αλλά όταν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα μας κάποιες φορές είναι δύσκολο να συγκρατήθουμε.

doctor_john
02/02/2021, 09:55
Κατάλαβα, συνδρομητικά το ανέφερα πάνω στην φράση σου :blush:

cityfly
02/02/2021, 12:26
Κατάλαβα, συνδρομητικά το ανέφερα πάνω στην φράση σου :blush:

:wave2: τότε εγώ δεν κατάλαβα :p

Bowleno
02/02/2021, 12:46
Όσοι ζούμε σε μεγάλες, περισσότερο, πόλεις έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις.
Αλλά όταν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα μας κάποιες φορές είναι δύσκολο να συγκρατήθουμε.

Έτσι.... Έχω δώσει 2 φορές στο "χέρι" καθρέφτη όταν άλλαξαν λωρίδα χωρίς καν να κοιτάξουν αν έρχεται κανένας και γλίτωσα από καθαρή τύχη και μόνο. ο ένας κιόλας ήταν απασχολημένος με το κινητό του.... Και τους είπα "βάλε τον μέσα άχρηστος σου είναι"......

motojojo
02/02/2021, 13:26
Όταν γύρω σου κυκλοφορουν μπουνταλάδες μια λύση υπάρχει. Dashcam.

thunder ace
02/02/2021, 14:05
[QUOTE=rainmike;3085698]Σημερα στη δουλειά αποφασίζω να πάω με το 675 έχοντας να το παρώ καιρο λογο καραντίνας ...

Ρε...τον άρχισες τουλάχιστον στα καριολικια;

billyka
02/02/2021, 18:34
Εχεις χιλια δικια,εκανε μαλακια.Ναι και εσυ ισως ησουν υπερβολικος αφου δεν εγινε τιποτα.Ναι σε καταλαβαινω ολοι ειμαστε τρελαμενοι,σκεψου να τυχει κατι τετοιο μετα απο γεγονος που σε εχει τσιτωσει.Αυτο ομως που κραταω ειναι το οτι νιωθεις τυψεις,Οτι αναρωτιεσαι μηπως ησουν μαλακας.Οτι αναρωτιεσαι μηπως ησουν υπερβολικος.Η αυτοκριτικη δλδ,κατι που η πλειοψηφια του κοσμου δεν το κανει και πιστευει οτι εχει ολα τα δικια του κοσμου παντα.Αυτο για μενα ειναι σημαδι σωστου ανθρωπου.Να αναγνωριζει το τυχον λαθος του,ωστε να προσπαθησει να μην το ξανακανει.Ετσι παμε μπροστα και μπραβο σου που αναγνωριζεις το δικο σου λαθος στο περιστατικο

Zid
02/02/2021, 19:52
Πριν 20 χρονία είμαι με παπι Θεμιστοκλεους πριν το φαναρι της Ακαδημιας. Εχουμε κολησει 3 παπακια πισω απο ενα αμάξι που οδηγάει μια κυρία καμια 45-50... Ξαφνικά η κυρία βάζει όπισθεν γιατι στο πλαι εχει κενό μεταξυ των αυτοκινήτων και ενοειτε χωρις καν να κοιτάξει πίσω κανει όπισθεν και μας παρκάρει ξαπλωτους και τους 3....
Σκηνές αλοφροσύνης ακολούθησαν κριμα που δεν ειχαμε τοτε κινητα με video γιατί ο τύπος που χοροπήδαγε πανω στο καπό και κλώτσαγε το παμπριζ θα ειχε κανει σιγουρα 100.000 views σε μερικα λεπτα.... lol

billyka
02/02/2021, 20:00
Σκηνές αλοφροσύνης ακολούθησαν κριμα που δεν ειχαμε τοτε κινητα με video γιατί ο τύπος που χοροπήδαγε πανω στο καπό και κλώτσαγε το παμπριζ θα ειχε κανει σιγουρα 100.000 views σε μερικα λεπτα.... lol

:roflmao::roflmao::roflmao:

rainmike
02/02/2021, 20:14
:roflmao::roflmao::roflmao:

Ετσι ειναι φίλε μου οι λογοι γιατο οποιο κάνουμε το οτιδήποτε είναι πολυ σημαντικοί.
Ηθελα απλά να τιμωρήσω τον παππού για τη χαζομάρα που έκανε ,φερθηκα εκδικητικά και όχι έξυπνα.
Αφού δεν έγινε κάτι γιατι να το διογκώσω.?
Το αστείο της υποθεσης ήταν που καποια στιγμή στο τέλος αφου είχαν ηρεμίσει τα πράγματα γυρνάει ο παππούς και μου λεει.
<Τωρα είσαι 50 χρονών μακάρι να φτάσεις στην ηλικία μου>
Λεω από μέσα μου 37 χρονών είμαι ρε πούστη μου τι 50:lol:

rainmike
02/02/2021, 20:22
Οχι φιλε μου ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕΣ σαν όπως λες. Ισα ισα του την χαρισες κιολας. Αυτος ο κυριος θα χτυπησει καποιον αλλον πιο σοβαρα και θα ισχυριστει τα ιδια.

Ενας τετοιος στην ΒΡ της ΕΡΤ στην Μεσογειων πριν την Κατεχακη αποφασισε να κοψει δρομο κοβωντας καθετα τον δρομο απο το βενζιναδικο ωστε να παει με το παπακι κατω απο την Κατεχακη για να γλυτωσει τα φαναρια. Εγω ανεβαινα με κανα 100αρια απο το φαναρι του Ερρικος Ντυναν και φρεναρα... Φρεναρα... Φρεναρα με αποτελεσμα να συγκρουστουμε πλαγια δεξια με εμενα και αυτος πισω αριστερα απο την σελα και περα. Εμενα το μηχανακι σχεδον καμμια ζημια... Μια γρατσουνια μονο και ο παππους επεσε επανω στο διαχωριστικο κρασπεδο διαλυοντας το μηχανακι του. Ενα Crypton x135. Ευτυχως ειχε κρανος και δεν χτυπησε παρα κατι αμυχες στις παλάμες.
Με το που γινεται αυτο τρεχω μηπως χρειαζεται βοηθεια. Του λεω... "Γιατι βρε φιλε... Γιατι τετοια κινηση?". Δεν μιλαει. Λεω επαθε σοκ. Τον ρωταω αν ειναι καλα... Δεν απανταει και απλα με κοιταει. Αρχιζω να φορτωνω. Τον ρωταω αν ειναι Ελληνας η καταλαβαινει Ελληνικα και απανταει με νευμα καταφατικο. Τον ρωταω αν εχει ασφαλεια... Ξανα καταφατικος. Περνω τηλεφωνο τροχαια... Εχουμε πεσει σε απεργία του Μετρο και γινεται χαμος στους δρομους. Ετος 2017 αυτο. Δεκεμβριος μηνας.
Ο "αθωος" γερακος πηρε τηλεφωνο τον γιο του και μετα απο 10 λεπτα σκαει ενα τυπακι ψιλολιγνο με ενα tdm900.
Παει προς τον πατερα του. Ερχεται μετα σε μενα και μου λεει... Εσυ τον χτυπησες απο πισω μου λεει.
Ω ρε φιλε βαστατε τουρκοι τ'αλογα!!!
Αρχιζω τις φωνες και του λεω παμε δικαστικα φιλε. Σιγα μην σε πληρωσω κιολας. Το βενζιναδικο ειχε καμερες ουτως η αλλως. Αρχίζει μετά το τυπακι τα γλυψιματα. "Ναι αλλα εσυ δεν επαθες ζημια ενώ εγω ολικη κανε μου δηλωση". Η Τροχαια πουθενα. Ξαναπερνω... Τζιφος. Μου λεει μετα ο Ουκρανοτετοιος... "Θα σου δωσω 100€ να κανεις δηλωση"...!!!
Εγινα εξαλλος. "200€ του λεω και φυγε να μη σε βλεπω". :lol::lol:
Εμενα η ζημια ηταν 50€.
Οκ αποζημιωθηκα και με το παραπανω αλλα ο χαρος θα εξακολουθει να βγαινει παγανια. Αν ερχοταν η τροχαια δεν υπηρχε περιπτωση να δεχομουν χρηματα. Αλλα κατι τετοιοι τυπαδες καταλαβαινετε οτι θα φταινε και δεν θα βγαζετε ακρη. Συν οτι ημουν τυχερος που δεν χτυπησα και ουτε επεσα λογω χειρισμων.
Μην τους λυπαστε. Και δεν χρειαζεται μετα απο ενα σημειο φωνες περαν των δικαιολογημενων απο το σοκ της στιγμης. Μετα μετρανε εις βαρος σας. Εγω μπορει να φωναζα αλλα δεν εβρισα κανεναν οποτε εκει δεν υπηρχε πατημα.
Προσοχη λοιπον.

Καλά φίλε στην αρχή και μένα κάτι τέτοια τρελά μου ελεγε, εγω δεν εκανε καμμια οπισθεν και θα μου πληρώσεις και κάτι γρατζουνιές στον προφυλακτήρα.
Μετα που άρχισαν οι μαρτυρες που ήταν εκεί ότι ότι έκανα ξεκαθαρα όπισθεν και του φωναζα μιά ωρα κορνάροντας,το βούλωσε και με άρχισε αν παθαινες ζημιά θα στα έδινα και απο την
τσεπη μου και τετοια.
Ξαναλέω όμως οτι το γεγονός οτι ο παππούς ήταν ψιλοβλάκας δεν πρεπει να με κάνει και μένα βλάκα γιατι το μηχανάκι δεν έπαθε πραγμα.
Οποτε το να τον κρατήσω 2 ώρες+ και να γίνει καταγραφή και στο τέλος προφανώς να μην γίνει τίποτα αφου κανένας δεν επαθε τιποτα,ειναι εκδίκηση που θα τονώσει μόνο τον
εγωισμό μου.
Απλα οπως είπα ειναι η κατάσταση ζόρικη υπάρχει αγχος μπολικο και όταν ακους και μαμακίες τρελαινεσαι ακομα περισσοότερο ενώ το πράγμα θελει ψυχραιμία.

billyka
02/02/2021, 20:28
Δεν πειραζει φιλε,κανεις δεν ειναι τελειος.Και γω εχω γινει οχι απλως μαλακας,αλλα μεγαλος μαλακας πολλες φορες..Εχω θεμα με τα νευρα μου,δεν με δικαιολογω,απλα ξεσπαω ασχημα.Προσπαθω να το διορθωσω,το εχω ελατωσει αρκετα,αλλα παρατηρω οτι εχει να κανει με την γενικοτερη ψυχολογια μου.Αν ειμαι καλα,παιζει να με βρισεις πλεον στο δρομο,στο τιμονι δλδ και να γελασω,δλδ δεν με χαλας με τπτ αν ειμαι καλα.Απλα οταν εχουμε τα δικα μας ειμαστε ποιο ευεξαπτοι και τσιμπαμε με την πρωτη.Πλεον σκεφτομαι και αυτο,γιατι εγω ας πουμε που ξυπνησα και ειμαι καλα και χαρουμενος,να μπω στο τρυπακι του αλλουνου που θελει να με βγαλει εξω απ τα ρουχα μου.Γιατι δλδ να μπω στο παιχνιδι του?Να με παει εκει οπου θελει δλδ?Ασε που αν τσιμπησεις ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει και που να καταληξεις..Μυνησεις,δικαστηρια,λεφτα...Ασε ευχαριστω δεν θα παρω:)

cityfly
02/02/2021, 20:33
Ετσι ειναι φίλε μου οι λογοι γιατο οποιο κάνουμε το οτιδήποτε είναι πολυ σημαντικοί.
Ηθελα απλά να τιμωρήσω τον παππού για τη χαζομάρα που έκανε ,φερθηκα εκδικητικά και όχι έξυπνα.
Αφού δεν έγινε κάτι γιατι να το διογκώσω.?
Το αστείο της υποθεσης ήταν που καποια στιγμή στο τέλος αφου είχαν ηρεμίσει τα πράγματα γυρνάει ο παππούς και μου λεει.
<Τωρα είσαι 50 χρονών μακάρι να φτάσεις στην ηλικία μου>
Λεω από μέσα μου 37 χρονών είμαι ρε πούστη μου τι 50:lol:

Έπρεπε να τον κρατήσεις άλλα 13 λεπτά για να μάθει :D

billyka
02/02/2021, 20:34
Προς τον απο πανω που λεει για το σκηνικο με τον παππου με το κρυπτον-χ..Ναι,εκανε ο παππους την μαλακια του εννοειται,αλλα και συ φιλε αναφερεις οτι πηγαινες με 100..Ετσι δεν ειναι?Ειχες και συ μεριδιο ευθηνης.Ησουν πανω απο το οριο ταχυτητας.Για αυτο υπαρχουν τα ορια ταχυτητας.ΑΝ πηγαινες με 40-50 δεν υπηρχε περιπτωση να συγκρουστειτε.Ο κωδικας κυκλοφοριας ειναι στημενος τοσο σωστα που αν τον τηρεις οι πιθανοτητες να γινει κατι ειναι ελαχιστες

haf
02/02/2021, 21:42
..Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις..

KAWAMANRIDER
03/02/2021, 19:20
έπρεπε να τον κρατήσεις τον παππού μέχρι να έρθει η τροχαία. Χωρίς νεύρα και τσακωμούς αλλά οπωσδήποτε να τον κρατούσες και να έκανες και θέμα την ικανότητα του να οδηγεί , χωρίς ακριβώς να γνωρίζω νομικά τι πρέπει να γίνει σε αυτήν την περίπτωση κάτι έπρεπε να κάνεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να εφαρμόζουμε τον νόμο όχι μόνο για προστασία δικιά μας αλλά και των συμπολιτών μας. Ο ίδιος με την συμπεριφορά που έδειξε σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα που θα προκαλούσε πολύ πιθανόν να παρατούσε αβοήθητο το θύμα και δεν είναι λίγοι αυτοί που το κάνουν. Σε περίπτωση που μου έχει τύχει με χτύπησε αυτοκίνητο από πίσω εγώ με την μηχανή και ενώ σταμάτησα σε στοπ έπεσε πάνω μου. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι σοβαρό κατάφερα και κράτησα και την μηχανή όρθια. Γυρνάει και μου βάζει τι φωνές γιατί σταμάτησα, στο στοπ μιλάμε τώρα. Πραγματικά ήθελα να τον κοπανίσω. Μάλιστα ήθελε να φύγει μου έλεγε κάτι για το παιδί του αλλά τον κράτησα μέχρι που ήρθε η ασφαλιστική και μου έκανε δήλωση και όλα καλά. Κράτησα τα νεύρα μου τα κατάπια όχι επειδή με χτύπησε αλλά γι' αυτό που μου είπε και με ήρεμο τρόπο τον κράτησα για να γίνει ότι προβλέπει ο νόμος. Μην τους αφήνετε να φύγουν. Όλοι έχουμε ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας εφόσον κινούμαστε σε δημόσιο δρόμο και προκαλούμε ατύχημα είτε σοβαρό είτε κάτι απλό και πρέπει να φροντίζουμε να γίνουν όλα σωστά ασχέτως χρόνου, ο παππούς έπρεπε να μείνει εκεί και εσύ να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι εσύ είσαι καλά και δεν έγινε κάτι σοβαρό και μας τα γράφεις εδώ.

motojojo
03/02/2021, 20:37
Υπάρχει και το ενδεχόμενο η συμπεριφορά του παππού να οφείλεται και στην εχθρική συμπεριφορά που έδειξε ο φίλος από την αρχή. Όταν κινείσαι απειλητικά σε κάποιον μιλώντας του απότομα και ο άλλος περνάει στην αντεπίθεση.
Γίνεται υποσυνείδητα. Φανταστείτε τον εαυτό σας να σκουντάτε κάποιον κι εκείνος να αρχίσει να σας βρίζει. Τι κάνετε?

KAWAMANRIDER
03/02/2021, 20:48
Υπάρχει και το ενδεχόμενο η συμπεριφορά του παππού να οφείλεται και στην εχθρική συμπεριφορά που έδειξε ο φίλος από την αρχή. Όταν κινείσαι απειλητικά σε κάποιον μιλώντας του απότομα και ο άλλος περνάει στην αντεπίθεση.
Γίνεται υποσυνείδητα. Φανταστείτε τον εαυτό σας να σκουντάτε κάποιον κι εκείνος να αρχίσει να σας βρίζει. Τι κάνετε?

για ' μένα το θέμα έχει ξεκινήσει πιο νωρίς , σου κορνάρουν και δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται το πιο σοβαρό από όλα και ενώ γνωρίζεις ότι εσύ κάνεις όπισθεν κάποιος σου λέει με βρήκες και μετά θες και μάρτυρες να σου επιβεβαιώσουν τι έκανες , δεν ήταν ένα τυχαίο σκούντημα, βρίσκεσαι με όχημα στον δρόμο δεν παίζεις, προφανώς στην ζωή του δεν έχει συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα του πράγματος, δεν πήρε χαμπάρι που βρίσκεται καν, κανονικά δεν θα έπρεπε να οδηγεί από ΄κει ξεκινάει όλο, ο φίλος έχασε τον έλεγχο γιατί κινδύνεψε η ζωή και η περιουσία του, ο παππούς τι δικαιολογία είχε για την συμπεριφορά του ? καμία απλά

Viking
03/02/2021, 22:00
οδηγίες χρήσης (https://youtu.be/i4STpcK5DdU)

Και όλα καλά :beer:

dankannn
04/02/2021, 09:40
Θα πω και εγώ την άποψη μου.
Ο φίλος καλά λειτούργησε , από την στιγμή που δεν έγινε κάτι σημαντικό δεν υπήρχε νόημα να στεναχωρηθεί για μέρες με το συμβάν αυτό. Αν και βλέπω ότι για να το σκεφτεται ακόμα τον προβλημάτισε αρκετά.
Έχετε όλοι άδικο σε αυτό που λέτε , ο παππούς κακός οδηγάει σαφώς αλλά έτσι είναι η Ελλάδα , και ούτε με το του να τα ψάλεις θα βγάλεις άκρη πέρα από το να χαλάσεις την ψυχική σου ηρεμία.
Δεν μπορούμε να κάνουμε τον αστυφύλακα σε όλους , στο κάτω κάτω ακόμα και εξετάσεις για δίπλωμα να έδινε αυτές θα ήταν για γέλια και το ξέρουμε όλοι μας .
Τέλος θα εξεταζόταν για την οδηγικη του ικανότητα και όχι για την παιδία του και την συμπεριφορά του με τους γύρο του.
Τέλος δεν θέλει ιδιαίτερο μυαλό ότι πληρώνει η ριμάδα η ασφάλεια και όχι εμείς για το οτιδήποτε.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι λόγο μνημονίων και covid μας βγαίνουν αρκετά ψυχολογικά και άσχημες συμπεριφορές σε όλους μας.
Κατά δεύτερο όλα ξεκινούν από την παιδία που δεν έχουμε και που δεν θα αποκτήσουμε σαν λαός ,αφού το κράτος και εμείς οι ίδιοι δεν προσπαθούμε να την εντρυφήσουμε στα μικρά παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα γίνουν καλύτεροι πολίτες.
Ο Έλληνας κοιτά πως θα περάσει την σειρά , πως δεν θα σηκωθεί να κάτσει στο λεωφορείο μια εγκυμονούσα κλπ.
Τέλος η νεολαία μας έχει ξεφύγει σε δρόμους χωρίς γυρισμό , ότι σπερνεις σήμερα θα θερίσεις αύριο.
Φυσικά στα παραπάνω που λέω δεν εξαίρω και τον εαυτό μου.

thunder ace
04/02/2021, 12:29
Υπάρχει και το ενδεχόμενο η συμπεριφορά του παππού να οφείλεται την αρχή. Όταν κινείσαι απειλητικά σε κάποιον μιλώντας του απότομα και ο άλλος περνάει στην αντεπίθεση.

Σιγά μη του πάμε και κανα κέρασμα.

spyrval
04/02/2021, 12:34
Αυτό με την όπισθεν και το κορνάρισμα μου έχει τύχει πριν πολλά χρόνΙα με αμάξι και ακόμα το θυμάμαι. Σταματάω σε διόδια και μπροστά μου υπάρχει αμάξι που περιμένει και άλλος ένας που είναι στο γκισέ. Η κλίση του δρόμου λίγο ανηφορική. Βλέπω το μπροστινό αμάξι να τσουλάει προς τα πίσω και να με πλησιάζει. Ο τύπος έψαχνε τις τσέπες του για λεφτά, οκ λέω άφησε το φρένο. Ρίχνω ένα μικρό κορνάρισμα, τίποτα, χαμπάρι. Ανεβαίνω με τα πόδια ολόκληρος πάνω στην κόρνα, καμία αντίδραση. Αφήνω το δικό μου φρένο γιατί ευτυχώς δεν είχε έρθει κανείς πίσω μου. Εντωμεταξύ η κόρνα έχει ξεπεράσει το όριο χρήσης από το εργοστάσιο και ο τύπος σκυμμένος στο πλάι. Τελικά έβαλα και όπισθεν :lol:

haf
04/02/2021, 14:46
Διαβάζω το νήμα και προσπαθώ να καταλάβω μέσα από αυτό το μικρόκοσμο προς τα που βαδίζουμε σαν κοινωνία.., Απαντήσεις επιθετικές, κινήσεις αυτοδικίας, Σερίφηδες !

Σίγουρα υπάρχει αγανάκτηση για το άδικο είτε είναι λόγος είτε πράξη και ειδικά όταν την εισπράττεις χωρίς να φταις...

Να αμυνθείς απέναντι στο άδικο, να υπερασπιστείς τα δικαιώματα σου, υπάρχουν όμως διαδικασίες και νόμοι είτε σ’αρέσει είτε όχι.

Μεγάλωσα στην γενιά που ντρεπόμασταν να καθόμαστε στο λεωφορείο και να βλέπω έναν ηλικιωμένο όρθιο..

Ο κάθε ένας ‘παππούς’ η ηλικιωμένος με αυτήν την βιωματική αδιαλλαξία που τον διακρίνει είναι ο πατέρας κάποιου άλλου από δω μέσα.

Καθήκον είναι λοιπόν η κάθε νέα γενιά να αλλάξει αυτή τη συμπεριφορά και όχι να προσπαθεί να αποδείξει οτι είναι πιο αδιάλλακτη και πιο χούλιγκαν απ’ την προηγούμενη.

dankannn
04/02/2021, 17:22
Διαβάζω το νήμα και προσπαθώ να καταλάβω μέσα από αυτό το μικρόκοσμο προς τα που βαδίζουμε σαν κοινωνία.., Απαντήσεις επιθετικές, κινήσεις αυτοδικίας, Σερίφηδες !

Σίγουρα υπάρχει αγανάκτηση για το άδικο είτε είναι λόγος είτε πράξη και ειδικά όταν την εισπράττεις χωρίς να φταις...

Να αμυνθείς απέναντι στο άδικο, να υπερασπιστείς τα δικαιώματα σου, υπάρχουν όμως διαδικασίες και νόμοι είτε σ’αρέσει είτε όχι.

Μεγάλωσα στην γενιά που ντρεπόμασταν να καθόμαστε στο λεωφορείο και να βλέπω έναν ηλικιωμένο όρθιο..

Ο κάθε ένας ‘παππούς’ η ηλικιωμένος με αυτήν την βιωματική αδιαλλαξία που τον διακρίνει είναι ο πατέρας κάποιου άλλου από δω μέσα.

Καθήκον είναι λοιπόν η κάθε νέα γενιά να αλλάξει αυτή τη συμπεριφορά και όχι να προσπαθεί να αποδείξει οτι είναι πιο αδιάλλακτη και πιο χούλιγκαν απ’ την προηγούμενη.

:a23::a23::a23::a23:

KAWAMANRIDER
04/02/2021, 18:48

κάποιοι αυτό είπαμε ότι χωρίς νεύρα και τσακωμούς έπρεπε να τηρηθεί ο νόμος κατά γράμμα

cityfly
04/02/2021, 20:20

Συγγνώμη αλλά από πουθενά δεν φαίνεται, εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω, βρισιές ούτε τσαμπουκά, βλέπω δικαιολογημένο αρχικά εκνευρισμό και μετά αναμονή για την τροχαία, πού είναι το παράλογο;
Αν έβριζε επιτόπου αν δεν περίμενε να ακούσει τι είχε να πει πρώτα ναι θα ίσχυαν αυτά που λες, αλλά δεν μας λέει αυτό.
Το ότι οδηγός είναι παππούς δεν λέει τίποτα, ή είναι παππούς που έχει θέματα και δεν πρέπει να οδηγεί και δεν οδηγεί ή αν οδηγεί αναλαμβάνει και τις υποχρεώσεις που πάνε πακέτο με την οδήγηση.
Το ότι αυτός βγήκε με τσαμπουκά και με διάθεση να ρίξει τη δική του ευθύνη στον άλλο δεν λέει κάτι; Σε εκείνο το σημείο λέει φούντωσε, παράλογο; Το τι ακριβώς είπε και τι ακριβώς έγινε δεν το ξέρουμε για να μιλάμε για σερίφηδες κλπ
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει το να δώσεις τη θέση σου στο λεωφορείο με το παραπάνω περιστατικό;
Σαφώς η ήρεμη αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι καλύτερη αλλά το κάθε περιστατικό πρέπει να το βλέπουμε συνολικά, κι όχι να κοιτάμε μόνο μεμονωμένα σημεία

Dr.Monty
05/02/2021, 13:02
Ενα περιστατικό που μου περιέγραψε πολύ κοντινός ανθρωπος. Πολύ συνοπτικά

Κ@ριόλα ~40 ετων κανει αναίτια όπισθεν σε φανάρι και κοπανάει αρκετά γυναίκα επίσης 40 ετών. Αρκετά μεγάλη ζημιά.
Η κ@ριολα κατεβαίνει και πολύ ευγενικά αναγνωρίζει το λάθος της.
Τηλεφωνούν σε ασφαλιστικές και περιμένωντας γνωρίζονται. Με μικρά παιδια και οι δυο.
Σκάει μυτη ο αντρας της κ@ριόλας και μιλάνε.
Η κ@ριόλα αλλάζει στάση και αναφέρει στην άλλη οτι "και εσυ βρε κοπέλα μου δεν επρεπε να εισαι τοσο κοντα και φταις εσυ κτλ κτλ κτλ."
Η άλλη γυναικα που χτηπήθηκε το μονο που της είπε ήταν "θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Μεγαλώνεις παιδιά. Θα τα πουμε στο δικαστήριο"
Η κατασταση λύθηκε στο δικαστήριο οπου φυσικά το αμάξι φτιάχτηκε καινούριο με τα πιο καλά ανταλλακτικά κτλ κτλ κτλ.

cityfly
05/02/2021, 13:05
Ενα περιστατικό που μου περιέγραψε πολύ κοντινός ανθρωπος. Πολύ συνοπτικά

Κ@ριόλα ~40 ετων κανει αναίτια όπισθεν σε φανάρι και κοπανάει αρκετά γυναίκα επίσης 40 ετών. Αρκετά μεγάλη ζημιά.
Η κ@ριολα κατεβαίνει και πολύ ευγενικά αναγνωρίζει το λάθος της.
Τηλεφωνούν σε ασφαλιστικές και περιμένωντας γνωρίζονται. Με μικρά παιδια και οι δυο.
Σκάει μυτη ο αντρας της κ@ριόλας και μιλάνε.
Η κ@ριόλα αλλάζει στάση και αναφέρει στην άλλη οτι "και εσυ βρε κοπέλα μου δεν επρεπε να εισαι τοσο κοντα και φταις εσυ κτλ κτλ κτλ."
Η άλλη γυναικα που χτηπήθηκε το μονο που της είπε ήταν "θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Μεγαλώνεις παιδιά. Θα τα πουμε στο δικαστήριο"
Η κατασταση λύθηκε στο δικαστήριο οπου φυσικά το αμάξι φτιάχτηκε καινούριο με τα πιο καλά ανταλλακτικά κτλ κτλ κτλ.

Έτσι όπως τα περιγράφεις ο καριόλης ήταν ο άντρας

Dr.Monty
05/02/2021, 13:10
Έτσι όπως τα περιγράφεις ο καριόλης ήταν ο άντρας

Ναι. Αλλα και αυτη που δεν του ειπε τράβα σπίτι φτιάξε κανα γιουβαρλάκι γιατι εκανα μια μαλακια και πρεπει να την διορθώσω

cityfly
05/02/2021, 13:17
Ναι. Αλλα και αυτη που δεν του ειπε τράβα σπίτι φτιάξε κανα γιουβαρλάκι γιατι εκανα μια μαλακια και πρεπει να την διορθώσω

Ίσως και να συμφώνησε αλλά μπορεί και κάπου να τον φοβήθηκε αφού «της άλλαξε τα μυαλά»
Είναι ένα από τα ενδεχόμενα.

Parking
05/02/2021, 14:15
Αν ήσουν σε καμιά Μπαρμπαριά
Θα είχαν πάρει τηλέφωνο την αστυνομία
θα είχαν γυρίσει βίντεο τον κωλόγερο
και όλοι θα έλεγαν πόσο ηλίθιος και ανεύθυνος είναι
Εδώ αναρωτιέσαι ΕΣΥ γιατί ΄φέρθηκες σα μ.....
Πάλι καλά που δεν είμαι ότι του έσπασες και το κωλάμαξο έτσι?

Dr.Monty
05/02/2021, 16:04
Ίσως και να συμφώνησε αλλά μπορεί και κάπου να τον φοβήθηκε αφού «της άλλαξε τα μυαλά»
Είναι ένα από τα ενδεχόμενα.

Εχεις απόλυτο δίκιο. Μπορει επαιξε ρόλο. Και αν ισχυε κάτι τέτοιο ειναι και θλιβερό παράλληλα. Απλα εγω έγραφα έχοντας στο νούμου και την περιγραφή της συμπεριφοράς της, κάτι που δεν μετεφερα. Τελος παντων δεν εχει και πολυ σημασία.

cityfly
05/02/2021, 16:33
Εχεις απόλυτο δίκιο. Μπορει επαιξε ρόλο. Και αν ισχυε κάτι τέτοιο ειναι και θλιβερό παράλληλα. Απλα εγω έγραφα έχοντας στο νούμου και την περιγραφή της συμπεριφοράς της, κάτι που δεν μετεφερα. Τελος παντων δεν εχει και πολυ σημασία.
Κι εγώ δεν αποκλείω κάτι απλά πρόσθεσα ένα άλλο ενδεχόμενο, που όπως σωστά λες, αν ισχύει έχει κι ένα επιπλέον θλιβερό στοιχείο.