View Full Version : Βοήθεια Επιλογής Μοτοσυκλέτας
Καλησπέρα στο φόρουμ. Οδηγώ μοτοσυκλέτα περίπου 1χρονο+. Οδηγώ μια yamaha virago 250 αλλά όσο περναει ο καιρός αυξάνεται και η επιθυμία για καινούργια μοτοσυκλέτα. Μου γυαλίζουν το μάτι οι Yamaha Fazer 600, αλλά μου γυαλίζουν και το μάτι οι σουπερσπορτ μοτοσυκλέτες. Πρόσφατα είδα όνειρο πως πήρα μια Yamaha R6 και είμαι σε σκέψεις για την μελλοντική μου μοτοσυκλέτα.. Οπότε λοιπόν Fazer η R6, CBR600 κτλ κτλ; ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΠΌΨΕΙΣ ΔΕΚΤΈΣ
motojojo
11/03/2021, 21:13
Όποια σου αρέσει περισσότερο.
Από virago σε R6; Μάλιστα....:rolleyes:
Δεν θα πω κατι για το γκαζι,αλλα απο την ''αραχτη και λαιτ'' θεση οδηγησης της βιραγκο στην σκυφτη πολεμικη του Ρ6 θα σου φανει καπως..Εχεις οδηγησει σουπερσπορτ?Το φειζερ θα σου κατσει ποιο καλα πιστευω σαν θεση οδηγησης..Βεβαια μπορει να ανεβεις στο Ρ6 και να σε αρεσει..
Πάρε f4i που είναι το ενδιάμεσο απ'το fazer και το ss.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/03/2021, 22:51
Επειδή λες και για cbr κοίτα και το 600 το f.
Ποιο τουριστικό απο τα άλλα cbr.
Από virago σε R6; Μάλιστα....:rolleyes:
Εχεις κανα προβλημα ρε φιλος..?? :smokin:
Πάρε f4i που είναι το ενδιάμεσο απ'το fazer και το ss.
Επειδή λες και για cbr κοίτα και το 600 το f.
Ποιο τουριστικό απο τα άλλα cbr.
Η πιο σωστή επιλογή και για μένα αν ντε και καλά θέλεις τετρακύλινδρο γιαπωνέζικο ss
Μεταξύ όλων, μακράν fazer600.
Ανθρώπινη θέση οδήγησης
Μερακληδικο μοτέρ με σχεδόν 100 άλογα.
Αξιοπιστία φουλ (όπως κ τα άλλα δύο βέβαια).
Τα fazer φτάνουν κ ξεπερνανε τις 200.000χλμ
Παιδικές ασθένειες λυμένες.
Το ακριβότερο εκ των τριών επιλογών, αλλά με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεις ένα ανθρώπινο, όπως κ πολύ καλή μεταπώληση.
Κ τα άλλα δύο είναι πολύ καλά μηχανάκια, αλλά λόγω στάσης σώματος χρειάζεται να ξέρεις να οδηγείς με γυροσκοπικο. Ενώ το fazer με τιμόνι μπορείς να πηγαίνεις σα πιθηκας
doctor_john
13/03/2021, 09:25
...με τιμόνι μπορείς να πηγαίνεις σα πιθηκας
:lol:
σίγουρα έχει μεγαλύτερη άνεση ο χειρισμός με τιμόνι και λόγο αυτού μπορεί κάποιος να παίξει ευκολότερα
με την μοτό.
Το πως οδηγείται μια μοτό όμως δεν αλλάζει, μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενα του typhoon.