Σύνδεση

View Full Version : Αντιπροσωπεία Yamaha Αθήνα.

Jiannis21
01/10/2021, 14:40
Καλησπέρα στην ομάδα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω την Tracer 9GT αλλά δεν γνωρίζω κάποια συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της yamaha. Στην επίσημη ιστοσελίδα της έχει 81 αντιπροσωπείες στην Αθήνα. Θα αποτελούσε βοήθεια αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια να πάω να κοιτάξω.

Σας ευχαριστώ!

STF
01/10/2021, 15:13
Καλησπέρα στην ομάδα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω την Tracer 900GT αλλά δεν γνωρίζω κάποια συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της yamaha. Στην επίσημη ιστοσελίδα της έχει 81 αντιπροσωπείες στην Αθήνα. Θα αποτελούσε βοήθεια αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια να πάω να κοιτάξω.

Σας ευχαριστώ!

Tracer 900 GT ή Tracer 9 GT ;;; Με άλλα λόγια ψάχνεις μεταχειρισμένο ή καινούριο;
Αν ψάχνεις καινούριο δε ξέρω αν θα βρεις.

Για κατάστημα της Μοτοδυναμικής πήγαινε σε αυτό της Αγ. Παρασκευής. Για dealer πήγαινε στο Paddock στο Χαϊδάρι. Τα συστήνω γιατί είναι τα δυο που συνεργάζομαι χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. Προφανώς θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις.

AristidisZ
01/10/2021, 15:21
Δε θα βρεις, και δε θα σου δώσει και κανείς συγκεκριμένη ημερομηνία

Προχτές παρήγγειλε φίλος, με άγνωστο delivery...

S705
01/10/2021, 16:17
Motorex στον Πειραιά. Σου στέλνω και πμ.

AristidisZ
01/10/2021, 16:24
Motorex στον Πειραιά. Σου στέλνω και πμ.

δεν έχει
εκεί το παρήγγειλε ο δικός μου

lykourgi
01/10/2021, 16:40
Αποκλείεται να έχει 81 εμπόρους η Γιαμάχα στην Αττική. Μιλάμε για το επίσημο δίκτυο.
Μπες στο site της Μοτοδυναμικής και ψάξε ανά περιοχή.

Jiannis21
01/10/2021, 17:07
Tracer 900 GT ή Tracer 9 GT ;;; Με άλλα λόγια ψάχνεις μεταχειρισμένο ή καινούριο;
Αν ψάχνεις καινούριο δε ξέρω αν θα βρεις.

Για κατάστημα της Μοτοδυναμικής πήγαινε σε αυτό της Αγ. Παρασκευής. Για dealer πήγαινε στο Paddock στο Χαϊδάρι. Τα συστήνω γιατί είναι τα δυο που συνεργάζομαι χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. Προφανώς θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις.

Tracer 9GT.. ευχαριστώ θα κοιτάξω

S705
01/10/2021, 21:44
δεν έχει
εκεί το παρήγγειλε ο δικός μου

Η εμπειρία μου από το κατάστημα είναι η εξής. Όταν έψαχνα το 700 σε μπλε κανένα μαγαζί στην Ελλάδα δεν το είχε και κανένα δεν ήξερε να μου πει ποτέ και αν ΜΠΟΡΕΊ να φέρει. Το μοτορεξ μου είπε σε 2 μήνες θα το έχω, στις 35 μέρες ήταν στα χέρια μου!

AristidisZ
01/10/2021, 22:37
Η εμπειρία μου από το κατάστημα είναι η εξής. Όταν έψαχνα το 700 σε μπλε κανένα μαγαζί στην Ελλάδα δεν το είχε και κανένα δεν ήξερε να μου πει ποτέ και αν ΜΠΟΡΕΊ να φέρει. Το μοτορεξ μου είπε σε 2 μήνες θα το έχω, στις 35 μέρες ήταν στα χέρια μου!
Και εγώ από εκεί πήρα τη μηχανή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά
Λες ο κουμπάρος να τους φάει στην στροφή ; :D