View Full Version : ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ YAMAHA ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ - ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανής Tracer 700 αλλά ιδανικά θέλω άτοκες δόσεις μεσω πιστωτικής.
Υπάρχει κάποιος να με προσανατολίσει προς κάποια αντιπροσωπία με βαση την Αθήνα?
Ευχαριστω
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανής Tracer 700 αλλά ιδανικά θέλω άτοκες δόσεις μεσω πιστωτικής.
Υπάρχει κάποιος να με προσανατολίσει προς κάποια αντιπροσωπία με βαση την Αθήνα?
Ευχαριστω
για δες εδώ, στο ''αναγκαίο κακό'' https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/32638717-yamaha-tracer-700 :D
για δες εδώ, στο ''αναγκαίο κακό'' https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/32638717-yamaha-tracer-700 :D
Σε ευχαριστω, Πανο! Προσπαθησα να καλέσω στο καταστημα στη καλλιθεα και μου ειπαν δεν υποστηριζεται η πιστωτικη. Θα δοκιμασω και το μαγαζι στη Μιχαλακοπουλου!
μου ειπαν δεν υποστηριζεται η πιστωτικη. Θα δοκιμασω και το μαγαζι στη Μιχαλακοπουλου!
Τότε να βγάλουν την παραπλανητική διαφήμιση
435175
Πάρε σβάρνα όλες τις αντιπροσωπείες της Αττικής τηλεφωνικά και ρώτα έναν έναν.
Για κάτι τέτοιο με κόβω.
Αν καποιος αλλος φιλος αναρωτηθει ποτε,
Εχω ηδη καλεσει τους εξης:
Valmas
Vynios
Deramar
Nikolakopoulos
Ευχαριστω!
Άτοκες την σήμερον πολύ δύσκολα κάνουν.....
masterone
12/04/2022, 15:47
Αν ηθελες για Σουζούκι ηξερα αντιπροσωπεία να σου προτείνω
Αν ηθελες για Σουζούκι ηξερα αντιπροσωπεία να σου προτείνω
Φιλε MasterOne,
Προτεινε εσυ την αντιπροσωπεια καλου κακου - Αν και δε με βλεπω για Vstrom. Ευχαριστω
Δεν υπάρχει περίπτωση να παιξει αγορα μηχανης με ατοκες δοσεις.
εμενα δε με ξενιζουν οι ατοκες δοσεις αλλα το πιστωτικο οριο
τυχαιο παραδειγμα https://www.motoracing.gr/pliromi---atokes-doseis-i-17.html
AristidisZ
12/04/2022, 19:39
Από την πλευρά του εμπόρου η πιστωτική κάρτα λειτουργεί ως εξής: είτε παίρνει την δόση από την τράπεζα κάθε μήνα είτε πληρώνεται άπαξ το ποσό. Προφανώς στην πρώτη περίπτωση έχει μια Α προμήθεια, και στην δεύτερη μια Β (όπου Β>Α)
Σε κάθε περίπτωση δε ρισκάρει ιδιαίτερα ο έμπορος πουλώντας με πιστωτική
Ρώτα στο motorex στο Πειραιά κάποτε έκανε γραμμάτια, εννοείται με προκαταβολή..
AristidisZ
12/04/2022, 21:15
Μην φανεί ότι κάνω διαφήμιση, αλλά πήρα τη μηχανή από εκεί και μπορώ να πω ότι εμεινα πολύ ευχαριστημένος
Ο Honda bikes στη Νέα Μάκρη κάνει άτοκες πάντως.
Ο Honda bikes στη Νέα Μάκρη κάνει άτοκες πάντως.
Από εκεί ψώνισα και σαν αντιμετώπιση έμεινα και εγώ πολύ ευχαριστημένος (ακόμα εκεί πάω για σέρβις).
Καλημερα σας! Κάλεσα μόλις το κατάστημα MotoRex και όντως μου είπε δεχεται εως 14 Ατοκες με προκαταβολη 30%. Ευχαριστω!
Ωραίος.
Έχε μόνο κατά νου (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις) ότι το συνολικό ποσό των δόσεων δεν πρέπει να υπερβαίνει το όριο της κάρτας σου. Αν δηλαδή βάλεις δόση 350 € (Χ 14) πρέπει να έχεις όριο στην κάρτα σου 4.900 € και καμία άλλη οικονομική εκκρεμότητα. Αλλιώς δεν θα περάσει.
AristidisZ
13/04/2022, 14:26
Ωραίος.
Έχε μόνο κατά νου (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις) ότι το συνολικό ποσό των δόσεων δεν πρέπει να υπερβαίνει το όριο της κάρτας σου. Αν δηλαδή βάλεις δόση 350 € (Χ 14) πρέπει να έχεις όριο στην κάρτα σου 4.900 € και καμία άλλη οικονομική εκκρεμότητα. Αλλιώς δεν θα περάσει.
Εκτός αν έχει 4-5 πιστωτικές :p
Ωραίος.
Εκτός αν έχει 4-5 πιστωτικές :p
Βεβαίως και έχω φροντισει να γνωριζω τα όρια της πιστωτικής μου, τα οποία και αύξησα στα 5000 για αυτον ακριβως το λογο. (απο τα 1500)
Επισης να πω οτι η μηχανη οτι στο καταστημα μου ειπαν 2 περιπου μηνες για να ερθει η μηχανη αφου τη παραγγειλω (Για οποιον διαβασει και ενδιαφερεται)