PDA

View Full Version : Τεντωμένη πετονιά σε δρόμο

alexis72
21/04/2021, 10:53
αδιανόητο - εγκληματικό αυτο που εκαναν οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ....
αστυνομία ,πιάστε τους επειγόντως κ ΓΑΜΗ@ΤΕ ΤΟΥΣ στο ξύλο κ σε ποινές ....
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ :eek: :eek:https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1585807/adianoito-peristatiko-nteliveras-epese-se-pagida-me-tentomeni-petonia-se-dromo

g_m900
21/04/2021, 11:10
Σαν να εχουμε κοψει αλυσιδα τωρα τελευταια.
Αδιανοητα σκηνικα
Αγιο ειχε το παιδι πραγματικα λογω ανεμοθωρακα.
Ανατριχιαζω...

zannisvel
21/04/2021, 11:21
Τι λες τώρα?
Είναι τρομερά επικίνδυνο, πολύ τυχερό το παλικάρι που είχε ζελατίνα.

thunder ace
21/04/2021, 13:38
Χωρίς πλάκα τώρα το έχω πάθει πιτσιρικάς με ποδήλατο .
Παίζανε βόλεϋ σε ένα στενάκι στην Καλλιθέα κάπου το 70 και όπως πλησίασα δεν το είδα το σκοινί που ήταν δεμένο σε όλη την έκταση του στενού (φυσικά δεν έτρεχα με το ποδήλατο,έτσι; )
Με βρήκε στο ύψος της μύτης,μου γύρισε το κεφάλι πίσω και φυσικά έπεσα.
Ευτυχώς που ήταν σκοινί χονδρό και όχι πετονιά.

Panos76
21/04/2021, 13:53
Πριν κάτι μήνες έγραψε κάποιο μέλος (δεν θυμάμαι όνομα) πως στο βουνό όταν βγαίνουν για εντουράδα έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά.

Δεν το είχα ξανα ακούσει και μου φάνηκε άρρωστο.

Το ίδιο άρρωστο είναι βέβαια και όταν πετούν πέτρες στα διερχόμενα αμάξια στην ΕΟ (κάπου Ελευσίνα-Μέγαρα).

Προσωπική εντύπωση - και δεν ξέρω αν κάνω λάθος - είναι ότι οι νέες γενιές (από 7πχ εως 16/17) δεν νιώθουν. Δεν έχουν συναισθήματα, δρουν ακατάληπτα για το δικό μου σύστημα αξιών. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το αναφέρω διότι πιστεύω πως κάτι τέτοια γίνονται από μικρές ηλικίες

telegonos
21/04/2021, 14:14
Προσωπική εντύπωση - και δεν ξέρω αν κάνω λάθος - είναι ότι οι νέες γενιές (από 7πχ εως 16/17) δεν νιώθουν. Δεν έχουν συναισθήματα, δρουν ακατάληπτα για το δικό μου σύστημα αξιών. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το αναφέρω διότι πιστεύω πως κάτι τέτοια γίνονται από μικρές ηλικίες

Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι από τον γενικό πληθυσμό οι δράστες. Είναι από την γνωστή απροσάρμοστη ομάδα ανθρώπων, που ποτέ δεν είχαν σύστημα αξιών πέραν της κλεψιάς, ατιμίας, βρωμιάς κ.ο.κ.

ILouloudakis
21/04/2021, 14:46
Καλησπέρα κι από εμένα. Παιδιά, σήμερα το πρωί ενώ οδηγούσα στη χαμοστερνας για Μοσχάτο, κάποιος πέταξε πέτρα στο δρόμο σε μέγεθος πορτοκαλιού... Ευτυχώς την πέταξαν συρτα παράλληλα στο οδόστρωμα και απλά την πάτησε ο μπροστινος τροχός της μηχανης και κράτησα δυνατά το τιμόνι και δεν γλίστρησε... Άγιο είχα... Περιττό να σας πω τι έγινε πίσω μου με τα αυτοκίνητα να προσπαθούν να την αποφύγουν... Πως δεν έγινε μακελειό δεν ξερω..

OldMan
21/04/2021, 15:14
Χωρις να δικαιολογω επ ουδενι τετοια αντιδραση(*), παιζει και να τα ειχαν παιξει οι περιοικοι απο ελευθεροεξατμισοπαπιοντελιβεραδες..;)

(*) Την ενεργεια αυτη την κατατασσω στο ιδιο επιπεδο (αν οχι χειροτερη) απο το φολιασμα σκυλου που γαυγιζει ασταματητα..

Υ.Γ.
Σχετικα με το βουνο, εχω παρει παραμαζωμα απλωμενα (καθολου τυχαια) συρματα αρκετες φορες..

Parking
21/04/2021, 15:22
Θα του πιάσουν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.....
:cry:

panavour
21/04/2021, 15:32
Εχω ενα φιλο τον λενε Γυφτογιαννη στο επωνυμο.
Για να μην με λενε ρατσιστη,εδω και χρονια τον φωναζω Ρομαγιαννη.

Parking
21/04/2021, 17:29

Εγώ έχω ένα φίλο που το λένε Μπατσογιάννη κι όταν τους πιάσει θα σου πω τη γνώμη μου
για τον δικό σου Γιάννη
:D

Bowleno
21/04/2021, 17:43

Εγώ έχω ένα φίλο που το λένε Μπατσογιάννη κι όταν τους πιάσει θα σου πω τη γνώμη μου
για τον δικό σου Γιάννη
:D

Αμφότεροι είστε μλκς έχω κάνει εγχείρηση είδα αυτό και πονάω από τα γέλια:moutza::moutza::bawl:

Ρε σε τι εποχή ζούμε.... Έλεος απλά