View Full Version : 1 χρόνος και 43.000km
Την προηγούμενη βδομάδα έκλεισα ακριβώς έναν χρόνο απο τη μέρα που συμπλήρωσα τις 300.000km. Μετά απο 1 χρόνο το κοντέρ έγραψε 43.000km περισσότερα οπότε είπα να δημιουργήσω ένα επετειακό βίντεο με τα καλύτερα σημεία αυτής της χρονιάς. Λάσπες, χιόνια, κορμοί δέντρων, τούμπες, σχεδόν 75 βουνά απο όλη την Ελλάδα σε μια μόλις χρονιά.
Το βίντεο αφιερώνεται σε όλους τους φίλους που παρακολουθούν τις περιπέτειές μου και ουσιαστικά συνταξιδεύουμε παρέα. Πάντα όρθιοι!:beer:
https://www.youtube.com/watch?v=JO9IXlKOrTg&lc=UgyC-_pxmh_vy6mFY694AaABAg
zannisvel
20/02/2022, 19:46
Ένα μεγάλο Μπράβο!!
Και ένα ακόμη μεγαλύτερο Keep Going!!!
:a012::a012::a012:
giorgosb
20/02/2022, 19:58
Με το καλό και στα επόμενα!
:beer: :beer:
Αυτό το μοτέρ πρέπει να έχει "βάψει" τόσα καλά τα μέταλλα του που δε θα ανοιχθεί ποτέ!
Πολλά respect!
Nostradamus
20/02/2022, 20:07
Keep it up!
Αυτό το μοτέρ πρέπει να έχει "βάψει" τόσα καλά τα μέταλλα του που δε θα ανοιχθεί ποτέ!
Πολλά respect!
Honda είναι, αν το ανοίξει θα χαλάσει:D
Ωραίος, Βασίλη!:beer:
Εύχομαι να συνεχίζεις για πολλά χρόνια με αυτό το ρυθμό!:beer:
doctoras
20/02/2022, 22:39
Respect!
Πραγματικά ολο λεω καπου θα κόψει καπου θα σταματήσει λογω οτι μεγαλώνουμε αλλαζουν οι προτεραιότητες, αλλα εισαι εδω καταρρίπτεις το ενα μετα το αλλο.
Μπραβο στην τεράστια αντοχη που συνεχίζεις να γραφεις χλμ!
Εισαι για συνεργασία με την google να καταγραψει ο δορυφόρος ολες τις χαρτογράφημενες και μη ορεινές περιοχες
DoctoR_k6
20/02/2022, 23:51
Υγεία να έχεις να κανεις 1μυριο χλμ.
:beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/02/2022, 08:50
Ωραίο βίντεο ρε φίλε! Κάποια απο τα στιγμιότυπα τα θυμάμαι! Είσαι τεράστιος φίλε! Πολλά μπράβο :beer:
sapila racing
21/02/2022, 09:28
Να εισαι καλά billy που μας ταξιδεύεις κι εμας λιγο. :beer:
τη πουλάς φίλε ? τιμούλα ? :lol:
πάντα όρθιος και ακόμη περισσότερα χλμ :)
doctoras
21/02/2022, 11:24
Ενα ακομη ενδοαφερον στατιστικό ειναι οτι αν κανεις περιπου 1000 χλμ/βολτα. Τοτε βγαινει οτι τις 40 απο τις 52 κυριακες εισαι on the road! Δηλαδη 9μηνες απο τους 12!
Πππσσσσ! Δε πιανεται αυτο
Dr.Monty
21/02/2022, 12:02
Να σαι παντα καλα ρε Βασίλη! Αυτο που κανεις δεν το εχω ξαναδει!! Του χρόνου τα διπλασια
Σε ευχαριστούμε, που μέσα σε μουντές και περίεργες εποχές, μας χαρίζεις ένα παράθυρο για να κοιτάζουμε έξω. :beer:
Να’σαι καλά να τριγυρνάς για τόσα κι άλλα τόσα, μέχρι να τους υποχρεώσεις να βάλουν 7ο ψηφίο στο κοντέρ!:D
Και όλα αυτά με μια δισκοπλακα και χωρίς μοχλικο :eek:
Ωραίος , καλή συνέχεια :beer:
Εντιτ/ ανακρίβεια αλερτ: έχει μοχλικο :tooth:
panavour
21/02/2022, 16:14
Μέσος όρος,118 χλμ.την ημέρα.Χμμμμμμ..... δε ειν κακο.
Κύριοι σας ευχαριστώ όλους, να είστε καλά και πάντα όρθιοι. Εύχομαι όσο μπορείτε να ταξιδεύετε είτε μακριά είτε κοντά! Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία, δοκιμασμένο! :beer:
Grafton 505
21/02/2022, 18:31
:beer::beer:
Christos ktm R
22/02/2022, 01:14
Σε ευχαριστούμε πολυ για ολα τα ταξιδια που μας εχεις χαρισει κ για τα επομενα που θα ερθουν!
Να σαι καλά Βασίλη να μας ταξιδεύεις.
Καλά για το NC τι να πούμε, αυτό θα γράψει πιο πολλά χιλιόμετρα και από ταξί :D
Την προηγούμενη βδομάδα έκλεισα ακριβώς έναν χρόνο απο τη μέρα που συμπλήρωσα τις 300.000km. Μετά απο 1 χρόνο το κοντέρ έγραψε 43.000km περισσότερα οπότε είπα να δημιουργήσω ένα επετειακό βίντεο με τα καλύτερα σημεία αυτής της χρονιάς. Λάσπες, χιόνια, κορμοί δέντρων, τούμπες, σχεδόν 75 βουνά απο όλη την Ελλάδα σε μια μόλις χρονιά.
Το βίντεο αφιερώνεται σε όλους τους φίλους που παρακολουθούν τις περιπέτειές μου και ουσιαστικά συνταξιδεύουμε παρέα. Πάντα όρθιοι!:beer:
Να 'σαι καλα που μας ταξιδευεις και εμας μαζι!
Αλεξισφερο το μοτερ του NC!!:beer:
Στο εχω ξαναπει οτι εισαι απαραδεκτα προστυχος αντρας...!!!:D
Μιά κατηγορία μόνος σου. Πάντα όρθιος και για πάντα τέτοια.
Tallyban
24/02/2022, 19:33
Δε ξέρω τους λόγους, αλλά είναι κρίμα που αυτό το μηχανάκι με αυτα τα προσόντα, έχει διαφύγει της προσοχής των υπεύθυνων Εξοπλισμου των Σωμάτων Ασφαλείας.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας πει.
ποιος ειπε οτι οι υπευθυνοι αγοραζουν αναλογα με τα προσοντα;