View Full Version : Προστατευτικό (σίτα) ψυγείου για Tuono
zannisvel
02/03/2021, 10:08
Καλημέρα παίδες,
Έχετε καμία ιδέα για το που μπορώ να βρω ένα προστατευτικό για το ψυγείο του Tuono .
Δε βρίσκω πουθενά εκτός από Αμερική και Αγγλία που δεν συμφέρει.
Έχω δει αρκετά που φοράνε άρα κάπου πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα ξεχασμένο. :p
Thanks
ebay?κινα? οταν εψαχνα για το 675 ειχε αρκετα σε τραγικα καλη τιμη
GogosLux
02/03/2021, 10:21
με το brexit μας έχει κοψει τα πόδια γενικα, δες εδω https://avdb-moto.fr/shop/en/1465-avdb-radiator-guards
zannisvel
02/03/2021, 10:23
Έξαψα μέχρι και στο Aliexpress αλλά τίποτα. Βρίσκω τα πάντα για το gen 1 και το V4 αλλά για το δικό μου είναι λες και μου τα κρύβουν.
GogosLux
02/03/2021, 10:23
και εδω https://www.techmoto.de/index.php
zannisvel
02/03/2021, 10:26
Στο avdb-moto δεν έχει τώρα ψάχνω και στο γερμανικό.
GogosLux
02/03/2021, 10:30
Για DIY σε βλεπω
zannisvel
02/03/2021, 10:40
Και εγώ για εκεί με βλέπω... και δε ξέρω από που να ξεκινήσω.
GogosLux
02/03/2021, 10:51
Και εγώ για εκεί με βλέπω... και δε ξέρω από που να ξεκινήσω.
Για το ψυγειο λαδιου τα πραγματα ειναι ευκολα, με συρματινο πλεγμα, μιας και εχει πλαισιο να πιαστει εσωτερικα της καρίνας.
Για το ψυγείο νερου θα κουτούσα κατι σε διατρυτο φυλλο αλλουμινου (εχουν και στα Leroy/praktiker) και να το προσάρμοζα με υπομονή και θέληση.
Η κοπη ειναι ευκολη με ενα λαμαρινοψαλιδο και στο τελειωμα γυρω γυρω για ομοργια θα εβαζα λαστιχένιο V σαν αυτα που βαζουν στις πορτες αυτοκινήτων ή οι τζαμαδες αυτοκινήτων.
Οι βιδες του ψυγειου δινουν πιασιμο πανω - κατω οποτε με λαμακια θα επαιζα βιδα στο φυλο αλλουμινου και το λαμακι να βιδωνει στην θεση στηριξης του ψυγειου πανω κατω.
Αισθητικά πιστευω οτι μπορει να βγει πανω του αποδεκτού.
zannisvel
02/03/2021, 10:58
Για το ψυγειο λαδιου τα πραγματα ειναι ευκολα, με συρματινο πλεγμα, μιας και εχει πλαισιο να πιαστει εσωτερικα της καρίνας.
Για το ψυγείο νερου θα κουτούσα κατι σε διατρυτο φυλλο αλλουμινου (εχουν και στα Leroy/praktiker) και να το προσάρμοζα με υπομονή και θέληση.
Η κοπη ειναι ευκολη με ενα λαμαρινοψαλιδο και στο τελειωμα γυρω γυρω για ομοργια θα εβαζα λαστιχένιο V σαν αυτα που βαζουν στις πορτες αυτοκινήτων ή οι τζαμαδες αυτοκινήτων.
Οι βιδες του ψυγειου δινουν πιασιμο πανω - κατω οποτε με λαμακια θα επαιζα βιδα στο φυλο αλλουμινου και το λαμακι να βιδωνει στην θεση στηριξης του ψυγειου πανω κατω.
Αισθητικά πιστευω οτι μπορει να βγει πανω του αποδεκτού.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Αν δεν βρω κάτι έτοιμο σίγουρα θα το προσπαθήσω.