PDA

View Full Version : Οδηγός επιλογής μοτοσυκλέτας και συμβουλές για νεοεισερχόμενους

νεοσσός
01/08/2021, 12:22
Έχοντας πολλά χρόνια σε διάφορα forum, ξέρω ότι είναι λίγοι εκείνοι που διαβάζουν οδηγούς (tutorials) ή κάνουν αναζήτηση σε παλαιά θέματα. Οι περισσότεροι προτιμούν να ανοίξουν νέο θέμα και να ξεκινήσει ειδική συζήτηση για την ιδιαίτερη περίπτωσή τους. Έχει βέβαια κι αυτό τη χάρη του, διότι αυξάνεται η συμμετοχή στο forum και γίνεται κουβέντα.

Παρ' όλα αυτά, σκέφτομαι ότι θα ήταν χρήσιμο να καταρτίσουμε έναν οδηγό για ενδιαφερόμενους αγοραστές, κυρίως για νεοεισερχόμενους στο χώρο της μοτοσυκλέτας, ώστε να τους λέμε τα βασικά. Δηλαδή περί διπλώματος οδήγησης, προστατευτικού εξοπλισμού και μερικές γενικές κατευθυντήριες γραμμές για την επιλογή της πρώτης μοτοσυκλέτας και πώς να εξοικειωθούν με αυτή.

Έχω την αίσθηση, από νήματα που ανοίγουν τελευταία, ότι ο κόσμος βλέπει την απόκτηση μοτοσυκλέτας σαν τη φθηνή και εύκολη λύση για τη μετακίνηση. Νομίζει ότι επενδύοντας ελάχιστα χρήματα, θα λύσει το θέμα της μετακίνησης. Αν υπήρχε τέτοιο νήμα, θα μπορούσαμε αρχικά να τους απευθύνουμε εκεί, ενώ θα λειτουργούσε και ως πόλος έλξης για το forum.

Τι λέτε;

teogtp
01/08/2021, 12:38
Εγώ λέω να βγαίνει αυτόματη απάντηση
"Πάρε kle"
"Πάρε busa"

billyka
01/08/2021, 12:46
Turbo busa για να μην το βαρεθουν

doctor_john
01/08/2021, 13:04
Έτσι δεν θα βαρεθούν γρηγορότερα; :evil:

Νεοσσέ αν θέλεις κάνε ένα βασικό κορμό Οδηγιών να μπορούν να κάνουν προτάσεις όποιοι θέλουν.
Το βασικό είναι να έχει ένας (εσένα λέω) την γενική εποπτεία και όταν θεωρεί ότι είναι πλήρες να το παραδώσει
για ανάρτηση μόνιμου εφόσον συμφωνούν και οι διαχειριστές.

basilis_k6
01/08/2021, 15:06
ενα σκουτερ και ενα κρανος καλυπτει το 99% των νεων οδηγων.

panavour
01/08/2021, 16:25
Ο οδηγος ξεκιναει απο τις βασικες ΑΡΧΕΣ
1)Παρε παπλωμα ΜΕΧΡΙ εκει που φτανουν τα ποδια σου.
2)Τα μεταξωτα ΒΡΑΚΙΑ θελουν και επιδεξιους κωλους
3)Ξεβρακωτος βρακι εβαλε κι ολη την ωρα τόχεζε.

Bowleno
01/08/2021, 16:38
Οδήγηση "σαν παραπληγική χελώνα και πως να την επιτύχετε", ίσως;:D

:bawl: