View Full Version : Duke 390 - Διαρροή παραφλού
manthos99
15/04/2021, 21:54
Καλησπέρα σας, έχοντας κάνει 4.200 χλμ. στο Duke μετα από 10 μήνες αγοράς καινούριο από αντιπροσωπεία παρατήρησα μια διαρροή στο δοχείο του παραφλού. Έχοντας μιλήσει με την αντιπροσωπεία μου είπαν πως λογικά χρειάζεται τάπα ψυγείου αλλά ο μηχανικός που το έλεγξε μου είπε πως κατά 90% δεν θα φταίει αυτό (Μένω σε πόλη όπου δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της KTM). Η τελευταία φωτογραφία που βλέπετε είναι μετα από 5λεπτή μετακίνηση μέσα στην πόλη και έχασε μεγάλη ποσότητα μεσα σε 5-10 λεπτά. Θα ήθελα αν κάποιος έχει ξανά συναντήσει παρόμοιο θέμα να μου πεί την άποψη του. Ευχαριστώ!
ΓιώργοςΤΤ
15/04/2021, 21:58
Τα νερά σου είναι καθαρά ή έχουν σκούρο χρώμα;
Τα λάδια είναι όπως πρέπει ή είναι σαν μαγιονέζα;
Το βεντιλατερ σου δουλεύει κανονικά;
Όταν λες δοχείο φαντάζομαι ότι βγαίνουν από την υπερχείλιση του δοχείου διαστολής.
Φωτό δεν μπορώ να δω, είμαι από κινητό.
manthos99
15/04/2021, 22:01
Τα νερά και τα λάδια είναι οκ, το βιντιλατέρ δουλεύει αλλά έχω παρατηρήσει πως ανάβει πολύ πιο δύσκολα απ' ότι θα έπρεπε
Επειδή τρέχουν πολύ, άμα το βάλεις μπρος κ το αφήσεις να τρέξουν πάλι, δεν παρατηρεις από που βγαίνουν??
Εννοείται συμπληρώνεις κ δοχείο διαστολής κ ψυγείο πριν κάνεις την διαδικασία
doctoras
16/04/2021, 07:47
αν δε μπορείς να πας εσύ, κανονίζεις με οδική να σου το πάρει και να το παει στο εξουσιοδοτημένο, είναι μέσα στην εγγύηση απαίτησε να σου φτιάξουν την διαρροή, είναι υποχρέωση τους
αν δε είχες εγγύηση να το συζητούσαμε
αν δε μπορείς να πας εσύ, κανονίζεις με οδική να σου το πάρει και να το παει στο εξουσιοδοτημένο, είναι μέσα στην εγγύηση απαίτησε να σου φτιάξουν την διαρροή, είναι υποχρέωση τους
αν δε είχες εγγύηση να το συζητούσαμε
Αυτό ακριβώς. Για εμένα μην το ακουμπίσεις καν. Οδική και εξουσιοδοτημένο._
Αντίστοιχο πρόβλημα είχε φίλος με καινούριο (ούτε 1.000 km) KTM Duke 250. Του άλλαξαν την τάπα του ψυγείου στο εξουσιοδοτημένο service. Δεν ξέρω αν του ξαναπαρουσιάστηκε. Γενικά πάντως το καλοκαίρι ανέβαζε θερμοκρασία πολύ γρήγορα μέσα στην πόλη.
manthos99
16/04/2021, 23:36
Επειδή τρέχουν πολύ, άμα το βάλεις μπρος κ το αφήσεις να τρέξουν πάλι, δεν παρατηρεις από που βγαίνουν??
Εννοείται συμπληρώνεις κ δοχείο διαστολής κ ψυγείο πριν κάνεις την διαδικασία
Ο μάστορας που το έλεγξε δεν μπόρεσε να βρει διαρροή..
manthos99
16/04/2021, 23:37
Ναι φυσικά αν δεν λυθεί το θέμα με την αλλαγή της τάπας αυτό θα κάνω
manthos99
16/04/2021, 23:38
Αντίστοιχο πρόβλημα είχε φίλος με καινούριο (ούτε 1.000 km) KTM Duke 250. Του άλλαξαν την τάπα του ψυγείου στο εξουσιοδοτημένο service. Δεν ξέρω αν του ξαναπαρουσιάστηκε. Γενικά πάντως το καλοκαίρι ανέβαζε θερμοκρασία πολύ γρήγορα μέσα στην πόλη.
Ελπίζω να λυθεί το θέμα με την αλλαγή της τάπας τι να πω...
manthos99
17/05/2021, 19:25
Μετά την αλλαγή της τάπας το πρόβλημα δεν λύθηκε και στάλθηκε στην αντιπροσωπεία όπου μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως το ψυγείο ήταν τρύπιο και θα αντικατασταθεί με καινούριο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.