View Full Version : Nc750x χωμα..παιζει;
Καποιος συντροφος που να εχει τεσταρει το nc750x στο χωμα εδω μεσα; μεχρι που μπορει να διαβει αραγε το συγκεκριμενο;
Βασίίίίληηηηηηηηηηηηηηηηη...
...πελάτης.
doctoras
15/10/2021, 14:18
:a014:
Αν έχεις ψυχή (και kolo :D ) και ένα καλό λάστιχο πας παντού με οτιδήποτε.
Είναι ένα παλικάρι εδώ μέσα που κάτι καταφέρνει :D
doctoras
15/10/2021, 14:29
ΝΑ ενα ωραίο Παρασκευιάτικο θέμα :D
καλή ανάγνωση!!! :beer:
edit: διέγραψα το λινκ, παρακαλώ απευθυνθείτε στο από κάτω ποστ, δεν τον λένε τυχαία Μαγκάηβερ
καλή ανάγνωση!!! (#) :beer:
Αυτό είναι το δικό σου search, δεν παίζει σε άλλους χρήστες :winka:
Αυτό (https://www.moto.gr/forums/search.php?search_type=1&contenttype=vBForum_Post&forumchoice[]=16&searchuser=billy84&starteronly=1) και πάτα το κουμπάκι "Αναζήτηση τώρα".
Αυτό είναι το δικό σου search, δεν παίζει σε άλλους χρήστες :winka:
Αυτό (https://www.moto.gr/forums/search.php?search_type=1&contenttype=vBForum_Post&forumchoice[]=16&searchuser=billy84&starteronly=1) και πάτα το κουμπάκι "Αναζήτηση τώρα".
Την πάτησα σαν επαγγελματίας νουμπάς..:D
βγάζω το λινκ, το λοιπόν :)
Δεν παραπονιεμαι...οι μεχρι τωρα απαντησεις ειναι κατατοποιστικες, δεν λεω..
yannis24
15/10/2021, 15:54
Δες τα ταξιδιωτικά του billy84 στα …. Ταξιδιωτικά !!
Δεν χρειάζονται σχόλια αλλά …
Καποιος συντροφος που να εχει τεσταρει το nc750x στο χωμα εδω μεσα; μεχρι που μπορει να διαβει αραγε το συγκεκριμενο;
Καλησπέρα φίλε.Εξαρτάται πάντα τι εννοούμε χώμα.Χώμα με αξιώσεις και να πας γρήγορα?Οχι δεν κάνει για αυτή τη δουλειά(προφανώς ούτε κανένα με χυτές ζάντες ακόμη και αυτά με τις 19αρες).
Απο εκεί και πέρα ναι μπορεί να περάσει απο κάθε χωματόδρομο σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα.Με ένα τακουνάτο ελαστικό πίσω μεγαλύτερου προφίλ έχω πάει σε μέρη που δεν πίστευα οτι είναι δυνατόν να φτάσει ένα τέτοιο μηχανάκι.
Οπότε η απάντηση είναι ναι,πάει όπου θες με συμβιβασμούς και ανάλογα την αντοχή σου(στα σπαστήρια θα τη χρειαστείς).
Σε ευχαριστω για την απαντηση, ρωταω επειδη με φιλους μελλοντικα θελουμε να πηγαινουμε ορεινη κορινθια που σημαινει εθνικη μεχρι ξυλοκαστρο, 25 χλμ ορεινοι στριφτεροι ασφαλτινοι με γαρμπιλι και 4-5 χλμ με νεροφαγωματα, γαρμπιλι, λακουβες,μικρους βαλτους με λασπες...το εχω κανει με βαραντερο αλλα πλεονδεν το διακυνδινευω πλεον, αναζητω κατι πιο ελαφρυ, συν το γεγονος οτι και στην αθηνα ειναι καλο..με dct η οχι;
Nostradamus
15/10/2021, 20:58
Ασφάλτινος ορεινός στριφτερος με γαρμπιλι, το σπας λίγο παραπάνω?? Για τα 4-5 χιλιόμετρα νομίζω οτιδήποτε θα τα περάσει.. αλλιώς μιλάς για κανένα 30αρι χιλιόμετρα χώμα.
Σε ευχαριστω για την απαντηση, ρωταω επειδη με φιλους μελλοντικα θελουμε να πηγαινουμε ορεινη κορινθια που σημαινει εθνικη μεχρι ξυλοκαστρο, 25 χλμ ορεινοι στριφτεροι ασφαλτινοι με γαρμπιλι και 4-5 χλμ με νεροφαγωματα, γαρμπιλι, λακουβες,μικρους βαλτους με λασπες...το εχω κανει με βαραντερο αλλα πλεονδεν το διακυνδινευω πλεον, αναζητω κατι πιο ελαφρυ, συν το γεγονος οτι και στην αθηνα ειναι καλο..με dct η οχι;
Οτιδήποτε έκανες με το Βαραντέρο πλην εθνικής θα το κάνεις πολύ πιο εύκολα με το NC.
DCT ή όχι είναι καθαρά θέμα προτίμησης.Προσωπικά προτιμώ το manual σε κάθε περίπτωση.Το DCT θα σου δώσει ευκολία ''σκούτερ'' με πολύ λιγότερα έξοδα όμως στα ίδια χιλιόμετρα συγκριτικά με ένα σκούτερ.
Νταξ κατι κανει
https://www.youtube.com/watch?v=MuUkahST5X4
Ο Bill πιο σπεσιαλιστας βεβαια αλλα.....
Νομίζω ότι του Βασίλη το 700X είναι πιο χωμάτινο από τα καινούρια 750X. Έχουν αλλάξει και οι διαδρομές των αναρτήσεων, αν δεν απατώμαι.
απο το '21 και μετα ειναι πολυ πιο χαμηλο
τα 750x μεχρι το 20 ειναι ιδια
Nik0s_Dk
16/10/2021, 18:45
Φίλοι, πριν βάλω τα Pilot 5 (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ) με το ΑΧ42 της bridgestone Πηγα σε ΚΑΘΕ χωμάτινο δρόμο που βρήκα, είτε από επιλογή είτε καταλάθος. Δεν κάνω τα ταξίδια του Μπιλι ωστόσο ανέβηκα σε σημεια που σήμερα ακόμα σκέφτομαι πως πέρασα (πχ καταφύγιο άγριας ζωής παρνασσού όπου χάθηκα από τον "main" χωματοδρομο και βρήκα δρόμους ξεχασμένους από θεούς και δαίμονες). Και εχω του 20 το μοντέλο.
Αυτό που σκέφτομαι ως απάντηση στον φίλο είναι το πας μέχρι εκεί που νιώθεις ότι το λυπάσαι να συνεχίσεις. Αυτό θα σε πάει. Δεν θα κάνεις εντουρόβολτες με κροκάλες σκαλοπάτια, ούτε θα πας τάπες στο χώμα (για "σκλήρό" χωμα μιλαμε) ωστόσο θα σε πάει αρκεί να θες να πας..
Ενα τιπ μικρό, επειδή είναι λιγο βαρύ ΓΙΑΥΤΗ τη δουλειά, θέλει λίγο προσοχή ιδιαίτερα σε κλειστές στροφές με νεροχαρακώματα κλπ..
Δεν ξέρω αν φαίνεται στη φωτο, δεν είναι το χειρότερο σημείο που πέρασα αλλά τέλος πάντων χώμα πάει:lol::lol::lol::lol::lol:
431331
Στις φωτό πάντα τα "χώματα" φαίνονται ηπιότερα από ότι είναι.
Οπότε... κατά τη γνώμη μου αν το NC750X (έστω τα μέχρι '20) σου δίνουν πρόσβαση σε τέτοια εδάφη, δε θες κάτι περισσότερο για να δεις τις ομορφιές της χώρας μας.
doctoras
17/10/2021, 11:30
ελα το θεμα είναι ο αναβάτης όχι το μοτό, είναι χιλιάδες τα παραδείγματα, τις διαδρομές αυτές τις διανύουν (στον ρυθμό που επιτρέπουν τα περιφερειακά τους) τετρακύλινδρα στρίτ
εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό για χωμάτινες διελεύσεις να έχεις παραστάσεις απο εντουρο, αν δεν είχες την ευκαιρία, δεν είναι πρόβλημα στην αττική ειδικά μπορείς εύκολα να προσεγγίσεις σχολείο που ειδικεύεται σε χωμάτινα courses και να μάθεις πως θα διασχίζεις χωματάδα ακόμη και με FJR1300 με ασφάλεια με αυτοπεποίθηση και με καλό ρυθμό
Εγώ δεν θα το έκανα
Τόσα ωραία μηχανάκια ον οφ υπάρχουν γιατί να γ... ζάντες?
Ναι φυσικά όλα πάνε παντού αλλά αν είναι να διαλέξεις
γιατί να πάρεις αυτό?
Όπως και να χει τροχονόμος στην τσέπη σου δεν θα γίνω
αλλά για μένα όχι