PDA

View Full Version : Chaos, το 1ο ελληνικό hypercar

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6

sapila racing
30/10/2021, 09:12
Ελα 2 ημερες μεινανε.
Ποιός βαζει στοιχημα οτι αυτοκινητο που να τσουλαει σε δρόμο μονο του ΔΕΝ θα δουμε? :lol:

borbos
30/10/2021, 09:23
Αστε το παιδι να δουμε τι θα δειξει και κραζουμε μετα. Εγω παντως ειμαι καλοπροαίρετος

teogtp
30/10/2021, 09:57
Βασικά είπε ότι κατέθεσε ΓΙΑ πατέντα, όχι ότι την πήρε την έγκριση.
Είπε ότι ΖΗΤΗΘΗΚΕ από τη Red bull χορηγία, δεν είπε ότι οι αυστριακοί δέχθηκαν.
Επίσης έχω μια απορία , τι σημαίνει πρωτοτυπία στις ιπποδυνάμεις? 1 ίππος θα μετράει για 2? Θα είναι από ιπποπόταμο, από τι θα είναι? Και πόσες είναι πια αυτές οι ιπποδυναμεις?

Τα led από το aliexpress,
431560
και για εξάτμιση κουταλοθήκες από τα nikokiris.gr

431561

Τελικά αυτό που είπε είναι ότι εχει πολύ μεγάλξ
υποστήριξη από την κυβέρνηση για τα εργοστάσια που ΘΑ φτιάξει.
Speaks for itself, μυρίστηκε ζεστό δημοσιο και δωρεάν χρημα.

Επίσης 3 εργοστάσια με συνολικό εμβαδόν 30000τμ, ειναι 10000τμ το κάθε εργοστάσιο.
Σε 10000τμ ούτε λάστιχα δεν παράγεις, όχι αυτοκίνητο.

Και θα πάρει και μεταγραφή μηχανικό από Ferrari Kai McLaren.
Οκ.
Ούτε για γέλια δεν ειναι η όλη φάση.

Πλήρωνε φόρους εσύ και εισιτήριο στα νοσοκομεία, για να τα μοιράζεται ο κουλης με κάτι τέτοιους.
Πιο γελοίος και από τον Τσάκα.
Εδώ βλέπω ένα μεγάλο ατόπημα του επιχειρηματία.
Καθ'ότι το προϊόν είναι 100% ελληνικό, έπρεπε να ζητήσει χορηγία από τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των αναψυκτικών.
Εψα,κλιαφα κλπ.
Γιατί ως γνωστόν 1 ελληνική επιχείρηση ισοδυναμεί με 900 ξένες. (https://youtu.be/p27ipEzsxW4)

νεοσσός
30/10/2021, 10:26
Προσωπικά θα του ευχηθώ καλή επιτυχία. Αν καταφέρει να αποσπάσει κρατικά κονδύλια και να δώσει 320 θέσεις εργασίας σε άτομα που έχουν φύγει στο εξωτερικό για να βρουν καλή δουλειά, θα είναι επιτυχία.

Εάν καταφέρει να κάνει βιώσιμη την επιχείρηση σε βάθος χρόνου και να μην χρειάζεται πλέον επιχορηγήσεις, εκεί θα είναι η μέγιστη επιτυχία.

Εδώ θα είμαστε, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Από τις startup τεχνολογίας (όχι βιομηχανίας, όπως η συγκεκριμένη) πετυχαίνει τελικά μία στις 300. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις υπόλοιπες 299, αποκτούν σημαντικές δεξιότητες που ζητάει η αγορά εργασίας και βιοπορίζουν καλά για κάποιο χρονικό διάστημα.

camen
30/10/2021, 10:50
Μιας κ παρακολουθώ το θεμα εξ αρχής γτ πραγματικά αρχικά ακούστηκε ενδιαφέρον θα καταθέσω κ εγω την άποψη μου απλα για να υπάρχει... Προσωπικά το βλεπω ως εξής, απο τοτε που ο εν λόγω άνθρωπος έσπασε το ρεκόρ στο dragster και λόγω ελληνικής καταγωγής ακούστηκε κ πήρε καποια προβολή τουλάχιστον στο χώρο του αυτοκινήτου , κάποιος ή κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν(για να μην πω ξεπλύνουν) αρκετό χρήμα βάζοντας τον μπροστα.
Δε θα σταθώ στο τι θα κανει αυτο το αυτοκίνητο, γτ εν δύναμη οι τεχνολογίες ανεξάρτητες υπάρχουν και ναι μπορεις τεχνολογικά να κουνάς τα χέρια σου κ να κανει κατι κλπ κλπ.

Ενα απο τα πρώτα σημεία που με προβληματίζουν ειναι γτ αφού ειναι 9 άτομα ομάδα και τωρα 20 ,δεν μας παρουσιάζει την ομάδα του κ τι αντιπροσωπεύει ο καθένας σε ενα βιντεάκι απο το να μας λεει για νουμερα στα χαρτιά.Αφου τοσο πολυ πιστεύει στο έμψυχο υλικό και στην ελληνική ευφυΐα.

Δεύτερον, πιασάρικο ο χώρος των βίντεο αλλα μου κανει πολυ στημένο σκηνικό για να προκαλεί εντυπώσεις. Για να κανεις ολα αυτά που λες , θες μηχανήματα και δε μιλάμε για εναν τορνο κ ενα δράπανο, αλλα για τεχνολογικό εξοπλισμό απίστευτης αξίας. Κ άντε να δεχτώ οτι συνεργάζεται με εξωτερικές εταιρίες που του κανουν prototyping οτι ζητάει. Σ αυτη την περιπτωση κ για κατι τοσο πειραματικό το κοστος για να πειραματιστεις μεχρι να εχεις αξιόπιστο αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται και θελει και πολλαπλάσιο χρόνο γτ καμια εταιρία δεν περιμένει μονο εσενα να σου κατασκευάσει για να παίξεις μεχρι να δεις τι σου κανει. Που ειναι αυτά τα μηχανήματα? Δείξε μας μια εκτύπωση που κανεις ζωντανά ...αφού ολα κατασκευάζονται Ελλάδα και απο την ομάδα σου...

Τρίτον, ναι οκ εχει πετύχει κατι στο dragster. Αλλα ενα αμάξι dragster ,ποσο μαλλον για να σπάει ρεκόρ φτιάχνεται για να κανει 1 το πολυ 2 περάσματα και μετα να γινει βίδες! Ειναι χαοτική η απόσταση ενός μηχανικού νραγκστερ απο εναν μηχανικό hypercar, και ποσο μαλλον ενός hypercar παραγωγής και κυκλοφορίας στο δρόμο.

Επισης, τσο ποζερα μηχανικό δεν εχω ξαναδεί , αν όντως εχεις φτάσει σε τετοιο επίπεδο δε σε κόφτει να βγαίνεις στα βιντεάκια με στολές και ρολόγια και μόνιμα τον ίδιο δημοσιογράφο απέναντι σου .

Σε αυτά εχω να σταθώ , το μονο που μπορω να δεχτώ ειναι οτι ιιιιισως όντως κάποιες καλές ιδέες που εχει προσπαθεί να τις πατένταρει μπας κ ενδιαφερθούν μεγάλες εταιρίες και βγαλει απο κει κανα ευρώ, όποτε εχει στήσει όλο αυτο για το μάρκετινγκ και σαν πειραματική πλατφόρμα . Γιατί κακά τα ψέματα η εικόνα ειναι το 90% το 2021, και μπορει όντως να σου αποφέρει χρήματα. Που κ παλι μικρό καλάθι κρατάω, και μαλλον θα επιμείνω στην αρχική μου εντύπωση οτι κάποιος τον έβαλε μπροστα για άλλους λόγους.

THEOD
30/10/2021, 11:00
Προσωπικά θα του ευχηθώ καλή επιτυχία. Αν καταφέρει να αποσπάσει κρατικά κονδύλια και να δώσει 320 θέσεις εργασίας σε άτομα που έχουν φύγει στο εξωτερικό για να βρουν καλή δουλειά, να παντελονιάσει μερικά εκατομμύρια, θα είναι επιτυχία.

Fixed :D:D:D

stefanos
30/10/2021, 11:04
Ελα 2 ημερες μεινανε.
Ποιός βαζει στοιχημα οτι αυτοκινητο που να τσουλαει σε δρόμο μονο του ΔΕΝ θα δουμε? :lol:

Το να τσουλήσει κάτι στο δρόμο δεν σημαίνει ότι είναι hypercar ούτε ότι είναι 100% Ελληνικό ούτε ότι κάνει ότι υπόσχεται στα χαρτιά.
Γιατί πολλά πράγματα τσουλάνε στους δρόμους , όχι 100% Ελληνικά, αλλά όμορφα και μερακλήδικα https://www.replicarhellas.com/.
χωρίς φανφάρες, ανακοινώσεις στα media, και followers.;)

p@nos
30/10/2021, 11:10
Ολο το critisism του Πανοπουλου/extreme, δεν ειναι επειδη ειναι ενας ελληνας που λεει οτι θα τα βαλει με μεγαλους κατασκευαστες, φιλοδοξώντας να τους ξεπερασει κιολας. Ολη η ιστορια γυρναει γυρω απο το γεγονος οτι ο Πανοπουλος/extreme, ειναι αποδεδειγμένα παπατζας και scammer, και δεν υπαρχουν μονο μια και δυο αποδειξεις για αυτο. Το οτι προσπαθουν να ξελασπωσουν την κατασταση, με λαικισμους για κανεναν προφητη στον τοπο του κλπ, ειναι απλα αστειο.

Οσο για τον Σαριμπαλιδη, προσωπικα δεν ξερω τι καπνο φουμαρει, τον παρακολουθω κανα δυο χρονια στο youtube για τα χαζοαναλαφρα σχετικα ευχαριστα βιντεακια του, μεχρι εκει. Το bromance με τον Πανοπουλο ομως δε με πειθει σε καμμια περιπτωση. Οπως επισης ειναι αδιανοητο οτι ο Πανοπουλος εχει 2.4εκ followers στο instagram (lol, ο πετρετζικης εχει 1.7εκ και τον ξερουν και οι πετρες, και εχει κανει και international ανοιγμα).

Επισης, κατι που οσοι παρακολουθουσαν τον extreme απο λιγο παλιοτερα οι περισσοτεροι γνωριζουν, για καποιο λογο, παντα ειχε ΠΟΛΛΑ λεφτα για αυτα που εκανε, και κανεις δεν ηξερε απο που ερχονταν αυτα τα λεφτα, μιας και η μπιζνα, δεν ηταν και τοσο πετυχημενη.

edit:το εργαλειο αυτο δινει 82% fake followers
https://www.modash.io/fake-follower-check/

THEOD
30/10/2021, 11:23
Οπως επισης ειναι αδιανοητο οτι ο Πανοπουλος εχει 2.4εκ followers στο instagram (lol, ο πετρετζικης εχει 1.7εκ και τον ξερουν και οι πετρες, και εχει κανει και international ανοιγμα).

Επισης, κατι που οσοι παρακολουθουσαν τον extreme απο λιγο παλιοτερα οι περισσοτεροι γνωριζουν, για καποιο λογο, παντα ειχε ΠΟΛΛΑ λεφτα για αυτα που εκανε, και κανεις δεν ηξερε απο που ερχονταν αυτα τα λεφτα, μιας και η μπιζνα, δεν ηταν και τοσο πετυχημενη.

Είναι γνωστό ότι followers, likes κλπ αγοράζεις όσα θες... :rolleyes:

p@nos
30/10/2021, 11:30
Είναι γνωστό ότι followers, likes κλπ αγοράζεις όσα θες... :rolleyes:

Γενικα οι ενδειξεις ειναι πολλες, οταν εχεις κατι ουσιας, δεν εχεις τους μουφα ακολουθους και τα like. Το οτι δε, θα εχει και χρηματοδοτηση απο την πιο διεφθαρμενη κυβερνηση εβερ, επισης λεει πολλα :lol:

teogtp
30/10/2021, 11:46
Ελα 2 ημερες μεινανε.

Νομίζω είπε ότι θα αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και όχι φυσικό αυτοκίνητο.
Το φυσικό αυτοκίνητο βρίσκεται σε φάση δοκιμών σε διεθνείς πίστες.

Στο asseto Corsa. (https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/)
:lol:

zannisvel
30/10/2021, 11:49
Είχα την τύχη να κάνω ένα μικρό πέρασμα από το εργοστάσιο της Rolls Royce στο Ohio στα πλαίσια πρακτικής, άσχετα βέβαια με τη μηχανολογία. Αλλά πήρα μια ιδέα πως ένας elite κατασκευαστής δουλεύει και φυσικά είδα τι εγκαταστάσεις χρειάζεται ακόμα και για μικρή παραγωγή.

Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια κανενός αλλά ούτε μονοκυλινδρο κινητήρα για καρτ δε μπορείς να ετοιμασεις για παραγωγή με αυτό το δυναμικό όχι πρωτότυπο HyperCar με δικό του κινητήρα.

p@nos
30/10/2021, 12:00
Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια κανενός αλλά ούτε μονοκυλινδρο κινητήρα για καρτ δε μπορείς να ετοιμασεις για παραγωγή με αυτό το δυναμικό όχι πρωτότυπο HyperCar με δικό του κινητήρα.

και σασμαν, ζαντες, φρενα κοκ.

george.S
30/10/2021, 12:01
και σασμαν, ζαντες, φρενα κοκ.

φήμες λένε ότι θα τυπώνει και τα λάστιχα...:lol::lol:

Rac3rX
30/10/2021, 12:02

Πολύ σωστή παρατήρηση.

Ο Σαρημπαλίδης έχει ουσιαστικά αναλάβει το promotion της απάτης του εγχειρήματος με το προπέτασμα του δημοσιογράφου. Όλο και κάτι θα παίρνει για τον κόπο του.

george.S
30/10/2021, 12:04
Πολύ σωστή παρατήρηση.

Ο Σαρημπαλίδης έχει ουσιαστικά αναλάβει το promotion της απάτης του εγχειρήματος με το προπέτασμα του δημοσιογράφου. Όλο και κάτι θα παίρνει για τον κόπο του.

κλικ στο καναλι του..

daz
30/10/2021, 12:13
Το αυτοκίνητο υπάρχει και αργά ή γρήγορα, θα βγει στους δρόμους! Μόνο που δεν είναι 100% Ελληνικό.

Ο κινητήρας είναι αυτούσιος από vstrom.

sapila racing
30/10/2021, 12:39
https://www.sitejabber.com/reviews/spyrospanopoulos.com

:rolleyes:

Στο παραπανω στο link που ειχα βαλει φαίνεται οτι αγόρασε fake instagram followers και Youtube subs, αλλά ουτε αυτα δεν πλήρωσε! :cry:

AUFGEBRACHT
30/10/2021, 13:19
Ο κινητήρας είναι αυτούσιος από vstrom.

Δεδομένου του καγκουροκοινού, μάλλον από TDM...

Dr.Monty
30/10/2021, 13:37
Στοιχειωδως να γνωρίζει καποιος τι ειναι έρευνα (ουτε καν αιχμής) δεν θα μπορούσε να πιστέψει σε τίποτα απο αυτα.

Η πραγματικότητα είναι οτι σε 2 μερες θα πρεπει να υπαρχουν κάποιες απαντήσεις - δικαιολογίες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

daz
30/10/2021, 14:16
Δεδομένου του καγκουροκοινού, μάλλον από TDM...

Ναι αλλά από tdm θα χρειατεί δυο κινητήρες. Από vstrom θα χρειαστεί μια κομμένη έκδοση του 650. Αυτός έφτιαξε απλά το πλαίσιο, να αντέχει τόση ιπποδύναμη και τα ηλεκτρονικά για να τη δαμάσουν.

AUFGEBRACHT
30/10/2021, 14:23
Ναι αλλά από tdm θα χρειατεί δυο κινητήρες. Από vstrom θα χρειαστεί μια κομμένη έκδοση του 650. Αυτός έφτιαξε απλά το πλαίσιο, να αντέχει τόση ιπποδύναμη και τα ηλεκτρονικά για να τη δαμάσουν.

Ρε σουπιά, άσχετο, εσύ που το ΄χεις με τα εργαλεία... υπάρχει κανας καλός πριτσιναδόρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εταιρείας; Να μωρέ, είπα να φτιάξω ένα υπερηχητικό stealth και το θέλω για τα φτερά και την άτρακτο...

daz
30/10/2021, 14:28
Ρε σουπιά, άσχετο, εσύ που το ΄χεις με τα εργαλεία... υπάρχει κανας καλός πριτσιναδόρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εταιρείας; Να μωρέ, είπα να φτιάξω ένα υπερηχητικό stealth και το θέλω για τα φτερά και την άτρακτο...

Όχι αλλά ξέρω τον αρχιμηχανικό της nasa που είναι Ελληνας και περιμένει την πρώτη ευκαιρία για να έρθει να αναλάβει ένα ελληνικό προτζεκτ.

AUFGEBRACHT
30/10/2021, 14:31
Όχι αλλά ξέρω τον αρχιμηχανικό της nasa που είναι Ελληνας και περιμένει την πρώτη ευκαιρία για να έρθει να αναλάβει ένα ελληνικό προτζεκτ.

Αμ΄έτσι πες μου... κι έλεγα "ρε γιατί τώρα τελευταία δεν ακούμε για ανατινάξεις space shuttles"... πήγε το άξιο Ελληνόπουλο και τους άνοιξε τα μάτια, τους έκανε ανθρώπους... μου κάνει, πες του να με πάρει στο κινητό, ή να με κάνει add...

stefanos
30/10/2021, 14:35

Σε πρώτη ανάγνωση διάβασα υπερελαφρύ stelth και πήγε αλλού το μυαλό μου.https://www.youtube.com/watch?v=Au0vMHq5m08

KotsosDR
30/10/2021, 14:41
Σε πρώτη ανάγνωση διάβασα υπερελαφρύ stelth και πήγε αλλού το μυαλό μου.https://www.youtube.com/watch?v=Au0vMHq5m08

Αυτό που προβάλεις είναι αξιέπαινη προσπάθεια να ξέρεις...

stefanos
30/10/2021, 14:52
Αυτό που προβάλεις είναι αξιέπαινη προσπάθεια να ξέρεις...

Φυσικά ,αν και αρχικά το τρακάρισα με κάτι απίστευτες περιγραφές από άσχετους ""δημοσιογράφους"" που γράφανε ότι να ναι περί stelth ελληνικού μαχητικού κλπ

AUFGEBRACHT
30/10/2021, 14:57
Φυσικά ,αν και αρχικά το τρακάρισα με κάτι απίστευτες περιγραφές από άσχετους ""δημοσιογράφους"" που γράφανε ότι να ναι περί stelth ελληνικού μαχητικού κλπ

Στην Ελλάδα, κατά βάση οι δημοσιογράφοι είναι παντελώς άσχετοι...το μόνο μη άσχετο είναι το payroll τους.

RaGe_Raptor
30/10/2021, 18:08
Δεν χρειάζεται καν κινητήρα το hypercar με ελληνική ΨΥΧΉ για να πατήσει ΟΛΑ τα βάρβαρα σαπάκια

VFR_
30/10/2021, 19:01
Eϊναι πολύ στενόχωρο να βλέπεις κοινό να ψάχνει ''θρησκεία'' εν έτη 2021.
Θα μου πεις, και ο Ρόσσι, και ο Μαρκ, και ο Σέννα, όλοι ήταν κάποια μορφής θρησκείας. Όλοι βέβαια με αποτελέσματα και όχι αγώνες σε Playstation...
Εδώ έχουμε τον μοναδικό τύπο, που χωρίς αποτελέσματα και πολύ μέλι, έχει αποκτήσει πρόσβαση σε χρήματα. Επικίνδυνο τουλάχιστον.

Τουλάχιστον για τα εκτυπωμένα και το autoclave απο σωλήνα αποχέτευσης βιολογικού καθαρισμού στο Qatar, θα έπρεπε να ντρέπεται. Δαγκάνα λέει που ακόμα και το χρώμα του υλικού είναι λάθος. Ωστόσο μαθηματικά μανάβη. Η δαγκάνα λέει απο μαγνήσιο 2.5 κιλά. Απο αλουμίνιο είναι 12. Άρα λέει είμαστε 10 φορές κάτω. H ίδια η Bugatti έχει 2,9 εκτυπωμένη λειτουργική, και όχι τασάκι για ηλεκτρονικά τσιγάρα, και λέει ότι η συμβατική της απο αλουμίνιο είναι 4,9 κιλά. 12 κιλά πρέπει να είναι φάση Αυγουστιάτικο καρπούζι απο την Αμαλιάδα.

Κάποτε, επι εποχής Jaguar στην F1, είχα την τύχη να βρεθώ στο εργοστάσιο τους. 2003 - 2004. Στα τελευταία τους δηλαδή στην F1. Το video του SariμπαΛίδη που δείχνει τα μέσα της εταιρίας, είναι κωμωδία. Δίπλα στα γραφεία το ψυγείο λέει και το autoclave που κλείνει με μεντεσέδες απο το ΙΚΕΑ, και αν κάνει μπαμ θα ανατιναχτούν οι οθόνες της alienware ξέρω γω. Τέτοιο δωμάτιο σχεδιασμού CAD ωστόσο, μόνο σε κάτι StarTrek. Η οθόνη στα 4 μέτρα απέναντι στον τοίχο.

Απο την άλλη, με τόσο ντόρο και τόση βλακεία, του βγάζω το καπέλο. Μπορεί σε 1 χρόνο να κοροϊδέψεις απο τον κάθε τύπο που κάθεται και σκέφτεται τον Αρχιμήδη στην μπανιέρα, μέχρι τον πρωθυπουργό της χώρας...

Λυπάμαι τα πιτσιρίκια που τον πιστεύουν. Λυπάμαι τους γονείς που τον πιστεύουν. Λυπάμαι που τρώει χρήμα. Απο την άλλη, δεν ξέρω αν πρέπει να λυπάται κανείς. Το μόνο που πραγματικά με εξοργίζει απίστευτα, σε βαθμό δεν ξέρω κι εγώ πόσο, είναι ότι χαλάει το Ελληνικό όνομα έξω και γ@μ@ει πραγματικά εταιρίες που μάχονται να κάνουν εξαγωγές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και είναι ειλικρινά εξοργιστικό ότι αν πουλήσεις σήμερα στην Ιταλία, και πάρεις χρήματα και φύγεις, δεν μπορεί κανείς να κινηθεί νομικά. Θα του πάρει χρόνια και αν και εφόσον και όταν. Κάτι τέτοιοι θέλουν μάζεμα άμεσα.

9 άτομα, 90 ξένοι. Τώρα 9 άτομα, 900 ξένοι. Αυτός θέλει 300, δηλαδή.... μούμπλε μούμπλε... 30.000 άτομα! Ξέρω όμως τι κάνει. Ποιο πιθανό είναι να έχει 9 και να καβατζάρει μισθοδοσία για 900. Αυτό το καταλαβαίνω.

Το χάλι μου μέσα γαμώτη...

camen
30/10/2021, 19:15
Ανεβηκε βιντεο κ με το ηλεκτρικο που θα βγαλει…κ τα βαζει σε παραγωγη τελος του 2022…
Εδω με εναν κορονοιο τραβιομαστε 3 χρονια, ενα κωλοδικαστηριο για να τελεσιδικησει θελει καμια 7ετια κ αυτος σε ενα χρονο θα φτιαξει εργοστασια κ θα βγαζει κ παραγωγη… Το παραδοξο ειναι οτι στα σχολια κατω απο αυτο το βιντεο δεν υπαρχει κραξιμο… ετσι για να ασχολουμαστε με κατι να χουμε να λεμε

Nostradamus
30/10/2021, 19:37
https://youtu.be/88fWUZhYb04

Αν και 25 λεπτά βλέπεται ευχάριστα πιστεύω.. και δίνει μια εικόνα το που μπορεί να φτάσει κάποιος πουλώντας "αέρα".. και ποιοι μπορεί να φάνε το παραμύθι..

Pew
31/10/2021, 00:58
Κολοκυθια τουμπανα ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ HYPERCAR με website αισθητικης καλλιτεχνικων 1ης Γυμνασιου made in Romania.

:lol:

AUFGEBRACHT
31/10/2021, 10:57
Ο καιρός γαρ εγγύς... εγγύτερα από ποτέ! Θα δείξει αύριο αν η ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων ήταν σοφή επιλογή, ή αν η 1η Απριλίου θα ήταν πιο ενδεδειγμένη σημειολογικά...

Αν και όλα δείχνουν ότι η διαδικτυακή αποκάλυψη θα είναι φωτογραφίες και τίποτα άλλο... Σε ένα μοντέλο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι έτοιμο και έχει τσουλήσει, αφού έλεγε ότι θα το παρουσίαζε στην έκθεση της Γενεύης, αλλά του το χάλασε ο κορωνοιός. Αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, κι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ για να τις αμελήσει κάποιος σκεπτόμενος...

Εϊδα και μια μίνι συνέντευξη με τον Σαρημπατέτοιο, που μιλάει για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που ΘΑ ξεκινήσει να παράγεται τέλος του '22. Ξεφύλλισε κάτι χαρτιά που έδειχναν ένα κύβο με 4 ρόδες, είπες ότι προς το παρόν δεν ξέρει αν θα κάνει εξαγωγές γτ σκοπός του είναι η κάλυψη των εγχώριων αναγκών (η Ελλάδα πρώτη...), αλλά την τιμή διάθεσης την ξέρει από τώρα, θα κοστίζει 28 χιλιάρικα...κι ας μην υπάρχει ούτε βίδα ολοκληρωμένη από το αυτοκίνητο...

Είχε και ολίγον από Chaos η συνέντευξη, εντάξει, δεν ήξερα πως να αντιδράσω εκεί που είπε ότι αποφάσισε την αποκάλυψη διαδικτυακά, επειδή ξένοι βιομηχανικοί κατάσκοποι έκλεψαν τα σχέδια ευρεσιτεχνιών που είχε καταθέσει στο εξωτερικό... To υφάκι, συνδυασμός "γαμάω και δέρνω σαν το Σπαλιάρα", αλλά είμαι ταπεινός σαν ήρωας του Νίκου Ξανθόπουλου και καλό παιδί σαν τον Γιάννη τον Πλούταρχο, συνεχίζει να υπάρχει και γίνεται ακόμα χειρότερο...

Ακόμα πιο τραγικά ήταν τα σχόλια, ανατριχιασμένοι από εθνική υπερηφάνεια, τσουτσουριασμένοι από εθνικιστική καύλα, 17χρονοι που τον παρακαλούν να τους κρατήσει μια θέση εργασίας και τον έχουν αφίσα στο δωμάτιο αντί για την Κατερίνα Στικούδη, κάποιοι άλλοι τον έχουν κάνει Θεό, όπως είχε κάνει η Κατερίνα Στανίση κάποιον - δεν μάθαμε ποτέ ποιος ήταν, πάντως το σουξέ το έκλεψε ο Μαζωνάκης... άλλος έγραφε επί λέξει "α ρε Πανόπουλε πως τους πετσόκοψες έτσι" , ένας τερματισμένος έγραφε "πάμε (όλοι μαζί) να εξαφανίσεις (εσύ μόνος σου Πανόπουλε) την αυτοκινητοβιομηχανία της Γερμανίας, βγάλε και πολυτελή μοντέλα να χτυπήσεις Mercedes"... :a02:

doctor_john
31/10/2021, 11:45
Εγώ το Σπαλιάρα τον καμαρώνω να είμαι ειλικρινής..

VFR_
31/10/2021, 13:19
Όχι ρε φίλε. ... :D

https://www.youtube.com/watch?v=sgkyVMJunOo

EDIT. Κανονικά θέλει να μπουν όντως δικηγόροι και να πάει μέσα. Όλο και πιο κοντά στο μοντέλο του Νίκολα...

stefanos
31/10/2021, 13:21
Εντάξει θα πάει εκατομμύρια προβολές το κανάλι...

Rac3rX
31/10/2021, 13:27
Όχι ρε φίλε. ... :D

https://www.youtube.com/watch?v=sgkyVMJunOo

EDIT. Κανονικά θέλει να μπουν όντως δικηγόροι και να πάει μέσα. Όλο και πιο κοντά στο μοντέλο του Νίκολα...

Εντάξει, respect, ο τύπος τους γλεντάει κανονικά. Το χοντραίνει μέρα με τη μέρα και οι άλλοι γουστάρουν όλο και πιο πολύ. Δε θα εκπλαγώ αν δούμε σε κατι μήνες βίντεο Σαρημπαλίδη με Panopoulos Heavy (κατά το Falcon Heavy του Musk)

VFR_
31/10/2021, 13:35
Ωστόσο πατας λινκ το site και είναι κλειδωμένο να μην κλέψουν τα μυστικά.
Ωστόσο η Toyota με το Mirai, έχει καταφέρει ο θεός ξέρεις πως, να κάνει 1003 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα υδρογόνου και μέση αυτονομία περίπου 650, που είναι η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του πλανήτη, και άλλος απο την Γαστούνη που δεν έχει κατασκευάσει ούτε κάθισμα θα βγάλει 1000 με το καλημέρα.

Το Rhino στο τέλος σαν σχεδιαστικό είναι όλα τα λεφτά...
Θέλω να ζήσουμε και το τέλος της Ιστορίας. Αν και όπως πάντα, ο ένας θα το παίξει ''εγω απλά έδειχνα ότι μου έλεγε, δεν είμαι εδώ για να κρίνω'' και ο άλλος θα το παίξει, μας έφαγαν τις πατέντες Κινέζοι...

Πιστέυω το 2022, θα δούμε Panopoulos Trains και Panopoulow Space Age τα οποία έχουν ήδη σχεδιαστή. Panopoulos Epapeiron αλλά και ίσως Papyros Larousse Britannica (61 τόμοι).

p@nos
31/10/2021, 13:46
Μια αναζητηση στο νετ για τους extreme tunas θα σας βαλει λιγο στο κλιμα. Κριμα, διοτι προσελκυει πολυ προβολη, και το μπαμ θα επιρεασει αλλους που πραγματικα θα εχουν να προσφερουν κατι χρησιμο στο μελλον.

camen
31/10/2021, 13:49
Μονο εμενα μου θυμιζει το υφος του Σαριμπαλ την Ανιτα Πανια οταν γλεντουσε οποιον κακομοιρη εβρισκε;

thunder ace
31/10/2021, 14:04
Εμείς πάντως (κάποτε)όταν κάποιος έλεγε τέτοιες μαλακίες στην παρέα,έπεφτε φατούρο.

p@nos
31/10/2021, 16:29
Καπου διαβασα στο darkweb οτι ετοιμαζει αυτοκινητο πυρηνικης συντηξης αλλα δε θα το παρουσιασει ακομα για να μη διαρρευσουν οι πατεντες, ξερει κανεις αν ισχυει?

8000 αλογα περιπου και αρνητικο χρονο στα 0-100, κανει και ταξιδι στο χρονο

VFR_
31/10/2021, 16:38
Καπου διαβασα στο darkweb οτι ετοιμαζει αυτοκινητο πυρηνικης συντηξης αλλα δε θα το παρουσιασει ακομα για να μη διαρρευσουν οι πατεντες, ξερει κανεις αν ισχυει?

:bawl:

thunder ace
31/10/2021, 16:53
Αυτός μόνο τη delorean (back to the future) δεν ανακοίνωσε.

teogtp
31/10/2021, 17:20
Ο Τσακ Νόρρις, έχει οδηγήσει το αυτοκίνητο του Πανόπουλου.

karellen
31/10/2021, 17:22

Και δεν κάνει conflict με το χρονικό παράδοξο? :cry:

telegonos
31/10/2021, 17:25
Αυτός μόνο τη delorean (back to the future) δεν ανακοίνωσε.

και κάτι πέραν της πλάκας.

Τα Deloarean DMC12 υπάρχουν ακόμα σε στοκ. Καινούρια. Απούλητα. Από τότε που ο μπαρμπαΝτελόριαν με την πλαστική στο σαγόνι, χρεωκόπησε, τα αυτοκίνητα που έμειναν απούλητα, τα ανέβαλε άλλη εταιρία, που τα πουλάει μέχρι σήμερα.

Οι wannabe Μακφλάηδες, ορμάτε.

THEOD
31/10/2021, 17:26
Νομίζω ότι όσο πιο πολύ γράφουμε για αυτόν τόσο πιο πολύ συμμετέχουμε στο παιχνίδι που ο ίδιος επιδιώκει... :confused:

Pew
31/10/2021, 17:32
Νομίζω ότι όσο πιο πολύ γράφουμε για αυτόν τόσο πιο πολύ συμμετέχουμε στο παιχνίδι που ο ίδιος επιδιώκει... :confused:

Σταγονα στον ωκεανο ειναι η προσωπικη μας καβλαντα απεναντι στο hype που εχουν δημιουργησει οι ουγκα μπουγκα που καταπινουν το σανο αμασητο!!
Η καζουρα που δημιουργειται κανει και καλο! Μετα απο 2-3-5-10 χρονια, με ενα Google search μπορεις να κανεις εχεις μια ωραια ιστορικη αναδρομη στα οσα λεγοταν και τι εν τελει συνεβη!

vaska
31/10/2021, 17:54
Πρέπει μόλις να έβαλε μπρος το ηλεκτρικό του και ήταν μάλλον μπουκωμενο. Το μπρανταμπαου από τις ακαφτες στις εξατμίσεις, ακούστηκε στην Πάτρα.

VFR_
01/11/2021, 09:09
Ο Τσακ Νόρρις, έχει οδηγήσει το αυτοκίνητο του Πανόπουλου.

Όχι, το άλλο είναι το καλό.

Το αυτοκίνητο του Πανόπουλου έχει οδηγήσει τον Τσακ Νόρρις :bawl:

CorpseAlive
01/11/2021, 09:27
Εγώ αν δεν δω αναδημοσίευση από το ΤL του Άδωνη Γεωργιάδη (πάω να πλύνω το πληκτρολόγιο μου το βρώμισα και μόνο που τον ανέφερα) , δεν πιστεύω τίποτα πάντως.

doctor_john
01/11/2021, 09:32
(Ctrl+ click (https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw&ab_channel=EuropeVEVO))

431625

Pew
01/11/2021, 09:36
Για τους 8-4 εκατσε γαντι το countdown.

Οι υπολοιποι δυστυχως πρεπει να παρουν ρεπο για να δουν Live τετοιο παγκοσμιο γεγονος!!!

doctor_john
01/11/2021, 09:57
Nα στο γράψω αλλά πιστεύω τις μάπες αν είναι θα τις δείξουν και στις ειδήσεις..

Pew
01/11/2021, 10:07
Nα στο γράψω αλλά πιστεύω τις μάπες αν είναι θα τις δείξουν και στις ειδήσεις..
Στους 8-4 ειμαι ολα καλα, ειπα και την κοριτσαρα μου να μην κανονισει τιποτα σημερα! Θα φτιαξει κοτοπουλακι στο φουρνο, θα ανοιξω και ενα ωραιο λευκο κρασακι... μακαρι να παει καλα το event να σκασω και τη Dom που εχω φυλαγμενη για την εξοδο απο τα μνημονια!! ΧΑΛΑΛΙ!!

teogtp
01/11/2021, 10:09
Στους 8-4 ειμαι ολα καλα, ειπα και την κοριτσαρα μου να μην κανονισει τιποτα σημερα! Θα φτιαξει κοτοπουλακι στο φουρνο, θα ανοιξω και ενα ωραιο λευκο κρασακι... μακαρι να παει καλα το event να σκασω και τη Dom που εχω φυλαγμενη για την εξοδο απο τα μνημονια!! ΧΑΛΑΛΙ!!

Εγώ πάω να σιδερωσω την σημαία να την κρεμάσω στο μπαλκόνι.

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/11/2021, 10:16
Λυπάμαι τα πιτσιρίκια που τον πιστεύουν. Λυπάμαι τους γονείς που τον πιστεύουν. Λυπάμαι που τρώει χρήμα. Απο την άλλη, δεν ξέρω αν πρέπει να λυπάται κανείς. Το μόνο που πραγματικά με εξοργίζει απίστευτα, σε βαθμό δεν ξέρω κι εγώ πόσο, είναι ότι χαλάει το Ελληνικό όνομα έξω και γ@μ@ει πραγματικά εταιρίες που μάχονται να κάνουν εξαγωγές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ξερετε ποια ειναι η μαλακια?

Α) Το πηχτο ασπρο κολλωδες υγρο που πεταγεται στο τελος

Β) Οτι ο Μητσος VFR εχει δικιο

Απο τη μια εχουμε εναν αεριτζη, που ακομα δεν εχει κανει τιποτα, ειναι πολυ αμφιβολο αν θα κανει ποτε κατι συμφωνα παντα με τις μπουρδες που αμολαει, παρολαυτα τον εχει μαθει και η κουτση μαρια, πουλαει αυτη τη δημοσιοτητα ως προς οφελος του, και εχει καταφερει να ειναι το Νο1 ονομα που συζητιετραι στο μηχανοκινητο Ελληνικο χωρο

Απο την αλλη εχουμε εναν VFR, που με πολυ σκληρη δουλεια, αγωνα, τρεξιμο, θυσιες και δε ξερω και γω τι αλλο, που χωρις φαμφαρες και μεγαλα λογια, χωρις ολο αυτο το καραγκιοζιλικι που πουλαει ο χαος, και παρολαυτα εχει καταφερει να κανει τη χωρα μας περηφανη παγκοσμιως για αυτα τα πραγματα που κατασκευαζει για μοτοσυκλετες, που τα πιο πολλα απο αυτα ειναι παγκοσμιες προτωτυπιες με κατωχυρωμενες πατεντες, που η δουλεια του εχει φτασει μεχρι τη χωρα του ανατελλοντος ηλιου σε γνωστο αγωνιστικο τμημα
.
.
.
.
.
.
και παρολαυτα, κοβω το μπουΝτζο μου (και τους 40 ποντους) οτι οι μισοι εδω μεσα δε ξερουμε ποιος ειναι ο VFR

Και εχουμε λεει εναν απο το Αμερικα, που ειδε τα προιοντα του Μητσου, τι ειναι, τι κανουν, ποσα χρονια ειναι μπροστρα απο τους ιππολοιπους, και θυμαται τον αεριτζη με το χαος και σκεφτεται "Ελληνας και αυτος, σιγα μη κανει αυτα που ιπποσχεται, σα τον χαος θα ειναι και αυτος"

VFR_
01/11/2021, 10:33
Εμένα άσε με Μήτσο, δεν έχει σημασία. Θα μπορούσε να είναι εσυ, ο τάδε ο δείνα. Δεν έχει σημασία. Ότι κάνουμε το κάνουμε για εμάς πρώτα και μετά είναι χαρά μας να βλέπουμε άτομα με ένα επίπεδο άλφα (όπως πιστεύω σε αυτό το ποστ). Μόνο ένας κακομοίρης Theo τον έχει κράξει στο YouTube και απο τα σχόλια που έχει πάρει πρέπει να έχει κάνει καμπούρα ο άνθρωπος... Έχει τόσες άλλες εταιρίες εδώ (η DP ας πούμε βγάζει κάτι κοσμήματα έμβολα και μπιέλες) και σκάει εδώ το αλάνι που έχει βιογραφικό απο τα Lidl και λέει θα κάνει και θα ράνει. Ξέρεις πόσους ξέρω που τους έχει φλομώσει στα φούμαρα, του έκαναν μια ανάλυση, ένα 3D, ένα σκίτσο, και μόλις τον κατάλαβαν έφυγαν. Αφου για πλάκα, σκέφτηκα εχθές να του στείλω βιογραφικό, να με φωνάξει, να του πω στην μούρη ότι αυτά που κάνει ούτε στον αιώνα τον άπαντα (κεραμικό λέει έμβολο, για να μας πει που θα πηγαίνει την θερμοκρασία...). Ο τύπος θα καταργήσει και τους νόμους της φυσικής. Ο Έλληνας κλαϊνΣταϊν.

Μιλούσα προχθες με Βαγγέλη κελέα και του έλεγα ρε σεις το εξής.
Αν είναι να μπεις σε έναν τομέα, γενικά πρέπει να μπεις με ένα μεγάλο ''ΜΠΑΜ'' . Εγώ το 2013 τότε με το roadbook με την μαγνητική μετάδοση κλπ κλπ. Του έλεγα λοιπόν, ότι τώρα με τα κιτ θέλουμε να φτιάξουμε μια μοτοσυκλέτα που να κάνει το παραπάνω μπαμ. Και το είχαμε σκοπό να πάμε πάλι στο Μιλάνο. Πραγματικό σενάριο αλλά πολύ τραβηγμένο, όχι δηλαδή για παραγωγή, αλλά με πολλές ευκολίες σε μετατροπές, σε αυτονομία, σε εργονομία κλπ.

Και βγαίνει ο κάθε τύπος και αμολάει ότι μπαρούφα θέλει σαν τον Νίκολα.
Δηλαδή να βγώ τώρα και να πω Levitation CB2.0 το οποίο πετάει με έλικες και διαβάζει το μυαλό σου αλλά και το μυαλό της πιτσιρίκας απέναντι.
Και αυτό το κράτος ρε φίλε να μην ρίχνει μια φάπα σε κάτι αποτέτοιους να ξαναμπούν στο καβούκι τους.

Κρίμα να βλέπεις τέτοια άτομα να κοροϊδεύουν. Τα λεφτά του πιτσιρικά ωστόσο τα κράτησε ρε συ, ντροπή.

CorpseAlive
01/11/2021, 10:43
Εμένα άσε με Μήτσο, δεν έχει σημασία. Θα μπορούσε να είναι εσυ, ο τάδε ο δείνα. Δεν έχει σημασία. Ότι κάνουμε το κάνουμε για εμάς πρώτα και μετά είναι χαρά μας να βλέπουμε άτομα με ένα επίπεδο άλφα (όπως πιστεύω σε αυτό το ποστ). Μόνο ένας κακομοίρης Theo τον έχει κράξει στο YouTube και απο τα σχόλια που έχει πάρει πρέπει να έχει κάνει καμπούρα ο άνθρωπος... Έχει τόσες άλλες εταιρίες εδώ (η DP ας πούμε βγάζει κάτι κοσμήματα έμβολα και μπιέλες) και σκάει εδώ το αλάνι που έχει βιογραφικό απο τα Lidl και λέει θα κάνει και θα ράνει. Ξέρεις πόσους ξέρω που τους έχει φλομώσει στα φούμαρα, του έκαναν μια ανάλυση, ένα 3D, ένα σκίτσο, και μόλις τον κατάλαβαν έφυγαν. Αφου για πλάκα, σκέφτηκα εχθές να του στείλω βιογραφικό, να με φωνάξει, να του πω στην μούρη ότι αυτά που κάνει ούτε στον αιώνα τον άπαντα (κεραμικό λέει έμβολο, για να μας πει που θα πηγαίνει την θερμοκρασία...). Ο τύπος θα καταργήσει και τους νόμους της φυσικής. Ο Έλληνας κλαϊνΣταϊν.

Αν είναι να μπεις σε έναν τομέα, γενικά πρέπει να μπεις με ένα μεγάλο ''ΜΠΑΜ'' . Εγώ το 2013 τότε με το roadbook με την μαγνητική μετάδοση κλπ κλπ. Του έλεγα λοιπόν, ότι τώρα με τα κιτ θέλουμε να φτιάξουμε μια μοτοσυκλέτα που να κάνει το παραπάνω μπαμ. Και το είχαμε σκοπό να πάμε πάλι στο Μιλάνο. Πραγματικό σενάριο αλλά πολύ τραβηγμένο, όχι δηλαδή για παραγωγή, αλλά με πολλές ευκολίες σε μετατροπές, σε αυτονομία, σε εργονομία κλπ.

Δηλαδή να βγώ τώρα και να πω Levitation CB2.0 το οποίο πετάει με έλικες και διαβάζει το μυαλό σου αλλά και το μυαλό της πιτσιρίκας απέναντι.
Και αυτό το κράτος ρε φίλε να μην ρίχνει μια φάπα σε κάτι αποτέτοιους να ξαναμπούν στο καβούκι τους.

Κρίμα να βλέπεις τέτοια άτομα να κοροϊδεύουν. Τα λεφτά του πιτσιρικά ωστόσο τα κράτησε ρε συ, ντροπή.

Ασε το κράτος, όσοι είστε γνώστες βγείτε επώνυμα και κρίνετε αυτά που λέει , ώστε ό μέσος αναγνώστης ήτοι άσχετος και καλόπιστος να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την αμφιβολία. Απλό είναι, ούτε κράτος ούτε τίποτα, απλό Fact-checking και έπεσε το Χάος στο Χάος των κεραλειφών του βελόπουλου.

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/11/2021, 11:00
βγείτε επώνυμα και κρίνετε αυτά που λέει , ώστε ό μέσος αναγνώστης ήτοι άσχετος και καλόπιστος να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την αμφιβολία.

Πιστευεις ειλικρινα οτι ιππαρχει μια στο εκατομυριο να πιασει?
.
.
.
.
.
Νταξ, ειμαι ιππερβολικος
.
.
.
.
.
.
ισως ενας στο εκατομυριο να προβληματιστει

CorpseAlive
01/11/2021, 11:01
Πιστευεις ειλικρινα οτι ιππαρχει μια στο εκατομυριο να πιασει?
.
.
.
.
.
Νταξ, ειμαι ιππερβολικος
.
.
.
.
.
.
ισως ενας στο εκατομυριο να προβληματιστει

Αδελφέ , χωρίς παρεξήγηση, τι παίζει με το ΙΠΠερβολικος , ΙΠΠαρχει κλπ?

KotsosDR
01/11/2021, 11:03

Κανένα πύργο για το DR θα φτιάξουμε ; :lol:

toyar
01/11/2021, 11:14
Παιδια την παπατζα μην την υποτιματε γιατι εχει βγαλει βουλευτες για πλακα

VFR_
01/11/2021, 11:18
Ασε το κράτος, όσοι είστε γνώστες βγείτε επώνυμα και κρίνετε αυτά που λέει , ώστε ό μέσος αναγνώστης ήτοι άσχετος και καλόπιστος να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την αμφιβολία. Απλό είναι, ούτε κράτος ούτε τίποτα, απλό Fact-checking και έπεσε το Χάος στο Χάος των κεραλειφών του βελόπουλου.

Σε αυτό που λες, δεν έχεις άδικο. Αλλά σε μια κοινωνία που ο κάθε τραχανοπλαγιάς μπορεί να γίνει χειρούργος οδοντίατρος με την wiki, ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα. Πιστεύεις αν βγει ο Κορρές και πει κάτι ... λέμε τώρα... ποιό θα είναι το αποτέλεσμα.
Να στο πω εγώ.
10 χιλιάδες ταβερνιάρηδες να βρίζουν τον Κορρέ, εμένα, εσένα, γιατί πάμε να τον κατεβάσουμε απο την κορφή που κάθεται γιατί δεν μας αρέσει που είναι καλύτερος απο εμάς και μας δείχνει τον δρόμο. Στα φίδια, λέει η παροιμία, κόβεις το κεφάλι όταν είναι μικρά. Όταν μεγαλώσουν... δεν. Το σημείο που έχει φτάσει είναι χωρίς γυρισμό.
Πιστεύεις στο παράδειγμα με τον Nikola Motors, δεν υπήρχαν άτομα που το έλεγαν? Πες ποιός τους άκουγε. Επώνυμοι ανώνυμοι.

Rac3rX
01/11/2021, 11:19

Αυτό θα έκανε ένας σοβαρός δημοσιογράφος του ειδικού τύπου, έρευνα και ξεσκέπασμα για να μάθουν όλοι τι ρόλο βαράει ο καθένας σε αυτή την υπόθεση. Και μετά ξύπνησα :lol:

Από τα 15-20 blog και site με θέμα το αυτοκίνητο που έχει η Ελλάδα, εγώ μόνο ένα ξέρω που είχε την αξιοπρέπεια να κρατήσει αποστάσεις και να μην αναδημοσιεύσει τις μπαρούφες του Πανόπουλου. Όλοι οι υπόλοιποι repost τα παραμύθια της χαλιμάς για 5 κλικ παραπάνω. Αυτός είναι ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα το 2021, ο ίδιος χώρος που κάποτε είχε Καββαθά,Χοιδά και Παπανδρέου.

Περίμενε να δείς σήμερα που θα παρουσιάσει σε φωτογραφίες κάνα πολυεστερικό κουφάρι με carbon wrap τι έχει να γίνει. Έχουμε χορτάσει Πέτρους Ζωγράφους σε αυτή τη χώρα και την πορεία την ξέρουμε.

VFR_
01/11/2021, 11:19
Κανένα πύργο για το DR θα φτιάξουμε ; :lol:

:lol: τα Suzuki δεν μας χρειάζονται :D

KotsosDR
01/11/2021, 11:22
:lol: τα Suzuki δεν μας χρειάζονται :D

:pink:

VFR_
01/11/2021, 11:58

Παρένθεση στο πόστ
Βρήκα κάτι παλιά, οπότε επισυνάπτω τον λόγΟ.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=5831&p=71176&viewfull=1#post71176

thunder ace
01/11/2021, 13:40
Αυτό το αμάξι τελικά ,θα είναι το πρώτο στην παγκόσμια ιστορία που θα είναι όντως dream car.

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/11/2021, 13:50
Αυτό το αμάξι τελικά ,θα είναι το πρώτο στην παγκόσμια ιστορία που θα είναι όντως dream car.

:bawl:

rainmike
01/11/2021, 13:56

Ιππαρχω και οσο ιππαρχεις θα ιππαρχω που λεει και ο Καζαντζιδης,τι δεν καταλαβαινεις:tooth:

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/11/2021, 14:09
Εχω μια ιπποψια....Να ιπποθεσω οτι δε γνωριζεις οτι οι ιπποι δεν ειναι ποτες αρκετοι? ;)

camen
01/11/2021, 14:25
κ που να το βγαλει όντως έστω κ σε ενα κομμάτι , να δω τι θα λεμε μετα :cry:

rainmike
01/11/2021, 14:32
Εχω μια ιπποψια....Να ιπποθεσω οτι δε γνωριζεις οτι οι ιπποι δεν ειναι ποτες αρκετοι? ;)

Φιλαράκι εγώ εχώ γαιδούρια οι ιπποι ειναι για τους γλήγορους:beer:

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/11/2021, 14:36
Φιλαράκι εγώ εχώ γαιδούρια οι ιπποι ειναι για τους γλήγορους:beer:

γΛηγορους, με κεφαλαιο Λ :D

(η απαντηση πηγαινε στον Corpse, αλλα κΣεχασα να κανω quote τον ποστ του ;) )

doctor_john
01/11/2021, 16:11
αυτό με τα Nikola πως έχει εξελιχθεί; το site τους (https://nikolamotor.com/)είναι στον αέρα με μοντέλα κλπ.

cityfly
01/11/2021, 16:55
αυτό με τα Nikola πως έχει εξελιχθεί; το site τους (https://nikolamotor.com/)είναι στον αέρα με μοντέλα κλπ.

Ναι αλλά στο “store” μόνο μπλουζάκια έχει :smokin::smokin::D:D

Ο δικός μας τι κάνει ανακοίνωσε τίποτα;

.

Να ετοιμάσω και τα ποπκορν

rainmike
01/11/2021, 16:58
Εχουμε προμηθευτεί τα απαραίτητα βεγγαλικά?
431629

doctor_john
01/11/2021, 17:00
Δείχνουν τα φορτηγά να οδηγούνται κ.λπ. Σου μοιάζουν σαν μια εταιρεία απάτη; Δεν ξέρω, και μόνο το ότι υφίσταται ακόμα..

ο δικός μας έχει πουκάμισα..

cityfly
01/11/2021, 17:02
431629

Προσπαθώ να αποφασίσω τι ταιριάζει καλύτερα,
Να πάω να πάρω αληθινά ή να κινηθώ προς κάτι τέτοιο;
https://christianboyce.com/fireworks-apps-for-iphone-mac/

Προβληματίζομαι :D

cityfly
01/11/2021, 17:03
Δείχνουν τα φορτηγά να οδηγούνται κ.λπ. Σου μοιάζουν σαν μια εταιρεία απάτη; Δεν ξέρω, και μόνο το ότι υφίσταται ακόμα..

Δεν ξέρω, πάντως το σάιτ είναι copyrifht 2021, άρα δεν «υφίσταται ακόμα» ίσως ξαναστήθηκε;

Σύμφωνα με το https://www.truckinginfo.com/10149120/nikola-puts-tre-battery-electric-truck-through-its-paces

Ο μεν ιδρυτής είναι με τα γνωστά μπλεξίματα με το νόμο αλλά η εταιρία συνεχίζει

While the mainstream headlines have been full of news about Nikola founder Trevor Milton’s indictment, the company he left last year has been busy continuing its work to bring battery-electric and fuel-cell trucks to market.

Κι εδώ https://www.greencarcongress.com/2021/09/20210916-nikola.html

Μιλάει για συνεργασία με IVECO

Pew
01/11/2021, 17:12
431629

Spoiler ALERT:

https://streamable.com/z7kvau

doctor_john
01/11/2021, 17:17
Και στην wikipedia δεν τον αναφέρει σαν απατεώνα, δικάστηκε για ασφαλιστική απάτη και είναι έξω με εγγύηση.
Δεν έχω καταλάβει ποιους κορόιδεψε και τον αναφέρουμε σαν παράδειγμα.
Αυτό που έλεγε ότι θα κάνει δεν κάνει; Πήρε χρήματα ιδιωτών και τους είπε δεν τα δίνω;

thunder ace
01/11/2021, 17:51
Τελικά επειδή κοιμήθηκα και ξύπνησα τώρα....την είδαμε τη νύφη;

stefanos
01/11/2021, 17:55
Και στην wikipedia δεν τον αναφέρει σαν απατεώνα, δικάστηκε για ασφαλιστική απάτη και είναι έξω με εγγύηση.
Δεν έχω καταλάβει ποιους κορόιδεψε και τον αναφέρουμε σαν παράδειγμα.
Αυτό που έλεγε ότι θα κάνει δεν κάνει; Πήρε χρήματα ιδιωτών και τους είπε δεν τα δίνω;

Πράγματι κανέναν.
Αυτό είναι το καλό με τις εταιρείες.:evil:

billyka
01/11/2021, 17:58
Τελικά επειδή κοιμήθηκα και ξύπνησα τώρα....την είδαμε τη νύφη;

Εχω παρει μπυρες και πατατακια και αναμενω.Περα απο την πλακα,για να καταλαβουμε λιγο σε τι κοινωνια ζουμε,στο βιντεο ανεφεραν ξεκαθαρα οτι θα δουμε εικονες σε υπολογιστη και στα σχολια κατω στο γιουτιουμπ οι αλλοι ακομα περιμενουν οτι θα δουνε πραγματικο αυτοκινητο..

stefanos
01/11/2021, 18:05

Doctor αν ψάχνεις ηλεκτρικό φορτηγό τι Νικόλα και πράσινα άλογα angelica (https://www.youtube.com/watch?v=9LPxtNH0UTU)

Pew
01/11/2021, 18:18
οι αλλοι ακομα περιμενουν οτι θα δουνε πραγματικο αυτοκινητο..

Μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις, ετσι;;;

431630

billyka
01/11/2021, 18:25
Αστο φιλε,απογοητευση.Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινουν στον κοπο καν να δουνε το βιντεο και να ακουσουνε τι λεει..Το ιδιο κανουν γενικα βεβαια παντου,βλεπουν ενα αρθρο στο φεισμπουκ,διαβαζουν μονο τον τιτλο και μετα μπαινουν απο κατω και γραφουν το μακρυ τους και το κοντο τους.Σημερα με ειπε ο αλλος στην δουλεια ''τι σου εχουν κανει οι ελληνες και εισαι ανθελληνας?" ''Ανθελληνας?Ανθηλιθιος ειμαι του λεω,δεν μπορω τις βλακειες''

AUFGEBRACHT
01/11/2021, 18:32
Τέλη του '88, έδειχνε η κρατική ΕΡΤ1 μια σειρά με πρωταγωνιστή τον Γ. Πάντζα, την έλεγαν "Ποιος είναι ο κος Αλεξίου;".

Η υπόθεση ήταν πως ένας ασήμαντος τραπεζικός υπάλληλος, πηγαίνει μια μέρα σε μια διαφημιστική εταιρεία και ζητάει να του κλείσουν για μια βραδυά το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς εκείνη την ημέρα έχει κάτι σημαντικό να ανακοινώσει. Το θέμα "διαρρέει" στα ΜΜΕ, ο κος Αλεξίου γίνεται το πρόσωπο της ημέρας, όλοι ασχολούνται μαζί του, κι όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι, και τι σημαντικό θα ανακοινώσει για να ζητάει ολόκληρο Ολυμπιακό Στάδιο...

Ο Πανόπουλος είναι ένα είδος κυρίου Αλεξίου, 33 χρόνια μετά...

borbos
01/11/2021, 19:05
mmmmm wordpress και high tech τεχνολογια παει? παντως το site παρεδωσε...ΡΙΠ

camen
01/11/2021, 19:07
Ultra car αλλα το site δε σηκώνει τοσο κοσμο όποτε περιμένετε την σειρά σας...

Pew
01/11/2021, 19:07
bandwidth: -∞

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/11/2021, 19:09
Και βγαινει αυριο λεει, και ανακοινωνει οτι επειδη φορτωσε ο σερβερ και επεσε η σελιδα, αναβαλλεται η παρουσιαση για το 2022 :lol:

billyka
01/11/2021, 19:09
Αχαχαχχαχαχα!!!Αι ξεναι δυναμεις,ριξαν την ιστοσελιδα για να μην παρουσιαστει το ελληνικον υπεραυτοκινητον και διαδοθει στην οικουμενη η ελληνικη ανωτεροτητα!!:bawl:

camen
01/11/2021, 19:11
Είχαν προνοήσει κιολας ειπε στον Σκαριμπαλ...
Αυτος το παρουσίασε,δεν φταίμε εμείς που δεν μπόρεσαμε να το δουμε...θα ειναι μονο για γνώστες πλέον :p

Pew
01/11/2021, 19:16
900.000 ΕΛΟΙΝΑΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ !!!! ΤΟ F5 ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ !!!!

Είναι σαν να μπαίνουν ταυτόχρονα 90.000.000 ΞΕΝΟΙ !!!! :eek:

Λογικό να κλατάρει ο server! :bawl:

VFR_
01/11/2021, 19:16
O κονικσεγκ και ο ριμακ πλήρωσαν χάκερ. Σίγουρα. Δεν γίνεται... :lol: