PDA

View Full Version : Βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας

supershitty
19/02/2021, 18:04
Καλησπέρα σε όλους
Μια βοήθεια αν μπορείτε γιατί θα σαλτάρω.

Τον Ιανουάριο πλήρωσα τέλη ηλεκτρονικά (ebanking) για μηχανή και αυτοκίνητο
Οι πληρωμές φαίνονται κανονικά στο taxis,έχω και τα αποδεικτικά απο την τράπεζα.
Η μηχανή βγάζει βεβαίωση μη οφειλής κανονικά,το αμάξι όχι.Βγάζει μήνυμα να πάμε στην εφορία,δηλ.χέσε μέσα γιατί δεν μου κλείνουν ραντεβού γιατί στο σύστημά τους φαίνονται όλα κανονικά-πληρωμένα
Πήρε το πρωί η γυναίκα μου σε ένα τηλέφωνο στη ΔΟΥ,της είπαν πως φαίνεται να υπάρχει μια εκρεμότητα το 2010.
Μέσα από το taxis μπορώ να βγάλω εκτυπώση ανά χρόνο και φαίνεται ότι από το 2016 και μετά όλα είναι οκ.Πριν από το 2016 δεν σου δίνει τη δυνατότητα να δεις άρα δεν μπορώ να εκτυπώσω το 2010

Και αφού σας τα ζάλισα, στο ερώτημα.Αν χρωστάς τέλη δεν σου βάζουν πρόστιμο ή επιπλέον στα επόμενα ή τι?
Στο taxis δεν υπάρχει καμία οφειλή απλήρωτη.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας

panavour
19/02/2021, 18:47
λυση μονο στην εφορια(αμα σε εξυπηρετησουν σφυρα μου κλεφτικα)το δημοσιο εχει βαρεσει διαλυση,ηταν στραβο το κλημα τοφαγε κι ο γαιδαρος.

supershitty
19/02/2021, 19:09
Μωρέ εγώ σφυράω,άκρη δε βγάζω

McGyver
19/02/2021, 19:13
Στείλε γραπτώς το αίτημά σου με email στη ΔΟΥ που υπάγεσαι.
Θα πρότεινα να επισυνάψεις και αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας όπου φαίνεται πως είσαι ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

supershitty
19/02/2021, 19:18
Στείλε γραπτώς το αίτημά σου με email στη ΔΟΥ που υπάγεσαι.
Θα πρότεινα να επισυνάψεις και αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας όπου φαίνεται πως είσαι ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Έστειλα γράφοντας λεπτομερώς το πρόβλημα.Μου απάντησαν με οδηγίες πως να βγάλω ηλεκτρονικά την βεβαίωση.
Αυτή που δεν μπορώ να βγάλω

McGyver
19/02/2021, 20:54
Έστειλα γράφοντας λεπτομερώς το πρόβλημα.Μου απάντησαν με οδηγίες πως να βγάλω ηλεκτρονικά την βεβαίωση.
Αυτή που δεν μπορώ να βγάλω

Ζήτησες να σου στείλουν βεβαίωση μη οφειλής για μεταβίβαση;

Sorry αν ακούγομαι σπασαρχίδας αλλά η εμπειρία μου για την εξυπηρέτηση της ΑΑΔΕ μέσω email ήταν πολύ καλή.

S705
19/02/2021, 21:05
κρατάμε από όλα τα χρόνια κατοχής του οχήματος τις απόδειξής πληρωμής τελών και σε ανάλογη περίπτωση την τρίβουμε στην μούρη υπαλλήλου αφού πρώτα την έχουμε κατουρήσει!!!!!!

road spirit
19/02/2021, 21:27
Καλησπέρα σε όλους
.. .χέσε μέσα γιατί δεν μου κλείνουν ραντεβού γιατί στο σύστημά τους φαίνονται όλα κανονικά-πληρωμένα

Χρειάστηκα την βεβαίωση πρόσφατα για μεταβίβαση, τα τέλη πληρωμένα 2-3 μέρες πριν και το σύστημα δεν είχε ενημερωθεί. Πήγα κατευθείαν στην ΔΟΥ χωρίς ραντεβού - και μου είπαν εκεί ότι για την συγκεκριμένη βεβαίωση δεν χρειάζεται ραντεβού. Οπότε δοκίμασε το ...

supershitty
20/02/2021, 06:04
Ζήτησες να σου στείλουν βεβαίωση μη οφειλής για μεταβίβαση;

Sorry αν ακούγομαι σπασαρχίδας αλλά η εμπειρία μου για την εξυπηρέτηση της ΑΑΔΕ μέσω email ήταν πολύ καλή.

Ναι ζήτησα,αλλά μου είπαν πως πρέπει να την βγάλω εγώ ηλεκτρονικά μόνο

supershitty
20/02/2021, 06:05
Χρειάστηκα την βεβαίωση πρόσφατα για μεταβίβαση, τα τέλη πληρωμένα 2-3 μέρες πριν και το σύστημα δεν είχε ενημερωθεί. Πήγα κατευθείαν στην ΔΟΥ χωρίς ραντεβού - και μου είπαν εκεί ότι για την συγκεκριμένη βεβαίωση δεν χρειάζεται ραντεβού. Οπότε δοκίμασε το ...

Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε

kostasagk
20/02/2021, 16:27
Πήγα χωρίς Ραντεβού..είχα παραδόσει τις πινακίδες το 12 και τις πήρα τον Νοέμβριο πληρώνονται τους δύο μήνες αλλά μεταβίβαση δεν γίνεται εκτός αν πληρώσεις όλη την χρονιά.περιμενα αρχές Ιανουαρίου έχοντας πληρώσει κανονικά αλλά δεν μπορούσα να πρινταρω όποτε με φυσική παρουσία

dorso
20/02/2021, 20:18
Όταν χρωστάς τέλη το τάξις δεν σου βγάζει κάποια οφειλή,απλά όταν πας να κάνεις μεταβίβαση σε στέλνουν να το πληρώσεις εις διπλούν, αυτό μόνο..Πολλοί ισχυρίζονται ότι ενώ τα έχουν πληρώσει κανονικά όταν ήρθε η ώρα για μεταβίβαση εκπλαγηκαν αφού βρέθηκαν να έχουν απλήρωτα..

supershitty
21/02/2021, 06:33
Όταν χρωστάς τέλη το τάξις δεν σου βγάζει κάποια οφειλή,απλά όταν πας να κάνεις μεταβίβαση σε στέλνουν να το πληρώσεις εις διπλούν, αυτό μόνο..Πολλοί ισχυρίζονται ότι ενώ τα έχουν πληρώσει κανονικά όταν ήρθε η ώρα για μεταβίβαση εκπλαγηκαν αφού βρέθηκαν να έχουν απλήρωτα..

Αυτό φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος,γιατί σίγουρα έχουν πληρωθεί όλα.Θα πάω στην εφορία και βλέπουμε