PDA

View Full Version : Μοτοπορεία για το τροχαίο έξω από τη Βουλή ?

Σελίδες : 1 [2]

CorpseAlive
06/09/2021, 11:01
Πού ακριβώς σε όλα αυτά αναφέρεται ότι "είναι κατά των αστυνομικών γιατί είναι φασίστες και του συστήματος"; Επίσης, ποιο απ'όλα τα παραπάνω δεν ισχύει;

Ναι, όλα είναι 100% διαφανή. Όπως ο αστυνομικός που τραμπούκιζε τον αυτόπτη μάρτυρα να εξαφανιστεί από τον τόπο του δυστυχήματος, κάτι που συμβαίνει σε κάθε δυστύχημα όπως όλοι γνωρίζουμε, και το κράτος που έβγαλε ανακοίνωση για το συμβάν 3 μέρες μετά. Το ότι είμαι "αντισυστημικός" είναι δική σου υπόθεση. Δε βλέπω τίποτα παράδοξο στο να θέλω κάμερες που βεβαιώνουν παραβιάσεις σηματοδότη. Οι μπάτσοι είναι μπάτσοι και έτσι θα αναφέρονται και κάθε 2η και κάθε 1η πρόταση όταν αυτό είναι. Δεν καταλαβαίνω πώς αυτό στο δικό σου δικηγορικό μυαλό σημαίνει κάτι διαφορετικό από ακριβώς αυτό.

Ούτε καν τα ποπκόρν δεν αξίζει πλέον. :lol: Κάποιοι πραγματικά εκτίθεστε.

Και για να τελειώνει αυτό: δεν είμαι κατά του συστήματος γενικά. Είμαι κατά της αδικίας και της διαφθοράς. Οπότε σίγουρα είμαι κατά του συγκεκριμένου συστήματος.

Όλη μας η κουβέντα σε μια πρόταση ''δεν είμαι κατά του συστήματος γενικά. Είμαι κατά της αδικίας και της διαφθοράς. Οπότε σίγουρα είμαι κατά του συγκεκριμένου συστήματος.''
Καλή συνέχεια Χορχόδειλε !

telegonos
06/09/2021, 11:01
Κάποιοι πραγματικά εκτίθεστε.

Ειδικά αυτός στον καθρέπτη σου. Τον έχεις δει τελευταία;

Συνέχισε το παραλήρημα, καλά στο γράψανε.

BLiTzER
06/09/2021, 11:07
Ειδικά αυτός στον καθρέπτη σου. Τον έχεις δει τελευταία;

Συνέχισε το παραλήρημα, καλά στο γράψανε.

Ορίστε, κοιτάξτε τι κάνατε τώρα, μέχρι και ο telegonos είναι μαζί σας, μόλις χάσατε. :lol:

g_m900
06/09/2021, 11:12
Πού ακριβώς σε όλα αυτά αναφέρεται ότι "είναι κατά των αστυνομικών γιατί είναι φασίστες και του συστήματος"; Επίσης, ποιο απ'όλα τα παραπάνω δεν ισχύει;

Οι μπάτσοι είναι μπάτσοι και έτσι θα αναφέρονται και κάθε 2η και κάθε 1η πρόταση όταν αυτό είναι. Δεν καταλαβαίνω πώς αυτό στο δικό σου δικηγορικό μυαλό σημαίνει κάτι διαφορετικό από ακριβώς αυτό.

Ούτε καν τα ποπκόρν δεν αξίζει πλέον. :lol: Κάποιοι πραγματικά εκτίθεστε.

.

Εξηγησε μου κατι σε παρακαλω.
Πας δικαστηριο μαρτυρας σε τετοια υποθεση.
Τι λες? "Αστυνομικος" η "Μπατσος"??
Πληροφοριακα με το που πεις Μπατσος πας για απειθεια και ασεβεια στο δικαστηριο.

Παρολο αυτα περιμενω ακομα να μου παραθεσεις παραδειγματα που οπως ειπες ειναι πολλα...

alexis72
06/09/2021, 11:26
1. Ασχετο εντελως με το θεμα.
2. Εχει διπλη υπηκοοτητα ο Στυλιανιδης
3. Οι δικοι μας αποδειχτηκε οτι δεν κανουν ουτε να φυλανε προβατα
4. Προσωπικα θελω Αυστριακο για την θεση.

στο 2 εισαι ΛΑΘΟΣ ...αν ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ μην το γραφεις ...σε ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ θα παρει ΣΗΜΕΡΑ ο χρηστος στυλιανιδης την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ,μπραβο μητσοτακη παντα τετοια - ΜΠΡΑΒΟ στους ΒΛΑ@ΕΣ που σε ψηφισαν...https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1015002_hstylianidis-o-kmitsotakis-vazei-mpoyrloto-sti-nd-me-enan

BLiTzER
06/09/2021, 11:27
Πληροφοριακα με το που πεις Μπατσος πας για απειθεια και ασεβεια στο δικαστηριο.

Παρολο αυτα περιμενω ακομα να μου παραθεσεις παραδειγματα που οπως ειπες ειναι πολλα...

Αν είναι αστυνομικός, θα πω "αστυνομικός". Αν είναι αποτυχημένος αστυνομικός που κάνει τον σοφέρ και δολοφόνος πολίτη, θα πω "μπάτσος".

Βαριέμαι να παραθέτω, όπως βαριέμαι να λέμε τα ίδια.

Πω ρε γαμώτο έχουμε και τον alexis72 εμείς, είναι σκληρός ο ανταγωνισμός. :lol:

telegonos
06/09/2021, 11:28
Ορίστε, κοιτάξτε τι κάνατε τώρα, μέχρι και ο telegonos είναι μαζί σας, μόλις χάσατε. :lol:

Ωραία τα τσιτάτα σου, που περιέχουν κάποιου είδους προσβολή. Πάντα έτσι κάνεις με όποιον σε στριμώχνει;

BTW το ποιός είναι χαμένος...τι να σου πω, εγώ ούτε κάποιο άθλιο σκούτερ πήρα ποτέ μου, ούτε πούλησα μηχανή να πάρω ΙΧ. Δεν πας σε εκείνον τον καθρέπτη να πεις κι άλλα τσιτάτα;

BLiTzER
06/09/2021, 11:29
Ωραία τα τσιτάτα σου, που περιέχουν κάποιου είδους προσβολή. Πάντα έτσι κάνεις με όποιον σε στριμώχνει;

BTW το ποιός είναι χαμένος...τι να σου πω, εγώ ούτε κάποιο άθλιο σκούτερ πήρα ποτέ μου, ούτε πούλησα μηχανή να πάρω ΙΧ. Δεν πας σε εκείνον τον καθρέπτη να πεις κι άλλα τσιτάτα;

Ποιος με στριμώχνει, βρε καημένε; Χρειάζονται εκατοντάδες σαν εσένα και του λόγου σου για να ακουμπήσω και το 2ο χέρι μου στο πληκτρολόγιο. :*

karellen
06/09/2021, 11:34
Παίδες δε ρίχνουμε λίγο τους τόννους?

BLiTzER
06/09/2021, 11:39
Είμαι χαλαρά στη δουλειά σήμερα και βαριέμαι. :lol:

Τέλος από μένα εδώ, από σεβασμό στους μοντς. Απολαύστε. :a25:

g_m900
06/09/2021, 11:47
Αν είναι αστυνομικός, θα πω "αστυνομικός". Αν είναι αποτυχημένος αστυνομικός που κάνει τον σοφέρ και δολοφόνος πολίτη, θα πω "μπάτσος".

Βαριέμαι να παραθέτω, όπως βαριέμαι να λέμε τα ίδια.

:lol:
Ωραιο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.
Τεσπα δεν εχω καμμια διαθεση γιατι δεν υπαρχει καν αντιπαραθεση απο εμενα.
Μονο ευλογα ερωτηματα που απαντηθηκαν.

FotisFz1
06/09/2021, 11:52

Στην καφετερια κ στο πληκτρολογιο εχει αλλη μαγκια να το λες

CorpseAlive
06/09/2021, 11:56
Είμαι χαλαρά στη δουλειά σήμερα και βαριέμαι. :lol:

Τέλος από μένα εδώ, από σεβασμό στους μοντς. Απολαύστε. :a25:

Και από έλλειψη επιχειρημάτων θα έλεγε ένας πονηρός , όχι εγώ.

rainmike
06/09/2021, 12:04
Στην καφετερια κ στο πληκτρολογιο εχει αλλη μαγκια να το λες

Αμα πεις ο κυριος Μπάτσος?:D
Δηλαδη αν πάω μαρτυρας σε περιστατικο και αναφερω τη λεξη μπατσος.
Πχ ο Μπατσος ηταν παρων στο περιστατικο,θα μου επιβαλλουν ποινη.
Πολυ αμφιβάλλω.Το πολυ πολυ να μου γινει μια συσταση να μιλάω πιο κόσμια.
Απειθεια σημαινει μη συμμορφωση σε δικαστικη εντολή/διαταγή.
Μην τα τραγικοποιουμε ολα.

FotisFz1
06/09/2021, 12:05

Δεν εκανα εγω το ποστ για ποινες,απειθειες κτλ

rainmike
06/09/2021, 12:07
Δεν εκανα εγω το ποστ για ποινες,απειθειες κτλ

Δεν πειράζει ρε φιλαράκι,μαζι με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά:beer:

FotisFz1
06/09/2021, 12:09
Δεν πειράζει ρε φιλαράκι,μαζι με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά:beer:

Δεν ξερω αν θα εχει καποια ποινη
αλλα ξερω με σιγουρια οτι θα κοτεψει να το πει(οπως και ο καθενας μας φυσικα)

g_m900
06/09/2021, 12:10
Ειναι στην διαθεση της εδρας το τι θα κανει.
Αν πχ ειναι προς ενοχοποιηση τοτε ο χαρακτηρισμος απο μαρτυρα δηλωνει και προκαταλειψη οποτε αν ο δικηγορος επιτοπου ζητησει την τιμωρια που προσαπτει οτι ειπες...τοτε και η εδρα μπορει να σε τιμωρησει.
τωρα για το απειθεια οκ γραψε λαθος. ..

g_m900
06/09/2021, 12:17

Επισης να συμπληρωσω οτι η λεξη μπατσος εχει Τουρκικη προελευση απο το Bac που χρησιμοποιουν για να περιγραψουν τον Αστυνομικο που ασκει σωματικη βια.
Στο περιστατικο δεν υπηρξε βια οποτε το αποτυχημενος ...μαλλον δεν κολλαει.
Οπως και οτι το Cop=Μπατσος δεν εχει καμμια δοση πραγματικοτητας.
το Cop προερχεται απο το Coppers που εννοει τα καπελα των αστυνομικων και νομιζω της Ν.Υορκης οταν ειχα κανει αναζητηση παλιοτερα.
Αλλα εμεις εδω εχουμε την ομορφη Ελληνικη τηλεοραση που για λογους συντομιας και αποδοσης υφους σε ταινιες βαζουν το Μπατσοι σε οοοοοοοολες τις κατηγοριες που αναφερουν αστυνομια.

BLiTzER
06/09/2021, 12:17
Και από έλλειψη επιχειρημάτων θα έλεγε ένας πονηρός , όχι εγώ.

Εδώ και 3 σελίδες περιμένουμε το δικό σου επιχείρημα στον 100% διαφανή τραμπουκισμό του "αστυνομικού" στον αυτόπτη μάρτυρα, το οποίο τεχνηέντως κάνεις γαργάρα, όπως οτιδήποτε άλλο έχει σημασία σε αυτήν την υπόθεση. Πάρε τον χρόνο σου, γκούγκλαρε, κάνε copy/paste τα άρθρα κάποιας ξένης χώρας. Ξέρεις εσύ, επαγγελματικά, δικηγορίστικα. Αναμένουμε με αγωνία!

Δεν ξερω αν θα εχει καποια ποινη
αλλα ξερω με σιγουρια οτι θα κοτεψει να το πει(οπως και ο καθενας μας φυσικα)

Αχ βρε Φώτη μου. 1ον, δε θα υπάρξει καμία ποινή επειδή σε κάποιον "ξέφυγε" μια λέξη παραπάνω. 2ον φυσικά δε θα το πω, αλλά όχι επειδή "θα κοτέψω", αλλά επειδή ξέρω πώς να μιλάω και πού. 3ον απάντησα χαζά σε μια χαζή - όπως είναι συνήθως οι υποθετικές - ερώτηση. Θεώρησα ότι ήταν προφανές. 4ον όλοι τα πληκτρολόγια έχουμε εδώ, γι'αυτό και γίνεται ό,τι γίνεται.

CorpseAlive
06/09/2021, 12:24
Αν πχ ειναι προς ενοχοποιηση τοτε ο χαρακτηρισμος απο μαρτυρα δηλωνει και προκαταλειψη οποτε αν ο δικηγορος επιτοπου ζητησει την τιμωρια που προσαπτει οτι ειπες...τοτε και η εδρα μπορει να σε τιμωρησει.

Αν είσαι μάρτυρας και στην έδρα πεις Μπάτσος για ένα περιστατικό που εμπλέκονταν ένας αστυνομικός , κατά πάσα πιθανότητα θα σου γίνει σύσταση, πιο σίγουρο είναι ότι θα πας αδίκως γιατί η κατάθεση σου θα θεωρηθεί προκατειλημμένη άρα ως μη γενόμενη (ειδικά σε ποινικό) ακόμα πιο πιθανό είναι να φας και μια έγκλιση για εξύβριση από τον αστυνομικό το οποίο επειδή έγινε ενώπιον δικαστηρίου ουσιαστικά δεν έχεις και υπερασπιστική γραμμή.

FotisFz1
06/09/2021, 12:31
αλλά επειδή ξέρω πώς να μιλάω και πού(οπου με "παιρνει")

Ευχαριστω πολυ
Με καλυψες

CorpseAlive
06/09/2021, 12:39
Εδώ και 3 σελίδες περιμένουμε το δικό σου επιχείρημα στον 100% διαφανή τραμπουκισμό του "αστυνομικού" στον αυτόπτη μάρτυρα, το οποίο τεχνηέντως κάνεις γαργάρα, όπως οτιδήποτε άλλο έχει σημασία σε αυτήν την υπόθεση. Πάρε τον χρόνο σου, γκούγκλαρε, κάνε copy/paste τα άρθρα κάποιας ξένης χώρας. Ξέρεις εσύ, επαγγελματικά, δικηγορίστικα. Αναμένουμε με αγωνία!

Αχ βρε Φώτη μου. 1ον, δε θα υπάρξει καμία ποινή επειδή σε κάποιον "ξέφυγε" μια λέξη παραπάνω. 2ον φυσικά δε θα το πω, αλλά όχι επειδή "θα κοτέψω", αλλά επειδή ξέρω πώς να μιλάω και πού. 3ον απάντησα χαζά σε μια χαζή - όπως είναι συνήθως οι υποθετικές - ερώτηση. Θεώρησα ότι ήταν προφανές. 4ον όλοι τα πληκτρολόγια έχουμε εδώ, γι'αυτό και γίνεται ό,τι γίνεται.

Είναι πουλί ? Είναι αεροπλάνο ? Όχι είναι ο Blitzer που πετάει την μπάλα στην εξέδρα.
Καληνύχτα Χορχόδειλε, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ :wave2::wave2::smokin:

rainmike
06/09/2021, 12:45

Προσωπικά δεν θεωρώ το μπατσος κατι κακο αν και δεν το χρησιμοποιω.
Θεωρω χειροτερη ας πουμε τη λεξη <αφεντικό> απο το εργοδότης.
Απλά θεωρησα λογικο οτι δεν θα σου παρουν και το κεφαλι επειδη πεταξες μια μαλακια.
Με την ιδια λογικη αν πεις γαμησι αντι για συνουσια μπορουν να σε τιμωρήσουν.
Σημασία πάντα έχει η ουσία.

CorpseAlive
06/09/2021, 12:49
Προσωπικά δεν θεωρώ το μπατσος κατι κακο αν και δεν το χρησιμοποιω.
Θεωρω χειροτερη ας πουμε τη λεξη <αφεντικό> απο το εργοδότης.
Απλά θεωρησα λογικο οτι δεν θα σου παρουν και το κεφαλι επειδη πεταξες μια μαλακια.
Με την ιδια λογικη αν πεις γαμησι αντι για συνουσια μπορουν να σε τιμωρήσουν.
Σημασία πάντα έχει η ουσία.

Σημασία έχει ο δέκτης όχι ντε και καλά η βρισιά.
Μεγαλύτερη σημασία πχ θα είχε να έλεγες ο Μιχάλης ο απατεώνας ο ''πούστης'' ( με συγχωρείτε Mods για την έκφραση) από το να πεις βρήκα την γυναίκα μου να γαμιέται με τον Μιχάλη(πάλι με συγχωρείτε)
Το ένα αφορά χαρακτηρισμό το άλλο έκφραση που περιγράφεις μια πράξη.

KotsosDR
06/09/2021, 13:21
Επισης να συμπληρωσω οτι η λεξη μπατσος εχει Τουρκικη προελευση απο το Bac που χρησιμοποιουν για να περιγραψουν τον Αστυνομικο που ασκει σωματικη βια.
Στο περιστατικο δεν υπηρξε βια οποτε το αποτυχημενος ...μαλλον δεν κολλαει.
Οπως και οτι το Cop=Μπατσος δεν εχει καμμια δοση πραγματικοτητας.
το Cop προερχεται απο το Coppers που εννοει τα καπελα των αστυνομικων και νομιζω της Ν.Υορκης οταν ειχα κανει αναζητηση παλιοτερα.
Αλλα εμεις εδω εχουμε την ομορφη Ελληνικη τηλεοραση που για λογους συντομιας και αποδοσης υφους σε ταινιες βαζουν το Μπατσοι σε οοοοοοοολες τις κατηγοριες που αναφερουν αστυνομια.

Μου φαίνεται οτι βγαίνει απο την λέξη μπάτσα (καρπαζιά, φάπα) που δεν είναι Τουρκικής προέλευσης .
http://georgakas.lit.auth.gr/dictionaries/index.php?option=com_chronoforms5&chronoform=ShowLima&limaID=9373

g_m900
06/09/2021, 13:28
https://www.babiniotis.gr/lexilogika/leksilogika-2/486-i-leksi-mpatsos

Eμεις μόνο Μπαμπινιωτη...

KotsosDR
06/09/2021, 13:30
https://www.babiniotis.gr/lexilogika/leksilogika-2/486-i-leksi-mpatsos

Eμεις μόνο Μπαμπινιωτη...

panavour
06/09/2021, 14:10
Ενδεχομενος δολος δεν υπηρχε, σωστα.

Επειδη ομως ειχα ατυχημα στην Πατησιων σε σημειο με διπλη διαχωριστικη και δυο λωριδες ανα ρευμα πριν χρονια, οπου το βρισκομενο αριστερα φορτηγακι παραχωρησε προτεραιοτητα σε ΙΧΕ που ηθελα να στριψει αριστερα νομιμα και ο οποιος δεν ελεγξε την δευτερη λωριδα του δρομου με αποτελεσμα να πεσω πανω του, κανεις ουτε το ΤΟΤΑ, ουτε ο οδηγος, ουτε η ασφαλιστικη, ισχυριστηκαν συνυπαιτιοτητα. Θα ειχε η τελευταια καθε λογο να το κανει αφου η αποζημιωση ηταν αρκετα χρηματα.
Αποδεχθηκαν ολοι ομως την ευθυνη του οδηγου του ΙΧΕ.

Στην περιπτωση ομως που συζηταμε γιατι θα υπαρξει συνυπαιτιοτητα, αφου ο οδηγος του ΙΧ δεν ελεγξε τις υπολοιπες λωριδες του δρομου και μαλιστα εκανε κατι καταφανως πρανομο; Στο σημειο η διπλη διαχωριστικη δεν διακοπτεται για να επιτρεψει την εισοδο στην Βουλη, αλλα ειναι συνεχης.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο δρόμος είναι με μια λωρίδα κυκλοφορι
ας ασχέτως αν χωρούν τσίμα τσίμα 2 αυτοκίνητα αν το ένα πατήσει και λίγο την διαχωριστική οπότε η προσπέραση από δεξιά απαγορεύεται,και μάλιστα με την ταχύτητα πάνω από 70+ χιλιόμετρα που φαίνεται από το βίντεο πώς πέρασε από δεξιά το ταξί ο εκλιπών.Εκει θα στηριχθεί η υπεράσπιση ,και θα βγει η συνυπεύθυνοτητα.dura lex sed lex.προσεχετε στους δρόμους ειδικά μέσα στις πόλεις και μην τρέχετε ειδικά οι νεώτεροι.που βράζει το αίμα σας.σκεφτειτε με το πάνω και ΟΧΙ με το κάτω κεφάλι.Χιλιοειπωμενο αλλά επίκαιρο ΠΑΝΤΑ.

basilis_k6
06/09/2021, 14:43
η ποινη του θα ειναι αντιστοιχη με αυτον που εδερνε κοσμο στη νεα σμυρνη, καμια. τσαμπα ασχολειστε, το "κράτος" που φοράει μπλε στολή εχει κάλυψη απο όλους, αλλιως δεν θα κρύβανε 2 ολόκληρες μερες το συμβαν απο όλα τα μμε. πάλι καλα που δεν κατεβάσανε τα ματ να δερνουν και τους αυτοπτες ματυρες να λετε.

DoctoR_k6
06/09/2021, 14:47
ας ασχέτως αν χωρούν τσίμα τσίμα 2 αυτοκίνητα αν το ένα πατήσει και λίγο την διαχωριστική οπότε η προσπέραση από δεξιά απαγορεύεται,και μάλιστα με την ταχύτητα πάνω από 70+ χιλιόμετρα που φαίνεται από το βίντεο πώς πέρασε από δεξιά το ταξί ο εκλιπών.Εκει θα στηριχθεί η υπεράσπιση ,και θα βγει η συνυπεύθυνοτητα.dura lex sed lex.προσεχετε στους δρόμους ειδικά μέσα στις πόλεις και μην τρέχετε ειδικά οι νεώτεροι.που βράζει το αίμα σας.σκεφτειτε με το πάνω και ΟΧΙ με το κάτω κεφάλι.Χιλιοειπωμενο αλλά επίκαιρο ΠΑΝΤΑ.

Το δυστυχημα εγινε σε μερος του δρομου οπου εχει τελειωσει η μια λωριδα. 3 γινονται μετα.
Αυτο που πρεπει να φταιει ο οδηγος της μηχανης γιατι ο αλλος εκοψε ενα δρομο στην μεση ετσι για την καυλα με ξεπερναει.
Οπως κ πολλοι που το θεωρουνε οκ.

Αλλα με ΝΔ κ περιμενατε κ καλυτερα αποτελεσματα.
Λες κ δεν τους ξερουμε, τωρα θα τους μαθουμε.

panavour
06/09/2021, 14:53
Το δυστυχημα εγινε σε μερος του δρομου οπου εχει τελειωσει η μια λωριδα. 3 γινονται μετα.
Αυτο που πρεπει να φταιει ο οδηγος της μηχανης γιατι ο αλλος εκοψε ενα δρομο στην μεση ετσι για την καυλα με ξεπερναει.

Όχι μετά την είσοδο γίνονται δύο οι λωρίδες .η προσπέραση από δεξιά έγινε επί μιας λωριδας

CorpseAlive
06/09/2021, 14:56

Σιχαίνομαι φούλ την ΝΔ. Την θεωρώ υπεροπτική αλαζονική παράταξη, δεν άντεχα τους φιλάρεσκους δαπίτες που το παίζανε στα 19-20 στην σχολή Κούγιας και Μαντάς και Μανιτάκης κλπ μεγάλα νομικά κεφάλια , αλλά δεν θα βάλω τα προσωπικά μου πιστεύω για να δώσω παραπάνω ευθύνη. Ακόμα και κατάπτυστος Χρυσαυγίτης ή Βελοπουλαίος ή Σωρικός να ήταν δεν θα το χρησιμοποιούσα σε ένα τέτοιο σκηνικό.
Λες και δεν σας δίνουν αφορμή για σοβαρό κράξιμο και ψάχνετε να κράξετε εκεί που δεν έχει νόημα και είναι και εύκολες οι τάπες.
Ξέρω εγώ κάηκε η μισή Ελλάδα , έχουν πεθάνει 15000 κόσμος, έχει χάσει την δουλειά του άλλος τόσος, έχουν κάνει επικοινωνιακό πανηγύρι με τον εμβολιασμό και έχουν φύγει 40.000.000 σε κανάλια ΦΑΝΕΡΑ για λάδωμα και εσείς ασχολείστε με έναν αστυνομικό που έκανε μια μαλακία και χάθηκε από τροχαίο δυστύχημα ένας νέος που ''μεταξύ μας'' δεν έκανε και την πιο υπεύθυνη οδήγηση εκείνη την στιγμή , και αντιπολιτεύεστε σε ένα τέτοιο γεγονός? Ρε είστε με τα καλά σας?
Δείτε το όπως είναι και όχι όπως κομματικά θέλετε να το δείτε. Αν είναι δυνατόν πια. Λες και θα έκανε κάποια διαφορά αν ήταν βουλευτής της ΝΔ ή του Σύριζα ή του Πασοκ στην όλη κατάσταση.

sniper
06/09/2021, 14:58
Aυτό που έχουμε όλοι (και οι μπατσοφάγοι και οι ένστολοι [και οι υποστηρικτές τους]) άποψη από ένα βίντεο, με ξεπερνάει.

KotsosDR
06/09/2021, 15:04
Aυτό που έχουμε όλοι (και οι μπατσοφάγοι και οι ένστολοι [και οι υποστηρικτές τους]) άποψη από ένα βίντεο, με ξεπερνάει.

"Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν."

Είσαι αρκετά σοφός άνθρωπος ! :beer:

FotisFz1
06/09/2021, 15:08

Ξεπερασε το και πηγαινε παρακατω

g_m900
06/09/2021, 15:29
η ποινη του θα ειναι αντιστοιχη με αυτον που εδερνε κοσμο στη νεα σμυρνη, καμια. τσαμπα ασχολειστε, το "κράτος" που φοράει μπλε στολή εχει κάλυψη απο όλους, αλλιως δεν θα κρύβανε 2 ολόκληρες μερες το συμβαν απο όλα τα μμε. πάλι καλα που δεν κατεβάσανε τα ματ να δερνουν και τους αυτοπτες ματυρες να λετε.
Και υστερα ηρθαν και οι Μέλισσες...

ΤάκηςΜπ
06/09/2021, 15:39
Το άρθρο 43 λειτουργεί συνεπικουρικά με το άρθρο 306 ΠΚ σε ένα ποινικό δικαστήριο.

Άρθρο 306 – Νέος Π.Κώδικας (1/7/2019) Έκθεση 1.Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος υπαίτια τραυμάτισε, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. 2.Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα: α) βαριά σωματική βλάβη, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών, β) θάνατο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

Στην εγκατάλειψη είναι αναγκαία η πρόθεση και η περάτωση.
Για να στο δώσω πιο εύκολα και να μπορείς να διαβάζεις τον νόμο και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
Όταν κοιτάμε έναν νόμο προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το Animus του νόμου , δηλαδή τι θέλει αυτός ο νόμος να πετύχει.
Ένας νόμος είτε δίνει δικαίωμα είτε υποχρέωση.
Σχετικά με την εγκατάλειψη το αγαθό που θέλει να προστατεύσει ο νόμος είναι καταρχήν η Ζωή (να μην πεθάνει λόγω μη παροχής πρώτων βοηθείων) και επικουρικά η απόδοση δικαιοσύνης (να μην διαφύγει ο δράστης)
Η εγκατάλειψη δεν υφίσταται όταν ο οδηγός δίνει στοιχεία και τον πάνε για τοξικολογικές εξετάσεις συνοδεία αστυνομικών. Είναι η στάνταρ διαδικασία ειδικά για αστυνομικούς , για να δουν αν θα τον καλύψει το κράτος (αποζημιωτικά) .
Το άρθρο 43 που ανέβασεις επίσης λέει τα εξής
Αν από το οδικό τροχαίο επήλθε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός ή άλλος που χρησιμοποιεί την οδό, ο οποίος ενεπλάση με οποιονδήποτε τρόπο στο ατύχημα, υποχρεούται επιπλέον:
α) Να δώσει την αναγκαία βοή8εια και συμπαράσταση στους παθόντες.
β) Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος μέχρι την άφιξή της, εκτός αν είναι αναγκαία η απομάκρυνσή του για την ειδοποίηση της Αστυνομίας ή για την περίθαλψή των τραυματιών ή του ίδιου. Και στην περίπτωση αυτήν ο οδηγός υποχρεούται να αναγγείλει το ατύχημα στην Αστυνομική Αρχή το ταχύτερο δυνατόν.
γ) Να αποτρέψει οποιαδήποτε μεταβολή στον τόπο του ατυχήματος η οποία θα μπορούσε να δυσκολέψει το έργο της Αστυνομίας με εξαίρεση τις ενέργειές του εκείνες οι οποίες αποβλέπουν στην αποκατάσταση της τυχόν διακοπείσας κυκλοφορίας.

Και βάσει του άρθρου 306 ΠΚ που παραθέτεις ένοχος είναι για μένα, αλλά καταλαβαίνω ότι η υπεράσπιση θα πατήσει στο "καθιστά αβοήθητο", ο νόμος είναι νόμος. Για μένα καθιστάς κάποιον αβοήθητο όταν τον αφήνεις αναίσθητο και άρα πρέπει να βοηθήσεις εσύ ο ίδιος. Φαντάζομαι όμως ότι δεν λειτουργεί έτσι στο δικαστήριο. Και ξαναέρχομαι στο προηγούμενο μου επιχείρημα με το αν τρακάρω εγώ κάποιον στην πλατεία συντάγματος και σηκωθώ και φύγω. Βάσει όσων λες ότι τηρούνται εντός της δικαστικής αίθουσας, δεν είμαι ένοχος εγκατάλειψης αν πάρω ένα τηλέφωνο την αστυνομία αφού έχω φύγει. Οπότε ή εσύ μου λες κάτι λάθος ή υπάρχει μια μεγάλη τρύπα στην νομική διαδικασία. Όσον αφορά το γ) του άρθρου 43, το "Να αποτρέψει οποιαδήποτε μεταβολή στον τόπο του ατυχήματος η οποία θα μπορούσε να δυσκολέψει το έργο της Αστυνομίας με εξαίρεση τις ενέργειές του εκείνες οι οποίες αποβλέπουν στην αποκατάσταση της τυχόν διακοπείσας κυκλοφορίας." για μένα σημαίνει "κούνα το αμάξι σου 3 μέτρα για να φύγεις απ'το αντίθετο ρεύμα, όχι πήγαινε το στο πάρκινγκ της βουλής.

panavour
06/09/2021, 16:01
Η έννοια αφήνω κάποιον αβοήθητο χωράει πολύ νερό.Π.χ σε παλαιότερες εποχές θα παίρναμε τον τραυματία παραμασχαλα αφού του βγάζανε τραβώντας και το κράνος (αν φορούσε) και θα τον πηγαίνανε στο νοσοκομείο, με ταξί όπως μου κάνανε το 83 που τράκαρα.Σημερα κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη για ευνόητους λόγους.

Nostradamus
06/09/2021, 16:13
Το στραβο στην ολη κουβεντα προσωπικα το βρισκω στο εξης.

Ο μπατσος/ενστολος/οδηγος/οδηγος υπουργου/πουλημενο τομαρι της δεξιας κτλ κτλ, εκανε (λογικα) οτι εκανε συχνα πυκνα στο παρελθον ο ιδιος ΚΑΙ δεκαδες ακομη οδηγοι ολα αυτα τα χρονια, υπουργων/υφυπουργων/VIP/χεσε ψηλα και αγναντευε.. Η μπιλια εκατσε στο μαυρο αυτη την φορα και τωρα θα κληθει να λογοδοτησει.. Τι και πως, ευχομαστε ολοι, για μια "τυφλη" δικαιοσυνη, ακομματιστη και χωρις αγκυλωσεις για την ιδιοτητα του κατηγορουμενου.

Αλλα ρε παιδες Οι μισοι που φτασαμε το πρωι πισω απο το πληκτρολογιο μας και πεσαμε να φαμε τους αλλους, στατιστικα, δεν ακολουθησαμε τον ΚΟΚ, ημασταν παροντες σε περιπτωσεις που αλλοι το εκαναν μπροστα μας με προκλητικη αδιαφορια (γιατι και αυτοι ξερουν οσο και εμεις και σιγα μην γ@μηθει η κατσει σε εμενα και παει λεγοντας) και θα κανουμε το ιδιο στο δρομο για το σπιτι, η τον καφε, η το περιπτερο η το σουπερ μαρκετ και γενικα καθε ωρα και στιγμη που κυκλοφορουμε στους δρομους.

Ωστοσο θελουμε αυτος ο αδιανοητος "αληταρας" να πληρωσει με τον χειροτερο δυνατο τροπο, για μια συμπεριφορα που εχουμε οι μισοι και πλεον οδηγοι αυτην την στιγμη εκει εξω. Απλα η διαφορα μας ειναι οτι σε αυτον εκατσε.. Νταξει σορρυ κιολας αλλα ειναι υποκριτικο.

ΓιώργοςΤΤ
06/09/2021, 16:16
Τάκη ΜΠ, εντελώς με φιλική διάθεση: καλά κάνεις και ψάχνεις και διαβάζεις και ασχολείσαι, αλλά η ερμηνεία των νόμων και η εφαρμογή τους, είναι ολόκληρη επιστήμη που απαιτεί πολυετείς σπουδές.

Δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός, μουσικός ή ότι άλλο φανταστούμε, δεν έγινε ποτέ κανένας από την Wikipedia.

Γενικά, συμφωνώ σε όλα με την άποψη του Corpse, δείτε το θέμα εκτός κομματικού πλαισίου.

Ένας άνθρωπος με γνώσεις και σπουδές που δεν έχουμε, λέει ότι η διαδικασία ακολουθείται τυπικά. Μην πάμε να τον βγάλουμε ψεύτη, τυφλωμένοι από τα πολιτικά μας πιστεύω. Δεν κερδίζει κάτι να μας πει κάτι διαφορετικό από τα γεγονότα ως έχουν.

basilis_k6
06/09/2021, 16:19
Το στραβο στην ολη κουβεντα προσωπικα το βρισκω στο εξης.

Ο μπατσος/ενστολος/οδηγος/οδηγος υπουργου/πουλημενο τομαρι της δεξιας κτλ κτλ, εκανε (λογικα) οτι εκανε συχνα πυκνα στο παρελθον ο ιδιος ΚΑΙ δεκαδες ακομη οδηγοι ολα αυτα τα χρονια, υπουργων/υφυπουργων/VIP/χεσε ψηλα και αγναντευε.. Η μπιλια εκατσε στο μαυρο αυτη την φορα και τωρα θα κληθει να λογοδοτησει.. Τι και πως, ευχομαστε ολοι, για μια "τυφλη" δικαιοσυνη, ακομματιστη και χωρις αγκυλωσεις για την ιδιοτητα του κατηγορουμενου.

Αλλα ρε παιδες Οι μισοι που φτασαμε το πρωι πισω απο το πληκτρολογιο μας και πεσαμε να φαμε τους αλλους, στατιστικα, δεν ακολουθησαμε τον ΚΟΚ, ημασταν παροντες σε περιπτωσεις που αλλοι το εκαναν μπροστα μας με προκλητικη αδιαφορια (γιατι και αυτοι ξερουν οσο και εμεις και σιγα μην γ@μηθει η κατσει σε εμενα και παει λεγοντας) και θα κανουμε το ιδιο στο δρομο για το σπιτι, η τον καφε, η το περιπτερο η το σουπερ μαρκετ και γενικα καθε ωρα και στιγμη που κυκλοφορουμε στους δρομους.

Ωστοσο θελουμε αυτος ο αδιανοητος "αληταρας" να πληρωσει με τον χειροτερο δυνατο τροπο, για μια συμπερηφορα που εχουμε οι μισοι και πλεον οδηγοι αυτην την στιγμη εκει εξω. Απλα η διαφορα μας ειναι οτι σε αυτον εκατσε.. Νταξει σορρυ κιολας αλλα ειναι υποκριτικο.

οχι δεν ειναι. και ειναι ντροπιαστικό να εξισωνεις εμας που παραβιαζουμε τον κοκ χωρις να σκοτωσουμε ουτε γατα με αυτον που σκοτωσε ανθρωπο και μπουκαρε στη βουλη να κρυφτει. ποσο μαλλον οταν εγω δεν φοραω στολη, δεν πληρωνομαι για να ειμαι στην υπηρεσία των πολιτων και του κρατους. του "'εκατσε" γιατι εγραψε το μισο κωδικα στο παπαρι του, δεν περασε στοπ στα βουνα της πετρούπολής στις 4 το πρωι, εκοψε την λεωφόρο στα δύο ενω ερχοντουσαν οχηματα κανονικα μπροστα στα ματια του. αυτες οι εξισώσεις και το ξέπλυμα τους εχουν κανει ετσι.

STF
06/09/2021, 16:37
Εμένα συνεχίζει να με αιφνιδιάζει δυσάρεστα αυτή η τάση στη νομική ανάλυση του ποιος φταίει, πόσο φταίει και γιατί φταίει...
Το πρόβλημα στο όλο στόρι υπάρχει γιατί πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει ανθρώπινη συμπεριφορά στο μετά, ούτε στο πολύ μετά ενώ υπάρχει μπόλικη γαϊδουρινή συμπεριφορά. Καθόλου δε με νοιάζει η ιδιότητα του. Τα ίδια έλεγα για το όρθιο δίποδο που μας εγκατέλειψε στον Κηφισό σμπαραλιασμένους και δε γύρισε ούτε να κοιτάξει αν ζούμε ή πεθάναμε. Ποιος γ@μει εκείνη τη στιγμή τους νόμους και τα τερτίπια....

KotsosDR
06/09/2021, 16:49
οχι δεν ειναι. και ειναι ντροπιαστικό να εξισωνεις εμας που παραβιαζουμε τον κοκ χωρις να σκοτωσουμε ουτε γατα

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το 99% των θανατηφόρων δυστυχημάτων προκαλούνται από αυτούς που αναφέρονται στην παραπανω πρόταση σου , ναι;

Parking
06/09/2021, 17:20
Μεγαλύτερη σημασία πχ θα είχε να έλεγες ο Μιχάλης ο απατεώνας ο ''πούστης'' ( με συγχωρείτε Mods για την έκφραση) από το να πεις βρήκα την γυναίκα μου να γαμιέται με τον Μιχάλη(πάλι με συγχωρείτε)

Εάν δεν την φυστίκωσες μαζί με το Μηχάλη
ο πούστης δεν είναι ο Μηχάλης
:cool:

ας ασχέτως αν χωρούν τσίμα τσίμα 2 αυτοκίνητα αν το ένα πατήσει και λίγο την διαχωριστική οπότε η προσπέραση από δεξιά απαγορεύεται,

https://www.google.gr/maps/@37.9759637,23.7369204,53m/data=!3m1!1e3

Κι εμένα με ξεπερνάει η αστυνομία να διώχνει με απειλές αυτόπτη μάρτυρα γιατί δεν τις αρέσει αυτό που είδε

Συμπέρασμα
Δεν είναι ούτε η 1η φορά ούτε η τελευταία που στη δημοκρατία της μπανανάς
ένα φτωχό παιδί θα πάει άκλαφτο και δεν θα δικαιωθεί ούτε ηθικά
Κανένας δεν θα δικαιωθεί αν τρακάρει με δικαστή , αστυνομικό βουλευτή ή πολύ πλούσιο
ή γκάνκστερ κλπ
Η ζωή στην Ελλάδα έχει διαφορετική αξία
Άλλο να πεθάνει ο χαιχλίδογλου άλλο εσύ.
Αν έχεις χρήμα διάβαινε κι όποιος έχει φτάσει
στο 16ο χρόνο της ζωή τους και δεν το έχει καταλάβει
ή είναι βλάκας ή κάνει το βλάκα

Απορώ πραγματικά!
:nono:

basilis_k6
06/09/2021, 17:27
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το 99% των θανατηφόρων δυστυχημάτων προκαλούνται από αυτούς που αναφέρονται στην παραπανω πρόταση σου , ναι;

προφανώς... λόγω αριθμων. οταν κάνουν θανατηφόρο οι πολίτες ομως μαθαινουμε και τι τραγουδια τους αρέσουν ή βλέπουμε τις φωτο του γαμουτους απο το fb τους στα κεντρικα δελτια ειδήσεων. Θα μας ανεβοκατεβάζανε "δολοφόνους" του άτυχου νέου. Δεν θα έβγαιναν οι τατιάνες και οι καμπουρακηδες τα πρωινα να λένε "πωπω πως τρεχει ετσι η μηχανη!!!11111". εδω δεν ξερουμε καν το μικρο του ονομα. ο μπαγλαμάς αυτος αμφιβάλω αν θα παραστεί στο δικαστήριο. Δεν ειμαστε ιδιοι και δεν εχουμε και την ιδια αντιμετώπηση. Δεν το μαθατε απο μένα φαντάζομαι..γνωστα πραγματα λεω.

Nostradamus
06/09/2021, 17:44
Άκου τώρα να δεις τι δεν πιάνεις. Ότι επειδή έχεις εσύ 5 δραμια μυαλό και εν γνώσει σου γίνεσαι παραβάτης "σε ασφαλείς περιπτώσεις" και δεν σκότωσες ούτε γάτα, ο δίπλα σου που είναι εντελώς ηλιθιος δεν έχει πιάσει όλο αυτό που βλέπει κάθε μέρα γύρω του χυμαδιο, και σταθμισε τελείως λάθος "την δική του ασφαλή συνήθεια" μέχρι προχθές.

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μπάτσος για σένα και το ότι κρύφτηκε στο σύστημα (μένει να το δούμε στο δικαστηριο, προσωπικά εύχομαι να καταδικαστεί ακριβώς για ότι έκανε, περιλαμβανομενης και πιθανής εγκατάλειψης αν έτσι το δουν οι δικαστες).

Το πρόβλημα μου είναι ο μέσος μαλακας Έλληνας (μπάτσου συμπεριλαμβανομένου) που σε τέτοια θέματα χτυπιέται υποκριτικα για το σύστημα και το χάλι του, ενώ δεν κοιτάει την δική του την καμπούρα, και πόσο συμμέτοχοι η όχι είμαστε στο χαλί που ζούμε.

ΤάκηςΜπ
06/09/2021, 17:44
1. δείτε το θέμα εκτός κομματικού πλαισίου.

2. Ένας άνθρωπος με γνώσεις και σπουδές που δεν έχουμε, λέει ότι η διαδικασία ακολουθείται τυπικά. Μην πάμε να τον βγάλουμε ψεύτη, τυφλωμένοι από τα πολιτικά μας πιστεύω. Δεν κερδίζει κάτι να μας πει κάτι διαφορετικό από τα γεγονότα ως έχουν.

1. Κανένα κομματικό πλαίσιο δεν υπάρχει από μέρους μου. Ιδεολογικό είναι το πλαίσιο και ενίσταμαι στην ιδεολογία του "να σώσουμε τους δικούς μας", "να καλύψουμε τον κώλο μας" κλπ κλπ που εφαρμόζουν οι πολιτικοί αυτής της χώρας για δεκαετίες. Δεν μου καίγεται καρφί για κανένα κόμμα, μακάρι να διαλύονταν όλα αύριο. Φυσικά, υπάρχει διαβάθμιση σε αυτήν την αντιπάθεια, αυτό σ'το δίνω.

2. Όπως ακούω και συζητώ με τους ανθρώπους που σχολιάζουν το δικό μου πεδίο γνώσεων, έτσι περιμένω κι από τους άλλους να προσπαθούν να κάνουν πιο φιλικό το τόσο δύσκολο -όντως- πεδίο όπως είναι ο νόμος. Όπως λες, δεν λέω αερολογίες, ούτε παπαγαλίζω, σκέφτομαι και βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα. Δυσκολεύομαι να δεχτώ ως δίκαιη την απαγγελία κατηγοριών της αμέλειας, καθώς και την αθωότητα του αστυνομικού όσον αφορά την εγκατάλειψη. Και εφόσον έχουμε μια κουβέντα με τον corpse που κανείς δεν προσβάλλει τον άλλον, άσε μας να το ξεκοκαλίσουμε, τι πειράζει; Όσον αφορά το "Δεν κερδίζει κάτι να μας πει κάτι διαφορετικό από τα γεγονότα ως έχουν.", κάλλιστα μπορεί να μην κερδίζει, κάλλιστα μπορεί και να'χει άδικο όμως, δεν είμαστε αυθεντίες.

Parking
06/09/2021, 17:49

Θυμάσαι ένα κύριο Χρυστοφοράκο με κάτι βαλίτσες
γεμάτες λεφτά?
Ένα φορτόγκα που δούλευε για τη ζίμενς?
Του κλάσανε τ @@ η έδρα και η Άγια οικογένεια
:D

basilis_k6
06/09/2021, 17:57
Άκου τώρα να δεις τι δεν πιάνεις. Ότι επειδή έχεις εσύ 5 δραμια μυαλό και εν γνώσει σου γίνεσαι παραβάτης "σε ασφαλείς περιπτώσεις" και δεν σκότωσες ούτε γάτα, ο δίπλα σου που είναι εντελώς ηλιθιος δεν έχει πιάσει όλο αυτό που βλέπει κάθε μέρα γύρω του χυμαδιο, και σταθμισε τελείως λάθος "την δική του ασφαλή συνήθεια" μέχρι προχθές.

Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο μπάτσος για σένα και το ότι κρύφτηκε στο σύστημα (μένει να το δούμε στο δικαστηριο, προσωπικά εύχομαι να καταδικαστεί ακριβώς για ότι έκανε, περιλαμβανομενης και πιθανής εγκατάλειψης αν έτσι το δουν οι δικαστες).

Το πρόβλημα μου είναι ο μέσος μαλακας Έλληνας (μπάτσου συμπεριλαμβανομένου) που σε τέτοια θέματα χτυπιέται υποκριτικα για το σύστημα και το χάλι του, ενώ δεν κοιτάει την δική του την καμπούρα, και πόσο συμμέτοχοι η όχι είμαστε στο χαλί που ζούμε.

διαφωνουμε στο μέγεθος της καμπούρας. δεν ειπα οτι εμεις ειμαστε αγιοι όπως και δεν δινω δίκιο στον καθε καημένο που έρχετε εδω να μας πει οτι του εκοψαν κληση για κρανος ενω πηγε 5 στενα απο το σπιτι του και κατηγορει την αστυνομία που έκανε τη δουλεια της. δεν νιωθω καθόλου υποκριτης οταν λεω οτι το συστημα προστατευει τα τσογλάνια με στολή. ειμαστε συμμέτοχοι γιατι οι θεσμοι του κρατους που πληρώνονται για να πιάνουν εμας οταν περνάμε τα κοκκινα, 1ον δεν μας πιανουν και 2ον τα περνανε πιο επιδεικτικά και απο εμας?

ολα αυτα δεν θα ειχαν γινει θέμα αν αφου έβαλε το αμαξι μεσα εβγαινε εξω πανω απο τον άνθρωπο που χτυπησε. κάποιος λογος υπαρχει που δεν το έκανε. κάποιος λόγος υπάρχει που 2 μέρες έπεσε γραμμή να κρυφτει η ειδηση. αν δεν υπαρχει λογος τοτε ειναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τους ενστολους. ποσα τέτοια ατυχήματα δεν ξέρουμε?! παραλίγο να μην μαθουμε για θανατηφόρο μπροστα στη βουλη.

KotsosDR
06/09/2021, 18:06
προφανώς... λόγω αριθμων. οταν κάνουν θανατηφόρο οι πολίτες ομως μαθαινουμε και τι τραγουδια τους αρέσουν ή βλέπουμε τις φωτο του γαμουτους απο το fb τους στα κεντρικα δελτια ειδήσεων. Θα μας ανεβοκατεβάζανε "δολοφόνους" του άτυχου νέου. Δεν θα έβγαιναν οι τατιάνες και οι καμπουρακηδες τα πρωινα να λένε "πωπω πως τρεχει ετσι η μηχανη!!!11111". εδω δεν ξερουμε καν το μικρο του ονομα. ο μπαγλαμάς αυτος αμφιβάλω αν θα παραστεί στο δικαστήριο. Δεν ειμαστε ιδιοι και δεν εχουμε και την ιδια αντιμετώπηση. Δεν το μαθατε απο μένα φαντάζομαι..γνωστα πραγματα λεω.

Γιατί έμαθες ποτέ το μικρό όνομα του παρακάτω : https://www.athensmagazine.gr/article/news/203503-to-thanathforo-troxaio-poy-pagwse-olh-thn-ellada-pws-synebh-h-tragwdia-sthn-petroy-rallh-to-xiliometro-toy-thanatoy

Τέλος πάντων η άποψη μου αφορά όλους τους λειτουργούς και είναι μια και μοναδική , πρέπει να είναι υποδείγματα και ζωντανά παραδείγματα τουλάχιστον όσο αφορά τον κλάδο που υπηρετούν , άλλο αυτό όμως και άλλο να παριστάνουμε ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι κάτι που αποτελεί καθημερινότητα στους δρόμους της Αττικής . Πάμε μαζί σε όποιο φανάρι θες να μετρήσουμε παράνομες αναστροφές...

Όλα είναι θέμα στραβης , αν παρανομεις είναι απλά θέμα τυχης να σου κάτσει η στραβή , παρανομω και δεν έχω σκοτώσει γάτα είναι δήλωση που την κανεις καθαρά γιατί δεν έτυχε ακόμα να πεταχτεί μπροστά σου τελευταία στιγμή.

g_m900
06/09/2021, 18:16
Θυμάσαι ένα κύριο Χρυστοφοράκο με κάτι βαλίτσες
γεμάτες λεφτά?
Ένα φορτόγκα που δούλευε για τη ζίμενς?
Του κλάσανε τ @@ η έδρα και η Άγια οικογένεια
:D
Τι ακριβως συζηταμε για αυτην την περιπτωση σε σχέση με το δυστηχημα?

Shinji Ikari
06/09/2021, 18:49
Η έννοια αφήνω κάποιον αβοήθητο χωράει πολύ νερό.Π.χ σε παλαιότερες εποχές θα παίρναμε τον τραυματία παραμασχαλα αφού του βγάζανε τραβώντας και το κράνος (αν φορούσε) και θα τον πηγαίνανε στο νοσοκομείο, με ταξί όπως μου κάνανε το 83 που τράκαρα.Σημερα κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη για ευνόητους λόγους.

Μας προστατευουν οι νομοι του καλου Σαμαρειτη. Και ειναι υποχρεωμενο το ταξι να σε παει στο νοσοκομειο.

tzimidis
06/09/2021, 18:53
Τι ακριβως συζηταμε για αυτην την περιπτωση σε σχέση με το δυστηχημα?

Υπήρξε και παλιότερα περιστατικό, όπου εν ενεργεία βουλευτής, μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα όπου σκοτώθηκε η ανήλικη! κοπέλα που είχε συνοδηγό.
Του κλασανε τα παπαρια και δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ούτε επειδή ήταν μεθυσμένος, ούτε για το ότι είχε σεξουαλικη σχέση με ανήλικη.

Αυτά λέμε μπας και αλλάξουν ποτέ στο μπουρδελισταν που ζούμε.
Να μπορούμε να θίγουμε κάνα κακώς κείμενο χωρίς να έρχεται shitstorm πεσιμο από τα groupies του κάθε κόμματος (άλλη πρωτοτυπία στο δυτικό κόσμο)

cityfly
06/09/2021, 19:26
Υπήρξε και παλιότερα περιστατικό, όπου εν ενεργεία βουλευτής, μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα όπου σκοτώθηκε η ανήλικη! κοπέλα που είχε συνοδηγό.
Του κλασανε τα παπαρια και δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ούτε επειδή ήταν μεθυσμένος, ούτε για το ότι είχε σεξουαλικη σχέση με ανήλικη.

Να μπορούμε να θίγουμε κάνα κακώς κείμενο χωρίς να έρχεται shitstorm πεσιμο από τα groupies του κάθε κόμματος (άλλη πρωτοτυπία στο δυτικό κόσμο)

Ποια είναι αυτή η περίπτωση; Εγώ η μόνη που θυμάμε με θανατηφόρο με οδηγό πολιτικό είναι αυτή του 98 στην υμηττού όπου καταδικάστηκε.
Βέβαια η ποινή είναι αστεία (3 χρόνια παρά ένα μήνα με αναστολή) αλλά δεν του χαρίστηκε κανείς τόσο προβλεπόταν τότε, το χειρότερο είναι ότι και σήμερα δεν είναι μεγάλη η διαφορά.

Το θέμα στη τότε περίπτωση είναι ότι αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και είτε του χαρίστηκαν επιτόπου είτε (πολύ κακώς) προβλεπόταν; Μάλλον του χαρίστηκαν.

https://www.tanea.gr/2000/07/01/greece/enoxos-gia-to-thanatiforo-troxaio-krithike-o-prwin-boyleytis-kwstas-karaminas/

Άλλα κοίτα πχ το 17 καταδίκη ταξιτζή για δυστύχημα κι έφαγε 2 χρόνια με αναστολή
https://e-thessalia.gr/fylakisi-dyo-eton-gia-anthropoktonia-apo-amelia-katadikastike-56chronos-gia-trocheo-stin-athinon/

Οι ποινές πρέπει να αλλάξουν

BLiTzER
06/09/2021, 19:34

Παραληρείς κι εσύ. Ο Φώτης από το κάτω Πέραμα και ο Μήτσος ο αεροεπιχειρηματολόγος χασοδίκης λένε ότι όλοι δικάζονται εξίσου για το αδίκημά τους. Εγώ τους πιστεύω.

FotisFz1
06/09/2021, 19:59
Παραληρείς κι εσύ. Ο Φώτης από το κάτω Πέραμα και ο Μήτσος ο αεροεπιχειρηματολόγος χασοδίκης λένε ότι όλοι δικάζονται εξίσου για το αδίκημά τους. Εγώ τους πιστεύω.

Κοιτα δεν ειχαμε ολοι την τυχη να γεννηθουμε και να ζησουμε στο Πριγκιπατο του Μονακο σαν τον blitzer
Αλλα πσυχουλα μου μην θυμωνεις
Και επισης ακομα περιμενουμε να μας παραθεσεις τα απειρα παραδειγματα σου
να μας πεισεις ρε φιλε στο κατω κατω οτι κανουμε εμεις λαθος

Φρασεις του στυλ
"ολοι το ξερουν αυτο"
"ετσι γινεται με τους μπατσους μια ζωη" κτλ
δεν λενε απολυτως τπτ

AristidisZ
06/09/2021, 20:18
Εμενα πάντως η απορία μου είναι αν κάποιος «κοινός θνητός» έπαιρνε παραμαζωμα πχ έναν τροχαίο έξω από την Βουλή, κατέβαινε να τον δει που ψυχορραγεί (αλλά εντάξει δεν θα είχε πεθάνει - ακόμα), και μετά σηκώνονταν να φύγει, θα τον έψαχναν από ΕΛΑΣ μέχρι Κ.Υ.Π και ΕΜΑΚ να τον μπαγλαρώσουν ή θα ήταν έξω και όλα καλά για κανα 6μηνο ;

CorpseAlive
06/09/2021, 20:18
Κοιτα δεν ειχαμε ολοι την τυχη να γεννηθουμε και να ζησουμε στο Πριγκιπατο του Μονακο σαν τον blitzer
Αλλα πσυχουλα μου μην θυμωνεις
Και επισης ακομα περιμενουμε να μας παραθεσεις τα απειρα παραδειγματα σου
να μας πεισεις ρε φιλε στο κατω κατω οτι κανουμε εμεις λαθος

Φρασεις του στυλ
"ολοι το ξερουν αυτο"
"ετσι γινεται με τους μπατσους μια ζωη" κτλ
δεν λενε απολυτως τπτ

Αρχικά ως ο Φώτης από το Πέραμα δεν είμαι καν σίγουρος ότι έχεις δικαίωμα να απευθύνεσαι στον Χορχόδειλο απευθείας.
Ζήτα ένα πάσο ρε αδελφέ πρώτα...ή φέρε άλλους 100 για να ισοσταθμίσεις την απαράμιλλη οξύνοια και απίστευτη γνώση του Χορχόδειλου.
Εγώ θα απαντήσω ξανά αν ποτέ φτάσω παρ'Αρείω ή έστω με μέσο μπω στην μικρή ελιτ , το 2% που ανήκει ο Blitzer. Μέχρι τότε δεν έχω καν δικαίωμα και αυθαίρετα χρησιμοποιώ το όνομα Του.

BLiTzER
06/09/2021, 20:25
Όχι ρε, το ίδιο θα γινόταν. Να, κοίτα πόσα αδιάσειστα επιχειρήματα εξέδρας παραπάνω.

FotisFz1
06/09/2021, 20:26
Εμενα πάντως η απορία μου είναι αν κάποιος «κοινός θνητός» έπαιρνε παραμαζωμα πχ έναν τροχαίο έξω από την Βουλή, κατέβαινε να τον δει που ψυχορραγεί (αλλά εντάξει δεν θα είχε πεθάνει - ακόμα), και μετά σηκώνονταν να φύγει, θα τον έψαχναν από ΕΛΑΣ μέχρι Κ.Υ.Π και ΕΜΑΚ να τον μπαγλαρώσουν ή θα ήταν έξω και όλα καλά για κανα 6μηνο ;

Η ΕΛΑΣ η ΚΥΠ ο στρατος και οτι αλλο θες θα τον εψαχναν και θα τον μπαγλαρωναν και οτι αλλο σκεφτει κανεις μπορει και να του το εκαναν
μπορει και να τον εδερναν που λεει ο λογος
ΑΛΛΑ αυτο που εδω συζηταμε ειναι οτι το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ θα τον αντιμετωπιζε ακριβως οπως και τον φρουρο της Ντορας εδω
Και ναι θα ηταν εξω την επομενη μερα και θα συνεχιζε την ζωη του

basilis_k6
06/09/2021, 20:44
Η ΕΛΑΣ η ΚΥΠ ο στρατος και οτι αλλο θες θα τον εψαχναν και θα τον μπαγλαρωναν και οτι αλλο σκεφτει κανεις μπορει και να του το εκαναν
ΑΛΛΑ αυτο που εδω συζηταμε ειναι οτι το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ θα τον αντιμετωπιζε ακριβως οπως και τον φρουρο της Ντορας εδω

η τελική αποφαση δεν θα ειναι ιδια. ωρα ειναι να μας πεις οτι η δικαιοσύνη στην ελλάδα ειναι τυφλη. δεν μετράει η στολή, δεν μετράνε τα λεφτα και άλλα τετοια χαριτωμένα.

KotsosDR
06/09/2021, 20:54

https://youtu.be/tIdcgI5iVF0 :lol:

FotisFz1
06/09/2021, 20:59
η τελική αποφαση δεν θα ειναι ιδια. ωρα ειναι να μας πεις οτι η δικαιοσύνη στην ελλάδα ειναι τυφλη. δεν μετράει η στολή, δεν μετράνε τα λεφτα και άλλα τετοια χαριτωμένα.

Παμε παλι απο την αρχη
σε αντιστοιχη περιπτωση αν οι εμπλεκομενοι ηταν αναποδα δλδ ο φρουρος το θυμα
παλι θα ειχαμε την ιδια κατηγορια
δλδ ανθρωποκτονια απο αμελεια
αυτο τιμωρειται απο 2 εως 5 χρονια και φυσικα
θα ειναι με αναστολη
Δλδ τπτ την αλλη μερα εισαι σπιτι σου
Αντε επειδη θες να το δεις οτι η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη και μετραει η στολη ή τα λεφτα
τοτε ας δεχτουμε οτι ο μεν χωροφυλακας θα ετρωγε π.χ. το ελαχιστο 2 χρονια και ο πολιτης το μεγιστο 5 χρονια και μεχρι εκει
Αλλα κ οι 2 θα ηταν ελευθεροι κ ωραιοι την επομενη στιγμη

g_m900
06/09/2021, 21:00
Δηλαδη ρε μαγκες ο υπαιτιος του δυστυχήματος στο οποίο σκοτωθηκε μια 19χρονη συγχωριανη μου πριν 10 χρονια...και κυκλοφορει ελευθερος? Μιλαμε για κριση ζαχαρου. Λιποθυμησε στο τιμονι και επεσε πανω στο κοριτσι σε μια ευθεια 5 χλμ με μονο αυτους τους δυο στα ρευματα κυκλοφοριας.
Ο τυπος το παθαινε συνεχεια και δεν ανοιξε μυτη.
Αυτον ποιος μπατσος τον εσωσε?

L.omerta
06/09/2021, 21:00

δουλευόμαστε μεταξύ μας έτσι? αυτό ακριβώς συζητάμε ότι η αντιμετώπιση του "συστήματος" από την αρχή μέχρι την τελεσιδικία είναι κατάφορα υπέρ του ίδιου του συστήματος και όχι του κάθε κακομοίρη, δεν θα ήταν σύστημα αλλιώς.

basilis_k6
06/09/2021, 21:06
Παμε παλι απο την αρχη
σε αντιστοιχη περιπτωση αν οι εμπλεκομενοι ηταν αναποδα δλδ ο φρουρος το θυμα
παλι θα ειχαμε την ιδια κατηγορια
δλδ ανθρωποκτονια απο αμελεια
αυτο τιμωρειται απο 2 εως 5 χρονια και φυσικα
θα ειναι με αναστολη
Δλδ τπτ την αλλη μερα εισαι σπιτι σου
Αντε επειδη θες να το δεις οτι η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη και μετραει η στολη ή τα λεφτα
τοτε ας δεχτουμε οτι ο μεν χωροφυλακας θα ετρωγε π.χ. το ελαχιστο 2 χρονια και ο πολιτης το μεγιστο 5 χρονια και μεχρι εκει
Αλλα κ οι 2 θα ηταν ελευθεροι κ ωραιοι την επομενη στιγμη

συμφωνω στο ελεύθεροι. δυστυχως δεν πας ουτε μερα μεσα ακομη και για τέτοια εγκλήματα. ο τύπος στο αιγιο που σκοτωσε το μωρο μάθαμε τι απεγινε? μπουμπουκι παιδι. https://www.youtube.com/watch?v=zekqStUOKqc

Shinji Ikari
06/09/2021, 21:29
Η Δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη. Νατη.

430537

BLiTzER
06/09/2021, 23:24
430539

alexis72
06/09/2021, 23:33
430539

δυστυχως ...ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ...
αλλο ενα μπουμπουκι ΑΝΩΤΑΤΟΣ δικαστικος κατηγορειται για βιασμό...https://www.zougla.gr/greece/article/paretisi-dikastikou-ipo-to-varos-katagelion-gia-viasmo

g_m900
07/09/2021, 00:54
Παλι καλα παντρευτηκα...
Οι εργενηδες θα πρέπει να εχουν μαζι και υπευθυνη δηλωση που θα υπογραφει η γυναικα οτι δεν βιαστηκε.

Ομως τουτη εδω η περιπτωση ως τι αναφερεται?
Εχουμε μια αλλη Μπεκατωρου που ακολουθησε προθυμα τον θυτη σε ξενοδοχειο ημιδιαμονηςνκαι παρα τις αποριες της πειστηκε.
Επειτα συνειδητοποίησε οτι βιαστηκε.
Ολα αυτα πριν κανα 15αρια χρονια
Επισης ο θυτης της ειπε και προθυμα τωρα οτι εχει και πολιτικη καλυψη.
Και μετα λετε για αλλους οτι ειναι προβατα...

tzimidis
07/09/2021, 01:30
Παλι καλα παντρευτηκα...
Οι εργενηδες θα πρέπει να εχουν μαζι και υπευθυνη δηλωση που θα υπογραφει η γυναικα οτι δεν βιαστηκε.

Ομως τουτη εδω η περιπτωση ως τι αναφερεται?
Εχουμε μια αλλη Μπεκατωρου που ακολουθησε προθυμα τον θυτη σε ξενοδοχειο ημιδιαμονηςνκαι παρα τις αποριες της πειστηκε.
Επειτα συνειδητοποίησε οτι βιαστηκε.
Ολα αυτα πριν κανα 15αρια χρονια
Επισης ο θυτης της ειπε και προθυμα τωρα οτι εχει και πολιτικη καλυψη.
Και μετα λετε για αλλους οτι ειναι προβατα...

Επιφυλασσομαι του πορισματος μέχρι να μάθω αν ο φερόμενος ως δραστης είναι δικός μας οπότε η καταγγελουσα είναι μια εκδικητικη bitch που τα ήθελε ο κωλος της ή αν ανήκει στους απέναντι, οπότε του αξίζει πρώτα ο θάνατος και μετά ευνουχισμός.

daz
07/09/2021, 19:17
Ντρέπομαι που είμαι στο ίδιο φόρουμ με κάποιους από εσάς.