View Full Version : Γκαντεμια η λαλακια;
Johny the Fox
20/08/2021, 15:44
Γυρναω ψοφιος απο 24ωρη δουλεια και ταυτοχρονα με τσακιζει και ενας πονοδοντος .Στο γκαραζ που βαζω την μηχανη εχουν ριξει τσιμεντα να σηκωσουν 10 ποντους ττην ραμπα και δεν μπορω να μπω γιατι ειναι ακομη φρεσκο.Αφηνω την μηχανη απο εξω με την προοπτικη να παω σε λιγο να την σκεπασω και να την κλειδωσω σε υπαρχουσα σταθερη κατασκευη που εχω κατασκευασει για στιγμη αναγκης.Αφου ψιλοτσιμπησω για βραδυ ,κατεβαζω τον σκυλο για νυχτερινο κατουρημα ,σκεπαζω την μηχανη και διαπιστωνω οτι ξεχασει τα κλειδια του λουκετου στο ντουλαπι του αυτοκινητου που ειναι στο γκαραζ.Ο πονοδοντος με γαμαει ασχημα και παραταω την προσπαθεια λεγοντας '' αν ειναι να γ@μηθει ο Διας ας γ@μηθει '' γιατι κοντευα να κοπανισω το κεφαλι μου απο τον πονοδοντο.
Ωρα 5'10 το πρωι βαρανε συναγερμοι. GPS στο τηλεφωνο μου καθως και ο συναγερμος της μηχανης.Τρεχω στο παραθυρο και βλεπω την μηχανη να με χαιρεταει ,σπρωχτη πατακι απο ενα τυπο πανω σε ενα μπεβερλυ και ενα αλλο πανω στο μουλτι μου.Οι κλεφτες εχουν καταγραφει σε περιμετρικες καμερες που εχω.Αλλου ειναι ζουμαριστοι ,αλλου οχι.Πινακιδα δεν εχουν αλλα ειναι γνωστα μουνια στην πιατσα και μετρημενες οι ωρες τους.Αυτο το λεω μετα λογου γνωσεως.Κατεβαινω με τα σωβρακα ,μπαινω μεσα στο αυτοκινητο ,βγαινω στο δρομο και...
https://www.youtube.com/watch?v=XMxOSjtm-QM
(διπλα στον μπροστινο τροχο φαινεται το λουκετο με την σταθερη αλυσιαδα που δεν εβαλα ο τριμαλακας.)
Τωρα αρχιζει το πιο ωραιο......
Η μηχανη προφανεστατα εχει φορτωθει σε φορτηγακι που περιμενε πιο κατω στον κατηφορο και εκπεμπει σημα συνεχως το gps.Οι τυποι δεν με ειχαν στοχοποιησει καθως την μηχανη δεν την αφηνω ποτε εξω σχεδον και ηταν απλα περαστικοι απο την γειτονια .Ετσι φοβουμενοι την υπαρξη του gps βολταρουν σε ολη την Αθηνα πρωτου την παρατησουν καπου.Εγω απο πισω τους αλλα με ενα τουλαχιστον 10-15' διαφορα περιμενω να σταματησουν .Ετσι με αυτα και με τα αλλα τους κυνηγαω απο τις 5 το πρωι μεχρι τις 6,30 το απογευμα
Ευνοητως εχουν ειδοποιηθει για τα παντα το 100 η αστυνομια πολεων ,αεροπορια ειδικες δυναμεις και για παν ενδεχομενο και το ναυτικο.
430262430263430264430265
Στο τελος αφου γυρισαμε ολο τον νομο Αττικης οι κλεφτες σταματησαν σε ενα συγκεκριμενο σημειο στην λεωφορο Καβαλας η αλλοιως Λεωφορο Αθηνων.
.................και πιο συγκεκριμενα εδω: 430267430266
Johny the Fox
20/08/2021, 15:51
Πλακωσανε οι Διας ,να ειναι καλα τα παιδια ,αλλα επειδη ηταν δευτερα απογευμα και ολα ηταν κλειστα και επειδη η αποκλιση του gps ειναι κανα 15 αρι μετρα και ολη η περιοχη εκει ειναι γεματη ανταλακτικαδικα ο διοικητης τους χρειαζοταν εισαγγελικη παραγγελια.Επομενως θα πηγαινανε Τριτη πρωι να ελεγξουν,πουρνο-πουρνο.Ε,δεν μπορουσα να μπουκαρω να τους πιασω μονος μου γιαυτο μπουκαρε ο δικηγορος.
Αυτα και εις αλλα με υγεια.
o_gavros
20/08/2021, 15:58
Τι λες τώρα!
Καλά ξεμπερδεματα αφενός, αφετέρου θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου!
KotsosDR
20/08/2021, 16:04
Φρίκη... φαντάζομαι η μοτοσυκλέτα δεν βρέθηκε τελικά.
Το φορτηγάκι δεν μπορούν να το δούν απο καμία κάμερα για πινακίδες σύμφωνα με το δρομολόγιο που ακολουθουσε ;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/08/2021, 16:08
Τι λες ρε φίλε! Τί πέρασες!!!!
Τι γίνετε εκεί πάνω ρε παιδιά???Δεν αφήνουν τίποτα ε?
Κάποιες απορίες!
Η μηχανή όταν τη πήρες πίσω είχε καμία ζημιά?
Το τιμόνι φάνηκε να μην ήταν κλειδωμένο. Όντως?
Η μηχανή τσουλησε με πολύ μεγάλη ευκολία. Φάνηκε σαν να δούλευε. Ήταν κατηφόρα?
Και τελευταίο. Τι ήταν αυτό το σύστημα με το τζιπιες?
Johny the Fox
20/08/2021, 16:11
Δεν κανουν την παραμικρη προσπαθεια για να με βοηθησουν.Δυο μυνησεις κλοπης εχω καταθεσει στο ΑΤ Βουλιαγμενης-Αιγαλεω. Ουτε μια ειδοποιηση για το αποτελεσμα της ερυνας δεν μου εστειλαν Καραπουτσαριο διαπιστωμενο χρονια πια και το γνωριζουμε ολοι. Οι μονοι που σκιζονται φιλοτιμα ειναι καποια απο τα παιδια της ΔΙΑΣ.
Οι τυποι πρεπει ειναι αυτοι
https://www.youtube.com/watch?v=wiUmSItJPqo
Johny the Fox
20/08/2021, 16:15
Τι λες ρε φίλε! Τί πέρασες!!!!
Τι γίνετε εκεί πάνω ρε παιδιά???Δεν αφήνουν τίποτα ε?
Κάποιες απορίες!
Η μηχανή όταν τη πήρες πίσω είχε καμία ζημιά?
Το τιμόνι φάνηκε να μην ήταν κλειδωμένο. Όντως?
Η μηχανή τσουλησε με πολύ μεγάλη ευκολία. Φάνηκε σαν να δούλευε. Ήταν κατηφόρα?
Και τελευταίο. Τι ήταν αυτό το σύστημα με το τζιπιες?
Δεν βρεθηκε τιποτα.Την αλλη ημερα την ειχαν κουβαλησει αλλου.Εκει θα πατησω μηνυση στο Α.Τ Αιγαλεω ,αλλα δεν θα κερδισω τιποτα και το γνωριζω Το τιμονι ξεκλειδωτο και φουλ κατηφορα και αναβοσβυνει ο συναγερμος οπως τσουλαει...
Και τα δύο μαζί :(
Καλή δύναμη γιατρέ και μακάρι να βρεθεί ,πολύ άσχημη αίσθηση όταν δεν την βλέπεις το πρωί εκεί,πόσο μάλλον εσύ που το έζησες έτσι.
Μακάρι,μακάρι να την βρεις,για τους κλέφτες τι να πω.
karellen
20/08/2021, 16:22
Πω ρε Γιάννη τι καντεμιά φίλε.
Σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις όσο το δυνατό με λιγώτερο άγχος.
Διπλη φρικη
Μια της κλοπης και μια ελλειψης βοηθειας
Ευχομαι ολοψυχα αισιο τελος στην υποθεση το συντομοτερο
Όχι ρε γαμώτο. Εύχομαι να την βρεις γρήγορα.
άσχημο ρε πούστη μου σκηνικό.
μια χαζή ερώτηση. αφού τους ακολουθούσες και ήταν ενημερωμένοι αστυνομικοί γιατί δεν πλησίασαν με την βοήθεια του gps το φορτηγάκι όσο ήταν σε κίνηση?
καλά κουράγια....
Johny the Fox
20/08/2021, 17:59
άσχημο ρε πούστη μου σκηνικό.
μια χαζή ερώτηση. αφού τους ακολουθούσες και ήταν ενημερωμένοι αστυνομικοί γιατί δεν πλησίασαν με την βοήθεια του gps το φορτηγάκι όσο ήταν σε κίνηση?
καλά κουράγια....
εδω τους πηγα εξω απο την πορτα του κλεφτη και η αστυνομια αμολαγε αετο.Στο κοκκινο βελος εδειχνε συνεχεια το gps και επρεπε να ψαξουν σε 15 μετρα περιμετρο ,αλλα ηταναργια και τα μαγαζια κλειστα :hunter:
430271
Εύχομαι να λήξουν όλα καλά.
Δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι προσέχεις μια ζωή και τη μοναδική φορά που χαλαρώνεις λίγο, σου τυχαίνει η στραβή.
Κάποια στιγμή έγραψε ένα παλικάρι ότι είχε πάντα τη μοτοσυκλέτα σε κλειστό γκαράζ και μία φορά την πάρκαρε στο δρόμο μεσημέρι, έξω από το σπίτι της κοπέλας του και την έκλεψαν, ενώ ήταν δεμένη σε σταθερό σημείο.
Johny the Fox
20/08/2021, 18:15
εβαια θα ζητηθει εγραφη αναφορα του συμβαντος που θα περιλαμβανει τις ενεργειες της αρμοδιας αστυνομικης αρχης για το περιστατικο καθως και
με βαση και την μηνυτηρια αναφορα μου θα κινηθω αναλογως εαν και εφ'οσον υπαρχουν ελλειψεις η παρατυπιες απο την υπηρεσια.
basilis_k6
20/08/2021, 18:37
εχω παθει ενα σοκ...
την άφησες πολύ χυμα, ουτε τιμόνι κλείδωμενο. εκει σταματάει το δικο σου μερίδιο ευθύνης ομως. Οι διας δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ? εχεις gps με ακριβές σημειο και δεν εμεινε κανένας εκει να φυλαει?! εσυ γιατι εφυγες?
Johny the Fox
20/08/2021, 19:10
εχω παθει ενα σοκ...
την άφησες πολύ χυμα, ουτε τιμόνι κλείδωμενο. εκει σταματάει το δικο σου μερίδιο ευθύνης ομως. Οι διας δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ? εχεις gps με ακριβές σημειο και δεν εμεινε κανένας εκει να φυλαει?! εσυ γιατι εφυγες?
Πιο χυμα δεν γινοταν.
Οι ΔΙΑΣ εψαξαν περιμετρικα πηδωντας φραχτες και μπαινωντας σε αυλες ,αλλα δεν παραβιαζουν κλειδωμενες πορτες χωρις διοικητικη εντολη.Μου ειπαν οτι πρωι θα πηγαινε το 100 να τσεκαρει και το πραγμα εληξε εκει.Εγω μονο με ενα σορτσακι,με πονοδοντο και να πρεπει να ελεγχω μονος μου ,μια μεγαλη περιμετρο τρεχοντας ολη νυχτα γυρω-γυρω σαν παλαβος ,πηγα σπιτι μου και εχω αφησει τον δικηγορο να βγαλει το φιδι απο την τρυπα (@ρχιδια θα βγαλει)
430272
basilis_k6
20/08/2021, 19:17
το gps δεν έχει τοσο μεγάλη απόκλιση μετά απο κάποια ωρα σταματημένο το μηχανάκι. 10 μετρα να ειναι το πολύ. πλέον δεν δινει σημα να φανταστω?
το υπογειο εκει ειναι του μαγαζιου απο πανω? σε ποια περιοχη εγινε η κλοπη? ειμαι κοντα στο σημειο, δεν ξερω ομως πως να σε βοηθησω. θα ρωτήσω εναν τοπικο αστυνομικο ομως που εχει μηχανη και ξερει πολλες πιατσες.
basilis_k6
20/08/2021, 19:24
ρε μαγκες εχει κανενας google earth pro να μας πει τι ειναι αυτα εδω?
430273
L.omerta
20/08/2021, 19:25
Ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με περίπτωση φίλου. Ακολουθουσαμε 2 ώρες το σήμα του GPS και όταν μπήκαν μενιδι απλά οι μπάτσοι δεν μπήκανε ποτέ. Όλα γίνανε την επόμενη μέρα με αποτέλεσμα η μηχανή να κάνει φτερά. Για όσους πέφτουν από τα σύννεφα να έχετε στο νου σας ότι η αστυνομία είναι ΆΧΡΗΣΤΟΙ. ότι υπόθεση υπάρχει που είναι πιθανό να μην λυθεί απλά Δεν την αναλαμβάνουν για να μην μείνει και το ιστορικό. Αν μπορείς τρεξτο όσο γίνεται με δικηγόρο μόνο και μόνο για το γαμωτο. Μακάρι να βγάλεις άκρη πραγματικά. Και με την δικιά μου πριν 8 χρόνια τα ίδια ακριβώς... Αντε να μην τσουβαλιαζεις μετά...
AristidisZ
20/08/2021, 19:32
Τι να πω πραγματικά το συναίσθημα να την βλέπεις να φεύγει πρέπει να είναι τραγικό…
Να φανταστώ δεν είχες ασφάλεια κλοπής ε ;
Johny the Fox
20/08/2021, 19:36
Το μαγαζι με το υπογειο ειναι σοβαρη επιχειρηση ψυκτικων.Δεν τον κοβω για τετοια ..430274
Οι διπλανοι ομως δεν τους κοβω για μαναβηδες
Γιάννη λυπάμαι ειλικρινά για όλο αυτό που τραβάς.
Θα μου επιτρέψεις μια φιλική συμβουλή όμως.
Πρόσεξε τι δημοσιεύεις και τι υπαινίσσεσαι γιατί και χίλια δίκια να έχεις, μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος από το πουθενά.
:beer:
basilis_k6
20/08/2021, 19:51
αυτο που εβαλα πιο πριν ειναι εδω
430276
πολύ κοντα στο σημα σου
Johny the Fox
20/08/2021, 19:55
Γιάννη λυπάμαι ειλικρινά για όλο αυτό που τραβάς.
Θα μου επιτρέψεις μια φιλική συμβουλή όμως.
Πρόσεξε τι δημοσιεύεις και τι υπαινίσσεσαι γιατί και χίλια δίκια να έχεις, μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος από το πουθενά.
:beer:Ευχαριστω αγορι μου.Τα σχεδιαγραμματα απο το google ειναι οι περιοχες δρασεις αυτων που μου εκλεψαν την μηχανη,Δεν ειναι ονοματεπωνυμα δραστων.Παντοτε προσεχω τι λεω ,οταν μιλαω για μαναβικα.
L.omerta
20/08/2021, 19:58
Το που ήταν το τελευταίο σήμα το πιο πιθανό είναι να είναι άσχετο, απλά εκεί βρήκαν το μηχανηματάκι
...πραγματικά απορώ:
ποιο είναι το έργο που προσφέρει η αστυνόμευση;;;
/// Β
...πραγματικά απορώ:
ποιο είναι το έργο που προσφέρει η αστυνόμευση;;;
/// Β
Βέβαια αν για χρόνια έχει υιοθετηθεί η κουλτούρα της ανομίας,
μάλλον δεν πρέπει να αναμένονται και πολλά...
Εύχομαι αίσια κατάληξη.
/// Β
Ρε γαμώτο, κρίμα.
Μακάρι να έχεις καλά ξεμπερδέματα.
Οι τακτικες των ταλιμπαν με τα μαστιγωματα και τις κρεμαλες μια χαρα μου φαινονται για τετοιες περιπτωσεις... Η αδιαφορια και η ατιμωρησια απο την πλευρα του κρατους ενθαρρυνει τετοιες συμπεριφορες δυστυχως...
Καλά ξεμπερδέματα. Εύχομαι να το βρεις άθικτο.
Ωστόσο νομίζω ότι δίνεις πάρα πολλές πληροφορίες, αν όχι γι'αυτό που είπε ο McGyver, σίγουρα για το πώς έδρασες και τι θα πρέπει να "διορθώσουν" για να αποφύγουν ιδιοκτήτες που τους ακολουθούν κτλ.
Johny the Fox
21/08/2021, 00:46
Καλά ξεμπερδέματα. Εύχομαι να το βρεις άθικτο.
Ωστόσο νομίζω ότι δίνεις πάρα πολλές πληροφορίες, αν όχι γι'αυτό που είπε ο McGyver, σίγουρα για το πώς έδρασες και τι θα πρέπει να "διορθώσουν" για να αποφύγουν ιδιοκτήτες που τους ακολουθούν κτλ.
Δεν ανησυχώ για την αποκαλυψη συστήματων αυτοπροστασιας όπως τα gps που εν τω μεταξύ οι κλέφτες τα έχουν στην κυριολεξία χεσμενα,όσο με τρελαίνει η διαπίστωση ότι δεν μπορείς να υπολογίζεις σε αστυνομική συνδρομή όταν την εχεις ανάγκη ,ούτε καν για τα προσχήματα.Αυτο είναι που έχουν πάρει χαμπάρι τα κλεφτρονια και έχουν αποθρασυνθει.Παρατηρησε στο βίντεο της κλοπής,πόσο αταραχα,νοικοκυρεμενα και με το πάσο του ο κλέφτης,διπλώνει και δίνει στον συνεργάτη του την κουκούλα της μηχανής για να την σκεπάσουν αργότερα κρύβοντας την.Και το σπουδαιότερο ,ήξεραν ότι τους γράφουν κάμερες .καθώς είναι εμφανείς,Οι ψύχραιμες και αβιαστες κινήσεις τους θυμίζουν ψώνια σε ράφια σουπερμαρκετ..Πηγαίνουν πατάκι την μηχανή με τον συναγερμό να βαράει καταμεσής στο δρόμο χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους....Μιλάμε για εντελώς σταρχιδια τους,αφού δεν υπάρχει μπάτσος ούτε ζωγραφιστος στους δρόμους.
basilis_k6
21/08/2021, 01:43
https://www.protothema.gr/greece/article/1152245/eihe-sullifthei-40-fores-kai-sunehize-tis-listeies-arpaxe-mehri-kai-to-kinito-axiomatikou-upiresias-pos-sunelifthi/
η αστυνομία ειναι για να βολευουν ψηφοφόρους. μην περιμενεις τιποτα απο αυτους. προφανως το ξερουν οι κλεφτες, η κλοπη οχηματων ειναι η καλυτερη μπιζνα.
Να προσθεσω εδω οτι οταν τελικα υπαρξει αστυνομια και τους μαζεψει το νομικο συστημα θα τους βαλει μεσα για τοσο λιγο ωστε η μπιζνα να αξιζει τον κοπο.
Οποτε οταν βγουν θα συνεχισουν
Nostradamus
21/08/2021, 07:51
Τι να πω ρε γιατρέ! Εύχομαι να βρεθεί!
doctor_john
21/08/2021, 08:05
Λυπάμαι πολύ, εύχομαι να βρεθεί σύντομα.
Βάλε σε παρακαλώ αν έχεις κάποια φωτό της, αλλιώς ενδεικτικά το μοντέλο και πες μας αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα.
Δεν χάνουμε τίποτα να έχουμε το νού μας.
Αν είναι εύκολο και τον δήμο που κλάπηκε.
Θα έφτιαχνα ένα jpg σαν flyer αναγγελίας της κλοπής και των στοιχείων μου.
Για να το στείλω σε όλα τα μέσα που υπάρχουν προτρέποντας να μοιραστεί σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και delivery.
Σε όσα συνεργεία μπορώ να βρώ email και θα τηλεφωνούσα σε εξειδικευμένα duc όπως αυτό στην Θηβών λίγο πριν την Ι.οδό αν δεν κάνω λάθος.
Στα τελωνεία επίσης δεν θα ήταν άσχημα.
Δεν ανησυχώ για την αποκαλυψη συστήματων αυτοπροστασιας όπως τα gps που εν τω μεταξύ οι κλέφτες τα έχουν στην κυριολεξία χεσμενα,όσο με τρελαίνει η διαπίστωση ότι δεν μπορείς να υπολογίζεις σε αστυνομική συνδρομή όταν την εχεις ανάγκη ,ούτε καν για τα προσχήματα.Αυτο είναι που έχουν πάρει χαμπάρι τα κλεφτρονια και έχουν αποθρασυνθει.Παρατηρησε στο βίντεο της κλοπής,πόσο αταραχα,νοικοκυρεμενα και με το πάσο του ο κλέφτης,διπλώνει και δίνει στον συνεργάτη του την κουκούλα της μηχανής για να την σκεπάσουν αργότερα κρύβοντας την.Και το σπουδαιότερο ,ήξεραν ότι τους γράφουν κάμερες .καθώς είναι εμφανείς,Οι ψύχραιμες και αβιαστες κινήσεις τους θυμίζουν ψώνια σε ράφια σουπερμαρκετ..Πηγαίνουν πατάκι την μηχανή με τον συναγερμό να βαράει καταμεσής στο δρόμο χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους....Μιλάμε για εντελώς σταρχιδια τους,αφού δεν υπάρχει μπάτσος ούτε ζωγραφιστος στους δρόμους.
Αυτό Ακριβώς!
Η (δήθεν) αστυνόμευση είναι απλά διακοσμητική...
...πλέον το ερώτημα που προκύπτει είναι:
τι πράττει κανείς, για να προστατευθεί ο ίδιος και τα υπάρχοντα του;;;
Εννοώ πέρα από τα μέτρα "αποτροπής",
τα όποια όπως βίωσε / κατέγραψε ο John the Fox είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα.
Και πάλι εύχομαι το ζήτημα να έχει ευτυχή κατάληξη.
/// Β
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα νομίζω πως άμα είναι να έχεις μηχανή αξίας πάνω από 5-6Κ χρειάζεται ασφάλεια κατά της κλοπής. Ελπίζω να βρεθεί πάντως η μηχανή άθικτη. Όσον αφορά την αστυνομία, ούτε καν διακοσμητική.
doctoras
21/08/2021, 12:20
Ωωω ρε φιλε λυπάμαι για ολη την εξέλιξη και ταλαιπωρία...
Παντως ενα που θελω να προσθέσω οσο αναφορα την αστυνόμευση, υπαρχει εννοείται, αλλα δεν ειναι για ολους..
Τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία και ειναι καλυμμένοι πισω απο το διαδικασίες τους.
Αυτο που με εξοργίζει και διακρίνεται εντελως ωμά ειναι οταν το θύμα ειναι "vip", εκει ο υπερβάλλοντας ζήλος, ο ενθουσιασμός, η εγρήγορση κανουν τις διαδικασίες να καμπτονται εύκολα.
Κινήσου νομικά αν μπορεις να σταθείς κατά παντως υπεύθυνου για την ψυχολογική σου ανάταση.
Τα μπασταρδακια φαντάζομαι απο τα στοιχεία της κάμερας θα πιαστουν ευκολα. Αν αποφυλακιστουν, νομικα και συνταγματαλογικα θα εχει ενδιαφερον
kostas_1100gs
21/08/2021, 13:30
Το GPS σταμάτησε να δείχνει σημείο? Μόλις μπήκε στην αποθήκη?
Johny the Fox
21/08/2021, 13:38
Λυπάμαι πολύ, εύχομαι να βρεθεί σύντομα.
Βάλε σε παρακαλώ αν έχεις κάποια φωτό της, αλλιώς ενδεικτικά το μοντέλο και πες μας αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα.
Δεν χάνουμε τίποτα να έχουμε το νού μας.
Αν είναι εύκολο και τον δήμο που κλάπηκε.
Θα έφτιαχνα ένα jpg σαν flyer αναγγελίας της κλοπής και των στοιχείων μου.
Για να το στείλω σε όλα τα μέσα που υπάρχουν προτρέποντας να μοιραστεί σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και delivery.
Σε όσα συνεργεία μπορώ να βρώ email και θα τηλεφωνούσα σε εξειδικευμένα duc όπως αυτό στην Θηβών λίγο πριν την Ι.οδό αν δεν κάνω λάθος.
Στα τελωνεία επίσης δεν θα ήταν άσχημα.
OKT458Δημος : Βουλιαγμενη η ΒΒΒ βαρη-βουλα-βουλιαγμενη
430279430280
Το GPS σταμάτησε να δείχνει σημείο? Μόλις μπήκε στην αποθήκη?
Το πλεον πιθανο ,εκτος εαν το βρηκαν και το πεταξανε εκει,οποτε.....
Ευχαριστω ολους σας για τις ευχες σας.Μεσα απο την καρδια μου ..
kostas_1100gs
21/08/2021, 13:55
OKT458Δημος : Βουλιαγμενη η ΒΒΒ βαρη-βουλα-βουλιαγμενη
430279430280
Το πλεον πιθανο ,εκτος εαν το βρηκαν και το πεταξανε εκει,οποτε.....
Ευχαριστω ολους σας για τις ευχες σας.Μεσα απο την καρδια μου ..
Μπορεί να είναι ακόμη μέσα δηλ?
PaNick67
21/08/2021, 14:15
Ω ρε πακετο. Μια στιγμή αβλεψιας και έκανε φτερά η μηχανή.
Μακάρι να την βρεις άθικτη σήμερα κιόλας.
basilis_k6
21/08/2021, 17:13
τι μηχανάρα ρπμ...
απο την βουλα τι σκατα κάνανε στο αιγάλεω? η μηχανή με το gps μαζι ηταν εκει που πηγε και του εδινε σημα σταματημενη. δεν πιστευω οτι το έβγαλαν και το πέταξαν 40χλμ μακρια. θα το εκαναν νωριτερα. εμεινε εκει τη νυχτα σε καποιο υπογειο. αφου η αστυνομία δεν μπαινει αλλα και να μπει είχαν ηδη φυγει. το σημειο εκει εχει πολύ κινηση ολες τις ωρες. δεν θα καθοντουσαν σε κεντρικο δρομο να κανουν τετοια δουλεια, τοσα κωλοστενα εχει να το κανουν. εκτός αν το έκαναν μεσα στο βαν και το πεταξαν εκει αλλα δεν θα ήταν ακομα εκει?!
borgiriadis1
21/08/2021, 23:37
Πραγματικά μακάρι να βρεθεί. Δεν ξέρω πάντως εγώ στη θέση σου θα εμένα να βαράω περιπολία όλο το βραδυ εκεί γύρω. Στην καλύτερη θα έπαιρνα και κανένα φίλο τηλ να έρθει για παρέα και βοήθεια αν χρειαστεί.
Πραγματικά μακάρι να βρεθεί. Δεν ξέρω πάντως εγώ στη θέση σου θα εμένα να βαράω περιπολία όλο το βραδυ εκεί γύρω. Στην καλύτερη θα έπαιρνα και κανένα φίλο τηλ να έρθει για παρέα και βοήθεια αν χρειαστεί.
Φίλε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Δεν το χουν σε τίποτα να βγάλουν κάνα μαχαίρι, πιστόλι και μετά να χάσεις πολύ περισσότερα από μια μηχανή.
Φίλε μακάρι να βρεθεί.
Εκείνο που με ενοχλεί πολύ κάθε φορά που ακούω για περιστατικό κλοπής, είναι το γεγονός ότι πολλές φορές χάνεται το όχημα στην πρώτη μείωση της προσοχής του κατόχου, ακόμα κι αν πρόκειται για άτομο που επί χρόνια ήταν σχολαστικό στο ζήτημα της ασφάλειας. Αυτό επιβεβαιώνει την υπόθεση ότι κυκλοφορούν σχεδόν παντού και πάντα κλέφτες γύρω μας, έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία, όταν παρουσιαστεί.
Εκείνο που με ενοχλεί πολύ κάθε φορά που ακούω για περιστατικό κλοπής, είναι το γεγονός ότι πολλές φορές χάνεται το όχημα στην πρώτη μείωση της προσοχής του κατόχου, ακόμα κι αν πρόκειται για άτομο που επί χρόνια είναι σχολαστικό στο ζήτημα της ασφάλειας. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι κυκλοφορούν σχεδόν παντού και πάντα κλέφτες γύρω μας, έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία, όταν παρουσιαστεί.
Εδώ διατηρώ λίγο τις επιφυλάξεις μου. Τα δεδομένα δείχνουν τυχαίο γεγονός, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά μεγάλη σύμπτωση να βρήκαν ολοκαίνουριο, ξεκλείδωτο Multi κάτω από κουκούλα, έτσι τυχαία, τη ΜΙΑ φορά που έμεινε έξω. Θεωρώ ότι το είχαν βάλει στο μάτι και βρήκαν την ευκαιρία. Το δικό σου σενάριο ακούγεται εξαιρετικά τρομακτικό...
Shinji Ikari
22/08/2021, 11:59
Ακριβως οπως τα λεει ο νεοσσος ειναι. Μονο το σχεδον αφαιρω.
basilis_k6
22/08/2021, 13:16
χθες γυρω στις 3 βγαινω να παρω τη μηχανή να φυγω. την εχω εξω απο τη 1μιση γιατι ξερω οτι θα την ξαναπαρω. την βλεπω και εγω και ο σκυλος αλλα ειναι απεξω. φθηνη μηχανη δεν δινω πλεον πολύ σημασια.
μολις ανεβαινω σκαει δικαβαλο σε beverly χωρις κρανος. νεοι αρκετα, 22-24. με κοιτανε καλα, κοβουν ταχτυτητα, τους κοιταω και εγω και φευγουν αυτοι πανω εγω κατω το δρομο. απο τον καθρεφτη βλεπω οτι σταματανε στη μεση του δρομου 100 μετρα πιο περα. σταματαω και εγω και ειμαστε σε μια αποσταση300-400μ να κοιτιομαστε. αν δεν ειχα διαβασει αυτο το θρεντ θα ειχα φυγει απλα. δεν ξερω τι εκαναν αλλα ηταν περιεργη κινηση.
@john δεν εχω ακομα κανενα νεο. διακοπες ολοι...
stefanos
22/08/2021, 13:58
Εδώ διατηρώ λίγο τις επιφυλάξεις μου. Τα δεδομένα δείχνουν τυχαίο γεγονός, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά μεγάλη σύμπτωση να βρήκαν ολοκαίνουριο, ξεκλείδωτο Multi κάτω από κουκούλα, έτσι τυχαία, τη ΜΙΑ φορά που έμεινε έξω. Θεωρώ ότι το είχαν βάλει στο μάτι και βρήκαν την ευκαιρία. Το δικό σου σενάριο ακούγεται εξαιρετικά τρομακτικό...
Πιθανόν κάποιες περιοχές να είναι στόχος και το "τυχαίο" να είναι πιο συχνό.
Christos ktm R
22/08/2021, 23:55
Καλα ξεμπερδέματα.Ευχομαι ολόψυχα να το βρεις κ επιτελους να γινει κατι για όλους αυτούς που αφαιρούν τις περουσιες μας.
zannisvel
23/08/2021, 07:36
Τι να πω; Πραγματικά εύχομαι να το βρεις και να είναι ακριβώς όπως το είχες αφήσει.
Αυτή η κατάσταση όμως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Κάνουν ότι θέλουν.
doctoras
23/08/2021, 07:44
Αυτή η κατάσταση όμως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Κάνουν ότι θέλουν.
δε πρόκειται να σταματήσει ούτε θα κάνουν κάτι συγκεκριμένο στην αστυνομία για αυτό. Γιατί ο καθε ενας παθόν είναι ενα μεμονωμένο περιστατικό.
κάποια στιγμή όσοι ενδιαφέρονται απο όλες τις μοτοσυκλετιστικές κοινότητες στην ελλάδα πρέπει να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε, αν δεν έχεις οργανωμένο αίτημα (που για τους πολίτικους σημαίνει δυσαρέσκιά > ψηφουλάκια > κίνδυνος χασίματος πολιτικής θέσης) σε γράφουν όλοι στα @@ τους.
χθες γυρω στις 3 βγαινω να παρω τη μηχανή να φυγω. την εχω εξω απο τη 1μιση γιατι ξερω οτι θα την ξαναπαρω. την βλεπω και εγω και ο σκυλος αλλα ειναι απεξω. φθηνη μηχανη δεν δινω πλεον πολύ σημασια.
μολις ανεβαινω σκαει δικαβαλο σε beverly χωρις κρανος. νεοι αρκετα, 22-24. με κοιτανε καλα, κοβουν ταχτυτητα, τους κοιταω και εγω και φευγουν αυτοι πανω εγω κατω το δρομο. απο τον καθρεφτη βλεπω οτι σταματανε στη μεση του δρομου 100 μετρα πιο περα. σταματαω και εγω και ειμαστε σε μια αποσταση300-400μ να κοιτιομαστε. αν δεν ειχα διαβασει αυτο το θρεντ θα ειχα φυγει απλα. δεν ξερω τι εκαναν αλλα ηταν περιεργη κινηση.
@john δεν εχω ακομα κανενα νεο. διακοπες ολοι...
Αυτο φιλε βρομαει..Παιζει βεβαια και το να ψαχνουν καποιον,ειτε για καλο ειτε οχι,πχ χουλιγκανια,παιζει και να ναι ασφαλητες,παιζει και να ναι για κλοπη..Ολα παιζουν,απλα απο πολλα περιστατικα με κλοπες πολλα εχουν γινει με μπεβερλι,θυμαμαι ενα βιντεο απο καμερα,οπου ακριβως κατω απο την καμερα ηταν ενα μπουσα.Σταματησε ενα μπεβερλι και το σηκωσανε σε 2 λεπτα το πηρανε τσουλωντας.Και σιγουρα ειναι και σε ομαδες στο φμπ,μπορει και εδω στο φορουμ και σταμπαρουνε.Γι αυτο και στην μαλακια το φουμπου οχι πολλες πολλες πληροφοριες ειμαι αυτος,μενω εδω,πηγα εκει σχολειο,πινω καφε εκει να το μηχανακι μου..
Πολλές είναι οι περιπτώσεις πλέον και δυστυχώς η ''ευαισθησία'' των αρχών στην τήρηση της υπάρχουσας
νομοθεσίας (ενώ για παράδειγμαστην πρόσφατη περίπτωση του σκηνοθέτη Ινδαρέ, δεν έδειξαν τέτοια ευαισθησία)
σε συνάρτηση με την ατιμωρησία έχουν κάνει τα πράγματα να έχουν ξεφύγει.
Δυστυχώς όταν χρειαστείς την συνδρομή των αρχών νιώθεις τελείως ξεβράκωτος, εκτός κι' αν
υπάρχει περίπτωση να είναι πιασάρικο το πρόβλημά σου γιά να γίνει η σχετική λεζάντα..........
Δεν πουλάει στα κανάλια το πιάσιμο δύο-τριών κλεφτρονιών μοτοσυκλέττας........
Τι να πώ ρε Αλεπουδόγιαννε, μακάρι να την βρείς την μοτό σου......όλοι με αυτόν τον φόβο ζούμε
στο πίσω μέρος του μυαλού μας........
......έγραψα μια γραφική αντιμετώπιση κολομβιανου περιεχόμενου μιας και ετσι έχουμε γίνει αλλά κρατήθηκα και την έσβησα για ευνόητους λόγους..anyways..αγορίνα περαστικά και αγύριστα και μακάρι να τη βρεις
SeniorCanardo
23/08/2021, 11:19
Μακάρι να τη βρεις, αλλά και εμένα δε μου μοιάζει για τελείως τυχαίο το γεγονός.
FWIW, το Beta το 350 που πόσταρες στην αρχή βρέθηκε, μετά από κάποιες μέρες (καμιά δεκαριά αν θυμάμαι καλά), οπότε ίσως και να υπάρχει ελπίδα.
Φίλε Τζόνι, τελικά δε μας είπες. Ασφάλεια κλοπής είχες;
o_gavros
23/08/2021, 20:06
σήμερα βρέθηκα στην περιοχή που αναφέρεις ότι έλαβες το τελευταίο στίγμα και όλο σκεφτόμουν την ιστορία σου...
Σήκωνα πίεση στη σκέψη και μόνο.
Να κυνηγάω, εγω ο ιδιώτης, τους αλήτες όλη τη μέρα και οι μπάτσοι να με γράφουν επιδεικτικά στα φρύδια τους :a018:
Να μου κλέβουν την ψυχική μου ηρεμία για 12 ώρες και κανείς γαμημένος κρατικός λειτουργός να μην ενδιαφέρεται :a018:
Μόνο για να φυλάνε τα αφεντικά τους, τους παίρνουν, το ξέρουμε καλά χρόνια τώρα.
Και πάλι ξαναλέω, θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου.
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, μάλλον θα έμπλεκα χειρότερα.
Αν έχει κάποια αξία, κουράγιο.
Ας είσαι εσύ καλά να ξαναπάρεις.
Johny the Fox
23/08/2021, 22:03
Φίλε Τζόνι, τελικά δε μας είπες. Ασφάλεια κλοπής είχες;Δυστυχως την ειχα ασφαλισμενη μεχρι το 20.Το 21 την εκοψα την ασφαλεια
σήμερα βρέθηκα στην περιοχή που αναφέρεις ότι έλαβες το τελευταίο στίγμα και όλο σκεφτόμουν την ιστορία σου...
Σήκωνα πίεση στη σκέψη και μόνο.
Να κυνηγάω, εγω ο ιδιώτης, τους αλήτες όλη τη μέρα και οι μπάτσοι να με γράφουν επιδεικτικά στα φρύδια τους :a018:
Να μου κλέβουν την ψυχική μου ηρεμία για 12 ώρες και κανείς γαμημένος κρατικός λειτουργός να μην ενδιαφέρεται :a018:
Μόνο για να φυλάνε τα αφεντικά τους, τους παίρνουν, το ξέρουμε καλά χρόνια τώρα.
Και πάλι ξαναλέω, θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου.
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, μάλλον θα έμπλεκα χειρότερα.
Αν έχει κάποια αξία, κουράγιο.
Ας είσαι εσύ καλά να ξαναπάρεις.
Το μονο συστημα που εργαζεται σαν Ελβετικο ρολοι στην Ελλαδα ειναι ο φοροεισπρακτικος μηχανισμος. Ενα ευρω να χρωσταει ο παππους σου σε πανε και σε φερνουνε. Ολα τα αλλα γαια πυρι μοιχθητω ..Σε ευχαριστω αγορι μου.Αυτος ο Αυγουστος να παει και να μην ξαναρθει.Η κλοπη ηταν η μικροτερη γκαντεμια μου.
Δυστυχως την ειχα ασφαλισμενη μεχρι το 20.Το 21 την εκοψα την ασφαλεια
Μαλακία. :( Τώρα βγάζει νόημα γιατί τους κυνηγούσες 12 ώρες...
zannisvel
24/08/2021, 07:27
Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το θέμα εύχομαι να έχει βρεθεί η μηχανή και να σου δίνουν ευχές.
θα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας σε οτι αφορα την εμπλοκη και την αποτελεσματικοτητα της αστυνομιας οτι η νομοθεσια καποιες φορες καλως η κακως στεκεται εμποδιο
κι εγω αν ημουν διοικητης στο τμημα της περιοχης θα γουσταρα να παρω τφ τον κολλητο μου διοικητη στα ματ να μου στειλει μια διμοιρια να μπουκαρουν στα γυρω μαγαζια μεχρι να ξετρυπωσουν το κλεμμενο
νομικα ομως ειμαι καλυμμενος η θα με πανε για παραβαση καθηκοντος;
γι αυτο ζητανε εισαγγελικη παραγγελια πριν
το ιδιο ισχυει και μετα.....
αντε και τους επιασες......... αντε και πανε δικαστηριο.....
η αποδοση ποινων του δικαστικου συστηματος σε εξι μηνες θα τους εχει εξω
εννοειται οτι σε καθε περιπτωση ο πολιτης αισθανεται φουλ παραμελημενος και αδικημενος κι εχει δικιο
αλλα να ξεχωριζουμε τις πηγες και τα αιτια του προβληματος
....να ξαναευχηθω το αισιοτερο τελος στην υποθεση του φιλου μας
o_gavros
24/08/2021, 08:13
Σωστά αυτά που λες,αλλά αφορούν σταθερό σημείο.
Ο άνθρωπος Τους ακολουθούσε 12 ώρες!!!
Και εν κινήσει, με στίγμα από γπς, εισαγγελική παραγγελία θέλει για τη γΕΛΑΣ;
Η όλη τους αυστηρότητα και το ματσοποζεριλικι αρχίζει και τελειώνει μεταξύ κανενός παποβιου μέχρι κάνα φουκαρα φτωχοδιαβολο με σκούρο χρώμα.
Λυπάμαι, αλήθεια δε θέλω να το κάνω άλλο θέμα με χεητ για τα σμερφ αλλά είναι εξοργιστικη η αδιαφορία.
Επειδη μου εχει τυχει κατι αντιστοιχο για το εν κινησει απαγορευεται η παρεμβαση για λογους ασφαλειας
Πιθανολογω οτι η υποθεση εχει ανατεθει στην ασφαλεια η οποια παρακολουθει διακριτικα το σημειο
Θα υπαρξει εξελιξη αλλα θελει χρονο
Δηλαδή ένας συμπολίτης μας έχασε ένα πανάκριβο περιουσιακό στοιχείο και οι κλέφτες κυκλοφορούν ελεύθεροι για γραφειοκρατικούς λόγους;
edit εκτός και αν όπως είπατε είναι μέρος σχεδίου,να τους παρακολουθήσουν και να βρουν και άλλους από το κόλπο.
οι κλεφτες ειναι ελευθεροι γιατι ο νομος προβλεπει καποιες διαδικασιες για να τους πιασεις και να τους βαλεις φυλακη
και οταν τους βαλεις δεν θα κατσουν πολυ
μπορει να ειναι αδικο ολο αυτο ομως δεν οφειλεται σε τεμπελια της αστυνομιας αλλα στο νομικο μας συστημα
εκτος αν ο χ διοικητης τα παιρνει απο τα κυκλωματα για να τα προστατευει κατι που θελω να πιστευω οτι ειναι η εξαιρεση στον κανονα
rainmike
24/08/2021, 16:56
Περαστικά ρε φιλαράκι τρελή γκαντεμιά.
Σου ευχομαι να βρεις το μοτορι σου αθικτο.
RaGe_Raptor
24/08/2021, 17:32
Κρίμα...
panavour
25/08/2021, 08:53
Γιατί όλα τα κλεφτρονια έχουν beverly;;
Kickstart
25/08/2021, 09:29
Γιατί όλα τα κλεφτρονια έχουν beverly;;
κάτι παίζει με το ποδαράκι μάλλον (τους διευκολύνει)
Θα παραθέσω μια κουλή εμπειρία μου μιας και συζητάμε για την συμμορία με τα σκουτερ.
Αρχές του καλοκαιριού είμαι έξω απο το γκαράζ μου και αλλάζω λάδια στο μηχανάκι μου αραχτός με το σκαμπουδάκι μου, τα εργαλεία μου καφεδιά κτλ.
ξαφνικά (ειναι κατηφόρα ο δρομος μου) βλέπω να ανηφορίζει ασθμαίνοντας ένα μπεβερλι και να σπρώχνει με ποδαράκι έναν άλλο καβάλα σε ένα απαστράπτον gs1200.
Ο οδηγός του μπεβερλι φορούσε κράνος ο gs ξεκράνωτος και κάποιας ηλικίας, όχι πιτσιρικάς τελοσπάντων.
Έχοντας δει τα σχετικά βίντεο από τα τσογλάνια που κλέβουν με αυτό τον τρόπο μηχανές είμαι έτοιμος να γράψω πινακίδες.
Ε, με το που φτάνουν μπροστά μου, σταματάνε (με κόζαραν για...συμπολεμιστή) και αφού έσβησαν (το μπεβερλι) με ρώτησαν ευγενικά για κοντινό στο σημείο συνεργείο BMW οπου και πήγαιναν σπρωχτό το GS που είχε μείνει.
Κανά μισάωρο αργότερα αφού είχα τελειώσει με τα λαδάκια είπα να κάνω μια βόλτα το μοτορι μου να γυρίσουν λίγο τα καινούργια ζουμιά.
Πέρασα μπροστά απο το συνεργείο και τους είδα εκει με καφέ στο χερι περίμεναν την επισκευή από το μάστουρα του bmw.
Άρα κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Ντόκ ελπίζω κι εύχομαι να βρεθεί η μοτοσυκλέτα σου και να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για τους σκατόψυχους που προβαίνουν στις κλοπές του είδους τα χουμε πει πολλάκις, οι κατάρες μας τους ακολουθούν.
o_gavros
25/08/2021, 09:46
οι κλεφτες ειναι ελευθεροι γιατι ο νομος προβλεπει καποιες διαδικασιες για να τους πιασεις και να τους βαλεις φυλακη
και οταν τους βαλεις δεν θα κατσουν πολυ
μπορει να ειναι αδικο ολο αυτο ομως δεν οφειλεται σε τεμπελια της αστυνομιας αλλα στο νομικο μας συστημα
εκτος αν ο χ διοικητης τα παιρνει απο τα κυκλωματα για να τα προστατευει κατι που θελω να πιστευω οτι ειναι η εξαιρεση στον κανονα
Αφήνουμε στην άκρη την ενδεχόμενη διαφθορά καθώς δε μπορούμε να το ξέρουμε.
Αφήνουμε επίσης στην άκρη το ότι όντως ο νόμος χαϊδεύει τους αληταράδες αυτούς απαξ και συλληφθούν.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αποκλείεις απο τη σκέψη σου τη σύλληψη για τέλεση αδικήματος επ'αυτοφόρω; στα πράσα ρε παιδί μου!
ο άνθρωπος του ακολουθούσε λέμε. Θα ήταν κόντρα στις διαδικασίες δηλαδή να τους πει οριστε δειτε το στιγμα και να πλησιασουν τα στρουμφ το βανάκι για "ένα τυπικό έλεγχο" όπως λένε συνήθως; Αν κατα τον τυπικό έλεγχο διαπιστώνονταν ότι η μηχανή δεν είναι δική τους και συνδυαστικά με την καταγγελία του, ο άνθρωπος τουλάχιστον δεν θα έχανε το μηχανάκι του! Είναι τόσο επιστημονική φαντασία όλο αυτό;
AristidisZ
25/08/2021, 11:26
Αφήνουμε επίσης στην άκρη το ότι όντως ο νόμος χαϊδεύει τους αληταράδες αυτούς απαξ και συλληφθούν.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αποκλείεις απο τη σκέψη σου τη σύλληψη για τέλεση αδικήματος επ'αυτοφόρω; στα πράσα ρε παιδί μου!
ο άνθρωπος του ακολουθούσε λέμε. Θα ήταν κόντρα στις διαδικασίες δηλαδή να τους πει οριστε δειτε το στιγμα και να πλησιασουν τα στρουμφ το βανάκι για "ένα τυπικό έλεγχο" όπως λένε συνήθως; Αν κατα τον τυπικό έλεγχο διαπιστώνονταν ότι η μηχανή δεν είναι δική τους και συνδυαστικά με την καταγγελία του, ο άνθρωπος τουλάχιστον δεν θα έχανε το μηχανάκι του! Είναι τόσο επιστημονική φαντασία όλο αυτό;
Εξ όσων κατάλαβα ο Johny είχε 10-15 λεπτά καθυστέρηση στη θέση που έβλεπε, άρα δεν ήξερε live την θέση του φορτηγού
lleonidas
25/08/2021, 13:12
Έχοντας μιλήσει παλιότερα με παιδιά από τη ΔΙ.ΑΣ. (που είναι και οι ίδιοι κάτοχοι δίτροχων) για το συγκεκριμένο θέμα, αυτά τα πουστρόπαιδα που βουτάνε ξεδιάντροπα τις περιουσίες του κόσμου, ξέρουν ότι οι ποινές είναι χάδι και δεν τους νοιάζει... τους το λένε και κατάμουτρα ενίοτε όταν τους συλλαμβάνουν..."αδερφέ, εγώ πάλι έξω θα είμαι".
Είναι παράσιτα, αυτη είναι η δουλειά τους.
Τους αξίζουν τα χειρότερα αλλά ας μην επεκταθω άλλο γιατί θα βρωμίσω το στόμα μου.
Εύχομαι ειλικρινά να υπάρξει η πιο θετική κατάληξη.
μακαρι να μπορουσε να γινει ετσι αλλα εγω απο οσο καταλαβα δεν υπηρξε ποτε οπτικη επαφη με συγκεκριμενο βανακι
υπηρχε μονο ενα στιγμα με δεκαλεπτη καθυστερηση
εκτος αν καταλαβα κατι λαθος
Johny the Fox
25/08/2021, 15:00
μακαρι να μπορουσε να γινει ετσι αλλα εγω απο οσο καταλαβα δεν υπηρξε ποτε οπτικη επαφη με συγκεκριμενο βανακι
υπηρχε μονο ενα στιγμα με δεκαλεπτη καθυστερηση
εκτος αν καταλαβα κατι λαθος
Ετσι δυστυχως.Σωστα καταλαβες.Το gps δεν δινει τοποθεσια εν κινησει.Πρεπει το μηχανακι να ειναι σταματημενο για να προσδιορησει θεση και αυτη κατα προσεγγιση 10-15 μετρων .Το 100 δεν εμπλεκεται σε εφαρμογες σχεδιασμου που απαιτουν ζωντανο εγκεφαλο με περιεκτικοτητα μεγαλυτερη του ενος κυτταρου.Σας ευχαριστω ολους για τα λογια συμπαραστασης.Η ζωη συνεχιζεται ,την υγεια μας να εχουμε και αυτο δεν ειναι σχημα λογου πιστεψτε με.Τα σιδερα να πανε να γαμηθουνε..
εκτός αν το έκαναν μεσα στο βαν και το πεταξαν εκει αλλα δεν θα ήταν ακομα εκει?!
αυτο σκεφτηκα απο την πρωτη στιγμη,οτι το ξηλωσαν μες το βαν εν κινησει,για αυτο και γυρνουσαν τοσες ωρες μεχρι το απογευμα,καποιος πισω στο βαν ξηλωνε..Κριμα,παιζει εκει να ναι μονο η συσκευη και επιτηδες κιολας να την παραχωσανε καπου εκει στο ανταλλακτικαδικο για ξεκαρφωμα να κερδισουν χρονο
ioannispar
26/08/2021, 08:15
Εύχομαι να έχει όσο γίνεται καλό τέλος η ιστορία. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, ποιο GPS είχες επάνω; Εγώ ένα που έχω μου δίνει στίγμα σε πραγματικό χρόνο κάθε 1 λεπτό και εν κινήση. Αν του ζητήσω μου στέλνει και ποιο συχνά.
yannis24
26/08/2021, 08:27
Εύχομαι να έχει όσο γίνεται καλό τέλος η ιστορία. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, ποιο GPS είχες επάνω; Εγώ ένα που έχω μου δίνει στίγμα σε πραγματικό χρόνο κάθε 1 λεπτό και εν κινήση. Αν του ζητήσω μου στέλνει και ποιο συχνά.
Ενδιαφερον......για πες περισσότερες πληροφοριες !
Δεν ξέρω τι έχει ο pariancbf, ο Johny the Fox αν καταλαβαίνω καλά από το screenshot είχε Monimoto.
Tα Teltonika που έχω δουλέψει εγώ πάντως, όπως λέει και ο pariancbf, μπορείς να τα ρυθμίσεις να ενημερώνουν όσο συχνά θέλεις.
Αλλά δεν είναι λύσεις "plug 'n' play", "set and forget" όπως το Monimoto.
Έχοντας μιλήσει παλιότερα με παιδιά από τη ΔΙ.ΑΣ. (που είναι και οι ίδιοι κάτοχοι δίτροχων) για το συγκεκριμένο θέμα, αυτά τα πουστρόπαιδα που βουτάνε ξεδιάντροπα τις περιουσίες του κόσμου, ξέρουν ότι οι ποινές είναι χάδι και δεν τους νοιάζει... τους το λένε και κατάμουτρα ενίοτε όταν τους συλλαμβάνουν..."αδερφέ, εγώ πάλι έξω θα είμαι".
Είναι παράσιτα, αυτη είναι η δουλειά τους.
Τους αξίζουν τα χειρότερα αλλά ας μην επεκταθω άλλο γιατί θα βρωμίσω το στόμα μου.
Εύχομαι ειλικρινά να υπάρξει η πιο θετική κατάληξη.
Δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς και δεν είναι τωρινό το πρόβλημα, έρχεται από τη μακρινή δεκαετία του '90 με τους ίδιους όρους. Έχω προσωπικό παράδειγμα όπου κλάπηκε μηχανή με διαδικασία μεταβίβασης και όταν μπλοκάραμε τον απατεώνα εγώ ο φίλος μου και ο αδελφός του μέχρι να έρθει η αστυνομία, όταν έφθασε το περιπολικό και πριν κατέβουν οι αστυνομικοί αυτός άνοιξε τη πίσω πόρτα και μπήκε μόνος του (στιγμιότυπο που δεν πιστεύεις αυτό που βλέπουν τα μάτια σου). Στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε ότι είχε δεκάδες δικαστήρια για κλοπές, οπλοχρησία και οπλοκατοχή αλλά επειδή σε όλα είχε ασκήσει έφεση τον άφησαν ελεύθερο μετά τη μήνυση που του έγινε. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σίγουρα χάνω κάποιες λεπτομέρειες αλλά τότε μου έγινε ξεκάθαρο πόσο τρύπιο είναι το όλον του νομικού συστήματος. Σήμερα ειδικά με την αύξηση της εγκληματικότητας γέμισαν οι φυλακές και δεν χωράνε, οπότε αυτού του είδους η εγκληματικότητα που συνήθως δε στοιχίζει σε ζωές παρά μόνον μερικές χιλιάδες ευρώ, έχουν πάρει το χαρακτήρα του "ως μη γενόμενες". Ένα χαρτί στο συρτάρι που περιμένει να περάσει το χρονικό σημείο μέχρι να πάρει τη θέση του στο αρχείο.
Ο αγαπητός Johny the Fox την πάτησε από κούραση, πονόδοντο και εφησυχασμό καθώς γνώριζε ότι έχει τον συναγερμό/gps και κουκούλωσε στη μηχανή. Εντελώς ανθρώπινο. Ομοίως και εγώ γκαραζώνω τη μηχανή μου και τη μια και μόνη φορά που την άφησα (την ξέχασα στη πραγματικότητα) χωρίς κλειδαριά στη πυλωτή μου πήγαν να μου τη κλέψουν. Για κακή τους τύχη δεν υποχώρησε ο πίρος της κλειδαριάς στο τιμόνι και αρκεστήκαν να μου κλέψουν όλα τα πράγματα που είχα στο τσαντάκι της ουράς της μηχανής.
Πιστεύω ακράδαντα πως το σύνηθες πλέον είναι να βγαίνουν βόλτες και να αρπάζουν τυχαία αυτό που θα βρεθεί εκτεθειμένο και εύκολο. Όπως είδα στο βίντεο την είδαν, έκαναν έλεγχο στο εμπρός και πίσω δισκόφρενο και αφού είδαν ότι είναι ελεύθερο από κλειδαριές ασφαλείας προχώρησαν. Η στοχοποίηση μιας μοτοσυκλέτας σημαίνει ενδεχόμενη στοχοποίηση και δική τους με τόσες κάμερες που υπάρχουν παντού πια. Η τυχαία κλοπή γυρίζοντας μια βόλτα στο λεκανοπέδιο μου κάνει πιο ασφαλής επιλογή. Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένη παραγγελία για "x" λόγους.
Εύχομαι από καρδιάς αυτή η μηχανή να βρεθεί καθώς υπάρχουν κάποια στοιχεία. Μπορεί κάποιες φορές η αστυνομία να φαίνεται ότι δεν κάνει τα πάντα, η αλήθεια είναι όμως [ως κάνουν ένα επάγγελμα όπου η εμπειρία τους έχει δείξει πως πολλές από τις ενέργειες τους καταλήγουν σε μια τρύπα στο νερό. Δε θέλω να τους δικαιολογήσω, απλά αισθάνομαι πως το πρόβλημα έχει άλλη πηγή και χρειάζεται πολιτική λύση και αυτό είναι σχεδόν αδύνατο καθώς εκεί τα πράγματα μετριούνται σε ψηφαλάκια.
ioannispar
26/08/2021, 15:10
Εγώ είχα αυτό το σετάκι σε αυτοκίνητο, που συνεργάζονται μεταξύ τους τέλεια και μόλις έβαζα συναγερμό, όπλιζε και το GPS. Με το που χτύπαγε ο συναγερμός αμέσως μου έστελνε μήνυμα το gps την ακριβή τοποθεσία καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες για το όχημα, όπως γιατί χτύπησε και αν υπάρχει κάτι ανοικτό κτλ. Αν για κάποιο λόγο έχανε το σήμα μου έστελνε με το που το ξανά έβρισκε τοποθεσία και ταχύτητα κ.α.
430321
Να πω κατι ασχετο-σχετικο. Πριν απο μια βδομαδα μου εκλεψαν τις πινακιδες απο το κουτι. Συμφωνα με μαρτυρια γειτονα που τους ειδε τις πινακιδες μου τις εβαλαν κατευθειαν σε αλλο αυτοκινητο ιδιου με το δικο μου μοντελο (πιθανοτατα κλεμμενο?). Παω στο ΑΤ και αφου κανω τη δηλωση για κλοπη ρωταω τον αξιωματικο αν πρεπει να βαλω χαρτινες πινακιδες με τον αριθμο κυκλοφοριας μου. Μου λεει δε χρειαζεται, ετσι κι αλλιως και χωρις πινακιδες και με χαρτινες, αν σας δει συναδερφος θα σας σταματησει για ελεγχο. Παιδια απο τοτε εχει κλεισει μια βδομαδα οπου το αμαξι κινειται καθημερινα και δε με εχει ενοχλησει κανενας. Οποτε καποιος χριστιανος εχει κλεμμενο το αμαξι του, καποιο αλλο αμαξι ιδιου χρωματος και μοντελου κυκλοφορει επι μια βδομαδα χωρις πινακιδες ανενοχλητο και ολα καλα. Και μετα φαντασιωνομαστε καταδιωξεις και στρατηγικους σχεδιασμους. :cry:
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι παντα στους πινακες με τους αστυνομικους ανα κατοικο ειμαστε στην κορυφη. Πού στο διαολο τους κρυβουμε ολους αυτους δεν ξερω...
Ευχομαι κι εγω να βρεθει η μηχανη παντως. Πραγματικα κριμα.
alexis72
01/09/2021, 13:06
μακάρι φιλε να ΒΡΕΘΕΙ η μοτο σου ,
παρακαλα να την πηραν για ληστεια σε τραπεζα κλπ ,οπου υπαρχουν ελπιδες η μοτο να βρεθει αν τους πιασουν...
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑ@ΑΣ ειναι γειτονας (εχει αρκετα φραγκα ο τυπος), αγορασε προσφατα την νεα BMW X6 και την παρκαρει απλα πανω στο πεζοδρομιο μπροστα στην μονοκατοικία του (δεν εχει θεση για γκαραζ τωρα ) αλλα εχει χωρο οποτε με 8-10.000 ευρω φτιαχνει νομιμο κ ανετο κλειστο γκαραζ ...κ απο την βαρεμαρα του ουτε κουκουλα της βαζει κ την τρωει ο ηλιος καθε μερα ...κριμα τετοιο ακριβό αμαξι εξω στο δρόμο ...
σε ερωτηση μου ,γιατι ΔΕΝ αγορασες η νοικιασες καποιο γκαραζ κλειστο να την βαζεις μεσα για ασφαλεια απο κλεφτες απο ηλιο απο λασποβροχες κλπ η για γρατζουνιές με κλειδια - προκες απο περιεργους ... (προς το παρων κοιμουνται καθημερινά 2-3 γατες πανω στην οροφή του X6 ...)
απλα μου ειπε ,την εχω ασφαλίσει για κλοπή κ εχω κ gps καλό ....και αμεσως θημηθηκα εσενα με το gps ...:eyepop:
Ναι, ντουκάτι θα πάρουν για ληστείες. :p
DoctoR_k6
01/09/2021, 13:27
Φιλου ειχανε κλεψει ενα CB1000 πριν κατι χρονια κ τελικα βρεθηκε μετα απο 7 μηνες οταν πηγανε να κανουνε μια ληστεια στο Ναυπλιο κ ενας περαστικος που την ψυλλιαστηκε τους πηρε τα κλειδια απο την μιζα κ δεν μπορουσανε να φυγουνε. :bawl:
Το Ντουκατι παει ολοκληρο για πωληση λογικα παρα κοψιμο.
Ας ελπισουμε να βρεθει.
Η μοτοσυκλετα παντα με σκουλαρικι εστω κ για λιγο...
Johny the Fox
01/09/2021, 13:38
κι'αυτο σωστο ,αλλα αν τους κυνηγησουν με honda προλαβαινουν να κανουν ισα με δυο ανακλησεις..
Στην αναφορα συμβαντος η γραπτη διευκρινηση δεν δικαιολογει σαν στοιχειο μαρτυριας την χρηση ηλεκτρονικου καταγραφικου μεσου (gps εν προκειμενω) για την παρεμβαση της αστυνομιας.Δλδ σε απλα ελληνικα ,για να μπουκαρει η αστυνομια θελει οπτικη μαρτυρια μην σας πω οτι θελουν ονοματα -δευθυνσεις και δυο φωτογραφιες ταυτοτητας του καθε κλεφτη.
Αγοραστε gps αφοβα.
basilis_k6
01/09/2021, 17:00
Ισως το εχω ξαναγράψει. Στην αττικη οδο που μπαινω καθε μερα εχει άπειρα αμαξια και βαν χωρις πινακιδες. Δεν ασχολούνται, το έχουν κλείσει το μαγαζι και καθονται μεσα και παιζουν πρεφα.
doctoras
01/09/2021, 17:23
Να πω κατι ασχετο-σχετικο. Πριν απο μια βδομαδα μου εκλεψαν τις πινακιδες απο το κουτι. Συμφωνα με μαρτυρια γειτονα που τους ειδε τις πινακιδες μου τις εβαλαν κατευθειαν σε αλλο αυτοκινητο ιδιου με το δικο μου μοντελο (πιθανοτατα κλεμμενο?). Παω στο ΑΤ και αφου κανω τη δηλωση για κλοπη ρωταω τον αξιωματικο αν πρεπει να βαλω χαρτινες πινακιδες με τον αριθμο κυκλοφοριας μου. Μου λεει δε χρειαζεται, ετσι κι αλλιως και χωρις πινακιδες και με χαρτινες, αν σας δει συναδερφος θα σας σταματησει για ελεγχο. Παιδια απο τοτε εχει κλεισει μια βδομαδα οπου το αμαξι κινειται καθημερινα και δε με εχει ενοχλησει κανενας. Οποτε καποιος χριστιανος εχει κλεμμενο το αμαξι του, καποιο αλλο αμαξι ιδιου χρωματος και μοντελου κυκλοφορει επι μια βδομαδα χωρις πινακιδες ανενοχλητο και ολα καλα. Και μετα φαντασιωνομαστε καταδιωξεις και στρατηγικους σχεδιασμους. :cry:
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι παντα στους πινακες με τους αστυνομικους ανα κατοικο ειμαστε στην κορυφη. Πού στο διαολο τους κρυβουμε ολους αυτους δεν ξερω...
Ευχομαι κι εγω να βρεθει η μηχανη παντως. Πραγματικα κριμα.
παθών πέρσι, μπήκαν στην πυλωτή και ξήλωσαν απο 8 αυτοκίνητα τις πινακίδες όποια έβγαινε εύκολα είτε σετ είτε μπροστινή ή πισινή μονο. Από την αστυνομία είπαν οτι πρόκειται μάλλον για γύφτους που έχουν ταξινομήσει ήδη τα κλεμμένα αυτοκίνητα προς τα σύνορα και χρειάζονται νέες πινακίδες για ξεκάρφωμα.
Η επιχείρηση αυτή γίνεται σε μια μέρα, σε δύο θα "βρομίσει" καθώς θα έχουν ενημερώσει όλες οι πλευρές(κάτοχος κλεμμένου αυτοκινήτου και κάτοχος κλεμμένης πινακίδας) της αρχές.
Για του γιατρού και εγώ αυτό πιστεύω τα κυκλώματα κλοπών οχημάτων συνδέονται και είναι διεθνή. Υπάρχει πολλές φορές η περίπτωση να διαγραφεί όχημα εδώ και να ταξινομηθεί σε κράτος ρδελο όπως η βουλγαρία.
το multi είναι μηχανή μπιμπελό δεν είναι για να κοπει, θα ταξινομηθεί με την ανάλογη φροντίδα σε άλλη χώρα με πειραγμένους και επανεκδομένους αριθμούς πλαισίου κινητήρα...φωτιά να τους κάψει του φούστιδες
Διαβαζω απο την αρχη το θεμα και αναρρωτιεμαι που θα φτασει αυτη η κατασταση και στην Ελλαδα καθως νομιζα οτι μονο η Αγγλια (οπου μενω) ειναι σε αυτη την φαση. Περασα ακριβως το ιδιο συμβαν μονο που στην δικη μου περιπτωση το μηχανακι κλαπηκε μεσα απο κλειστο γκαραζ δεμενο με 2 αλυσιδες 18mm, τρακερ και αρκετα λουκετα. Το μηχανακι το ειχα λιγοτερο απο 1 χρονο και με το που μετακομισα σε ενα νεο διαμερισμα μεσα σε 2 εβδομαδες εκανε φτερα. Δν το ειχα βγαλει καμια βολτα, παρα μονο για να το περασω κτεο και να το κλειδωσω ξανα. Long story short που λενε και στο χωριο χτυπαει το τρακερ, βγαινω και λειπει το μηχανακι, χανω τον κοσμο και αρχιζω να ακουλουθω το σημα με το αμαξι, οπου μετα απο 5 λεπτα χαθηκε.
Για να μην τα πολυλογω το μηχανακι δεν βρεθηκε ποτε, βρεθηκε ομως ο κλεφτης οπως θα δειτε στην φωτογραφια απο κατω (18 χρονων) αφου ο ιδιος ποσταρε στο ινσταγραμ το κατορθωμα του. Με πολυ ψαξιμο βρηκα που μενει, πως τον λενε και αφου η αστυνομια εκανε εφοδο και βρηκε αλλα 5 μηχανακια δυστηχως το δικο μου δν βρεθηκε ποτε.
Η ασφαλεια με πληρωσε, το παλικαρακι ειναι ελευθερο με ενα δικαστηριο καποια στιγμη και οι κλοπες συνεχιζονται.
Ελπιζω να ηταν η πρωτη και η τελευταια. Πλεον προσπαθω να αδιαφορω και να σκεφτομαι οτι και να το παρουν θα πληρωθω απο την ασφαλεια.
Αυτα απο εμενα. ελπιζω καποια μερα να υπαρξει θεια δικη για ολους.431011
θράσος το κωλόπαιδο να βγάλει και φωτό.
basilis_k6
30/09/2021, 19:50
Διαβαζω απο την αρχη το θεμα και αναρρωτιεμαι που θα φτασει αυτη η κατασταση και στην Ελλαδα καθως νομιζα οτι μονο η Αγγλια (οπου μενω) ειναι σε αυτη την φαση. Περασα ακριβως το ιδιο συμβαν μονο που στην δικη μου περιπτωση το μηχανακι κλαπηκε μεσα απο κλειστο γκαραζ δεμενο με 2 αλυσιδες 18mm, τρακερ και αρκετα λουκετα. Το μηχανακι το ειχα λιγοτερο απο 1 χρονο και με το που μετακομισα σε ενα νεο διαμερισμα μεσα σε 2 εβδομαδες εκανε φτερα. Δν το ειχα βγαλει καμια βολτα, παρα μονο για να το περασω κτεο και να το κλειδωσω ξανα. Long story short που λενε και στο χωριο χτυπαει το τρακερ, βγαινω και λειπει το μηχανακι, χανω τον κοσμο και αρχιζω να ακουλουθω το σημα με το αμαξι, οπου μετα απο 5 λεπτα χαθηκε.
Για να μην τα πολυλογω το μηχανακι δεν βρεθηκε ποτε, βρεθηκε ομως ο κλεφτης οπως θα δειτε στην φωτογραφια απο κατω (18 χρονων) αφου ο ιδιος ποσταρε στο ινσταγραμ το κατορθωμα του. Με πολυ ψαξιμο βρηκα που μενει, πως τον λενε και αφου η αστυνομια εκανε εφοδο και βρηκε αλλα 5 μηχανακια δυστηχως το δικο μου δν βρεθηκε ποτε.
Η ασφαλεια με πληρωσε, το παλικαρακι ειναι ελευθερο με ενα δικαστηριο καποια στιγμη και οι κλοπες συνεχιζονται.
Ελπιζω να ηταν η πρωτη και η τελευταια. Πλεον προσπαθω να αδιαφορω και να σκεφτομαι οτι και να το παρουν θα πληρωθω απο την ασφαλεια.
Αυτα απο εμενα. ελπιζω καποια μερα να υπαρξει θεια δικη για ολους.431011
:(
τι διαβαζω ρπμ
Johny the Fox
12/10/2021, 12:53
Μετά την κλοπή του 1260 (καμμία ελπίδα να βρεθεί) άρχισε εκτεταμένη δοκιμή στον ανταγωνισμο της κατηγορίας των μεγάλων ον οφ με 19 μπροστινό.KTM 1290 SA, και GS 1250 σε Καρπενήσι και Πήλιο αντίστοιχα.Αριστα σύνολα ..αλλά σαν το βετεσαρο δεν έχει.
431239
karellen
12/10/2021, 12:55
Με το καλό Γιάννη.
Johny the Fox
12/10/2021, 12:59
Το πήρα Νικόλα Το γκρι είναι το δικό μου.Το 3 κολορε του ανηψιού μου.
Καλορίζικο φίλε. Να το χαρείς
stathis78
12/10/2021, 13:20
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που πέρασες. Αν θέλανε, θα μπορούσε ο εισαγελέας να διατάξει την αστυνομία να βάλει σε δημόσιο δρόμο ένα συμαδεμένο μηχανάκι και αστυνομικούς με πολιτικά. Σε ένα βράδυ τους είχανε πιάσει για πλάκα, θα πέφτανε στη παγίδα χωρίς να το καταλάβουν. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τις πινακίδες που τις βαφουν με σπρέι, βάζεις μία κρυφή κάμερα κοντά σε μια φρέσκια μεγάλη πινακίδα και την άλλη μέρα έχεις τις φάτσες τους σε βίντεο. Αλλά το ότι δεν ασχολούντε ενώ μπορούν είναι μεμπτό.
doctoras
12/10/2021, 13:45
καλορίζικο και ποτέ ξανά!
:wave2: