View Full Version : Εταιρεία - Βϋse γνώμες
Χαιρετώ σας,
Τελευταία ψάχνω για δερμάτινα και...σε μία στιγμή αδυναμίας:D...παρήγγειλα μία διαιρούμενη στολή της Βϋse από εξωτερικό.
Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη, ούτε έχω δει από κοντά προϊόν της.
Μόνο από σχόλια, τεστ και βαθμολογίες από το εξωτερικό όλα, άκρως ενθαρρυντικά (αντίστοιχα και μία άλλης εταιρείας, της arlen ness επίσης).
Η τιμή της ήταν πολύ καλή και μαζί με την έκπτωση του καταστήματος, ακόμα καλύτερη ;)
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη εταιρεία;
:beer::beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/09/2021, 13:10
Χαιρετώ σας,
Τελευταία ψάχνω για δερμάτινα και...σε μία στιγμή αδυναμίας:D...παρήγγειλα μία διαιρούμενη στολή της Βϋse από εξωτερικό.
Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη, ούτε έχω δει από κοντά προϊόν της.
Μόνο από σχόλια, τεστ και βαθμολογίες από το εξωτερικό όλα, άκρως ενθαρρυντικά (αντίστοιχα και μία άλλης εταιρείας, της arlen ness επίσης).
Η τιμή της ήταν πολύ καλή και μαζί με την έκπτωση του καταστήματος, ακόμα καλύτερη ;)
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη εταιρεία;
:beer::beer:
Συνήθως πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγελνουμε!!!!Εσυ το έκανες αντίθετα :lol:
Πλάκα κάνω!
Δε τη ξέρω την εταιρεία αλλά πιστεύω όλα καλά θα πάνε :wave2:
Συνήθως πρώτα ρωτάμε και μετά παραγγελνουμε!!!!Εσυ το έκανες αντίθετα :lol:
Πλάκα κάνω!
Δε τη ξέρω την εταιρεία αλλά πιστεύω όλα καλά θα πάνε :wave2:
Οφθαλμόλουτρο τόσο καιρό.....να δεις πως πατήθηκε κι έγινε η παραγγελία! Χαμπάρι δεν πηρα! :D:a11:
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση πάντως! Να πως φαίνεται ο θετικός άνθρωπος :wave2:
Τώρα... Μόνο μεγειά μπορούμε να σου πούμε:D
Βάλε πρώτες οπτικές εντυπώσεις όταν παραλάβεις και μετά από ένα διάστημα χρήσης για αντοχή, εφαρμογή στο σώμα κλπ.
Καλοφόρετο να είναι:beer:
Δεν εχω ψωνίσει κάτι από την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά σαν μάρκα την γνωρίζω, πιστεύω ότι σαν γερμανική εταιρεία θα είναι ποιοτική. Δεν έβρισκες τπτ εδώ σε προσφορά? Υπάρχουν πλέον αρκετές αν ψαχτείς, εκτός κι αν θες κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Για βάλε και καμια φωτό από το μοντέλο.
motojojo
16/09/2021, 20:59
Έχω δει αρκετούς εδω στη Γερμανία να τη φοράνε.
ratamahatta
17/09/2021, 10:19
Στην Ελλάδα δεν είναι γνωστή αλλά έξω και ειδικά Γερμανία πουλάει καλά καθώς φαίνεται να έχει ποιοτικά προϊόντα.
Δεν εχω ψωνίσει κάτι από την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά σαν μάρκα την γνωρίζω, πιστεύω ότι σαν γερμανική εταιρεία θα είναι ποιοτική. Δεν έβρισκες τπτ εδώ σε προσφορά? Υπάρχουν πλέον αρκετές αν ψαχτείς, εκτός κι αν θες κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Για βάλε και καμια φωτό από το μοντέλο.
Σε διαιρούμενη που ήθελα, έβρισκα αρκετά πιο πάνω σε τιμή...
Αυτή που περιμένω είναι η παρακάτω:
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Buese-Imola-Two-Piece-Motor-Leather-Suit-2019/SubProducts/Buese-Imola-Two-Piece-Motor-Leather-Suit-2019-0003
Άρα ακούγονται καλά λόγια ειδικά εξωτερικό
Οκ! είδωμεν τότες
Θα επανέλθω μόλις παραλάβω με τις πρώτες εντυπώσεις
:ninja:
Παραλάβαμε σήμερα και προς βοήθεια υποψήφιων αγοραστών, επανέρχομαι λοιπόν με τις πρώτες εντυπώσεις, μιάς και ελάχιστες πληροφορίες υπάρχουν για την συγκεκριμένη εταιρεία...
Δείχνει αρκετά προσεγμένη με ωραίες λεπτομέρεις στα σημεία, φουλ προστασιες σε ώμους αγκώνες κλπ κλπ, άνετη στις αρθρώσεις και γενικά με αρκετά καλή εφαρμογή. Φερμουάρ, κουμπιά, ενώσεις φαίινονται κομπλέ.
Έχοντας πάρει το ρίσκο να παραγγείλω μέγεθος με τις μετρήσεις της εταιρείας στο σάιτ, μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από το πως έκατσε πάνω μου.
*Από παλαιότερη εμπειρία με ολόσωμη δερμάτινη, ίσως να την περίμενα λίιιγο πιο σφιχτή αλλά οκ όχι κάτι ιδιαίτερο.
Επίσης δε ξέρω τι παίζεται με τις υπόλοιπες εταιρείες...αλλά το "made in Pakistan" με χάλασε λίγο...
Αυτά για την ώρα
Παρακάτω και μερικές φωτο
https://imgur.com/a/HL4QQxr
Αν έγραφε "made in Germany" η "Italy" θα το πλήρωνες 3 φορές πάνω...
Ωραία φαίνεται, καλοφόρετη!
motojojo
25/09/2021, 11:54
Δυστηχώς παίζει πολύ "made in Pakistan", "made in Korea" και άλλα τέτοια όμορφα. Τα βλέπω σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά ρουχα στα μαγαζια, ανεξαρτήτως μάρκας.
Ένα μπουφαν Dainese που έχω γράφει "made in Ukraine". Οπότε μην κολάς σε αυτη τη λεπτομέρεια.
Καλοφόρετη η στολή και πάντα όρθιος!
Ευχαριστώ παδια, αχρείαστη να είναι και πάντα όρθιοι!
Τώρα για το made in pakistan, όντως με μια απλή έρευνα διαπιστώνεις ότι παίζει σε όλες σχεδόν τις εταιρείες αυτή η τακτική. Καπιταλισμός......κλπ κλπ....
Η BUSE δείχνει ποιοτική πάντως για τα λεφτά της όπως έγραψα και παραπάνω. Πιστεύω για ένα μέσο χρήστη, με είσοδο πίστα μια φορά το χρόνο και τα υπόλοιπα Κυριακές είναι μια χαρά.
Τσέπες να συμπληρώσω έχει για τα απολύτως απαραίτητα, και πλάτη παρήγγειλα κάτι πιο ενισχυμένο γιατί πάνω έχει μία της πλάκας.
Δεν συνοδεύεται με ξύστρες επίσης. Φαντάζομαι ισχύει γενικότερα αυτό.
Ευχαριστώ και πάλι
:beer:
Ευχαριστώ παδια, αχρείαστη να είναι και πάντα όρθιοι!
Τώρα για το made in pakistan, όντως με μια απλή έρευνα διαπιστώνεις ότι παίζει σε όλες σχεδόν τις εταιρείες αυτή η τακτική. Καπιταλισμός......κλπ κλπ....
Η BUSE δείχνει ποιοτική πάντως για τα λεφτά της όπως έγραψα και παραπάνω. Πιστεύω για ένα μέσο χρήστη, με είσοδο πίστα μια φορά το χρόνο και τα υπόλοιπα Κυριακές είναι μια χαρά.
Τσέπες να συμπληρώσω έχει για τα απολύτως απαραίτητα, και πλάτη παρήγγειλα κάτι πιο ενισχυμένο γιατί πάνω έχει μία της πλάκας.
Δεν συνοδεύεται με ξύστρες επίσης. Φαντάζομαι ισχύει γενικότερα αυτό.
Ευχαριστώ και πάλι
:beer:
Από τον δικό μου εξοπλισμό, μπορώ να σου πω ότι η προστασία πλάτης όντως είναι σπάνια συμπεριλαμβανόμενη σε φόρμες αλλά οι ξύστρες υπάρχουν σχεδόν πάντα (από την στιγμή βέβαια που το παντελόνι έχει υποδοχές). Ίσως το δικό σου μοντέλο να είναι πιο Τούρινγκ και να μην θεωρούνται απαραίτητες.
Από τον δικό μου εξοπλισμό, μπορώ να σου πω ότι η προστασία πλάτης όντως είναι σπάνια συμπεριλαμβανόμενη σε φόρμες αλλά οι ξύστρες υπάρχουν σχεδόν πάντα (από την στιγμή βέβαια που το παντελόνι έχει υποδοχές). Ίσως το δικό σου μοντέλο να είναι πιο Τούρινγκ και να μην θεωρούνται απαραίτητες.
Λογικά όλο και κάτι θα υπάρχει που να ταιριάζει (από άσχετη μάρκα). Έχει ένα τετραγωνικό σκράτς στο γόνατο!
.....Μέχρι τότε θα κάνω υπομονή να ξίνω μόνο αγκώνες και όχι γόνατα! :D:roflmao::ufo: