PDA

View Full Version : Ράλι Ακρόπολις 2021

zannisvel
06/09/2021, 15:03
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Είναι κανένας που θα το ακολουθήσει.
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων θα μπορέσω να το ακολουθήσω Πέμπτη και Παρασκευή.

Παρασκευή σκέφτομαι να πάω στην SS2 Άγιοι Θεόδωροι, λογικά μετά δεν προλαβαίνω και το Λουτράκι και θα φύγω για Θήβα.

Όσοι έχετε εμπειρία, σκέφτομαι να πάω στο RP3 sto 4.99km παίρνοντας τον χωματόδρομο (Πράσινη διαδρομή). Είναι καλό μέρος εκεί στη φουρκέτα? Έχει και την ευθεία λίγο πριν.

430530

Ο χωματόδρομος μέχρι εκεί πως είναι. Θα είμαι με το μηχανάκι (NC750) και μάλλον δικάβαλος, θα καταφέρουμε να φτάσουμε? Θέλω πολύ να δω την Κινέτα, ήταν πάντα από τις αγαπημένες μου.

Μήπως είναι καλύτερα όμως να πάμε Λουτράκι στο 1ο km και μετά να φύγουμε για Θήβα?

:beer:

Dani_26
06/09/2021, 19:57
Καλησπέρα.

Ερωτηση :
Υπαρχει καπου το αναλυτικο προγραμμα με χαρτες για τις διαδρομες κτλπ?

basilis_k6
06/09/2021, 20:08
https://www.acropolisrally.gr/portal/el/theates/prosvasi-stis-eidikes-diadromes

μπειτε εδω και κατεβαστε τα kml

μετα ανοιξτε εδω https://earth.google.com/web/

αριστερα πάτε στην πινέζα που λέει εργα. ανοιγετε και πάτε "άνοιγμα" και "εισαγωγή απο kml υπολογιστή"

βρισκετε το kml και το βάζετε

θα σας δειξει πολύ καλύτερα τις διαδρομές χωρις να ψαχνεστe στο maps

zannisvel
06/09/2021, 20:29
Βασίλη από το Google Earth έβγαλα και το screenshot από πάνω με τον τρόπο που ανέφερες.

basilis_k6
06/09/2021, 20:36
Βασίλη από το Google Earth έβγαλα και το screenshot από πάνω με τον τρόπο που ανέφερες.

εχω ωραιο σημειο για θηβα να σου πω αν θες. δεν πηγα απο κοντα, το εψαξα για να παω και δεν θα παω τελικα

αφου εβαλες earth θα φαινετε αν ειναι καλο σημειο.

zannisvel
06/09/2021, 20:40
Στείλε το :beer:

basilis_k6
06/09/2021, 20:52
Στείλε το :beer:

στο χαρτη της θήβας μπαινεις εκει που σου δειχνει στο Access 14.55km. βγαινεις εδω που φαινεται στο βιντεο (9.00) και πας ειτε στο σημειο που περνάνε με πολλα (8.28 και μετά) είτε στις 3 στροφες (8.50) . εκει θα πηγαινα εγω.

https://www.youtube.com/watch?v=8a6NqrCYFHw

εχει φοβερο σημειο στο 13.48 του βιντεο αλλα αντε τρεχα εκει κατω...

zannisvel
06/09/2021, 21:17
Ξεκινάω έρευνα για Θήβα τώρα

teo_g7
06/09/2021, 22:22
Παρακολουθώ!!!

Δεν ξέρω τι θα προλάβω λόγω δουλειάς αλλά βλέπουμε. Θέλω να πάω σε κάτι ψιλο-light για να φέρω και το μικρό μαζί μου (4 χρόνωνΕ)

basilis_k6
06/09/2021, 23:07
Παρακολουθώ!!!

Δεν ξέρω τι θα προλάβω λόγω δουλειάς αλλά βλέπουμε. Θέλω να πάω σε κάτι ψιλο-light για να φέρω και το μικρό μαζί μου (4 χρόνωνΕ)

εσυ πας καρφι θηβα στο σκοπευτηριο. άνετος χωρος και θα δει αρκετή ωρα το αυτοκίνητο μπροστα του.

edit
πεδίο βολής ήθελα να πω

zannisvel
07/09/2021, 19:09
Εδώ ακριβώς υπολογίζω να βρίσκομαι, στο ανάχωμα μετά τη φουρκέτα.

https://youtu.be/Uo0yasnvvuw?t=696

Είναι το RP3 που έχω κυκλώσει και στο 1ο post.

basilis_k6
07/09/2021, 19:30
Εδώ ακριβώς υπολογίζω να βρίσκομαι, στο ανάχωμα μετά τη φουρκέτα.

https://youtu.be/Uo0yasnvvuw?t=696

Είναι το RP3 που έχω κυκλώσει και στο 1ο post.

ανηφορικη με τσιμεντο δεξια αριστερα. θα μπαινουν με λιγα. δεν θα πηγαινα εκει.

zannisvel
07/09/2021, 20:31
Σε αυτό το σημείο? 10.17km
Που γίνεται εναλλαγη από άσφαλτο σε χώμα και έχει μία γρήγορη δεξιά

https://youtu.be/Uo0yasnvvuw?t=1182

Εκεί που είναι ο κύκλος πρέπει να είναι.
430550

basilis_k6
07/09/2021, 20:47
Σε αυτό το σημείο? 10.17km
Που γίνεται εναλλαγη από άσφαλτο σε χώμα και έχει μία γρήγορη δεξιά

https://youtu.be/Uo0yasnvvuw?t=1182

Εκεί που είναι ο κύκλος πρέπει να είναι.
430550

μετριο

γιατι δεν πας εδω? https://youtu.be/Uo0yasnvvuw?t=1441
κατηφορικη φουρκετα.

zannisvel
07/09/2021, 21:27
Η πρόσβαση σε αυτό το σημείο φαίνεται λίγο πιο δύσκολη. Αν καταφέρω αύριο να τελειώσω νωρίς από τη δουλειά θα δοκιμάσω να πάω να δω πως είναι.

yes-u
08/09/2021, 12:49
Το ΣΚ κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Ρεντίνα να παρακολουθήσω τα πρωινά. Αν βρεθεί κανείς προς τα κει, πμ...

yannis24
08/09/2021, 13:45
δεν ξερω αν βοηθησει καποιον.....το βρηκα και το παραθετω :

https://www.drive.gr/news/eko-rali-akropolis-o-apolytos-odigos-gia-ton-theati-me-ta-kalytera-simeia-kathe-eidikis

Grafton 505
09/09/2021, 16:28
Σε λίγο ξεκινάει. Για όσους ξεχαστήκανε δηλαδή !

zannisvel
09/09/2021, 16:29
Στο Σύνταγμα δε νομιζω να μπορεί να παρακολουθήσει κανείς. Έχει παρά πολύ κόσμο.

lospsi
09/09/2021, 17:04
Ευτυχώς γιατί σκεφτόμουν ότι έκανα βλακεία που δεν κατέβηκα...

basilis_k6
09/09/2021, 18:02
https://www.youtube.com/watch?v=c91jdM434Tk

teo_g7
09/09/2021, 19:20
Στο Σύνταγμα απόψε συναντήθηκε το ελληνικό "δαιμόνιο" και η ανικανότητα της αστυνομίας και δεν κατάλαβα ποτέ τι είχαν στο μυαλό τούς! Ας βαζαν ένα γαμημενο εισητηριο
Καλά δε θέλω να σχολιάσω το σχέδιο της διαδρομής και άλλα πολλά απλά θα πω ότι μάλλον τα σχεδίασε ένα μεθυσμένο ρακουν

basilis_k6
09/09/2021, 19:37
οι έλληνες οδηγοι ουτε ενα κυκλο γυρω απο το βαρελι δεν καταφερνουν ρπμ...
Ειναι κριμα αντι για ακαδημιες οδηγων να τρεχει οποιος εχει φραγκα για αμαξι. μιλαμε για τραγωδια.

stefanos
09/09/2021, 20:08
Όσοι δεν πήγατε Σύνταγμα καλά κάνατε. Ξεφτιλίκι πρώτης ποιότητας.

basilis_k6
09/09/2021, 20:20
Όσοι δεν πήγατε Σύνταγμα καλά κάνατε. Ξεφτιλίκι πρώτης ποιότητας.

τι παιχτηκε? δεν καταφερατε ποτε να δειτε τον αγωνα?

teo_g7
09/09/2021, 20:34
τι παιχτηκε? δεν καταφερατε ποτε να δειτε τον αγωνα?

Δε νομίζω ότι ήταν καν στο σχεδιασμό τους να υπάρχει κόσμος...

Κι εδώ να πουμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμαρχο της καρδιάς μας (aka Ντορογιο) που έχει βάλει τα banners για το μεγάλο περιδρομο και μείωσε ακόμα περισσότερο το διαθέσιμο χώρο.

Live your myth in Greece

stefanos
09/09/2021, 20:54
Όπως τα λέει ο teo. Ουσιαστικά οι δρόμοι γύρω από την πλατεία ήταν αποκλεισμένοι για το κοινό, Εγώ ήμουν Σταδίου ,την είχαν κλείσει στο ύψος της Βουκουρεστίου ούτε φαινόταν τίποτα μέχρι που απλά περάσαν τα κάγκελα όλοι και η κατάσταση απλά χειροτέρεψε.
Ελάχιστος κόσμος που απλά δεν είδε τίποτα.Έμεινα και εγώ με την εντύπωση ότι δεν ήθελαν θεατές.
Η "διαδρομή" απλά αστείο λές και χάθηκαν οι δρόμοι στην Αθήνα....

basilis_k6
09/09/2021, 21:06
παλι καλα που τελικα δεν πηγα...
τραγικη κατασταση. δεν εχουν ιδεα απο οργανωση αγώνων οι κυβερνώντες αλλα δεν ειχαν καποιους που εχουν ιδεα κοντα τους?

kerasaki
09/09/2021, 21:47
Δεν πήγα στο Σύνταγμα (για να το διαπιστώσω ο ίδιος πόσο χάλια ήταν, μόνο κάτι μικρά βιντεάκια είδα στα σοσιαλ) και δυστυχώς ούτε μάλλον θα τα καταφερω να πάω σε κάποια ειδική αλλά ρε παιδιά....έρχεται το ράλλυ στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια και διοργανώνουν ένα κορυφαίο τέτοιο event στο κέντρο της πρωτεύουσας και δεν είναι όλα στην εντέλεια; Διαδρομή, χάραξη, υποδομή κτλ; Προφανώς δεν κρίνεται το μέλλον του αγώνα από αυτό και μόνο αλλά δεν ξεκινάει με κακές προϋποθέσεις;

zannisvel
09/09/2021, 23:01
Ακριβώς έτσι….. ήμουν εκεί από τις 4 και κάτι, δεν κατάφερα να φτάσω ούτε κοντά στην πίστα. Πραγματικά δε ξέρω πως μπήκαν θεατές.
Τελικά έκατσα λίγο στο τέλος της Συγγρου και τα είδα ενώ πήγαιναν προς Σύνταγμα.

Σαν πίστα τελείως αδιάφορη. Ελπίζω να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα από αύριο.

Αύριο όπως είχα γράψει θα πάω Αγίους Θεόδωρους, γύρω στις 9 θα είναι εκεί, μετά καφεδάκι και μεσημεράκι Θήβα.

basilis_k6
09/09/2021, 23:10
Ακριβά έτσι….. ήμουν εκεί από τις 4 και κάτι, δεν κατάφερα να φτάσω ούτε κοντά στην πίστα. Πραγματικά δε ξέρω πως μπήκαν θεατές.
Τελικά έκατσα λίγο στο τέλος της Συγγρου και τα είδα ενώ πήγαιναν προς Σύνταγμα.

Σαν πίστα τελείως αδιάφορη. Ελπίζω να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα από αύριο.

Αύριο όπως είχα γράψει θα πάω Αγίους Θεόδωρους, γύρω στις 9 θα είναι εκεί, μετά καφεδάκι και μεσημεράκι Θήβα.

αν βρεξει θα σου προτεινα να πας σαββατο. θα πεσουν αρκετα οι ταχύτητες γιατι γλυστραει πολύ.

borgiriadis1
09/09/2021, 23:34
Παιδιά όσοι λέτε για το Σύνταγμα εδώ και μέρες το λέγανε συνεχώς ότι δεν θα επιτρέψουν κόσμο. Μην παραπονιέστε ότι δεν είδατε κτ γτ έτσι κι αλλιώς δεν ήταν στο πρόγραμμα. Τώρα αν τλκ μπήκε κόσμος το λάθος είναι δικό μας που δεν σεβάστηκαμε το event.

basilis_k6
10/09/2021, 00:39
Παιδιά όσοι λέτε για το Σύνταγμα εδώ και μέρες το λέγανε συνεχώς ότι δεν θα επιτρέψουν κόσμο. Μην παραπονιέστε ότι δεν είδατε κτ γτ έτσι κι αλλιώς δεν ήταν στο πρόγραμμα. Τώρα αν τλκ μπήκε κόσμος το λάθος είναι δικό μας που δεν σεβάστηκαμε το event.

που το λεγανε αυτο? και ποιος ο λογος να κανεις ολη αυτη τη φασαρια τοτε, για να δει βρουμ βρουμ το καθυστερημενο?

borgiriadis1
10/09/2021, 00:57
Εγώ που είμαι την περισσότερη ώρα στο τιμόνι το άκουσα στο ραδιόφωνο σε αρκετους σταθμούς κ η αλήθεια είναι κ εμένα με χάλασε αλλά νομίζω ότι φάση για covid το κάνανε (ίσως και να τους το επιβαλανε).
Με φίλο που μου είπε ότι θα πάει μπας και δει τπτ και αυτός το ήξερε ότι δεν επιτρέπεται.
Άρα φαντάζομαι ότι δεν ήταν και κρυφό και αν κάποιος σκόπευε να πάει μπορούσε να το πληροφορηθεί πριν ξεκινήσει.

THEOD
10/09/2021, 08:21
Παίζει κανένα λινκ να δούμε ζωντανά καμία ειδική ?

Dani_26
10/09/2021, 09:17
Στην ΕΡΤ παντως χθες ενημερωναν απο ποιους δρομους πρεπει να κινηθουν οι θεατες για να φτασουν στο συνταγμα.

spyro
12/09/2021, 15:43

εδω και μέρες το έλεγαν σε κάποιο ΜΜΕ που ήταν σιγουρο οτι θα το δούν όλοι ξερω γω;
είναι το δίκτυο επικοινωνίας και τα κανάλια ενημέρωσης για τα δρώμενα του WRC τόσο διευρυμένα και με τεραστια απήχηση που κάποιος είπε όντως παιδιά θα ενημερώσουμε και ο κόσμος θα καταλάβει;
έχει ιστορικό προηγούμενο με 100% συμμετοχής σε όλες ειδικές το Ράλι Ακρόπολης ή δεν έχει ώστε να υποθέσει εύλογα οτι ο μέσος θεατής θα παρασυρθεί ανεξάρτητα τα μηνύματα
εαν δεν θέλανε κόσμο γιατί φτιάξανε την εναρκτήρια ειδική στο κέντρο μιας πόλης 5εκ κατοίκων;

αλήθεια τώρα ρε φίλος; το ήθελες και το είπες αυτό;

teo_g7
12/09/2021, 16:25
εδω και μέρες το έλεγαν σε κάποιο ΜΜΕ που ήταν σιγουρο οτι θα το δούν όλοι ξερω γω;
είναι το δίκτυο επικοινωνίας και τα κανάλια ενημέρωσης για τα δρώμενα του WRC τόσο διευρυμένα και με τεραστια απήχηση που κάποιος είπε όντως παιδιά θα ενημερώσουμε και ο κόσμος θα καταλάβει;
έχει ιστορικό προηγούμενο με 100% συμμετοχής σε όλες ειδικές το Ράλι Ακρόπολης ή δεν έχει ώστε να υποθέσει εύλογα οτι ο μέσος θεατής θα παρασυρθεί ανεξάρτητα τα μηνύματα
εαν δεν θέλανε κόσμο γιατί φτιάξανε την εναρκτήρια ειδική στο κέντρο μιας πόλης 5εκ κατοίκων;

+1000
Αν θελανε ας λέγανε : "Μάγκες εδώ είναι σόου , να βγάλουμε κάνα φράγκο, να βαζανε εισιτήρια όπως στο ΟΑΚΑ να ξέρεις τι θα κάνεις"
Καλά δε συζητάω να κάνανε πιο ωραία και "φωτογραφισιμη" τη διαδρομή όπως πχ Αμαλίας- δεξιά Βασ.Σοφιας- δεξιά Ηρ.Αττικου - Σταδιο- δεξιά Βασ.Ολγας - Ναός Ολ.Διος - τέρμα Σύνταγμα
Να απλωθεί κι ο κόσμος να δει, να φωτογραφηθούν και τα αγωνιστικά με φόντο το Στάδιο ή τους στύλους του Ολυμπίου Διός
Αυτό το φετινό μεγάλη αποτυχία....αλλά δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από τους "άριστους"

borgiriadis1
12/09/2021, 21:01

Και το ήθελα και το είπα γτ αρχικά ΙΣΧΥΕΙ.
Έπειτα το ότι η οργάνωση είναι για τα καρναβάλια είναι άλλο θέμα. Το αν συμφωνώ ή όχι επίσης άλλο θέμα. Και φυσικά επειδή είναι η κατάσταση τέτοια κ οργάνωση δεν υπάρχει ο κόσμος πήγε. Κ μετά έχουμε και απαίτηση ότι δεν μας άρεσε? Για κάτι που δεν ήταν να γίνει με παρουσία κόσμου?
Και φυσικά γτ το κάναν στο Κέντρο της πόλης δεν μπορώ να το συζητήσω γτ δεν είμαι εγώ ο διοργανωτής.

spyro
12/09/2021, 22:44
Και το ήθελα και το είπα γτ αρχικά ΙΣΧΥΕΙ.
Έπειτα το ότι η οργάνωση είναι για τα καρναβάλια είναι άλλο θέμα. Το αν συμφωνώ ή όχι επίσης άλλο θέμα. Και φυσικά επειδή είναι η κατάσταση τέτοια κ οργάνωση δεν υπάρχει ο κόσμος πήγε. Κ μετά έχουμε και απαίτηση ότι δεν μας άρεσε? Για κάτι που δεν ήταν να γίνει με παρουσία κόσμου?
Και φυσικά γτ το κάναν στο Κέντρο της πόλης δεν μπορώ να το συζητήσω γτ δεν είμαι εγώ ο διοργανωτής.

Ναι αλλά φίλος άλλο αυτό που λες τώρα και άλλο αυτό που ειπες πιο πάνω, κατηγορώντας στην ουσία τους θεατές οτι θεωρητικά ήξεραν αλλά αγνόησαν

stefanos
12/09/2021, 23:36
Σαφέστατα και στα μμε και στην ανακοίνωση της αστυνομίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναφέρεται σε θεατές.
https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/rali-akropolis-kykloforiakes-rythmiseis-sto-kentro-oi-dromoi-poy-kleinoyn-kai-oi-enallaktikes-diadromes-ti-ischyei-gia-metro-tram-chartis-video/
https://www.kathimerini.gr/society/561492604/rally-akropolis-2021-eidiki-diadromi-sto-syntagma-kykloforiakes-rythmiseis-sto-kentro-tis-athinas/
και σαφέστατα η αστυνομίας καθοδηγούσε τους θεατές σε συγκεκριμένα σημεία.

"– Η προσέλευση θεατών (πεζών) για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, θα πραγματοποιείται:
Για τους προσερχόμενους στη Λ.Αμαλίας, μέσω της οδού Σουρή ή του Ζαππείου,
Για τους προσερχόμενους στην Πλ. Συντάγματος, είτε από τη τη συμβολή Πανεπιστημίου/ Βουκουρεστίου είτε από τη συμβολή Σταδίου/ Αμερικής."

Τώρα εάν υπήρχε πρόθεση από τους διοργανωτές για κάτι άλλο δεν το γνωρίζω και δεν το έψαξα και ιδιαίτερα καθότι μετά τα group b
σταμάτησα να παρακολουθώ το άθλημα.

PaNick67
13/09/2021, 11:45
Απο τοτε που αποφασιστηκε η σουπερ ειδικη στο Συνταγμα λεγανε για απαγορευση προσβασης λογω πανδημιας.
Οπως και τον Αυγουστο που αρχισε το στρωσιμο νεας ασφαλτου στην πλατεια. Παλι μιλουσαν για απαγορεσυη προσβασης.

Τωρα τι αλλαξε μετα δεν ξερω. Πιθανον να σκεφτηκαν οτι ειναι σχεδον αδυνατο να κοψεις την προσβαση στο κεντρικοτερο σημειο της πολης.

Στο ποδι αυτο, στο ποδι ολη η διοργανωση του Ακροπολις μετα απο τοσα χρονια

Και τι να δεις; Καποτε οδηγουσαν ημιθεοι..:(

Καποτε παιζαμε παιχνιδια Κολιν Μακρει , τωρα τι να παιξεις; Γιαρι Ματι Λατβαλα; :bawl:

telegonos
13/09/2021, 13:40
Δεν έρχεται το Ακρόπολις, γκρινιάζετε.
Ερχεται το Ακρόπολις, γκρινιάζετε.

Χάλια δρόμος, γκρινιάζετε.
Στρώνουν τον δρόμο, γκρινιάζετε.

Κλείνουν τον δρόμο, γκρινιάζετε.
Μπαίνουν τελικά, πάλι γκρινιάζετε.

Για αυτούς που νομίζουν ότι την οργάνωση του WRC την κάνει η κυβέρνηση, τι να πω, το μίσος να είναι καλά, και ότι θέμε θα λέμε, αρκεί να κατηγορούμε αυτόν που μισούμε.

Σαν τους άλλους με το Triumph, έβγαλε εντελώς νέο κινητήρα, που είχε ουσιαστικά ΤΟΝ ΙΔΙΟ από το 1986, και κοιτάνε τα φανάρια που και για αυτα.... γκρινιάζουν.

Τι να πω ρμγτ δεν σωζόμαστε. Ο πιο μίζερος λαός του πλανήτη.

borgiriadis1
13/09/2021, 15:21
Ακριβώς ότι λέει ο Telegonos. Δεν κατηγορώ τους θεατές που δεν σεβάστηκαν το άθλημα αλλα αυτούς που ενώ ήξεραν και το ρίσκαραν να πάνε είχαν και απαιτήσεις. Εφόσον έγινε όπως έγινε και ξέραμε ότι θα γινόταν της Πόπης στο Σύνταγμα ας μην κατηγορουμε κανέναν.
Δεν σεβατηκα την απόφαση της μη προσέλευσης κόσμου οπότε δεν έχω απαίτηση αν δεν κατάφερα να δω.

Σε άλλα νέα υπάρχει κάπου να μπορώ να δω τους αγώνες? Είχα μια ελπίδα ότι θα το έδειχνε η ΕΡΤ αλλά...........

yes-u
13/09/2021, 15:30
Πάντως, ο 6 χρονος γιος μου ούρλιαζε από ανατριχίλα και δεος καθώς τα Hyundai και τα Yaris μοίραζαν σκασίματα στα εσάκια της ψιλολασπωμένης ελάτινης ειδικής στον Ταρζάν και ο μπαμπάς εισεπραξε αυτογραφο από το νικητή μια πέτρα ΝΑ με το συμπάθειο στο κούτελο.. αξία ανεκτίμητη!

zannisvel
13/09/2021, 16:47
Και στη Θήβα ήταν παρά πολύ ωραία όπως το είχαν κάνει στο πεδίο βολής. Έβλεπες το κάθε αυτοκινητο για 45 δευτερόλεπτα. Ανατριχίλα σκέτη. Και ωραία διαδρομή με το μηχανάκι.
Στους Αγίους Θεόδωρους είχε πολύ κόσμο αλλά και πάλι ήταν πόλου ωραία.

Δυστυχώς Ταρζάν δεν πήγα.

spyro
13/09/2021, 18:28
Δεν έρχεται το Ακρόπολις, γκρινιάζετε.
Ερχεται το Ακρόπολις, γκρινιάζετε.

Χάλια δρόμος, γκρινιάζετε.
Στρώνουν τον δρόμο, γκρινιάζετε.

Κλείνουν τον δρόμο, γκρινιάζετε.
Μπαίνουν τελικά, πάλι γκρινιάζετε.

Για αυτούς που νομίζουν ότι την οργάνωση του WRC την κάνει η κυβέρνηση, τι να πω, το μίσος να είναι καλά, και ότι θέμε θα λέμε, αρκεί να κατηγορούμε αυτόν που μισούμε.

Σαν τους άλλους με το Triumph, έβγαλε εντελώς νέο κινητήρα, που είχε ουσιαστικά ΤΟΝ ΙΔΙΟ από το 1986, και κοιτάνε τα φανάρια που και για αυτα.... γκρινιάζουν.

Τι να πω ρμγτ δεν σωζόμαστε. Ο πιο μίζερος λαός του πλανήτη.

υπάρχει μια δομική εσωτερική ανάγκη σε κάποιους να υπερασπιστείτε τις μ@λακίες μιας διοργάνωσης μέσω της κατηγορίας των συνομιλητών για πολιτική ιδιοτέλεια!!

Ντάξει ρισπέκτ

:a18:

διάβασα:

και απάντησα:

ο φίλος με τη σειρά του απάντησε οτι ντάξει μαλ@κια της διοργάνωσης και εσύ απο όλο αυτό βγάζεις το συμπέρασμα οτι κρίνουμε την Κυβέρνηση γιατι είμαστε αχόρταγοι, μίζεροι σαν λαός και δε ξέρω γω τι άλλο που δεν ευχαριστιόμαστε απο τον τρόπο που λειτουργεί η χώρα

ντάξει φίλε όπως είπα πιο πάνω ρισπέκτ.

:bigcry:

telegonos
13/09/2021, 19:17
Μιζέρια είπα;

Βάλτε μιζέρια, ακόμα και μέσα στην ίδια την μιζέρια.

Η ίδια η μιζέρια του Νεοέλληνα, έχει μέσα της κι άλλο πιο εσωτερικό επίπεδο μιζέριας. Κι αυτό ακόμα, παίζει να έχει κι άλλο ακόμα πιο εσωτερικό. Inception κι έτσι.

Μιζέρα μέχρι και στο DNA.

spyro
13/09/2021, 19:42
ντάξει φίλος, ούτε στη λίστα Πέτσα τέτοια αντανακλαστικά. Υπερασπιζόμαστε ακόμα και αν δεν μας κατηγορούν

teo_g7
13/09/2021, 19:49
ντάξει φίλος, ούτε στη λίστα Πέτσα τέτοια αντανακλαστικά. Υπερασπιζόμαστε ακόμα και αν δεν μας κατηγορούν

Πες τα ρε Σπύρο!