Σύνδεση

View Full Version : Αντιπρόσωπος ή παραεισαγωγέας;;

Zupercharger
14/12/2005, 09:40
Καλημέρα 2τροχε λαέ.:wave2: :wave2: Σίγουρα θα σας φανεί απλή (έως γελοία :a13:) η ερώτησή μου, αλλά έχω ψιλοχοντρομπερδευτεί. Αυτοί που σου πουλάνε μοτο σε χαμηλότερες τιμές από τις επίσημες αντιπροσωπείες + καλύτερη χρηματοδότηση + δώρα, είναι αντιπρόσωποι,παραεισαγωγείς, κάτι άλλο;
Αν πάρεις μοτο από αυτούς μπορείς να πας για σέρβις στην επίσημη αντιπροσωπεία;(ή θα σε κράξουν;;):a26: :a26:
Please :a4: me!
ΥΓ. δεν αναφέρω όνομα καταστήματος γιατί δεν νομίζω να παίζει ρόλο..

Tigas
14/12/2005, 09:50
To τι κονόμα πέφτει σε μηχανάκια ειδικά μεγαλου κυβισμού δέν μπορεις να φανταστείς οπότε πολλά μαγαζία μπορεί να πουλάνε κάποιο μοντέλο και 600 ευροπουλα πχ πιο κάτω απο έναν dealer ,παρόλα αυτα πάλι μεγάλο ποσοστο κέρδους έχουν.

Στο κάτω κάτω έαν θέλεις να είσαι σιγουρος ότι είναι αντιπροσωπείας τους ρωτάς κιόλας .

gojakla
14/12/2005, 10:44
Ψαξε λιγο τα παλιοτερα posts και θα βρεις απαντηση... εχει συζητηθει το θεμα...

Η γνωμη μου:
Τα παραεισαγωγης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε κανενα τομεα!

.-

Daemon
14/12/2005, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Στο κάτω κάτω έαν θέλεις να είσαι σιγουρος ότι είναι αντιπροσωπείας τους ρωτάς κιόλας .

Εχω πολλους πελατες που εχουν αγορασει παραεισαγωγης για αντιπροσωπειας, τους εχουν πει οτι ειναι αντιπροσωπειας. Καλυτερα να το τσεκαρεις και με μια επισημη Yamaha να εισαι σιγουρος.

Απο εκει και περα εκτος αν μιλαμε για καποιο japan μοντελο που δεν εχει ερθει ποτε στην ευρωπη δεν θα εχεις κανενα προβλημα σε ανταλλακτικα. Στο θεμα εγγηυσης ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα.