View Full Version : LAST TOPIC after that im out. :) Μάλλον ΟΧΙ όμως..
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άσ'τονε, θα τον περιποιηθώ καταλλήλως όταν έρθει η ώρα...:winka:
Κάτσε να πάρει και μια γεύση...
Τifoooooooo........
:lol: :lol: :lol:
Ηπιες αιμα ρε βρουκολακα και κολλησες εεεε ;;;
Θα σε κλεισω μεσα σε ενα coffie shop και θα πεταξω το κλειδι στο βρωμοκαναλο .........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
16/12/2005, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ηπιες αιμα ρε βρουκολακα και κολλησες εεεε ;;;
Θα σε κλεισω μεσα σε ενα coffie shop και θα πεταξω το κλειδι στο βρωμοκαναλο .........
Πριν κλείσεις την πόρτα να μου θυμήσεις να σου δώσω και το αντικλείδι απ'την τσέπη μου.!
:beer: :beer:
..........................
Και ποιος βουταει μετα μεσα στην βρωμα ... :yuck:
Καλα θα περασει ο μπαγασας ... :winka:
:lol: :rotflmao: :lol:
sapila racing
16/12/2005, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
συγνωμη τι γινεται εδω ?
Ελα ντε!
Λοιπόν διάβασα πολύ....τι να πώ τώρα....
Καλώς ήρθες Μαίρη :beer:
καλά ο sapilα στον κόσμο του.......
συγνωμη τι γινεται εδω ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Krokodilos001
16/12/2005, 14:59
συγνωμη τι γινεται εδω ?
Xortofagia apo tin mia -- kanibalismos apo tin alli!!!!
Oneira fantasiosis oneiroksis se mple kokkino!!!
Xristougena protougena dora kalanta xionia
Dialekse, apo ola exi.
:rotflmao:
συγνωμη τι γινεται εδω ?
Καλοστον :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Καλοστον :lol:
καλως σας βρηκα....
συγνωμη τι γινεται εδω ?
Τιποτα!
Κοινησου αστρο της αυγης, κοιμησου νιο φεγγαρι ... :o :ZZZ:
Μου θελει να γινει και Μοδετωρας μετα ... :dizzy:
Τιπουτα ντεεεε !!
Κατι :smokin: γαρα εκει στα πισω θρανια !!
μα δεν καταλαβα τιποτα απο το ποστ......
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
εμένα δε θα με ξανακαλωσορίσει κανείς??????????????????????
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
σωπα σωπα.....
Θελω ρακομελα................
Άσ'τονε, θα τον περιποιηθώ καταλλήλως όταν έρθει η ώρα...:winka:
Κάτσε να πάρει και μια γεύση...
Τifoooooooo........
εεεεεεεεεεεεετσι, εεεεεεεεεεεεετσι! βαλε σηματακι να αρχισει να ζεστενεται... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλωσοριζουμε τον υπερτατο, τον τελειο, τον τρισμεγιστο, τον αψογο, τον καλυτερο γιατρο του κοσμου!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
ειναι αρκετα αυτα για εκεινο το μασαζ, ή θελεις και αλλα? :lol:
σωπα σωπα.....
Θελω ρακομελα................
τώρα θα σε φτιάξω που ταλείωσα δια παντώς από τη λαμία............................
θα εύχεσαι να μην το είχες ζητήσει ποτέ αυτό...............
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
εεεεεεεεεεεεεε ρε γλέντια...................:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καλωσοριζουμε τον υπερτατο, τον τελειο, τον τρισμεγιστο, τον αψογο, τον καλυτερο γιατρο του κοσμου!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Δηλαδη το μασσαζ που σε ειχα κανονισει δε το θες πια ;;;
Να το στειλω αλλου ;
:confused: :confused:
πες μου κι άλα πες μου κι άλλα....................
θέλω να τ'ακούω να τ'ακούω να τ'ακούω να το λεεεεεεεεεεεεεες.......:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
με μερικά :beer: :beer: :beer: :beer: ψήθηκα...................
Να το στειλω αλλου ;
δως το μου εμένα να του το μεταφέρω....................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
για πες γιατί εγώ δεν ξέρω.....................:confused:
δως το μου εμένα να του το μεταφέρω....................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
για πες γιατί εγώ δεν ξέρω.....................:confused:
Εδω ξεκινησε !!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10180&highlight=bartlal
και ακομα προσπαθουμε να την γυρισουμε στας Ευρωπας !!
τελικά η μαίρη έμεινε??????
να την καλωσορίσω???? τι θα γίνει?????
:D :D :confused: :D :D :D
τελικά η μαίρη έμεινε??????
να την καλωσορίσω???? τι θα γίνει?????
:D :D :confused: :D :D :D
Εφυγε ...... μαζυ με τον ταρανδο ο οποιος ειναι ντιρλα στο χορτο και σκαρφαλωσε κατι σκεπες κυνηγωντας το $ολο της ταρανδινας που ητανε ταρανδος ευνουχισμενος ..... και φερνει την Φεϊρου στον κροκοδιλο001 με παστουρμαδες για χριστουγεννιατικο δωρο ... μετα θα παει Δελεαρ να φερει στη Λινα δωρακια και σε ολους τους ματσουλαραιους σακειθε αρκει να μη βρεχει (πραμα συνηθισμενο στο Δελεαρ βεβαια) ............
Εφυγε ...... μαζυ με τον ταρανδο ο οποιος ειναι ντιρλα στο χορτο και σκαρφαλωσε κατι σκεπες κυνηγωντας το $ολο της ταρανδινας που ητανε ταρανδος ευνουχισμενος ..... και φερνει την Φεϊρου στον κροκοδιλο001 με παστουρμαδες για χριστουγεννιατικο δωρο ... μετα θα παει Δελεαρ να φερει στη Λινα δωρακια και σε ολους τους ματσουλαραιους σακειθε αρκει να μη βρεχει (πραμα συνηθισμενο στο Δελεαρ βεβαια) ............
εεεεεεε πες μου έτσι ντε να καταλάβω...................:look: :hypnotize :uplate: :dizzy: :wacko:
θα μου στείλεις κι εμένα λίγο απ'αυτό που πίνεις??????? είναι πολλά τα μεταφορικά από Ολλανδία??? :lol: :rotflmao: :lol:
marine521
16/12/2005, 16:03
Υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;
Γραμμένο από μηχανικό (προφανώς)
Υπάρχουν περίπου 2 δισ παιδία (ηλικίας κάτω των 18) στον κόσμο. Φυσικά εφόσον ο Άγιος Βασίλης δεν επισκέπτεται παιδιά των μουσουλμάνων, ινδόυιστών, εβραίων κσι βουδιστών (με μια μικρή εξαίρεση στην Ιαπωνία) ο συνολικός όγκος της δουλειάς για την νύχτα των Χριστουγέννων μειώνεται στο 15% της αρχικής εκτιμησης ήτοι 378 εκατομύρια (σύμφωνα με το γραφείο παγκόσμιας αναφοράς πλυθησμού το 1999). Με μία μέση τιμή 3,5 παιδιών ανά σπίτι, που σημαίνει περίπου 108 εκατομμύρια σπίτια, και υποθέτοτνας οτι υπάρχει τουλάχιστον ένα παιδί που ήταν καλό τον χρόνο που πέρασε, ο Άγιος Βασίλης έχει περίπου 31 ώρες την ημέρα των Χριστουγένων για να δουλέψει, χάρη στις διαφορές ώρας σε κάθε περιοχή του πλανήτη και την περιστροφή της γης, υποθέτοντας ότι κινείται ανατολικά προς δυτικά (το οποίο είναι μια λογική υπόθεση).
Αυτό μεταφράζεται σε 967,7 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ένα σπίτι με ένα καλό παιδί, ο Άγιος Βασίλης έχει στην διάθεσή του περίπου 1/1000 του δευτερολέπτου για να παρκάρει το έλκυθρο, να κατέβει, να κατέβει την καμινάδα, να γεμίσει την κάλτσα, να αφήσει και τα υπόλοιπα δώρα κάτω από το δέντρο, να κεραστεί με ότι κεράσματα του έχουν αφήσει, να ξανανέβει στο έλκυθρο και να ξεκινήσει για το επόμενο σπίτι.
Αν υποθέσουμε ότι αυτά τα 108 εκατομμύρια σπίτια είναι ισομερώς κατανεμημένα γύρω από τη Γη, (που φυσικά δεν είναι αλλά εμέις το δεχόμαστε για χάρην των υπολογισμών) μιλάμε για περίπου 1,25 χλμ ανά σπίτι. Δηλαδή συνολικά ένα ταξίδι 121,5 εκατομμύριων χλμ χωρίς να συμπεριλάβουμε τις στάσεις για κατούρημα και τα διαλείματα. Αυτό σημαίνει ότι το έλκυθρο του Άγιου Βασίλη κινείται με 1046 χλμ το δευτερόλεπτο περίπου, που ισοδυναμεί με 3000 φορές την ταχύτητα του ήχου !! Για λόγους σύγκρισης το γρηγορότερο όχημα που έχει κατασκευάσει ποτέ ο άνθρωπος , το διαστημηκό όχημα Οδυσσέας κινείται με 44 χλμ το δευτερόλεπτο ενώ ένας συμβατικός τάρανδος το πολύ με 0,0067 χλμ το δευτερολεπτο.
Το φορτίο του έλκυθρου πρόσθέτει έναν ακόμη ενδιαφέροντα παράγοντα στην υπόθεσή μας. Αν θεωρήσουμε ότι το κάθε παιδί παίρνει σαν δώρο ένα μεσαίο σετ LEGO βάρους 1 κιλού, το έλκυθρο κουβαλάει πάνο από 500.000 τόνους χωρίς να υπολογίζουμε τον ίδιο τον Άγιο. Στην Γη ένας συμβατικός τάρανδος δεν μπορεί να σύρει πάνω από 150 κιλά. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι ο ιπτάμενος τάρανδος μπορεί να κουβαλήσει, (λόγω έλλειψης τριβών) 10 φορές το βάρος που μπορεί να κουβαλήσει στην γη, δεν θα έφταναν ούτε 9 ούτε 10 τάρανδοι. Ο Άγιος Βασίλης θα χρειαζόταν 360.000 τάρανδους. Αυτό από μόνο του αυξάνει το είδη μεγάλο φορτίο κατά 54.000 τόνους με άλλα λόγια περίπου εφτά φορές το βάρος του Queen Elizabeth (του πλοίου, όχι της βασίλισσας).
Η συνολική επιφάνεια των 360.000 τάρανδων με ταχύτητα 1046 χλμ το δευτερόλεπτο δημιουργεί τεράστια θερμότητα λόγω τριβής ή οποία θα θερμάνει τους τάρανδους με τον ίδιο τρόπο που θερμαίνεται και λιώνει ένας μετεωρίτης όταν μπαίνει στην ατμόσφαιρα της γης. Το πρώτο ζευγάρι ταράνδων θα αποροφούσε 14,3 τετράκις εκατομμύρια joules θερμότητας σε κάθε δευτερόλεπτο. Δηλαδή θα αναφλέγονταν ακαριαία αφήνοντας εκτεθιμένο το πίσω ζευγάρι και ούτω καθ' εξης. Όλοι οι τάρανδοι θα εξαϋλώνονταν σε χρόνο περίπου 4,26 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή αλλιώς μόλις ο Άγιος θα είχε φτάσει στο πέμπτο στη σειρά σπίτι.
Αν και πλέον δεν έχει και πολύ σημασία καλό είναι να παρατηρήσει κανείς ότι ο Άγιος, σαν αποτέλεσμα της επιτάγχυνσης από ταχύτητα μηδέν στα 1046 χλμ το δευτερόλεπτο σε 0,001 δευτερόλεπτα, θα υποβάλετο σε επιτάγχυνση της τάξεως των 17.000 g. Ένας Άγιος Βασίλης των 125 κιλών (αν και μάλλον υπερβολικά αδύνατος για Άγιος) θα καρφώνονταν στην πλάτη του έλκυθρου από μια δύναμη 21.575.075 Nt η οποία θα συνέτριβε ακαριαία τα κόκαλά και τα εσωτερικά του όργανα, μετατρέποντάς τον σε μιά άμορφή ρόζ μάζα.
Άρα ακόμα κι αν υπηρχε τώρα πρέπει να είναι νεκρός.
Καλά Χριστούγεννα !!!
Μουφα δηλαδη εεεε ;;;
Κροκοδιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξεχασε την τη Φεϊρου και τους παστουρμαδες !!!
Αυριο αμολα στο Σουπερ Μαρκετ γιατι ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεε
ολη η ομογενεια σπιτι σου !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
31233
Να το στειλω αλλου ;
το λες απο την ανοιξη. ηρθες το καλοκαιρι με αδεια χερια. ποσο πρεπει να περιμενω??? :confused: :confused: :confused: :confused:
το λες απο την ανοιξη. ηρθες το καλοκαιρι με αδεια χερια. ποσο πρεπει να περιμενω??? :confused: :confused: :confused: :confused:
Εδω εχουμε αρχισει καταδρομικες ενεργειες και διπλωματικες επαφες να γυρισει το μωρο και συ γκρινιαζεις ;;;
ντροπη σου βρε !!
:a26: :a26: :a26: :a38:
Εδω εχουμε αρχισει καταδρομικες ενεργειες και διπλωματικες επαφες να γυρισει το μωρο και συ γκρινιαζεις ;;;
ντροπη σου βρε !!
:a26: :a26: :a26: :a38:
ξερω, ξερω... κατα διαβολικη τυχη ΠΑΛΙ δεν θα την φερεις ελλαδα... ασε ρε. ΨΕΥΤΗ! :mad: :sick: :(
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
16/12/2005, 16:25
τελικά τη διώξαμε;
ξερω, ξερω... κατα διαβολικη τυχη ΠΑΛΙ δεν θα την φερεις ελλαδα... ασε ρε. ΨΕΥΤΗ! :mad: :sick: :(
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειναι ζορικα αλλα παλευεται το πραμα !! Ειμαστε στις μαλαγανιες με τους εκειθε !!
31235
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τελικά τη διώξαμε;
Οχι ρε γαμωτ ... :sick:
Παει το καημενο το σκυλακι! :(
devil's animal
16/12/2005, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;
Γραμμένο από μηχανικό (προφανώς)
Υπάρχουν περίπου 2 δισ παιδία (ηλικίας κάτω των 18) στον κόσμο. Φυσικά εφόσον ο Άγιος Βασίλης δεν επισκέπτεται παιδιά των μουσουλμάνων, ινδόυιστών, εβραίων κσι βουδιστών (με μια μικρή εξαίρεση στην Ιαπωνία) ο συνολικός όγκος της δουλειάς για την νύχτα των Χριστουγέννων μειώνεται στο 15% της αρχικής εκτιμησης ήτοι 378 εκατομύρια (σύμφωνα με το γραφείο παγκόσμιας αναφοράς πλυθησμού το 1999). Με μία μέση τιμή 3,5 παιδιών ανά σπίτι, που σημαίνει περίπου 108 εκατομμύρια σπίτια, και υποθέτοτνας οτι υπάρχει τουλάχιστον ένα παιδί που ήταν καλό τον χρόνο που πέρασε, ο Άγιος Βασίλης έχει περίπου 31 ώρες την ημέρα των Χριστουγένων για να δουλέψει, χάρη στις διαφορές ώρας σε κάθε περιοχή του πλανήτη και την περιστροφή της γης, υποθέτοντας ότι κινείται ανατολικά προς δυτικά (το οποίο είναι μια λογική υπόθεση).
Αυτό μεταφράζεται σε 967,7 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ένα σπίτι με ένα καλό παιδί, ο Άγιος Βασίλης έχει στην διάθεσή του περίπου 1/1000 του δευτερολέπτου για να παρκάρει το έλκυθρο, να κατέβει, να κατέβει την καμινάδα, να γεμίσει την κάλτσα, να αφήσει και τα υπόλοιπα δώρα κάτω από το δέντρο, να κεραστεί με ότι κεράσματα του έχουν αφήσει, να ξανανέβει στο έλκυθρο και να ξεκινήσει για το επόμενο σπίτι.
Αν υποθέσουμε ότι αυτά τα 108 εκατομμύρια σπίτια είναι ισομερώς κατανεμημένα γύρω από τη Γη, (που φυσικά δεν είναι αλλά εμέις το δεχόμαστε για χάρην των υπολογισμών) μιλάμε για περίπου 1,25 χλμ ανά σπίτι. Δηλαδή συνολικά ένα ταξίδι 121,5 εκατομμύριων χλμ χωρίς να συμπεριλάβουμε τις στάσεις για κατούρημα και τα διαλείματα. Αυτό σημαίνει ότι το έλκυθρο του Άγιου Βασίλη κινείται με 1046 χλμ το δευτερόλεπτο περίπου, που ισοδυναμεί με 3000 φορές την ταχύτητα του ήχου !! Για λόγους σύγκρισης το γρηγορότερο όχημα που έχει κατασκευάσει ποτέ ο άνθρωπος , το διαστημηκό όχημα Οδυσσέας κινείται με 44 χλμ το δευτερόλεπτο ενώ ένας συμβατικός τάρανδος το πολύ με 0,0067 χλμ το δευτερολεπτο.
Το φορτίο του έλκυθρου πρόσθέτει έναν ακόμη ενδιαφέροντα παράγοντα στην υπόθεσή μας. Αν θεωρήσουμε ότι το κάθε παιδί παίρνει σαν δώρο ένα μεσαίο σετ LEGO βάρους 1 κιλού, το έλκυθρο κουβαλάει πάνο από 500.000 τόνους χωρίς να υπολογίζουμε τον ίδιο τον Άγιο. Στην Γη ένας συμβατικός τάρανδος δεν μπορεί να σύρει πάνω από 150 κιλά. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι ο ιπτάμενος τάρανδος μπορεί να κουβαλήσει, (λόγω έλλειψης τριβών) 10 φορές το βάρος που μπορεί να κουβαλήσει στην γη, δεν θα έφταναν ούτε 9 ούτε 10 τάρανδοι. Ο Άγιος Βασίλης θα χρειαζόταν 360.000 τάρανδους. Αυτό από μόνο του αυξάνει το είδη μεγάλο φορτίο κατά 54.000 τόνους με άλλα λόγια περίπου εφτά φορές το βάρος του Queen Elizabeth (του πλοίου, όχι της βασίλισσας).
Η συνολική επιφάνεια των 360.000 τάρανδων με ταχύτητα 1046 χλμ το δευτερόλεπτο δημιουργεί τεράστια θερμότητα λόγω τριβής ή οποία θα θερμάνει τους τάρανδους με τον ίδιο τρόπο που θερμαίνεται και λιώνει ένας μετεωρίτης όταν μπαίνει στην ατμόσφαιρα της γης. Το πρώτο ζευγάρι ταράνδων θα αποροφούσε 14,3 τετράκις εκατομμύρια joules θερμότητας σε κάθε δευτερόλεπτο. Δηλαδή θα αναφλέγονταν ακαριαία αφήνοντας εκτεθιμένο το πίσω ζευγάρι και ούτω καθ' εξης. Όλοι οι τάρανδοι θα εξαϋλώνονταν σε χρόνο περίπου 4,26 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή αλλιώς μόλις ο Άγιος θα είχε φτάσει στο πέμπτο στη σειρά σπίτι.
Αν και πλέον δεν έχει και πολύ σημασία καλό είναι να παρατηρήσει κανείς ότι ο Άγιος, σαν αποτέλεσμα της επιτάγχυνσης από ταχύτητα μηδέν στα 1046 χλμ το δευτερόλεπτο σε 0,001 δευτερόλεπτα, θα υποβάλετο σε επιτάγχυνση της τάξεως των 17.000 g. Ένας Άγιος Βασίλης των 125 κιλών (αν και μάλλον υπερβολικά αδύνατος για Άγιος) θα καρφώνονταν στην πλάτη του έλκυθρου από μια δύναμη 21.575.075 Nt η οποία θα συνέτριβε ακαριαία τα κόκαλά και τα εσωτερικά του όργανα, μετατρέποντάς τον σε μιά άμορφή ρόζ μάζα.
Άρα ακόμα κι αν υπηρχε τώρα πρέπει να είναι νεκρός.
Καλά Χριστούγεννα !!!
διαβασα 23 σελιδες "πραμα" και μαλλον το πιο σημαντικο ηταν οτι Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!!
:lol: :lol: :lol: :a47: :a11: :a11: :a02: :a023:
Ρε σεις.... απο το μεσημερι που αφησα το τοπικ
.
.
.
.
.
.
.
.
εχουν γραφτει 10 σελιδες :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Ρε σεις.... απο το μεσημερι που αφησα το τοπικ
...............
εχουν γραφτει 10 σελιδες :eyepop:
Τοσες λιγες μονο εεε? :(
Χανουμε την φορμα μας, το βλεπω ... :sick:
Χρειαζομαστε εξασκηση! :dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τοσες λιγες μονο εεε? :(
Χανουμε την φορμα μας, το βλεπω ... :sick:
Χρειαζομαστε εξασκηση! :dizzy:
κανενας αλλος που θελει να βγαλει τα σωψυχα του σε αυτο το τοπικ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
marine521
16/12/2005, 17:17
κανενας αλλος που θελει να βγαλει τα σωψυχα του σε αυτο το τοπικ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπα κάποιος βγάζει τα σώρουχα του.....:winka: :winka:
adam_tsouk
16/12/2005, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οχι ρε γαμωτ ... :sick:
Παει το καημενο το σκυλακι! :(
:lol: :lol:
μεσ τη τσαλάκα θα μείνει!
μπα κάποιος βγάζει τα σώρουχα του.....:winka: :winka:
για αυτο αργει να γραψει? ειναι κατελλειμενα τα χερια του? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μεσ τη τσαλάκα θα μείνει!
Κριμα το ζωο δε το λυπαστε ρεε ;;
Και τους μαυρους μεζεδες του τους εξαφανισατε και τσαλακωμενο μενει !!
fallenheaven
16/12/2005, 17:27
Λοιπον!!!!!!Για να συνεχισω να διαβαζω θελω μηστο!!!!!Δεν παει αλλο!!!!Τα ματια μου!Διαβασα ολη την συζητηση με τα κολωσορισματα της Μαριας και μετα και τις 23 σελιδες αυτης της συζητησης!!!Μου θυμισε κατι απο "Δυο ξενους" το ολο συριαλ......
Καλη φαση..... :beer:
31239
για αυτο αργει να γραψει? ειναι κατελλειμενα τα χερια του? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα τι φοραει?
Απ' αυτα μεχρι το αστραγαλο ? :eek: :eyepop:
Krokodilos001
16/12/2005, 17:31
den ksero ti leei aftos o mixanikos o kolou, alla emena moy iposxetthikan, doro, tarando, fazilet....ke ta perimeno.:rolleyes:
nekros i oxi o ai--- na tsakistei na ta ferei.
akoy ekei ton kolomixaniko, nekri einai i skepsi tou. ebale ekei to mpakaloteftero kato ke ipologise mpakalista oti o aiiiii bill einai nekros.
gia stasoy re, exeis akousei gia ti theoria tis sxetikotitas, ti theoria ton xordon, tin kwantomixaniki, to star trek, to star wars, to star gate......
o ai----bill ZEI, ke tha mou ferei doro, poy na skaseis.
an den mou ferei, na pai na @amithei me tous tatrandoys, sixtir
αν εχουν μπλεχτει το χερι του με τις ζαρτιερες και τα στραβα τιμονια κρατωντας με το αλλο χερι το βαρελι για να μην το χασει εν ριπη οφθαλμου, μαμησε τα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
marine521
16/12/2005, 17:32
δεν ξέρω :confused: :confused: ρώτα τον.
Ασε που είναι και με ένα μάτι. και βλέπει τη μισή οθόνη:lol: :lol: :lol:
Ασχημη photoshopia :yuck::yuck::yuck: :
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
den ksero ti leei aftos o mixanikos o kolou, alla emena moy iposxetthikan, doro, tarando, fazilet....ke ta perimeno.:rolleyes:
nekros i oxi o ai--- na tsakistei na ta ferei.
akoy ekei ton kolomixaniko, nekri einai i skepsi tou. ebale ekei to mpakaloteftero kato ke ipologise mpakalista oti o aiiiii bill einai nekros.
gia stasoy re, exeis akousei gia ti theoria tis sxetikotitas, ti theoria ton xordon, tin kwantomixaniki, to star trek, to star wars, to star gate......
o ai----bill ZEI, ke tha mou ferei doro, poy na skaseis.
an den mou ferei, na pai na @amithei me tous tatrandoys, sixtir
Μη μου συνχεζεσαι γιατι θα σε ανεβει η πιεση και δεν εχουμε σκορδα εδω στη ξενητεια που να λενε !!!
marine521
16/12/2005, 17:40
Μη μου συνχεζεσαι γιατι θα σε ανεβει η πιεση και δεν εχουμε σκορδα εδω στη ξενητεια που να λενε !!!
θα του στείλει ο crs δεν τα έβαλε όλα:winka: :winka:
θα του στείλει ο crs δεν τα έβαλε όλα:winka: :winka:
Του φτιαξες τη βραδυα λεμε !!
Με το ονειρο της Φεϊρου θα μεινει και εχει να φτιαξει και πεϊνιρλια αυριο για την ομογενεια ....
:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
Αφου ολοι συμγωνουμε οτι ο Αγιος Βασιλης πεθανε ειμαι πιο ησυχος οτι το φορουμ ειναι σε καλο δρομο παλι...
Και μη παιζετε με το πονο μου...Εχω το ΚΤΜακι κλειδωμενο μεχρι να βρω χρονο να το παω για σερβις...:bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αφου ολοι συμγωνουμε οτι ο Αγιος Βασιλης πεθανε ειμαι πιο ησυχος οτι το φορουμ ειναι σε καλο δρομο παλι...
Και μη παιζετε με το πονο μου...Εχω το ΚΤΜακι κλειδωμενο μεχρι να βρω χρονο να το παω για σερβις...:bawl: :bawl:
Ακομα δε το πηρες και πας για σερβις εεεεεεεε ;;
Στα λεγαμε αλλα δεν ακουγες !
:evil:
Τι λες μωρε αφου εχω κανει 1000 χιλιομετρα δεν θα θελει σερβις???
ασε με λεω, μην με χτυπατε εκει που ποναει...
Τι λες μωρε αφου εχω κανει 1000 χιλιομετρα δεν θα θελει σερβις???
ασε με λεω, μην με χτυπατε εκει που ποναει...
Σιγα ! Θα κολλησει αν κανεις 1200 δηλαδη ;;
Αλλα ΚΤΜ ειναι τι περιμενεις !
Να τα μας τωρα...μια φορα ειπα να κανω ευλαβικο σερβις και τα ακουμε και απο πανω...Θαναση μου μια βοηθεια..........
Krokodilos001
17/12/2005, 10:53
Aston na leei aftos, pou oute xiliometro parakano den kanei. ola simfona me to manual.....kseris posa exei dosei sta service.....
ke pou leei gia ta ktm.....ktm ithele arxika nsa parei,,,,,alla den dinane skala mazi gia na anebenei.
Aston na leei aftos, pou oute xiliometro parakano den kanei. ola simfona me to manual.....kseris posa exei dosei sta service.....
ke pou leei gia ta ktm.....ktm ithele arxika nsa parei,,,,,alla den dinane skala mazi gia na anebenei.
Σκαλα δινανε εγγυησεις δε δινανε οτι δε χαλαει !!
:p
Για κοιτάξτε ρε ... Ήρθε τελικά μια πιτσιρίκα, έριξε μια δυο γραμμές περίεργες και όλο το FLORUM έγινε
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ
Φτούσας λεβέντες μου μη σας ματιάσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Για κοιτάξτε ρε ... Ήρθε τελικά μια πιτσιρίκα, έριξε μια δυο γραμμές περίεργες και όλο το FLORUM έγινε
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ
Σκεψου να ερχοτανε και το gayriders club !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ
Μιλας σαν να ΜΗΝ ξερεις το Forum ... :wacko:
Για κατι τετοια threads ζει ρεεεε ... :lol:
Την Παρασκευη, εκτος απο αυτο ανοιξαν και κανα δυο αλλα πετυχημενα threads ...
Αμφιβαλω λοιπον αν δουλεψε 5' κανεις εκεινη την μερα ... :lol:
:wave2:
ααχχ ρε γκαντεμη μητσοτακη tifoefs.....ενα πραγμα θα πω...λασπη - ΚΤΜακι σημειωσατε 1...και ειμαι με τη μεση μπανταρισμενη...
.....ενα πραγμα θα πω...λασπη - ΚΤΜακι σημειωσατε 1...και ειμαι με τη μεση μπανταρισμενη...
:look: :eek: :look:
Γιατί ρε Πανουργιά ???
Εγώ τώρα τό'φερα από τις λάσπες και επίσης είμαι με έμπλαστρα και ζώνες !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
Κανόνισε να το βγάλεις τον Μάϊο, που θα στεγνώσουν τα χώματα ...
:wave2: :beer: :wave2:
αστα Μπαρμπα διαβασε στις γενικες τι μαλακειες κανουμε εμεις οι νεοι και αμυαλοι....
lampros_fazer
17/12/2005, 21:31
Ωππαααααααααα....Τι έγινε εδώ??!!
Έχασα πολλααααααααααααά επεισοδια φαινεται...
welcome back :beer:
makis206
17/12/2005, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ωππαααααααααα....Τι έγινε εδώ??!!
Έχασα πολλααααααααααααά επεισοδια φαινεται...
welcome back :beer:
Η αλήθεια είναι πως έχασες μερικά πραγματάκια αλλά τώρα που επέστρεψες μείνε stand by.!
Welcome back!:beer:
pwte ipame girnaei i kopelia apo ... kapou stin ditiki peloponiso den ipame oti pige?
:beer: :beer: :beer:
makis206
17/12/2005, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
pwte ipame girnaei i kopelia apo ... kapou stin ditiki peloponiso den ipame oti pige?
Απο Δευτέρα στα προσεχώς.!
Krokodilos001
17/12/2005, 23:32
Ego eimai apla periergos na matho pioi kanane psk bolta sto Argos, ximionatika!
Na do statistikes.....
Krokodilos001
17/12/2005, 23:39
Anyway.
Emeis den exoume Argos...ktm....ai basilides....ke den ksero ti.
Exoume xionia,krio...ke kanibalous me foberi oreksi ke treles mases.
Telika pragmatopoiithike to deftero gastronomiko meeting tis omogeneias me apoliti epitixia.
Ta penirli eitan teleia, to kontosoubli katapliktiko ta glika petiximena to krasi ke to tsipouro aftono.
Gia sas palikaria, ante tora ke sto epomeno....meeting.
Ke an den erthei o ai-bill, den gamiete. pername ke monoi mas orea.
Anyway.
Telika pragmatopoiithike to deftero gastronomiko meeting tis omogeneias me apoliti epitixia.
Ta penirli eitan teleia, to kontosoubli katapliktiko ta glika petiximena to krasi ke to tsipouro aftono.
Δε ξερω για τα πιπινια στην Πελοποννησο εχασα το τραινο !!
Αλλα για το τσιπουρο στην Ουτρεχτη δεν τοχασα !!
Οσο για τα ΚΤΜ (τοξερα γι' αυτο δεν αγορασα ) ακου τα rsp και μη ριχνεις τις κατεμογκαντεμιες σου σε αφρικανοζουζουροβιο !!!
Εχω το τρακτερ την Αφρικα και τη ΖουΖουRινα μου για να μη δινω σημασια σε ΚΤΜ !!!!
Δε ξερω για τα πιπινια στην Πελοποννησο εχασα το τραινο !!
Αλλα για το τσιπουρο στην Ουτρεχτη δεν τοχασα !!
Οσο για τα ΚΤΜ (τοξερα γι' αυτο δεν αγορασα ) ακου τα rsp και μη ριχνεις τις κατεμογκαντεμιες σου σε αφρικανοζουζουροβιο !!!
Εχω το τρακτερ την Αφρικα και τη ΖουΖουRινα μου για να μη δινω σημασια σε ΚΤΜ !!!!
Kostas NL
18/12/2005, 01:04
Anyway.
Φάγαμε τα άψογα πεινερλί και γλυκά.
Παίδες, θα ποστάρω τις σχετικές φωτό στις 18 Δεκ.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Φάγαμε τα άψογα πεινερλί και γλυκά.
Παίδες, θα ποστάρω τις σχετικές φωτό στις 18 Δεκ.
18 ειναι ρεεεεεεεεεεεεε !!!
Που τις εβαλες ;;;;
:confused: :confused: :uplate: :uplate: :hypnotize
pepenaxos1
18/12/2005, 13:30
Τι εγινε τελικα??? Μετα απο μπορα ερχεται η λιακαδα?? Ισως ετσι ειναι καλυτερα... Και οι παρεξηγησεις στην μπαντα αρκει να τα βρισκουμε εεεεε????? :wave2:
Αντε! Παμε και μια βολτα να ξεσαλωσουμε...
31332
Kostas NL
18/12/2005, 22:49
18 ειναι ρεεεεεεεεεεεεε !!!
Που τις εβαλες ;;;;
:confused: :confused: :uplate: :uplate: :hypnotize
Dev prolaba, aurio 8a tis postaro.
Dec 19 loipov.
hornetakias
18/12/2005, 23:23
Αυτες οι Μαριες δεν μου καθονται καλα τωρα τελευταια.....
Ασε που αποκτησα κομπλεξ με την ηλικια μου,ειμαι του 81 βλεπετε.......
Απιστευτη η τυπισα....:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
emena oi xristines re file...
milame me kamia den sinenooume me xristina...
aditheta me elenes ... trela...
perierga pragmata telika ...
Εμενα μ'αρεσουνε οι Μαριες :p
OMG OMG! MISOOOO
exw na diavasw polla postsss!!! IM BAAACKK!!! :wave2:
EHhh TA DIAVASA OLA!
ahahahaha exw3 pethanei sto gelio
Gia osous anisixoun gia ton Ai Bill
EIPAME FETOS EINAI GENOUS THILIKOU KAI EINAI PARON!
APOPSE STO DELEAR :P
parakalw na tirisete mia seira gia ta dorakia ena ena ta paidakia tha vgaloune kai fotografies sta gonata tou! kai mazi me ton tarando! :D
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mairi
kai mazi me ton tarando!
παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη του μοτοφλόρουμ να δηλώσουν με σειρά προτεραιότητας ποιο θα ήθελε να πάρει τη θέση του τάρανδου του άι βασίλη ο οποίος έπαθε κατάθληψη..........
παρακαλούνται οι υποψήφιοι να διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα.........................δηλ μεγάλο κούτελο............:lol: :rotflmao: :lol:
παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη του μοτοφλόρουμ να δηλώσουν με σειρά προτεραιότητας ποιο θα ήθελε να πάρει τη θέση του τάρανδου του άι βασίλη ο οποίος έπαθε κατάθληψη..........
παρακαλούνται οι υποψήφιοι να διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα.........................δηλ μεγάλο κούτελο............:lol: :rotflmao: :lol:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
19/12/2005, 08:59
Να θυμήσω οτι ο αρχιτάρανδος δηλώνει ακόμα παρών !
Για να βλέπω συμμετοχές ΘΥΛΙΚΑ ταρανδάκια μου !!!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
για να βλέπουμε τα διαπιστευτήρια.......................φωτογραφία των προσόντων σου παρακαλώ.........το κούτελο λέμεεεεεε............
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:evil: :evil: eipame oti fetos oi upolipoi tarandoi ektos tou arxitarandou einai GAY! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
31359
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
:yuck:
Ki egw sagapw tekno mou! :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mairi
Ki egw sagapw tekno mou! :rolleyes:
Αν ειναι παιδι σου ο Ουλας σε λυπαμαι !!
Ειναι απο τα προβληματικα του φλορουμ εξ ου και το αβαταρ !
:a9: :a9:
makis206
19/12/2005, 09:22
για να βλέπουμε τα διαπιστευτήρια.......................φωτογραφία των προσόντων σου παρακαλώ.........το κούτελο λέμεεεεεε............
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Κάνω για τη θέση;:D :D :D
31361
Αν ειναι παιδι σου ο Ουλας
Μπα ηλικιακα δεν παιζει με τπτ! το 81 ειμαι!
Βρε tifoefs, για μαντεψε ποιος καφρος εφτιαξε το avatar μου;
Περιμενεις κατι καλυτερο λοιπον;
Xronia POlla se Olous!!! KALES GIORTES na exoume !!!!! :beer: :beer:
31363
ki egw tou 81 eimaiii :D Septemvrh! :D:beer:
Δικαιολογιες απαγορευονται !! Δικαιολογισακια !
Τα ιδια ειπε και ο Αδαμ και εχασε το παραδεισο !!
Δικαιολογιες απαγορευονται !! Δικαιολογισακια !
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σοφη κουβεντα
KALEEEEEEEE
Ston Ai Bill pios tha kanei DORO? :S
AGaphmene mou .. :confused: :confused:
tha ithela fetos ta xristougennaaa!! na mou fereis ena MIKRO MOU PONI! :p
:lol: :lol: :lol: :lol:
ki egw tou 81 eimaiii Septemvrh
Και εγω τον ιδιο μηνα!:wave2:
Δεν νομιζω να σε και στις 28!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εγω τον ιδιο μηνα!:wave2:
Δεν νομιζω να σε και στις 28!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Axooto!! parthenaki? h eisai sthn alagh??
oxi eimai stis 9! :D
Krokodilos001
19/12/2005, 12:01
bre tifo,
ante bges eki sta prasina libadia na tsoubaliasis kana poni gia in ai-bill
tha barethike tous tarandous fenete
bre tifo,
tsou tsou! i love my tarandus!!!! but i like mikro mou pony gia giftaki :lol: :lol: :blush:
31377
bre tifo,
Παραδοσιακια αγιοβασιλλω μονο με ταρανδους ευνουχους ειναι !
Μετα εδω ειμαστε γελαδαριδες ρε κροκοδελα0001 .................
Καμποϋδες !! Τι σχεση εχουμε με πονια γυφτακια ;;;
Να της στειλουμε κανα φρεσκαρμεγμενο γαλα ;;;;;
Παραδοσιακια αγιοβασιλλω μονο με ταρανδους ευνουχους ειναι !
Μετα εδω ειμαστε γελαδαριδες ρε κροκοδελα0001 .................
Καμποϋδες !! Τι σχεση εχουμε με πονια γυφτακια ;;;
Να της στειλουμε κανα φρεσκαρμεγμενο γαλα ;;;;;
:yuck: :yuck: :yuck: suckkkkkkkkkkkkkkkssss :uplate: :uplate: :/ kala parte mou enan fotinouli tote! :P