View Full Version : san marino F1 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .....αν εχει κανεις στα υποψιν τετοια εκδρομη με μηχανες ειμαι μεσα,δεν εχω κολλημα με F1 αλλα απλα για την παρεα
adam_tsouk
14/12/2005, 23:21
Αν έχουμε λεφτά μέχρι τότες......
:D :D :D
Kαλλιτερα Ιουνιο στο mugello που θα δεις και Βαλε θα μεινεις και Φλορεντια. Ε τι λες δεν ειναι ποιο δελεαστικο πακετο? :wave2: :wave2:
adam_tsouk
15/12/2005, 09:29
όχι!
:rotflmao: :rotflmao:
F1 ruleZ:D
εγω παιδια λεω να παμε στην F1
και μετα
και στο Μuggelo
επιστρεφοντας μαζευομαστε για το Ducati Weekend στις Σερρες
και καπακι φευγουμε με SF και λοιπους για Centopasi
και βεβαια παμε και καπου για καλοκαιρακι
ξεχασα τιποτα?????????????
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
που ειναι τα λεφτα??????????????????????
ΟΕΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H.A.Balafoutre
15/12/2005, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Kαλλιτερα Ιουνιο στο mugello που θα δεις και Βαλε θα μεινεις και Φλορεντια. Ε τι λες δεν ειναι ποιο δελεαστικο πακετο? :wave2: :wave2:
Ακούγεται πολύ καλύτερη ιδέα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
και μετα
και στο Μuggelo
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ξεχασες το ποιο σημαντικο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ . Οσο για το F1 rules αστο καλυτερα το μονο που αξιζει ειναι ο ηχος . Απο συναγωνισμο αν εισαι τυχερος θα δεις μια προσπεραση (στο video wall) γιατι για ζωντανα ξεχνα το.:wave2: :wave2:
Ξεχασες το ποιο σημαντικο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ .
το Ακροπολις φετος θα εχει εδρα την Αθηνα και οχι τη Λαμια οπως τα τελευταια 3 χρόνια
ενημερωτικα........
:wave2:
το Ακροπολις φετος θα εχει εδρα την Αθηνα και οχι τη Λαμια οπως τα τελευταια 3 χρόνια
ενημερωτικα........
Το ξερω ruyjin οποτε τα εξοδα θα ειναι ακομα λιγοτερα. Αρα δεν υπαρχει δικαιολογια πρεπει να εισαι εκει :wave2: :wave2:
ναι οκ,....ημουν τουρκια φετος και ηταν καλη φαση motogp ειδικα τα 125 κα ι τα 250 γαματα,ξαναπαω ανετα
:) επαναφερω το θεμα..........επειδη πεφτει και μεσα στο πασχα και υπαρχουν μερες:cool: ..........τυχον ενδιαφερομενος η ενδιαφερομενη :blush: .......μπορει να το σκεφτει μεχρι τοτε.......θα ρωτησω μεσα στην βδομαδα για δρομολογια καραβια κλπ:smilea:
Leipsippos
09/03/2006, 08:37
Η πιστα ειναι λιγο πιο εξω απο την Ιμολα, ειναι γυρω στα 190 χιλιομετρα απο το λιμανι της Ανκονα. Δρομολογια εχει και απο Πατρα και απο Ηγουμενιτσα καθε μερα. Πρακτικα ειναι σαν να πηγαινεις μεχρι την Θεσσαλονικη απο την Αθηνα, σε χιλιομετρα. Δεν εχει πλοιο το βραδυ ομως της Κυριακης για να επιστρεψεις, φευγουν ολα στη διαρκεια του αγωνα, οποτε πρεπει να διανυκτερευσεις εκει και να γυρισεις Δευτερα.
koutroulis
09/03/2006, 08:45
Ξεχασες το ποιο σημαντικο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ . Οσο για το F1 rules αστο καλυτερα το μονο που αξιζει ειναι ο ηχος . Απο συναγωνισμο αν εισαι τυχερος θα δεις μια προσπεραση (στο video wall) γιατι για ζωντανα ξεχνα το.:wave2: :wave2:
μου φαίνεσαι λίγο άδικος με τη F1
σίγουρα οι μηχανές προσφέρουν παραπάνω θέαμα αλλά δε βλέπεις μόνο μία προσπέραση, για μένα όλα τα λεφτά είναι η πρώτη στροφή
ο ήχος πάντως είναι από άλλη διάσταση!
koutroulis
09/03/2006, 08:46
και μετα
και στο Μuggelo
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και έλεγα ποιος κέρδισε το τελευταίο τζοκερ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
μου φαίνεσαι λίγο άδικος με τη F1
σίγουρα οι μηχανές προσφέρουν παραπάνω θέαμα αλλά δε βλέπεις μόνο μία προσπέραση, για μένα όλα τα λεφτά είναι η πρώτη στροφή
ο ήχος πάντως είναι από άλλη διάσταση!
H f1 εχει μεγαλο ενδιαφερον απο μηχανικης πλευρας. Αλλα εγω δεν ειμαι μηχανικος αλλα θεατης. Και τι θελει ενας θεατης? ΘΕΑΜΑ και αντναγωνισμο. Δυστυχως δεν εχει τιποτα απο τα 2. Εγω σε πρωτο ρολο βαζω παντα τον παραγοντα ανθρωπο, στην f1 εχει περασει σε 2ο ρολο. Βλεπεις το Ροσι να αλαζει μηχανη αλλα και παλι να μας τρελαινει . Βλεπεις το Loeb να τρεχει με ιδιωτικη ομαδα αλλα να ειναι ανταγωνιστικοτατος. :wave2:
adam_tsouk
09/03/2006, 14:30
H f1 εχει μεγαλο ενδιαφερον απο μηχανικης πλευρας. Αλλα εγω δεν ειμαι μηχανικος αλλα θεατης. Και τι θελει ενας θεατης? ΘΕΑΜΑ και αντναγωνισμο. Δυστυχως δεν εχει τιποτα απο τα 2. Εγω σε πρωτο ρολο βαζω παντα τον παραγοντα ανθρωπο, στην f1 εχει περασει σε 2ο ρολο. Βλεπεις το Ροσι να αλαζει μηχανη αλλα και παλι να μας τρελαινει . Βλεπεις το Loeb να τρεχει με ιδιωτικη ομαδα αλλα να ειναι ανταγωνιστικοτατος. :wave2:
όταν θα είσαι σε μια ευθεία ή σε μια στροφή (πιο πιθανό) και θα βλέπεις τα οχήματα για 10 sec maximum τότε πες μου για τις προσπεράσεις που πιθανότατα θα δεις (αν εχει κοντά σου) από τα videowall.....
οκ, μεγαλυτερο θεαμα τα motoGP αλλά γουστα ειναι αυτα
ρε παιδια για την ολη φαση γινεται η εκδρομη και οχι μονο για εναν αγωνα F1(τηλεοραση προτιμω και γω).......και σε εναν αγωνα τσαμπιονς λιγκ μπορει να πας και να ειναι σουπα. Τι σημαινει αυτο?
προσωπικα ουτε στα δοκιμαστικα θα παω,τοσα μερη εχει να γυρισεις Ιταλια ........και μια που πεφτει σε αργιες απο Μ.παρασκευη μεχρι και δευτερα........μια μερα αδεια απο δουλεια δλδ.τριτη..ειναι μεγαλη ευκαιρια ...αποδρασης
και επειδη ξενερωνω με κατσικια και γιορτες ειναι η μεγαλη μου ευκαιρια:smilea:
οποιος εχει παει imola η ιταλια ας ριξει καμια πληροφορια......ο leipsippos κατι ανεφερε.
μαλλον για ταξιδιωτικο πρακτορειο θα ψαξω που κανει τετοιες εκδρομες.....ξερετε κανενα?:confused:
υπαρχει περιπτωση sold out??(ε δε νομιζω) .......δεν θα ψαξω για ακριβο εισιτηριο ,μαλλον για τα green fields .........τιμες? κανα 100Ε να υπολογιζω? (adam_tsouk μιλα).....αξιζει στις ακριβες θεσεις?
με πινακιδα χωρις το GR υπαρχει προβλημα?? και για τα διοδια πειτε (πιστωτικη δεν εχω),δεν θα τρεχω,τιμες στο καραβι......απο φαγητα ξερω ....μ@λ@κιες ειναι .......ΑΥΤΑ .
thanx εκ των προτερων.....
:winka:
adam_tsouk
09/03/2006, 20:46
προσπαθούσα να κανονίσω για την ίδια κεδρομή που λες αλλά λόγω της γιορτής του Πάσχα το ακύρωσα...
Και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, καλύτερα.
Εξάλου, έχουμε και τον Σεπτέμβρη... :winka:
maintenance
10/03/2006, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
.................................................
Εξάλου, έχουμε και τον Σεπτέμβρη... :winka: [/B]
ΜΟΝΖΑ !!!!!!!!
:smokin:
koutroulis
10/03/2006, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΜΟΝΖΑ !!!!!!!!
:smokin:
:a18: :a18: :a18: :a18:
koutroulis
10/03/2006, 08:49
δέχομαι αυτόπου λες
αλλά να προσθέσω τα παρακάτω από τις εμπειρίες μου στη φόρμουλα 1
Άνθρωπος και μηχανή είναι πλέον στο ίδιο επίπεδο, έχουμε δεικαι ανθρώπους να οδηγούν τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα και να μην πηγαίνουν καλά!
Ανταγωνισμός υπάρχει και μεγάλος και όχι πάντα στους πρώτους, ακόμα και στις πίσω θέσεις πέφτουν πολλά προσπεράσματα
Θέαμα, μάλλον ο καθένας έχει και ένα δικό του ορισμό στο θέαμα οπότε όλες οι απόψεις είναι δεκτές
σίγουρα στις μηχανές τα χέρια παίζουν μεγαλύτερο ρόλο αλλά και εκεί θα δεις ότι η τεχνολογία κατέχει ένα μερίδιο της όλης κατάστασης
φιλικά
maintenance
10/03/2006, 08:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
[B]ρε παιδια για την ολη φαση γινεται η εκδρομη και οχι μονο για εναν αγωνα F1(τηλεοραση προτιμω και γω).......και σε εναν αγωνα τσαμπιονς λιγκ μπορει να πας και να ειναι σουπα. Τι σημαινει αυτο?
προσωπικα ουτε στα δοκιμαστικα θα παω,τοσα μερη εχει να γυρισεις Ιταλια ........και μια που πεφτει σε αργιες απο Μ.παρασκευη μεχρι και δευτερα........μια μερα αδεια απο δουλεια δλδ.τριτη..ειναι μεγαλη ευκαιρια ...αποδρασης
και επειδη ξενερωνω με κατσικια και γιορτες ειναι η μεγαλη μου ευκαιρια:smilea:
οποιος εχει παει imola η ιταλια ας ριξει καμια πληροφορια......ο leipsippos κατι ανεφερε.
μαλλον για ταξιδιωτικο πρακτορειο θα ψαξω που κανει τετοιες εκδρομες.....ξερετε κανενα?:confused:
υπαρχει περιπτωση sold out??(ε δε νομιζω) .......δεν θα ψαξω για ακριβο εισιτηριο ,μαλλον για τα green fields .........τιμες? κανα 100Ε να υπολογιζω? (adam_tsouk μιλα).....αξιζει στις ακριβες θεσεις?
με πινακιδα χωρις το GR υπαρχει προβλημα?? και για τα διοδια πειτε (πιστωτικη δεν εχω),δεν θα τρεχω,τιμες στο καραβι......απο φαγητα ξερω ....μ@λ@κιες ειναι .......ΑΥΤΑ .
thanx εκ των προτερων.....
Πήγα το 2004 εκεί, χωρίς πρακτορεία και ιστορίες.....
Πάτρα - Ανκώνα - san Marino,για ψώνια - διανυκτέρευση στο cesenatico, αν το γραφω σωστά, καμιά 60αριά χλμ, απο την πίστα.
Θέση στην TOSA, 90 ευρά.
να ψάξω, να βρώ το site που πήρα τα εισιτήρια, και ήρθαν με κούριερ, στα χέρια μου.
το GR ..........πάρε αυτοκολλητάκι, και κοτσαρέτο. κανένα πρόβλημα.
Διόδια...........μπαίνεις, παίρνεις χαρτάκι, και όταν βγαίνεις πλΕρώνεις.......!!!
maintenance
10/03/2006, 08:58
http://www.gpticketshop.com/index.php?l=en&c=f1&e=58&sub_cat=inf
απο εκεί τα πήρα ....
:beer:
k egw to skeftomouna, alla ta evala katw k
eisitiria f1 150 euro
eisitiria ferry 150 (gia 4 atoma/4)
xenodoxeio (3 dianuktereuseis) 120euro
venzines 100euro
fagita 200euro
sunolo 720euro
Ola auta oikonomika, oikonomika xwris na exw valei kana extra exodo diodia k oti prokupsei...
An kanw kapou lathos (opws elpizw), peite mou giati akom to skeftoma afou peftei panw sto dwro tou Pasxa
An kapoios exei paei k exei diaforetikes (oikonomikes k alles) empeiries as tis katathesei.
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
[
Πήγα το 2004 εκεί, χωρίς πρακτορεία και ιστορίες.....
Πάτρα - Ανκώνα - san Marino,για ψώνια - διανυκτέρευση στο cesenatico, αν το γραφω σωστά, καμιά 60αριά χλμ, απο την πίστα.
Θέση στην TOSA, 90 ευρά.
να ψάξω, να βρώ το site που πήρα τα εισιτήρια, και ήρθαν με κούριερ, στα χέρια μου.
το GR ..........πάρε αυτοκολλητάκι, και κοτσαρέτο. κανένα πρόβλημα.
Διόδια...........μπαίνεις, παίρνεις χαρτάκι, και όταν βγαίνεις πλΕρώνεις.......!!!
:wave2: [/B]
thanx ........πεμπτη βραδυ καραβι 15 ωρες.....Ανκονα...190Ε με superfast... ανκονα- σαν μαρινο 120 κμ
με 3 διανυκτερευσεις Ριμινι ....20 κμ...αναμενω τιμη .....
κανα αφορολογητο στο σαν μαρινο............συνολο 1000Ε βαρια και με ρεστα δλδ.......καλο πασχα .......θα κλεισω απο
βδομαδα:smilea: ψηνεται κανεις?????
επιστροφη τριτη ξημερωματα.......μιση μερα κοπανα :smilea:
ναι και monza καλα ειναι ......αλλα μονο αεροπορικως , οποτε αστο
adam_tsouk
10/03/2006, 21:01
15 ώρες;
βαλε 20...:ZZZ: