View Full Version : Ψυγειο Λαδιου σε Injection?
Καλησπερα παιδια.Ειμαι 17 χρονων , εχω μαζεψει λιγα λεφτα στην ακρη και σκεφτομαι να παρω ενα Innova injection.Ειχα την απορια αν γινετε να μπει πανω στο μηχανακι ψυγειο λαδιου για να βοηθαει (εστω και λιγο) με τις θερμοκρασιες καθως οσο παει το τρεχω και θελω να το βελτιωσω αρκετα κιολας.
karellen
29/03/2021, 09:54
Κακό δεν θα του κάνεις αλλά ούτε και επιβάλλεται να το βάλεις,μια χαρά τα καταφέρνει και χωρίς αυτό.
Κακό δεν θα του κάνεις αλλά ούτε και επιβάλλεται να το βάλεις,μια χαρά τα καταφέρνει και χωρίς αυτό.
Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου ,το γνωριζα και πριν πως δεν ειναι αναγκαιο απλα επειδη το καιω αρκετα και θελω να το βελτιωσω κιολας ,το βλεπω ως μια παραπανω ευκαιρια να μην παρουμε το μοτερ στα χερια:lol::lol:
karellen
29/03/2021, 10:04
:wave2:
Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου ,το γνωριζα και πριν πως δεν ειναι αναγκαιο απλα επειδη το καιω αρκετα και θελω να το βελτιωσω κιολας ,το βλεπω ως μια παραπανω ευκαιρια να μην παρουμε το μοτερ στα χερια:lol::lol:
Αν πας το παπί ως....250 4κ, ότι και να βάλεις στα χέρια θα το πάρεις...:D
Υπάρχει λόγος όταν λέμε αν θέλουμε επιδόσεις 1100 πάμε και παίρνουμε 1100 δεν προσπαθούμε να κάνουμε το 750 1100...:wave2:
borgiriadis1
30/03/2021, 08:01
Έχει αναμονές για ψυγείο λαδιού? Ή θα σφάξεις το καρτερ?
Έχει αναμονές για ψυγείο λαδιού? Ή θα σφάξεις το καρτερ?
Για glx παπί μιλάει, άρα δεν έχει....
Καλησπερα παιδια.Ειμαι 17 χρονων , εχω μαζεψει λιγα λεφτα στην ακρη και σκεφτομαι να παρω ενα Innova injection.Ειχα την απορια αν γινετε να μπει πανω στο μηχανακι ψυγειο λαδιου για να βοηθαει (εστω και λιγο) με τις θερμοκρασιες καθως οσο παει το τρεχω και θελω να το βελτιωσω αρκετα κιολας.
Μην το κανεις, δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζεις.
Αυτο που αξιζει να κανεις ειναι να βαλεις ενα καλο ψηφιακο θερμομετρο να βλεπεις την θερμοκρασια λαδιου ωστε να σταματας το σκισημο οταν αυτη ανεβαινει.
Επισης δες αν υπαρχει καποιο αφτερ καπακι μοτερ η καρτερ που να επιτρεπει μεγαλυτερη ποσοτητα λαδιου.
borgiriadis1
30/03/2021, 20:58
Για glx παπί μιλάει, άρα δεν έχει....
Έγραψε για innova injection και είπα μήπως και εχει. Εαν δεν εχει είναι σκέτη ανοησία να το κανει. 1ον κατα βαση είναι δύσκολο να πετύχει χωρίς διαρροές και 2ον για να βγαίνει έτσι σημαίνει οτι δεν το χρειαζεται.
Α και 3ον το οτι μπορεί το λάδι να κρυώνει δεν σημαίνει οτι θα σωσει το μοτερ όταν το σκίζει μόνιμα. Παρα πολλοί λόγοι συμβάλουν στην καλη λειτουργεία του μοτέρ, όχι μονο το λάδι.