View Full Version : Επανήλθα
CHRISTOF
05/03/2021, 01:08
Χαιρετώ όλη την παρέα!
Μπορεί να μην έχω αποστείλει πολλά μηνύματα, αλλά πάντα παρακολουθούσα το forum.
Έχω γνωρίσει λίγους από εσάς και σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.
Όλο το 2018 έτρεχα για να σώσω τον πατέρα μου και τελικά δεν τα κατάφερα.
Το 2019 έστειλα δυο - τρια μηνύματα και αυτό ήταν όλο. Δεν είχα κέφι.
Τον Αύγουστο του 2019 είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή (σχεδόν πάει το 1300) μαζί με το γιό μου.
Και οι δύο είμαστε καλά. Αν και μερικές φορές τα βράδυα με παίρνουν τα κλάματα σκεπτόμενος τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στο παιδί.
Σήμερα λοιπόν, μετά από πολύ καιρό επισκέφθηκα το forum και ξανά γέλασα, προβληματίστηκα, χάρηκα, ένοιωσα όπως παλιά.
Γιατί τα γράφω αυτά και σας ζαλίζω?
Έτσι, γιατί είναι 02:07, πίνω το ποτό μου και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.
Αυτά :wave2:
arisrodolivos
05/03/2021, 06:02
Είσαι ωραίος
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/03/2021, 06:49
Καλώς ήρθες. Να ζήσετε να θυμάστε το πατέρα σου.
Όσον αφορά το ατύχημα με το παιδί ολο και κάτι θα σου δίδαξε. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και είναι για να τις περνάμε.
Τώρα τι μηχανάκι έχεις?
Κουράγιο, καλή συνέχεια :beer:
karellen
05/03/2021, 07:53
Χαιρετώ όλη την παρέα!
Αυτά :wave2:
Καλώς ήρθες πάλι και ποτέ ξανά δυσάρεστα. :beer:
Καλωσήρθες και πάλι,χαίρομαι που αφήνεις τα άσχημα πίσω και κοιτάζεις μπροστά,το φόρουμ είναι μια ετερόκλητη παρέα ανθρώπων με κοινό την αγάπη για τη μοτό,προσωπικά χαίρομαι και διασκεδάζω κάθε φορά που μπαίνω και προφανώς το ιδιο νιώθεις.
CHRISTOF
05/03/2021, 10:34
Καλώς ήρθες. Να ζήσετε να θυμάστε το πατέρα σου.
Όσον αφορά το ατύχημα με το παιδί ολο και κάτι θα σου δίδαξε. Οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς και είναι για να τις περνάμε.
Τώρα τι μηχανάκι έχεις?
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
Ναι, μου (ξανα) δίδαξε ότι αυτοκίνητα δεν πετάγονται μόνο από τον ουρανό (μέχρι νεοτέρας).
Δεν έχω μηχανάκι ακόμη. Το 1300 είναι σε κωματώδη κατάσταση και δεν ξέρω τί να το κάνω.
panavour
05/03/2021, 10:52
Ναι, μου (ξανα) δίδαξε ότι αυτοκίνητα δεν πετάγονται μόνο από τον ουρανό (μέχρι νεοτέρας).
Δεν έχω μηχανάκι ακόμη. Το 1300 είναι σε κωματώδη κατάσταση και δεν ξέρω τί να το κάνω.
Τι ακριβως ζημια επαθε?
Πάντα όρθιος φίλε και ποτέ ξανά την παραμικρή γρατζουνιά εύχομαι!:beer:
Να 'σαι γέρος εσύ και η οικογένεια σου και όλα τα υπόλοιπα παλεύονται!
Καλώς ήρθες!
Grafton 505
05/03/2021, 18:52
:beer:
SAVVAS62
05/03/2021, 19:04
Καλώς ήλθες και πάλι.
Προχωράμε μπροστά διότι η ζωή αυτό επιβάλλει.:beer:
Καλώς ήρθες και ποτέ ξανά
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/03/2021, 21:22
Η ασφάλεια δε σε κάλυψε?
CHRISTOF
06/03/2021, 01:24
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Να γιατί νοιώθω τόσο όμορφα εδώ μέσα.
Άνθρωποι άγνωστοι που είπαν απλά και όμορφα λόγια.
Και πάλι ευχαριστώ.
CHRISTOF
06/03/2021, 01:27
Τι ακριβως ζημια επαθε?
Όλο το μπροστινό (καλάμια, μπότες, δίσκοι ζάντα κτλ), μαζί με τιμόνι, όργανα κτλ. Επίσης ψυγείο, βεντιλατέρ, εξάτμιση, τεπόζιτο. Πιθανώς και το πλαίσιο.
CHRISTOF
06/03/2021, 01:31
Η ασφάλεια δε σε κάλυψε?
Η ασφάλεια φυσικά και με αποζημίωσε, αλλά όχι δεν με ''κάλυψε''. Το μηχανάκι ήταν made in Japan και δεν είχε πειραχθεί ούτε βίδα. Αντιμετωπίστηκε όμως ως μεταχειρισμένο (πρώτη άδεια 2011) και αναλόγως υπολογίστηκε και η αποζημίωση για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Επίσης, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post μάλλον έχει ''πάρει'' και το πλαίσιο. Πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω.
Μετράς το πλαίσιο και αν έχει πάρει τότε το βγάζεις ολική.