View Full Version : Γενικός Εξοπλισμός
Καλησπέρα παιδιά. Έχω σκοπό να αγοράσω μια μοτοσικλέτα το καλοκαίρι, πριν από την αγορά της όμως θεωρώ πιο σημαντικό να έχω πάρει κράνος, μπουφαν κι ενα ζευγαρί γάντια. Δε θέλω να τσιγκουνευτώ τα χρήματα, μιας και είναι για την ασφάλειά μου, οπότε έχω σκοπό να διαθέσω γύρω στο 600αρι για όλα αυτά. Για κράνη έχω διαβάσει ότι τα shoei και arai είναι αρκετά αξιόποιστα. Για μπουφάν και γάντια δεν έχω δει πολλά οπότε αν μπορούσατε να με κατατοπίσετε λίγο. Εννοείται και για κράνος οποιαδήποτε πρόταση έχετε, ρίχτε την.
basilis_k6
23/04/2021, 13:29
γαντια παρε ενα ζευγάρι δερματινα 50 ευρω μαξ σαν αυτα https://www.skroutz.gr/s/13496325/AGVpro-APEX-Carbon-Black.html?from=best_sellers_tag
το χειμώνα βάλε απο μέσα ενα ισοθερμικο γαντάκι https://www.skroutz.gr/c/1482/Isothermika/f/441781/gantia.html?from=cat-match&o=%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9 και σε βγάζει άνετα για το λίγο κρύο. για πολύ κρυο και βροχη θες άλλο γαντι, οταν ερθει η ωρα θα τα ξαναπουμε.
κράνος βρισκεις απο 200 ευρω. τι μηχανη θα παρεις?
μπουφάν η καλύτερη λύση ειναι υφασμα με αφαιρούμενη επενδυση. φοριέται 10 μήνες το χρονο. δεν φορίεται ιουλιο αυγουστο ευκολα αλλα και παλι γίνετε. αν θες δερμα ομως αλλαζει το πραμα και σε χρηματα και σε επιλογες. τι θες?
Θα προτιμούσα υφασμάτινο είναι η αλήθεια. Τα μπουφαν στα οποία αναφερεσαι είναι αυτά των 4 εποχών; Επίσης ποια μπράντς έχεις να προτείνεις για τα μπουφάν;
Dainese, Nordcap, Alpinestars και μέχρι 200€ το πολύ θα κάνεις άψογα τη δουλειά σου.
basilis_k6
23/04/2021, 17:00
Θα προτιμούσα υφασμάτινο είναι η αλήθεια. Τα μπουφαν στα οποία αναφερεσαι είναι αυτά των 4 εποχών; Επίσης ποια μπράντς έχεις να προτείνεις για τα μπουφάν;
βρες κατι που να σου αρέσει στα λεφτα που μπορείς να δωσεις. γενικα μια τιμια αγορά ειναι τα 4 εποχων στα 300ευρω. θα βγαλεις μια δεκαετια με προσεκτική χρηση. αυτη τη στιγμη η revit ειναι πολύ ψηλα στο value for money.
o_gavros
24/04/2021, 09:12
καμια ματιά στο σχετικό σέξιον για εξοπλισμό εριξες ωρέ νέος;