View Full Version : Αγορά Κράνους από Θεσσ/νικη
Καλημερα.Ειμαι σε αναζητηση κρανους απο καταστημα θεσσαλονικης για αγορα με δοσεις με πιστωτικη ,οποτε αν γνωριζει καποιος ας μου πει.
Εχω δει βινετο με παρουσιασεις και συγκρισεις κρανων.Κοιταω για full face .Οπτικα μου αρεσει το rpha - 70.Καλα λογια ακουω και για το GT-air 2 .Το ποσο που εχω ορισει ειναι 200 με 300 .Σιγουρα πρεπει να το δοκιμασω κιολας.Οδηγαω το forza 350 .Μια ωραια συγκριση κρανων την ειδα εδω
https://www.youtube.com/watch?v=g1fKE03Om5Q
https://www.youtube.com/watch?v=5j1wOUIB-c8&t=318s
Καλημέρα.Δεν ξέρω καταστήματα για να σε βοηθήσω,αλλα θα σου πω ότι Gt Air 2 με 300€ δεν υπάρχει
Nαι το ειδα.Περα απο αυτα τα 2 υπαρχει κατι αλλο ποιοτικο πχ ls2 ?
Vassilis
17/04/2022, 13:23
i70 νομιζω ειναι καλη επιλογη. Πολυ νορμαλ κοστος και εχεις και D ring.
Motoraid στην Β.Ολγας κανει μεχρι 36 δοσεις
i70 νομιζω ειναι καλη επιλογη. Πολυ νορμαλ κοστος και εχεις και D ring.
Το σκρουτζ δεν γραφει d-ring.Επισης ειδα και το F70
Moto Market, Εθνικής Αντιστάσεως 139, Καλαμαριά. Πουλάει πολλά είδη από κράνη, αλλά και γάντια και είδη ρουχισμού για μηχανόβιους.
Ο Καπράνης στην Γιαννιτσών που πουλάει ανταλλακτικά για μηχανάκια, πουλάει και κάποια κράνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει αυτό που ψάχνεις.
Αν μπεις στην ιστοσελίδα του motoway.gr μπορείς να δεις τι ακριβώς έχει
Αν μπεις στην ιστοσελίδα του motoway.gr μπορείς να δεις τι ακριβώς έχει
Δεν βλεπω να εχει ποικιλια .Οποτε θα κοιταξω στα αλλα δυο καταστηματα.
Vassilis
17/04/2022, 23:26
Sharp λεει d ring, μοτοκινηση που ειχα δει την προηγουμενη εβδομαδα νομιζω ελεγε το ιδιο, τωρα ομως που κοιταξα παλι λεει micro buckle. :confused:
doctoras
18/04/2022, 07:38
παικτη,
τα μεγάλα καταστήματα με συγκεκριμένα ένδυση αναβάτη στην πόλη είναι:
motomarket
moto bazaar papastavrou
motoraid
ridersmarket
ψάξου ποια brands σε ενδιαφέρουν, μάθε τι αντιπροσωπεύει το κάθε κατάστημα σε κρανη και κινήσου αναλογα
Ο Δαβανόπουλος που είναι αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών όπως και ο Ridersmarket ( Ο ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ για τα Honda δηλαδή) έχει μεγάλη ποικιλία σε κράνη?
doctoras
18/04/2022, 09:32
Ο Δαβανόπουλος που είναι αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών όπως και ο Ridersmarket ( Ο ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ για τα Honda δηλαδή) έχει μεγάλη ποικιλία σε κράνη?
Οχι. Το ridersmarket ηταν μιας αρχης κατάστημα, ένδυσης. Σε ξεχωριστή τοποθεσία
Ο νικητακης εμποριο μοτοσυκλετών. Επίσης ξεχωριστά
Έκαναν σύμπραξη σε ενα πολυκαταστημα, οπου στην μια μερια υπαρχει το ridersmarket και διπλα ο νικητακης με το εμποριο μοτοσυκλετων.
Ο δαβανοπουλος ειναι στο εμποριο μοτοσυκλετών κυρίως
Αν δεν θες ντε και καλά μια συγκεκριμένη μάρκα, πάνε motomarket στην Καλαμαριά. Έχει shoei, hjc, bell, airoh ,caberg, mt, σε όλες τις κατηγορίες τιμής. Είναι αρκετά εξυπηρετικοί και έχουν πολλά κράνη για να δοκιμάσεις.
Όσο αφορά το motomarket, έχει και κατάστημα Δυτικά (γραφεία-αποθήκες) στην Σίνδο, το λέει και στην ιστοσελίδα τους: https://www.motomarket-shop.gr/epikoinonia Βολεύει για κάποιον που είναι Δυτικά να πάει να αγοράσει από εκεί για να μην κουβαλιέται στην Καλαμαριά. Εκτός κι αν δεν πουλάνε προϊόντα εκεί και είναι μόνο η αποθήκη τους.
Αν δεν θες ντε και καλά μια συγκεκριμένη μάρκα, πάνε motomarket στην Καλαμαριά. Έχει shoei, hjc, bell, airoh ,caberg, mt, σε όλες τις κατηγορίες τιμής. Είναι αρκετά εξυπηρετικοί και έχουν πολλά κράνη για να δοκιμάσεις.
Το συγκεκριμένο κατάστημα που είναι τώρα στην Καλαμαριά, παλιά μήπως ήταν στην Κωνσταντίνου Καραμανλή κοντά στην Βούλγαρη?
Ναι αυτό είναι. Εκεί που ήταν παλιά άνοιξε λαστιχάδικο στη θέση του.
Vassilis
18/04/2022, 11:36
Απ οτι εχω καταλαβει το καινουργιο i70 εχει d ring. Τσεκαρε το απο κοντα αν ειναι να δεις και πώς σου καθεται φυσικα.
steliosioa
19/04/2022, 04:48
Αν και εχω να πσω πολυ καιρό, στο Riders market του Νικητακη απεναντι απο το Ιπποκράτειο, εχει καλές τιμες και ατοκες δοσεις με πιστωτική. Ο Νίκος και ο Κώστας είναι πολυ εξυπηρετικοι.
παικτη,
τα μεγάλα καταστήματα με συγκεκριμένα ένδυση αναβάτη στην πόλη είναι:
motomarket
moto bazaar papastavrou
motoraid
ridersmarket
ψάξου ποια brands σε ενδιαφέρουν, μάθε τι αντιπροσωπεύει το κάθε κατάστημα σε κρανη και κινήσου αναλογα
Οκ σε ευχαριστω
Αυτες τις μαρκες εχω στο μυαλο μου αν και με βλεπω να καταληγω στο hcj i70 η f70 (αν ξερει καποιος τις κυριες διαφορες τους)
Απ οτι εχω καταλαβει το καινουργιο i70 εχει d ring. Τσεκαρε το απο κοντα αν ειναι να δεις και πώς σου καθεται φυσικα.
οκ Σε ευχαριστω
Κανε μια βολτα και απο το moto spazio (μητρ. Ιωσηφ γωνια με Μητροπόλεως)..
Και να μη βρεις αυτο που θες, θα πιεις εσσπρεσακι ζορικο (αν ειναι ο Νικος στο μαγαζι)..
Κανε μια βολτα και απο το moto spazio (μητρ. Ιωσηφ γωνια με Μητροπόλεως)..
Και να μη βρεις αυτο που θες, θα πιεις εσσπρεσακι ζορικο (αν ειναι ο Νικος στο μαγαζι)..
Ο νικος ποιο ειναι :P