PDA

View Full Version : Αφαίρεση διπλώματος

roy58
22/06/2021, 13:45
Γεια σας. Είμαι νέος στο φόρουμ. Σήμερα πήγα για να επεκτείνω το δίπλωμα Α2 σε Α και ενημέρωθηκα από τη σχολή οδηγών ότι το δίπλωμα μου έχει κολλήσει. Πήγα ρώτησα στο υπουργείο και με ενημέρωσαν ότι από το 2017 έπρεπε να παραδώσω το δίπλωμα μου διότι έφαγα μέσα σε έναν χρόνο 2 κλήσεις για αλκοτεστ( και οι 2 για μια γουλια έντομεταξη χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου ). Τέλος πάντων πρέπει να το παραδώσω για 6 μήνες και μετά να ξαναδώσω εξετάσεις για αμάξι. Μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν με έχουν ειδοποιήσει 4 χρόνια τώρα ? Ή επειδή είμαι σύνοδος ΑΜΕΑ όπου 3 φορές την βδομάδα πρέπει να τον μεταφέρω σε κλινική ( για αυτό θέλω κυρίως ). Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

OldMan
22/06/2021, 14:17
είμαι σύνοδος ΑΜΕΑ όπου 3 φορές την βδομάδα πρέπει να τον μεταφέρω σε κλινική ( για αυτό θέλω κυρίως ).

Φιλε μου συγγνωμη αλλα αυτα τα σκεφτονται πριν πιουν την "μια γουλια"..
(ειδικα οταν εξαρταται η υγεια αλλων ..)

Nikos77
22/06/2021, 16:05
Γεια σας. Είμαι νέος στο φόρουμ. Σήμερα πήγα για να επεκτείνω το δίπλωμα Α2 σε Α και ενημέρωθηκα από τη σχολή οδηγών ότι το δίπλωμα μου έχει κολλήσει. Πήγα ρώτησα στο υπουργείο και με ενημέρωσαν ότι από το 2017 έπρεπε να παραδώσω το δίπλωμα μου διότι έφαγα μέσα σε έναν χρόνο 2 κλήσεις για αλκοτεστ( και οι 2 για μια γουλια έντομεταξη χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου ). Τέλος πάντων πρέπει να το παραδώσω για 6 μήνες και μετά να ξαναδώσω εξετάσεις για αμάξι. Μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν με έχουν ειδοποιήσει 4 χρόνια τώρα ? Ή επειδή είμαι σύνοδος ΑΜΕΑ όπου 3 φορές την βδομάδα πρέπει να τον μεταφέρω σε κλινική ( για αυτό θέλω κυρίως ). Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.για να σε πιάσουν δύο φορές φαντάσου πόσες άλλες γλύτωσες που δε σε σταμάτησαν. Άστο καλύτερα μη πάρεις κάναν άνθρωπο στο λαιμό σου

rainmike
22/06/2021, 16:30
Γεια σας. Είμαι νέος στο φόρουμ. Σήμερα πήγα για να επεκτείνω το δίπλωμα Α2 σε Α και ενημέρωθηκα από τη σχολή οδηγών ότι το δίπλωμα μου έχει κολλήσει. Πήγα ρώτησα στο υπουργείο και με ενημέρωσαν ότι από το 2017 έπρεπε να παραδώσω το δίπλωμα μου διότι έφαγα μέσα σε έναν χρόνο 2 κλήσεις για αλκοτεστ( και οι 2 για μια γουλια έντομεταξη χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου ). Τέλος πάντων πρέπει να το παραδώσω για 6 μήνες και μετά να ξαναδώσω εξετάσεις για αμάξι. Μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν με έχουν ειδοποιήσει 4 χρόνια τώρα ? Ή επειδή είμαι σύνοδος ΑΜΕΑ όπου 3 φορές την βδομάδα πρέπει να τον μεταφέρω σε κλινική ( για αυτό θέλω κυρίως ). Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Καλά όταν σε σταμάτησαν και σε βρήκαν πανω απο το όριο,δεν σου πήραν το δίπλωμα?
Τη δευτερη φορά που σε σταματήσαν,δεν στο ξαναπήραν?
Και κυκλοφορούσες 4 χρόνια ενώ θα έπρεπε να έχεις παραδώσει το δίπλωμα απο το 2017?
Οτι να ναι.:rolleyes:

typhoon
22/06/2021, 16:56
Στο γενικότερο κράξιμο να προσθέσω το εξής.

Εδώ κ 4 χρόνια κυκλοφορούσες ανασφάλιστος το γνωρίζεις αυτό ε?

Από κει κ πέρα, κλασικά όπως όλοι οι παραβάτες έχεις δικαίωμα να υποβάλλεις τις ενστάσεις σου, θα μου πεις μετά από 4 χρόνια? Μετά από 4 χρόνια.
Πες εκεί την δικαιολογία σου κ ότι σου πουν.

patsavour
22/06/2021, 17:03
https://www.youtube.com/watch?v=lXSajC7X1tA

karellen
22/06/2021, 17:21
Μου φαίνεται παράξενο που δεν είχες λάβει γνώση για την αφαίρεση του διπλώματος, την ειδοποιητηρια επιστολή τη στέλνουν πάντα συστημένη.
Anyway θα πας στην τροχαία να το παραδώσεις και εκεί θα σε κατατοπίσουν.

roy58
22/06/2021, 17:39
Παιδιά όταν λέω αλκοτεστ και στις 2 περιπτώσεις ήταν 0.01 πάνω από το όριο. Πάντα έκανα 3η φορά και την περνά εγώ την μηχανή σπίτι. Τεσπα ευχαριστώ για τις απαντήσεις

infidel
22/06/2021, 17:49
Για Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος με ποσοστό από : 0,25-0,40 βλεπω σε 3 site οτι δεν προβλεπεται αφαιρεση διπλώματος, μονο χρηματικο προστιμο και 5 πόντοι. Αν ισχύει τότε λογικό να μην του το πήραν το δίπλωμα. Μήπως απλά μάζεψε 25 πόντους και του ζήτησαν το δίπλωμα για αυτό το λόγο;

karellen
22/06/2021, 17:57
Στη συγκεκριμένη παράβαση αν υποπέσεις και δεύτερη φορά μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (υποτροπος δηλ.) σου αφαιρούν για 6 μήνες το δίπλωμα. Όχι επί τόπου, περνάει λίγος καιρός μέχρι την ειδοποίηση.

roy58
22/06/2021, 18:01
Δεν είναι οι πόντοι είναι αυτό που είπε ο karellen.

roy58
22/06/2021, 18:04
Επησης μηλαμε για 0.10 με όριο 0.09.

infidel
22/06/2021, 19:30
Επησης μηλαμε για 0.10 με όριο 0.09.

δεν βρηκα πουθενα όριο κάτω από 0,25, όλοι γράφουν για 0,25-0,40 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα. κάτω απο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα δεν σε γράφουν. Έχει αλλάξει?

roy58
22/06/2021, 19:39
Μου είπαν ότι είναι έτσι για τους καινούργιους οδηγούς όταν με έγραψαν. Πρέπει να ήταν αρχές που είχα πάρει το Α2.

CorpseAlive
12/07/2021, 10:05
Στη συγκεκριμένη παράβαση αν υποπέσεις και δεύτερη φορά μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (υποτροπος δηλ.) σου αφαιρούν για 6 μήνες το δίπλωμα. Όχι επί τόπου, περνάει λίγος καιρός μέχρι την ειδοποίηση.

Ότι είπε ο κύριος.
Έτσι για την ενημέρωση σου, το ξέρεις ότι αν έμπλεκες σε ατύχημα ενώ έχεις πιεί δεν σε καλύπτει καμία ασφαλιστική και έχεις απευθείας συνυπαιτιότητα ακόμα και αν ο άλλος περάσει από ΣΤΟΠ έτσι?

rainmike
12/07/2021, 11:13
Ότι είπε ο κύριος.
Έτσι για την ενημέρωση σου, το ξέρεις ότι αν έμπλεκες σε ατύχημα ενώ έχεις πιεί δεν σε καλύπτει καμία ασφαλιστική και έχεις απευθείας συνυπαιτιότητα ακόμα και αν ο άλλος περάσει από ΣΤΟΠ έτσι?

Οχι πάντα:
Η επήρεια του αλκοόλ δεν στοιχειοθετεί απαραίτητα υπαιτιότητα σε τροχαίο ατύχημα, εφόσον δεν συντρέχει καμία αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος και της τυχόν κατανάλωσης αλκοόλης. Εφόσον δηλαδή, το ίδιο ακριβώς τροχαίο ατύχημα θα συνέβαινε και πάλι κάτω από τις ίδιες συνθήκες αν αντί αυτού οδηγούσε το όχημα του ένας μέσος συνετός και ικανός οδηγός ο οποίος δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ.

CorpseAlive
12/07/2021, 11:30
Οχι πάντα:
Η επήρεια του αλκοόλ δεν στοιχειοθετεί απαραίτητα υπαιτιότητα σε τροχαίο ατύχημα, εφόσον δεν συντρέχει καμία αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος και της τυχόν κατανάλωσης αλκοόλης. Εφόσον δηλαδή, το ίδιο ακριβώς τροχαίο ατύχημα θα συνέβαινε και πάλι κάτω από τις ίδιες συνθήκες αν αντί αυτού οδηγούσε το όχημα του ένας μέσος συνετός και ικανός οδηγός ο οποίος δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ.

Κοίτα , για να αποδειχθεί ότι δεν συντρέχει καμία αιτιώδης συνάφεια πρέπει είτε να είσαι απλά σταθμευμένος ή πεζός ή να έγινε με τέτοιο τρόπο το ατύχημα που να μην είχες εξ αρχής καμία δυνατότητα αντίδρασης .
Ο ΚΟΚ με βάση την αμυντική οδήγηση σου λέει κάνε ότι μπορείς να αποφύγεις το ατύχημα. Όταν είσαι μεθυσμένος A PRIORI δεν είσαι στα μάτια του νόμου απόλυτα λειτουργικός ως οδηγός , επομένως η μειωμένη σου αντίδραση , δρα ανασταλτικά στην δυνατότητα σου να αντιδράσεις εγκαίρως (φταις ή δεν φταις ) ώστε να αποφύγεις το ατύχημα. Στις 100 υποθέσεις που εισάγονται οι 99 φέρουν συνυπαιτιότητα νομολογίακα .
Επομένως έχω λάθος στο Πάντα , αλλά είναι πολύ κοντά στατιστικά στο απόλυτο αυτό που αναφέρω.

AristidisZ
12/07/2021, 11:45
Δηλαδή αν είσαι σε κόκκινο σταματημένος και σκάσει ο άλλος από πίσω σου, παίζει ρόλο αν είσαι πιώμα ή όχι ;

rainmike
12/07/2021, 11:47
Κοίτα , για να αποδειχθεί ότι δεν συντρέχει καμία αιτιώδης συνάφεια πρέπει είτε να είσαι απλά σταθμευμένος ή πεζός ή να έγινε με τέτοιο τρόπο το ατύχημα που να μην είχες εξ αρχής καμία δυνατότητα αντίδρασης .
Ο ΚΟΚ με βάση την αμυντική οδήγηση σου λέει κάνε ότι μπορείς να αποφύγεις το ατύχημα. Όταν είσαι μεθυσμένος A PRIORI δεν είσαι στα μάτια του νόμου απόλυτα λειτουργικός ως οδηγός , επομένως η μειωμένη σου αντίδραση , δρα ανασταλτικά στην δυνατότητα σου να αντιδράσεις εγκαίρως (φταις ή δεν φταις ) ώστε να αποφύγεις το ατύχημα. Στις 100 υποθέσεις που εισάγονται οι 99 φέρουν συνυπαιτιότητα νομολογίακα .
Επομένως έχω λάθος στο Πάντα , αλλά είναι πολύ κοντά στατιστικά στο απόλυτο αυτό που αναφέρω.
Αυτά τα συμπεράσματα απο που προκύπτουν?
Το διατάυτα είναι ότι κάποιος που εμπλέκεται σε ατύχημα και έχει καταναλώσει περισσοτερη ποσοτητα αλκοολ απο την επιτρεπόμενη δεν έχει πάντα υπαιτιοτητα σε ένα ατύχημα.
Τώρα τα υπολοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε.

CorpseAlive
12/07/2021, 12:23
Το διατάυτα είναι ότι κάποιος που εμπλέκεται σε ατύχημα και έχει καταναλώσει περισσοτερη ποσοτητα αλκοολ απο την επιτρεπόμενη δεν έχει πάντα υπαιτιοτητα σε ένα ατύχημα.

Πάγια νομολογία Α.Π. και Εφετείων.
''δεν έχει πάντα υπαιτιοτητα σε ένα ατύχημα

Να χάμε να λέγαμε.

CorpseAlive
12/07/2021, 12:28

Btw συνυπαιτιότητα δεν σημαίνει 50-50 μπορεί και 1-99 μπορεί και 10-90 μπορεί και 60-40 ...Νομίζω κάπου εκεί μπερδευόμαστε γιατι ουσιαστικά δεν βλέπω να διαφωνούμε.

doctor_john
12/07/2021, 12:44
Αυτό το πράγμα να πετάνε το κουβαράκι στα γατιά και να τσακώνονται αυτά χωρίς ποτέ να τα απασχολεί ποιος το πέταξε..

Κάθε οργανισμός έχει τον δικό του ρυθμό μεταβολισμού, τι νόημα έχει η καταστολή που επιδιώκουν; γιατί δεχόμαστε οτιδήποτε τους κατέβει;
Οι αντιδράσεις του κάθε οδηγού ελέγχονται πολύ εύκολα σε πολύ μικρό χρόνο και το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα θα πρέπει
να είναι το επόμενο βήμα επαλήθευσης όταν ο οδηγός έχει κριθεί ως μη ικανός.

Μην παρεξηγηθώ, πίνω σπάνια και ελάχιστα, σε βαθμό να σκέφτομαι πως αν κάνει κάποιο καλό το αλκοόλ δεν το καρπώνομαι.
Επίσης δεν συμφωνώ να οδηγεί κάποιος που έχει πιεί.

Δεν είναι δυνατόν όμως να μην βλέπω την υποκρισία και την αδικία που εφαρμόζεται τάχα για να ελέγξουν το πλήθος που οι
καημένοι είναι λίγοι και δεν μπορούν κ.λπ. παπάτζες.

Το ποσοστό που εμένα θα με βγάλει εκτός, θα ζεστάνει κάποιον με μεγαλύτερο σώμα και δεν θα αλλάξει τις αντιδράσεις
κάποιου που πίνει τακτικά.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεχόμαστε τα πάντα σαν υποχείρια του κάθε αλήτη που μας αποδεικνύει καθημερινά
πόσο σάπιος είναι και λειτουργεί εξόφθαλμα εναντίον μας.
Φοβούμενοι πως θα μας κακοχαρακτηρίσουν για κάτι που είναι ευτελές σε σχέση με όσα αυτοί μας δημιουργούν
και κατα γενική ομολογία μεμπτό, δεν αντιδρούμε σε τίποτα επιτρέποντάς τους να εφαρμόζουν οτιδήποτε στα πλαίσια της "ασφάλειας"..

Ποιος κερδίζει απο αυτό;
Τι έχει κάνει για να προφυλάξει τους πελάτες του και την κοινωνία με τα ασύλληπτα ποσά που κερδίζει απο αυτούς;

Parking
12/07/2021, 12:59
:lol::lol::lol:

ότι να ναι.....

:lol::lol::lol:

429449

Κι όλοι εδώ μέσα όταν βγαίνουν πίνουν σόδα με πορτοκάλι και κανέλα ?

:lol:

patsavour
12/07/2021, 13:11
Η επιδραση του οινοπνευματος εχει μελετηθει εκτενως ,και τα αποτελεσματα ειναι σαφη και δεν επιδεχονται αμφισβητηση.
Τα ορια αφορουν οπως ΟΛΑ στην ιατρικη τους ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα
Ολα τα ΟΡΙΑ εχουν υιοθετηθει σχεδον απ ολα τα κρατη.
Τα υπολοιπα ειναι για να συζηταμε ,και να εκφραζουμε τις αντιρρησεις μας ως συνηθως εκ του καναπεως.
Βεβαια οταν θα πεσει ο ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ επανω μας,η η κοπελιτσα των 40 κιλων που εχει μεθυσει με μιση μπυρα,θα ωρυομεθα ''που ειναι το κρατος?

CorpseAlive
12/07/2021, 13:15
Η επιδραση του οινοπνευματος εχει μελετηθει εκτενως ,και τα αποτελεσματα ειναι σαφη και δεν επιδεχονται αμφισβητηση.
Τα ορια αφορουν οπως ΟΛΑ στην ιατρικη τους ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα
Ολα τα ΟΡΙΑ εχουν υιοθετηθει σχεδον απ ολα τα κρατη.
Τα υπολοιπα ειναι για να συζηταμε ,και να εκφραζουμε τις αντιρρησεις μας ως συνηθως εκ του καναπεως.
Βεβαια οταν θα πεσει ο ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ επανω μας,η η κοπελιτσα των 40 κιλων που εχει μεθυσει με μιση μπυρα,θα ωρυομεθα ''που ειναι το κρατος?

Από την οδηγική παιδεία στο δεν μεθάμε όλοι το ίδιο άρα γιατί μας περιορίζουν εμάς που είμαστε γερά ποτήρια ενα moto.gr δρόμος.

ΟΚΤΑΝΙΟ
12/07/2021, 13:49
Δηλαδή αν είσαι σε κόκκινο σταματημένος και σκάσει ο άλλος από πίσω σου, παίζει ρόλο αν είσαι πιώμα ή όχι ;

εχει τυχει, και ο φταιχτης δεν παραδεχεται οτι φταιει επειδη ο αλλος δεν περασε το αλκοτεστ.... γελιο

(και αν ημουν μεθυσμενος πεζος στο πεζοδρομιο, κ εσυ επεφτες πανω μου, παλι δε θα αναλαμβανες την ευθυνη σου? του ειπε. Προφανως δεν εβγαλε ακρη κ η ασφαλιστικη του υπαιτιου δεν τον καλυπτε)

Parking
12/07/2021, 13:52
''που ειναι το κρατος?

Με το συμπάθιο πάντα αλλά όποιος ζητά τη βοήθεια του κράτους
είναι λίγο αγαθοβιόλης :lol:
Είδες τι έγινε μ εκείνο το φουκαρά έξω απ τη βουλή ε?

Θετικός στο άλκοολ τεστ βγαίνεις μ ένα ποτηράκι μπύρα πάντως
πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί που σχολιάζουν εδώ μέσα
το έχουν κάνει επανειλημμένα

Άσε δε το μπάφοτεστ που δεν υπάρχει καθόλου
και το κόκα τεστ που δεν αναφέρετε πουθενά

όπως και να χει επικό ποστ
φωτογραφία της Ελλάδας κανονική

απ το πρωί γελάω

patsavour
12/07/2021, 13:57
Το κρατος πρωτα το βριζουμε,και οταν μας συμφερει το επικαλουμεθα.
Κανουμε οτι ακριβως ο βενζινας στο σεισμο με την Παναγία.

https://www.youtube.com/watch?v=sTECtP2pgk8

Parking
12/07/2021, 14:07
Το κρατος πρωτα το βριζουμε,και οταν μας συμφερει το επικαλουμεθα.
Κανουμε οτι ακριβως ο βενζινας στο σεισμο με την Παναγία.

https://www.youtube.com/watch?v=sTECtP2pgk8

Φίλε αν σε τρακάρει μεθυσμένος άνθρωπος του κράτους....
(που το κράτος τον προστατεύει ή τέλος πάντων είναι το κράτος, δικαστής πχ
ή βουλευτής, ή αστυνομικός .....) Την έβαψες!
Και με πυροσβεστικό να τρακάρεις δηλαδή θα περάσουν κάτι μηνάκια ν αποζημιωθείς
Εγώ δεν επικαλούμαι κανέναν πάντως και δεν περιμένω και τίποτε από δαύτους
Ότι κάνω μόνος μου σε όλα τα επίπεδα
Θα ήθελα να είναι αλλιώς αλλά δεν είναι

CorpseAlive
12/07/2021, 14:39
Φίλε αν σε τρακάρει μεθυσμένος άνθρωπος του κράτους....
(που το κράτος τον προστατεύει ή τέλος πάντων είναι το κράτος, δικαστής πχ
ή βουλευτής, ή αστυνομικός .....) Την έβαψες!
Και με πυροσβεστικό να τρακάρεις δηλαδή θα περάσουν κάτι μηνάκια ν αποζημιωθείς
Εγώ δεν επικαλούμαι κανέναν πάντως και δεν περιμένω και τίποτε από δαύτους
Ότι κάνω μόνος μου σε όλα τα επίπεδα
Θα ήθελα να είναι αλλιώς αλλά δεν είναι

Είναι φουλ αστείο το ποστ από την στιγμή που είμαστε ναι μεν αλλά για το αλκοολ και την οδήγηση μετά από τόσα παραδείγματα γύρω μας που έχει πεθάνει κόσμος και κοσμάκης που ούτε έφταιγε από ασυνείδητους.
Εγώ προσωπικά δεν πίνω αν είναι να οδηγήσω και το κάνω αυτό από τα 18 μου που οδηγώ αμάξι. Οι υπόλοιποι είστε είτε γερά ποτήρια είτε παραπάνω μάγκες από εμένα είτε η ποσότητα αλκοολ σας ζεσταίνει μόνο όπως είπε ένας φίλος παραπάνω.

Parking
12/07/2021, 15:17
Είναι φουλ αστείο το ποστ από την στιγμή που είμαστε ναι μεν αλλά για το αλκοολ και την οδήγηση μετά από τόσα παραδείγματα γύρω μας που έχει πεθάνει κόσμος και κοσμάκης που ούτε έφταιγε από ασυνείδητους.
Εγώ προσωπικά δεν πίνω αν είναι να οδηγήσω και το κάνω αυτό από τα 18 μου που οδηγώ αμάξι. Οι υπόλοιποι είστε είτε γερά ποτήρια είτε παραπάνω μάγκες από εμένα είτε η ποσότητα αλκοολ σας ζεσταίνει μόνο όπως είπε ένας φίλος παραπάνω.

Εγώ δεν πίνω καθόλου λόγο σπορ ούτε μπίρα.
Όλα αυτά τα θεωρώ γελοία
Το πήραν το δίπλωμα λέει και το θυμήθηκαν μια ζωή μετά!

Σοβαρά τώρα????

Ο άλλος μετά ζητάει από το κράτος να τον προστατέψει
το ίδιο κράτος που ξέχασε να του πάρει το δίπλωμα

Και συγνώμη όλους αυτούς που κατακεραυνώνουν
εγώ δεν τους πιστεύω

Μια βόλτα Σάββατο βράδυ και θα δεις ότι
αποκλείεται όλοι αυτοί που δεν πείνουν να είναι εδώ μέσα.

Χωρίς να υπολογίσουμε ότι ο άλλος διαμαρτύρεται που του ΔΕΝ του πήραν το δίπλωμα έγκαιρα
και οι άλλοι του λένε ότι ήταν ανασφάλιστος τη στιγμή που ΕΙΧΕ δίπλωμα

ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ

rainmike
12/07/2021, 21:32
Αλλος πίνει άλλος μεθάει:rolleyes:

borbos
12/07/2021, 22:06
Για Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος με ποσοστό από : 0,25-0,40 βλεπω σε 3 site οτι δεν προβλεπεται αφαιρεση διπλώματος, μονο χρηματικο προστιμο και 5 πόντοι. Αν ισχύει τότε λογικό να μην του το πήραν το δίπλωμα. Μήπως απλά μάζεψε 25 πόντους και του ζήτησαν το δίπλωμα για αυτό το λόγο;

Μαλλον yellows μαζεψε ο φιλος.