PDA

View Full Version : Ερώτηση

Orestiskalithea
21/02/2022, 15:21
Για σας μάγκες

Θα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα beverly 300 και ενώ έχω παραφλού μέσα η θερμοκρασία ανεβαίνει τέρμα και το ψυγείο δεν σταματάει να δουλεύει. Μπορώ να έχω καθόλου γνώμες;

george.S
21/02/2022, 15:28
Ο θερμοστάτης ανοίγει να κυκλοφορούν τα νερά?
Ψυγείο βουλωμένο?

Dimos35
21/02/2022, 15:41
Για σας μάγκες

Θα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα beverly 300 και ενώ έχω παραφλού μέσα η θερμοκρασία ανεβαίνει τέρμα και το ψυγείο δεν σταματάει να δουλεύει. Μπορώ να έχω καθόλου γνώμες;

Μήπως εννοείς ότι το βεντιλατέρ δεν σταματάει να δουλεύει; Σε κάθε περίπτωση, (και ελπίζω να το έχεις υπόψη) ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, θα πάθει ζημιά ο κινητήρας.

telegonos
21/02/2022, 15:48

Φυσικά και μπορείς να έχεις γνώμες. Εμένα ας πούμε στην πίτσα μου αρέσει η σπέσιαλ, η αμερικάνικη, όχι η ιταλική.

Με γνώμες, δεν πρόκειται να δροσιστεί το ''παραφλού'' στο διτροχό σου.

Πηγαινέ το συνεργείο μοτοσυκλετών, αν θέλεις να το φτιάξεις, και άσε τις γνώμες.

basilis_k6
21/02/2022, 15:56
Για σας μάγκες

τέτοια εποχη δεν έπρεπε για κανένα λογο να ανεβαινει ειδικά εφόσον δουλευει το βεντιλατερ. συνεργειο άμεσα, ουτε γνωμες ούτε βολτες.

DoctoR_k6
21/02/2022, 16:50
Πας για φλατζα σιγουρα. Αν δεν εχει γινει η ζημια ηδη.
Χανεις υγρα απο πουθενα? Το εχεις δει?
Τα beverly εχουν ενα τεραστιο θεμα με τους κολιεδες κ συχνα πυκνα θελουν αλλαγη γιατι εχουν διαρροες.
Μενεις χωρις υγρα κ λογικο επομενο να ανεβασει θερμοκρασια. Το γεμισες τελευταια γιατι δεν ειχε?

Προφανως να το πας στο συνεργειο...εδω κουβεντα γινεται κ κανεις δεν θα στο επισκευασει απο το φορουμ.

kostaskk
21/02/2022, 20:47
Επίσης τα beverly ραγίζουν κεφαλή? Το έχω πετύχει αυτό να συμβαίνει, ποιο πιθανό να θέλει φλάντζα κεφαλής αν δεν έχεις δει κάποια εξωτερική διαρροή

Orestiskalithea
22/02/2022, 01:18
Φυσικά και μπορείς να έχεις γνώμες. Εμένα ας πούμε στην πίτσα μου αρέσει η σπέσιαλ, η αμερικάνικη, όχι η ιταλική.

Με γνώμες, δεν πρόκειται να δροσιστεί το ''παραφλού'' στο διτροχό σου.

Πηγαινέ το συνεργείο μοτοσυκλετών, αν θέλεις να το φτιάξεις, και άσε τις γνώμες.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ειρωνεύεσαι. Δεν με πολύ ενδιαφέρει η διατροφή σου. το μηχανάκι έχει πάει συνεργείο απλά επειδή δεν ήταν έμπιστο είπα να πάρω και μερικές γνώμες, αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Orestiskalithea
22/02/2022, 01:20
Ο θερμοστάτης ανοίγει να κυκλοφορούν τα νερά?
Ψυγείο βουλωμένο?

Αυτό είναι το θέμα μήπως έχει πάθει κάτι ο θερμοστάτης γιατί από παραφλου το μηχανάκι έχει απλά ανάβει το ψυγείο και δεν κλείνει

Orestiskalithea
22/02/2022, 01:22
Πας για φλατζα σιγουρα. Αν δεν εχει γινει η ζημια ηδη.
Χανεις υγρα απο πουθενα? Το εχεις δει?
Τα beverly εχουν ενα τεραστιο θεμα με τους κολιεδες κ συχνα πυκνα θελουν αλλαγη γιατι εχουν διαρροες.
Μενεις χωρις υγρα κ λογικο επομενο να ανεβασει θερμοκρασια. Το γεμισες τελευταια γιατι δεν ειχε?

Προφανως να το πας στο συνεργειο...εδω κουβεντα γινεται κ κανεις δεν θα στο επισκευασει απο το φορουμ.

Το θέμα είναι ότι έχει

Orestiskalithea
22/02/2022, 01:25
Μήπως εννοείς ότι το βεντιλατέρ δεν σταματάει να δουλεύει; Σε κάθε περίπτωση, (και ελπίζω να το έχεις υπόψη) ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, θα πάθει ζημιά ο κινητήρας.

Όχι όχι σε καμία περίπτωση δεν δουλεύει…όταν το μηχανάκι πχ καλοκαίρι ανέβαζε θερμοκρασία άναβε το ψυγείο για λίγο και την κρατούσε κάπου σταθερά. Τώρα αν το αφήσω 2πλο Σταν να ζεσταθεί λίγο και να κάνω ένα τσιγάρο η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά το ψυγείο δεν σταματάει..

viper1
22/02/2022, 03:17
Όχι όχι σε καμία περίπτωση δεν δουλεύει…όταν το μηχανάκι πχ καλοκαίρι ανέβαζε θερμοκρασία άναβε το ψυγείο για λίγο και την κρατούσε κάπου σταθερά. Τώρα αν το αφήσω 2πλο Σταν να ζεσταθεί λίγο και να κάνω ένα τσιγάρο η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά το ψυγείο δεν σταματάει..

Το ψυγείο τι δεν σταματάει?

Orestiskalithea
22/02/2022, 06:38
Το ψυγείο τι δεν σταματάει?

Δουλεύει το ψυγείο ακούγεται ότι δουλεύει απλά δεν σταματάει καθόλου και δεν ρίχνει την θερμοκρασία

viper1
22/02/2022, 08:06
Δουλεύει το ψυγείο ακούγεται ότι δουλεύει απλά δεν σταματάει καθόλου και δεν ρίχνει την θερμοκρασία

Εννοείς το φαν. Αν δεν ρίχνει την θερμοκρασία σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα με την κυκλοφορία. Το οποίο περιλαμβάνει ίσως κολλημένο θερμοστάτη βρόμικο ψυγείο αντλία νερού κλπ.
Οπότε καλό θα είναι να πας από ένα συνεργείο να το ψάξουν εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου και το κάνεις μόνος.
Έχει πολλά χλμ το μηχανάκι?

telegonos
22/02/2022, 08:10
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ειρωνεύεσαι. Δεν με πολύ ενδιαφέρει η διατροφή σου. το μηχανάκι έχει πάει συνεργείο απλά επειδή δεν ήταν έμπιστο είπα να πάρω και μερικές γνώμες, αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Αν καταλάβαινες, θα καταλάβαινες και ότι δεν είναι ειρωνία. Είναι ευθεία πρόταση. Η ειρωνία έχει την έννοια να λες κάτι πλαγίως. Εγώ σου έγραψα κάτι ευθέως.

Ντάξει από άνθρωπο που γράφει κι επιμένει ότι ''δουλεύει το ψυγείο'', τι περιμένω κι εγώ;

Με το καλό να φτιάξει ο μάστορας το σκουτεράκι σου, τουλάχιστον, μην πας να τον πρήζεις με φράσεις τύπου ''μου είπανε για τον θερμοστάτη, τον κοίταξες τον θερμοστάτη;''

Ειδικά άμα εκείνη την ώρα κρατάει κανά σουβλερό κατσαβίδι.

Bowleno
22/02/2022, 08:20

Και που να σε πιάσει ένας παλιόγερος εδώ μέσα.. :D

Στα δια ταύτα:
"Δεν δουλεύει το ψυγείο" φίλε μου... Το βεντιλατέρ (ανεμιστήρας) που είναι βιδωμένο πάνω του δουλεύει... Και προσπαθεί (ματαίως όπως φαίνεται) να ρίξει την θερμοκρασία.
Είναι προφανές ότι θερμοστάτης και κυκλοφορία του ψυκτικού έχουν τεράστιο θέμα.....

OldMan
22/02/2022, 13:00
από παραφλου το μηχανάκι έχει

Μπορει το μηχανακι να φαινεται οτι εχει αλλα να υπαρχει και μπολικος αερας μεσα..