PDA

View Full Version : Συμβάν με ταρίφα

lostregr
29/05/2021, 15:45
Μπαίνω σε στροφή με μηχανή σχετικά χαλαρά 20-30

στα 10 μέτρα μεσα στα σκοτάδια αλαρμ ταρίφας. το λεω καλα δεν μπορεις να σταματησεις ποιο πέρα μπορει να συμβεί κάτι.

Δεν γαμιεται τον προσπέρασα και ώδευσα στο παρκινγκ (κλειστό).

Εκεί που σταματάω βλέπω τον τυπο του μιλάω μεσα απο το κρανος αλλα δεν βλέπω ανταπόκριση.

Ανοίγω γκαραζόπορτα μπαιονω μεσα παρκάρω.

Βγαινω εξώ ο τυπος εχει κατεβάσει μάσκα και κανει πως κρατάει ενα γουκι τόκι η έναν ασύρματο και κάτι λέει όπως δείχνει η πράξη του.

Τον πλησιαζω φιλικα και του λεω αλαρμ σε στενο χωρίς φωτισμο ειναι επικυνδηνο και για τους δυο μας.

Τον ρωτάω τι κάνει στο ασυρματο, δεν μου απαντάει η μου απαντάει κάτι θα μάθεις ή θα πάθεις.

Του ζητάω ευγενικά συγνώμη αν τον πρόσβαλα. Για να λυθεί η μαλακία. Πάει στο φανάρι.

Τον ακολουθώ να του πω δεν χρειαζεται να πιαστουμε για ένα λάθος, και συνεχίζει να προσεχω το κεφάλι μου.

Του λέω ειλικρινά συγνώμη και ελπιζω ολα να ειναι εντάξει. Μου απάντησε κάπως καταφατικά εκλεισε παράθυρο και εφυγε.

Λέτε να μου σηκωσουν καμια μηχανή απο το πάρκινγκ?

Καυλωμενος που δεν ειχε τι να κανει και εψαχνε για τσαμπουκάδες;

Μεγάλος στην ηλικια 55-65.
Δυστηχώς δεν πήρα πινακίδες.

doctor_john
29/05/2021, 15:57
Προλαβαίνεις το τσάι, χαλάρωσε και μην δίνεις σημασία. ;)

mikes
29/05/2021, 17:25
εμενα αμα μου ελεγε οτιδηποτε του τυπου θα παθεις η θα μαθεις και να προσεχω το κεφαλι μου ενω εγω του εχω μιλησει ηρεμα κι ωραια,
επιτοπου φωτογραφιζα τη πινακιδα του, και επαιρνα μπροστα του αστυνομια να κανω κανω καταγγελεια οτι με απειλησε και οτι κινειται υποπτα
στην περιοχη (φυσικα μετα θα πηγαινα και απο το τμημα..), και θα του ελεγα τωρα αν εχεις αντερα δειξε μου..

thunder ace
29/05/2021, 17:49
Οα σου κλα...ει μια μανδρα.

lostregr
29/05/2021, 17:57
το θέμα ειναι με πήρε στη γυρα μεχρι το γκαράζ.
τι ηθελε να αποδείξει οτι θα μπλέξω καπου; στην αρχη δεν απανταγε καν κράταγε τον ασυρματο.
όταν ξαναβγηκα χωρις κράνος αρχεισε τα 20 μετρα περα ειμουν και το κεφαλι σου φτιαει (το τι θα πάθω)

περιεργος. τελικά δεν ειναι να ασχωλείσαι με κανένα γιατι στην ουσία όλοι ειναι μ*******ς.

billyka
29/05/2021, 18:00
γνωστα μπασταρδια οι ταριφες,σκατοφαρα,οχι ολοι τους βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις.Πρωτοι εθελοντες ρουφιανοι,λαικατζες και κωλομαγκες μεχρι εκει που δεν παει.Πιθανον να ενημερωσε αλλα καλοπαιδα ταριφες για ενισχυσεις.Υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο να ειναι ασφαλητης,γυρνανε με ταξι πολλες φορες

lostregr
29/05/2021, 18:04
αν είχα πάρει χαμπάρι οτι με ακολουθουσε και δεν σταματουσα στο παρκινγκ μου, θα κατεβαινα να του σπασω τη μουρη.
Ενιωσα αρκετά εκτεθημένος που ειδε που ειναι η μηχανή μου γι αυτο και το γύρησα σε συγνώμη αν σε προσβαλα.
Που να το καρφώσει σε καμια κολώνα ο δόλιος.

afasias
29/05/2021, 19:05
Στάνταρντ ασφαλίτης ήταν, καλά λέει ο billyka. Πολύ καλά φέρθηκες.

lostregr
29/05/2021, 19:38
δεν νομιζω παιδια γιατι στο αλαρμ νομιζω αφηνε κούρσα, εκτός αν κανουν και κούρσες

afasias
29/05/2021, 19:49
δεν νομιζω παιδια γιατι στο αλαρμ νομιζω αφηνε κούρσα, εκτός αν κανουν και κούρσες

Ω ναι, το έχω ακούσει με τα αυτιά μου, στην πιάτσα έξω από το Ιπποκράτειο. Ασφαλίτης κουτσαβάκι που δεν το πιάνει το μάτι σου να δηλώνει στους ταξιτζήδες την ιδιότητά του.

spyrval
29/05/2021, 20:30
Για ποιό λόγο υπάρχουν οι ταριφοασφαλίτες; Τί κάνουν;

lykourgi
29/05/2021, 20:37
Βοηθάνε τους ταξιτζήδες, σε ώρες αιχμής.
Έχεις ψάξει ταξί στο Σύνταγμα μεσημέρι Σαββάτου;

:lol:

patsavour
29/05/2021, 21:35
Για ποιό λόγο υπάρχουν οι ταριφοασφαλίτες; Τί κάνουν;

πολλοι αστυνομικοι κανουν και 2η δουλεια
φυσικα οι περισσοτεροι εκμεταλευονται την αστυνομικη τους ιδιοτητα
πολλοι επισης εν ενεργεια προσφερουν ''εξωυπηρεσιακα''υπηρεσιες ασφαλειας στον ιδιωτικο τομεα,και αλλες επισης υπηρεσιες στην ''κοψη'' της νομιμοτητας ,αλλα και εκτος αυτης.
Γνωστα δρωμενα εδω και δεκαετιες,δεν λεμε κατι καινουργιο.

phovos
29/05/2021, 23:52
Πιθανότερο μου φαίνεται να ενημέρωσε αλλους ταξιτζηδες να έρθουν προς τα εκεί για περίπτωση που ολο αυτο κατέληγε σε τσαμπουκα, αλλά πως να εισαι σίγουρος τι έχει στο μυαλό του ο κάθε πειραγμένος...

BLiTzER
30/05/2021, 00:17
Μπορεί να ήταν πράκτορας της CIA ή της S.H.I.E.L.D. Καλά έκανες και απέφυγες τη φασαρία.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/05/2021, 05:33
Μ@νοπανα.Δε τους γουστάρω καθόλου.

doctor_john
30/05/2021, 08:32
ταξιτζής με φορητό ασύρματο πάντως.. νομίζω δεν έχω δει ποτέ.

Απο την άλλη, 5 εκατομμύρια είμαστε σε μια πόλη 5 χιλ χρόνων, είναι πολλά όσα διακινούνται καθημερινά με μυστικότητα. Νόμιμα και παράνομα.

Kickstart
30/05/2021, 09:41
Το πιο πιθανό είναι να σε τρολαριζε ότι και καλά κάτι κάνει για να σε ψαρώσει και να μπεις σε σκέψεις ότι παίζει κάτι να σου κάνει. Απ ότι διαβάζω από τα λεγόμενα σου μάλλον πέτυχε το σκοπό του.
Θα τον έγραφα στ@@μου και θα πήγαινα παρακάτω ως άνθρωπος.

xbul
30/05/2021, 19:25
το ότι δεν συγκράτησες την πινακίδα του, αυτός δεν το ξέρει

yes-u
31/05/2021, 09:24
το ότι δεν συγκράτησες την πινακίδα του, αυτός δεν το ξέρει

θα είναι κάτι από τα ελάχιστα που δεν ξέρει ένας ταξιτζής...

lostregr
31/05/2021, 16:53
εχω καταλήξει πλέον ουτε κόρνες ουτε φώτα πουθενά και φυσικά μην μιλάς σε κανέναν,
υπαρχουν πολλοι ψυχοπαθείς.

αν τα κατάφερε να με τρομοκρατησει τα κατάφερε.
ποτέ δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλάει ο κάθε ηλίθιος στο κεφάλι του η κάτω από το κάθισμά του.

προσοχή λοιπον.

telegonos
31/05/2021, 17:04
ταξιτζής με φορητό ασύρματο πάντως.. νομίζω δεν έχω δει ποτέ.

Απο την άλλη, 5 εκατομμύρια είμαστε σε μια πόλη 5 χιλ χρόνων, είναι πολλά όσα διακινούνται καθημερινά με μυστικότητα. Νόμιμα και παράνομα.

Ποιά είναι η πόλη των 5 χιλ χρόνων;

patsavour
31/05/2021, 18:55

η καλαματα

doctor_john
31/05/2021, 19:11
δεν είναι αθήνα ο lostre? έλα μη κοροϊδεύετε που να ξέρω... :D

Panos76
01/06/2021, 11:11

Το Άργος :D

telegonos
01/06/2021, 12:02
Η Ρώμη , θα μας πει στο τέλος. (που όντως είναι πόλη που υπάρχει από τότε που ιδρύθηκε χωρίς διακοπή στην ιστορία της, για αυτό και καλείται η αιώνια πόλη)

Η Αθήνα πάντως, στους Μεσσαιωνικούς χρόνους, έπαψε τελείως να υπάρχει.

katsar
01/06/2021, 16:06
Η Λάρισα σίγουρα.Ψάχτε το,δεν λέω παραμύθια :smokin:

cityfly
01/06/2021, 16:20
Η Ρώμη , θα μας πει στο τέλος. (που όντως είναι πόλη που υπάρχει από τότε που ιδρύθηκε χωρίς διακοπή στην ιστορία της, για αυτό και καλείται η αιώνια πόλη)

Η Αθήνα πάντως, στους Μεσσαιωνικούς χρόνους, έπαψε τελείως να υπάρχει.

Εδώ πάντως λέει 5.000 χρόνια
Δεν λέει συνεχόμενα αλλά παρακάτω έχει το Άργος με 5.000 συνεχόμενα
Έχει κι άλλες πόλεις με περισσότερα καμία από την Ευρώπη όμως

Susa, Iran
Argos, Greece
Faiyum, Egypt
Sidon, Lebanon
Plovdiv, Bulgaria
Athens, Greece
Byblos, Lebanon
Jericho, West Bank
Beirut, Lebanon
Aleppo, Syria

https://www.usnews.com/news/cities/slideshows/10-of-the-oldest-cities-in-the-world?slide=6

Σύμφωνα με αυτό μια χαρά υπήρχε η Αθήνα και το μεσαίωνα
https://www.athensvoice.gr/culture/book/658019_o-leyteris-kantzinos-rihnei-fos-sti-skoteini-athina-toy-mesaiona

Parking
01/06/2021, 17:08
εμενα αμα μου ελεγε οτιδηποτε του τυπου θα παθεις η θα μαθεις και να προσεχω το κεφαλι μου ενω εγω του εχω μιλησει ηρεμα κι ωραια,
επιτοπου φωτογραφιζα τη πινακιδα του, και επαιρνα μπροστα του αστυνομια να κανω κανω καταγγελεια οτι με απειλησε και οτι κινειται υποπτα
στην περιοχη (φυσικα μετα θα πηγαινα και απο το τμημα..), και θα του ελεγα τωρα αν εχεις αντερα δειξε μου..

Εμένα αν μου έλεγε κάτι ανάλογο τώρα θα ήταν στο ΚΑΤ

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/06/2021, 17:56

Πιστεύω ότι κανείς πλάκα ε?

doctor_john
02/06/2021, 01:01
μη συγκρίνεις με την επαρχία, είναι κάρφωμα να έχεις γουρούνια στην Αθήνα..

ρε θα πει κάποιος απο πού είναι ο lostre;

patsavour
02/06/2021, 06:14

https://www.youtube.com/watch?v=fKR47cUkJqw

KAWAMANRIDER
02/06/2021, 07:12
εγώ έβαλα και σχετικό με μοτοσυκλέτες :D

https://www.youtube.com/watch?v=A6gs9hUVHY8

lostregr
02/06/2021, 13:34
μη συγκρίνεις με την επαρχία, είναι κάρφωμα να έχεις γουρούνια στην Αθήνα..

ρε θα πει κάποιος απο πού είναι ο lostre;

αθηνα αθηνα

telegonos
02/06/2021, 14:18
Σύμφωνα με αυτό μια χαρά υπήρχε η Αθήνα και το μεσαίωνα
https://www.athensvoice.gr/culture/book/658019_o-leyteris-kantzinos-rihnei-fos-sti-skoteini-athina-toy-mesaiona

και μόνο που γράφει κάπου αυτό:

Οι Αθηναίοι λοιπόν ήταν μια πολύ κλειστή κοινωνία και δεν ήθελαν να έρθουν σε επιγαμίες με καμία άλλη πληθυσμιακή ομάδα, ούτε μετέπειτα με τους Αλβανούς (οι οποίοι εξελληνιστήκαν και ενσωματώθηκαν πλήρως υπό την κυριαρχία των Καταλανών).

Χάνει την όποια αξιοπιστία. Αρβανίτες προφανώς, και όχι Αλβανοί, δεν μπορεί να γράφει άρθρο για την Αθήνα, και να πετάει τέτοιο βατράχι ασχετοσύνης.

Οι οποίοι Αρβανίτες αποίκισαν την Αττική, Βοιωτία και Εύβοια γύρω στο 1650 γιατί δεν είχε μείνει κανείς από τους ιθαγενείς κατοίκους.

Parking
02/06/2021, 14:29
Πιστεύω ότι κανείς πλάκα ε?

https://www.youtube.com/watch?v=fKR47cUkJqw

Έξω από το σπίτι μου δεν με απειλεί ΚΑΝΕΝΑΣ

patsavour
02/06/2021, 15:39

τα ιδια ελεγε ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ και τον εφαγε ο ΚΑΝΕΝΑΣ.

Parking
02/06/2021, 16:15
τα ιδια ελεγε ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ και τον εφαγε ο ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ναι μπορεί αλλά εγώ δεν το ανέχομαι.
Ούτε με το φόβο μπορώ να ζω και την αγωνία του τι μπορεί να κάνει ένας βλαμμένος.
Εσείς κάντε ότι νομίζεται.

rainmike
02/06/2021, 16:24

Λόγια μεγάλων ανδρών:rolleyes:

Parking
02/06/2021, 16:32
Λόγια μεγάλων ανδρών:rolleyes:

όπως θέλεις δες το

Pew
02/06/2021, 18:34
Ούτε με το φόβο μπορώ να ζω και την αγωνία του τι μπορεί να κάνει ένας βλαμμένος.
Ολα ειναι επιλογες.
Εαν θες να λεγεσαι σοφός, δεν ξεκινάς φασαρίες.. και απλα προσπερνάς τον καθε μαλακα-πικραμενο.
Εαν σωνει και καλα το ζηταει ο οργανισμος σου, δεν καταληγεις εξω απο το σπιτι σου.
Τωρα, αν το εχεις τερματισει το βλακομετρο καταληγοντας να φερνεις τη φασαρια εξω απο το σπιτι σου, εχεις σοβαρο προβλημα και το πιο σωστο, ειναι να μετακομισεις σε μια σπηλια.

Parking
02/06/2021, 19:31
Ολα ειναι επιλογες.
Εαν θες να λεγεσαι σοφός, δεν ξεκινάς φασαρίες.. και απλα προσπερνάς τον καθε μαλακα-πικραμενο.
Εαν σωνει και καλα το ζηταει ο οργανισμος σου, δεν καταληγεις εξω απο το σπιτι σου.
Τωρα, αν το εχεις τερματισει το βλακομετρο καταληγοντας να φερνεις τη φασαρια εξω απο το σπιτι σου, εχεις σοβαρο προβλημα και το πιο σωστο, ειναι να μετακομισεις σε μια σπηλια.

Εγώ δεν θέλω να λέγομαι σοφός
κατ αρχήν και το σπίτι μου είναι σπηλιά.
Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις το νήμα απ την αρχή
θα καταλάβαινες ότι δεν ήμουν που τον άφησα να με ακολουθήσει
ως το σπίτι.
ΕΜΕΝΑ δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει με το αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς
και δεν θα ήμουν ευγενικός απ την 1η στιγμή έτσι κι αλλιώς.
Τώρα αν έφτανε έξω απ το σπίτι μου με κάποιο τρόπο
και με απειλούσε η επόμενη στάση θα ήταν ΚΑΤ
Αν έμπαινε και μέσα θα είχε γίνει σκυλοτροφή.
Τόσο απλά

Αν κάτι συχαίνομαι στη ζωή αυτή είναι τους ψευτόμαγκες και τους τσαμπουκάδες
συχνά και τους εξυπνάκηδες για αυτό πέρασα αρκετά χρονάκια κάνοντας πολεμικές τέχνες
για να μην με ανησυχούν τέτοιοι αλήτες.
Εσείς μιλήστε ευγενικά, καλέστε το 100 που έρθει σε 2 ώρες και γενικά κάντε ότι σας επιτρέπει
η ηλικίας σας και το βάρος σας
Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο στο νήμα εκτός του ότι η επιβίωση επιβάλει
να το σκάσεις ή να πολεμήσεις.
Όταν δεν κάνεις τίποτε από τα 2 απλά την έβαψες

Περί βλακόμετρου οι απόψεις διίστανται
:D

g_m900
02/06/2021, 19:39
Που υπογραφω?

Pew
02/06/2021, 19:40
Ωραιος ο παικτης. Πολεμικες τεχνες για τσαμπουκα! :beer:
Κοιτα μονο μην σε πετυχει ο "καποιος καλυτερος" ...

Αλλα οπως ειπες και συ για το flee or fight, να σου θυμισω και το survival of the fittest.
Αντε καλη τυχη ....:bawl:

KAWAMANRIDER
02/06/2021, 20:07
ως το σπίτι.
Τόσο απλά

συχνά και τους εξυπνάκηδες για αυτό πέρασα αρκετά χρονάκια κάνοντας πολεμικές τέχνες
Εσείς μιλήστε ευγενικά, καλέστε το 100 που έρθει σε 2 ώρες και γενικά κάντε ότι σας επιτρέπει

ωραία στο όπλο ή στα όπλα - γιατί μπορεί και να μην είναι μόνο ένας - τι μπορεί να προφέρουν οι πολεμικές τέχνες ? Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις ικανότητες σου ή τις ίδιες τις πολεμικές τέχνες , αλλά ρε φίλε στο δρόμο μπορεί να αντιμετωπίσεις από έναν καθημερινό άνθρωπο που απλά έτυχε να έχει νεύρα , μέχρι τον πιο ακραίο , τελειωμένο ποινικό. Προσωπικά ούτε με πενηντάρι στην πόρτα του σπιτιού μου δεν θα ένοιωθα ασφάλεια. Το τι μπορεί να συμβεί ούτε η πιο τρελή φαντασία μας δεν μπορεί να το συλλάβει και με ποιους μπορεί να μπλέξουμε που ούτε τα όπλα αν είχαμε δεν μας γλυτώνουν. Πλέον υπάρχουν στην Ελλάδα - και δεν τσουβαλιάζω όλους τους ανθρώπους που έχουν έρθει στην χώρα - αλλά δυστυχώς μαζί με τους απελπισμένους έχουν έρθει και κακά παιδιά και όταν λέω κακά παιδιά εννοώ πολύ κακά.

patsavour
02/06/2021, 20:16
Να ξερεις παντα οτι η σφαιρα ειναι πιο γρηγορη απ την γροθια ,οπως επισης και το μαχαιρι πιο επικινδυνο,ειδικα αν σου κοψει καμμια βασικη αρτηρια οπως ειναι η μηριαια.Εστω και κατα λαθος απο ασχετο αλλα πανικοβλημενο χρηστη.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/06/2021, 21:54
Να ξερεις παντα οτι η σφαιρα ειναι πιο γρηγορη απ την γροθια ,οπως επισης και το μαχαιρι πιο επικινδυνο,ειδικα αν σου κοψει καμμια βασικη αρτηρια οπως ειναι η μηριαια.Εστω και κατα λαθος απο ασχετο αλλα πανικοβλημενο χρηστη.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

Και πάντα υπάρχει και κάποιος ποιό τρελός απο εσένα.
Αν είσαι εσύ ποιό τρελός τον ξυλοφορτωνεις και μετά σου τραβάει μία μινηση που τρέχεις και δε φτάνεις. Αν είναι αυτός ποιό τρελός σε αφήνει κάτω αναίσθητο.

Οταν ξέρεις πολεμικές τέχνες προσπαθείς με παντιους τρόπους να αποφύγεις τη φασαρία. Αν δεις ότι δε γίνεται τίποτα απλά φεύγεις. Μονο οταν απειλειθεις έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τη τέχνη σού για να ακινητοποιήσεις τον αντίπαλο σού.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/06/2021, 21:55
ως το σπίτι.
Τόσο απλά

Τι τέχνη έχεις διδαχθεί?

tzimidis
02/06/2021, 22:17
Και πάντα υπάρχει και κάποιος ποιό τρελός απο εσένα.
Αν είσαι εσύ ποιό τρελός τον ξυλοφορτωνεις και μετά σου τραβάει μία μινηση που τρέχεις και δε φτάνεις. Αν είναι αυτός ποιό τρελός σε αφήνει κάτω αναίσθητο.

Οταν ξέρεις πολεμικές τέχνες προσπαθείς με παντιους τρόπους να αποφύγεις τη φασαρία. Αν δεις ότι δε γίνεται τίποτα απλά φεύγεις. Μονο οταν απειλειθεις έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τη τέχνη σού για να ακινητοποιήσεις τον αντίπαλο σού.

Ελλάδα είσαι.
Δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τίποτα.
Εγώ απειλούμενος πήρα στο 100 και τους είπα ότι έχει τραβήξει ένας ένα χασαπομαχαιρο και απειλεί να με σφάξει, και μου απαντήσανε :όταν σας σφάξει καλέστε να έρθουμε, αφού δεν σας έχει χτυπήσει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Άλλη φορά ρώτησα στο Α. Τ. αν μπορώ να πάρω άδεια να κουβαλάω μαζί μου αποκλειστικά στη διαδρομή σπιτι-δοεια-σπιτι ένα μικρό γκλομπ ή ένα σπρεϋ επειδή απειλουμαι καθημερινά (και το ξέρανε αυτό από διάφορα συμβάντα) και μου είπαν ότι απαγορεύεται, θα πρέπει να κάτσω να φάω ξύλο για να επέμβουν, διαφορετικά αν θέλω να γλιτώσω το ξύλο και χρησιμοποιήσω γκλοπ, θα πάω εγώ κατηγορουμενος.
Βέβαια μου είπε ο αστυφυλαξ, άμα έρθω εγώ στο συμβάν, δεν θα το δω το γκλοπ, άμα έρθει άλλος ουδείς ξέρει.

Γενικά πάντως το νού σας, συνάδελφος επειδή κορναρε στον μπροστινό, ο μπροστινος κατέβηκε, άνοιξε πορτμπαγκάζ, έβγαλε λοστό και του άνοιξε το κεφάλι.

Υπήρξε εποχή, πιο νέος και πιο σβελτος, που παρακαλούσα ενδομυχα να σταματήσει κάποιος για τσαμπουκά.
Ευτυχώς πολλές φορές έφτασα στο παρά τσακ, αλλά ποτέ δεν δόθηκε αφορμή για χειροδικια.
Τωρα, απλά προσπερνάω.
Ποτε δεν ξέρεις....

cityfly
03/06/2021, 08:53
και μόνο που γράφει κάπου αυτό:

Οι Αθηναίοι λοιπόν ήταν μια πολύ κλειστή κοινωνία και δεν ήθελαν να έρθουν σε επιγαμίες με καμία άλλη πληθυσμιακή ομάδα, ούτε μετέπειτα με τους Αλβανούς (οι οποίοι εξελληνιστήκαν και ενσωματώθηκαν πλήρως υπό την κυριαρχία των Καταλανών).

Χάνει την όποια αξιοπιστία. Αρβανίτες προφανώς, και όχι Αλβανοί, δεν μπορεί να γράφει άρθρο για την Αθήνα, και να πετάει τέτοιο βατράχι ασχετοσύνης.

Οι οποίοι Αρβανίτες αποίκισαν την Αττική, Βοιωτία και Εύβοια γύρω στο 1650 γιατί δεν είχε μείνει κανείς από τους ιθαγενείς κατοίκους.

Δεν το έβαλα και σαν εγκυκλοπαίδεια, το ερώτημα εξάλλου είναι αν η περιοχή κατοικείται διαρκώς όχι τι εθνικότητες υπάρχουν.

lostregr
04/06/2021, 19:22
δεν εχει παρατηρηθει τίποτα περίεργο, δεν την πολυκουνησα μεχρι χθες βράδυ.
που πάλι είχα το νου μου για τίποτα περίεργα.
95% κλασσικος μαλακας