PDA

View Full Version : Μια βοηθεια περι υδραυλικων

husky21
05/05/2022, 14:09
Καλησπερα
Θελοντας να αλλαξω την μπαταρια(βρυση) της μπανιερας
οπως καταλαβαινετε εκανα λακαμια:p
Επειδη η παλια κ η νεα ειχαν ελαχιστη διαφορα στη αποσταση μεταξυ των τρυπων επρεπε να περιστρεψω λιγο τα εκκεντρα που ηδη προυπηρχαν τα οποια με τα χρονια ειχαν κολλησει και δεν εστριβαν με τπτ εως που το ενα απο αυτα κοπηκε οπως δειχνω στην φωτο κατα μηκος της κοκκινης γραμμης
Καμια ιδεα του τι μπορω να κανω τωρα?

435629

o_gavros
05/05/2022, 14:11
θα δοκίμαζα να ζεστάνω λίγο με φλόγιστρο τα κομμάτια και με κάποιο κάβουρα/γκαζοτανάλια να τα στριψω να ξεβιδώσουν.

bros400pgm
05/05/2022, 14:17
Καλησπερα
Επειδη η παλια κ η νεα ειχαν ελαχιστη διαφορα στη αποσταση μεταξυ των τρυπων

OFFTOPIC: Δεν θα επρεπε, γιατι ακολουθουν το ιδιο προτυπο ;)

husky21
05/05/2022, 14:18
OFFTOPIC: Δεν θα επρεπε, γιατι ακολουθουν το ιδιο προτυπο ;)

Δεν θα επρεπε αν η νεα δεν ηταν μια κινεζικη της πλακας:p

toyar
05/05/2022, 14:26
το κομματι ειναι προσωπο με τον τοιχο;

husky21
05/05/2022, 14:30
το κομματι ειναι προσωπο με τον τοιχο;

οχι δεν ειναι στην ιδια ευθεια με το πλακακι
βγαινει κανα 2 ποντους εξω

toyar
05/05/2022, 14:38
και ποιο ειναι το προβλημα;
δεν μπορεις να το πιασεις με μια τσιμπιδα να το ξεβιδωσεις;

husky21
05/05/2022, 14:40
και ποιο ειναι το προβλημα;
δεν μπορεις να το πιασεις με μια τσιμπιδα να το ξεβιδωσεις;

Το προβλημα ειναι οτι δεν ξεβιδωνει:cry:
στην προσπαθεια να ξεβιδωσει εσπασε

toyar
05/05/2022, 14:41
Ολα ξεβιδωνουν
Μπορεις να το ζεστανεις πρωτα
Να του ριξεις καθαριστικο αλατων η και απλο ξυδι
Και να κανεις λιγο μπρος πισω να ξεκολλήσει

husky21
05/05/2022, 14:53
Ολα ξεβιδωνουν
Μπορεις να το ζεστανεις πρωτα
Να του ριξεις καθαριστικο αλατων η και απλο ξυδι
Και να κανεις λιγο μπρος πισω να ξεκολλήσει

Σ ευχαριστω θα το δοκιμασω

bros400pgm
05/05/2022, 15:53
Δεν θα επρεπε αν η νεα δεν ηταν μια κινεζικη της πλακας:p

Ή η παλιά :p

OldMan
05/05/2022, 16:05
Επειδη παραμεσα υπαρχει τουμποραμα (εκτος αν το σπιτι ειναι πανω απο 40 χρονων..) θα απεφευγα την χρηση φλογιστρων καμινετων, γκαζακιων και αλλων παρεμφερων οργανων ανακρισης..

bros400pgm
05/05/2022, 16:22
Επειδη παραμεσα υπαρχει τουμποραμα (εκτος αν το σπιτι ειναι πανω απο 40 χρονων..) θα απεφευγα την χρηση φλογιστρων καμινετων, γκαζακιων και αλλων παρεμφερων οργανων ανακρισης..

Κάτσε. Κλέφτες θα γίνουν ο υδραυλικοί;:p

yes-u
05/05/2022, 16:31
Σφήνωσε τη μια μύτη της τσιμπίδας μέσα στο ζήτα που έσπασε και προσπάθησε έτσι να την περιστρέψεις. Σιγά σιγά, για να μη στρίψεις το τουμπόραμα ή να διαλύσεις τη χαλκοσωλήνα... συνήθως βέβαια, το ξέρεις το αποτέλεσμα.. κανά πλακάκι του μπάνιου πάντα υπάρχει σε περίσσεμα, έτσι προνοητικέ σπιτονοικοκύρη;

Pew
05/05/2022, 18:16
Σφήνωσε τη μια μύτη της τσιμπίδας μέσα στο ζήτα που έσπασε και προσπάθησε έτσι να την περιστρέψεις. Σιγά σιγά, για να μη στρίψεις το τουμπόραμα ή να διαλύσεις τη χαλκοσωλήνα... συνήθως βέβαια, το ξέρεις το αποτέλεσμα.. κανά πλακάκι του μπάνιου πάντα υπάρχει σε περίσσεμα, έτσι προνοητικέ σπιτονοικοκύρη;
Toυ 'ριξες μαχαιριά βαρβάτη !! :bawl:

dorso
05/05/2022, 18:43
Αν από μέσα έχει τουμποραμα θα λιώσει με το ζεσταμα,αν έχει χαλκό θα λιώσει η κόλληση με το ζεσταμα.. Γενικά το ζεσταμα δεν ενδείκνυται..Βρες κάποιο άλλο τρόπο..Αν και το αποτέλεσμα αναφέρθηκε, πιστεύω να έχεις κάνα πλακάκι..Μακάρι να γλιτώσεις το μερμετη,εγώ όταν αλλάζω βρύση μετράω την απόσταση κ κοιτάω να είναι ίδια γιατί αν είναι χρόνια η παλιά κ πας να ξεβιδωσεις η ζημιά καραδοκεί..

OldMan
06/05/2022, 12:41
Κλέφτες θα γίνουν ο υδραυλικοί;:p

Ναι ρεε.. Τον Φωτη περίμεναν για να σταματησουν να ειναι κλεφτες..!!

Υ.Γ.
Για να μην προσβληθει κανεις φιλος της συμπαθους συνομοσπονδιας, δηλωνω ευθαρσως και κατηγορηματικώς οτι αναγνωριζω πως υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις στην δουλεια τους που δεν πληρώνονται με τπτ..!!!

Bowleno
06/05/2022, 13:36
Ναι ρεε.. Τον Φωτη περίμεναν για να σταματησουν να ειναι κλεφτες..!!

Υ.Γ.
Για να μην προσβληθει κανεις φιλος της συμπαθους συνομοσπονδιας, δηλωνω ευθαρσως και κατηγορηματικώς οτι αναγνωριζω πως υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις στην δουλεια τους που δεν πληρώνονται με τπτ..!!!

Όντως.... Αλλά 8 στις 10 η πιασοκωλίαση πάει σύννεφο...
2 φορές χρέωσαν την μάνα μου δουλειά του 10αρικου, από 100 παρακαλώ.. φυσικά πήγα από τα μαγαζιά τους και....:a021:

OldMan
06/05/2022, 13:53
Μητσε, δουλειες του 10ρικου ΔΕΝ υπαρχουν..;)

Ελευθερος επαγγελματιας με παροχή υπηρεσιων απλα δεν επιβιωνει με τετοιες χρεωσεις....

bros400pgm
06/05/2022, 14:03

Ελευθερος επαγγελματιας με παροχή υπηρεσιων απλα δεν επιβιωνει με τετοιες χρεωσεις....

Υπαρχουν. Αν το μερεμετι ειναι στο διπλανο σπιτι και χρειαζεται μια αλλαγη φουσκας μηχανισμου αερος, ποσα θες να χρεωσει δηλαδη; Και μαυρα ολα αυτα...

toyar
06/05/2022, 14:09
απο την τελευταια συζητηση που ειχα με υδραυλικο μου εμεινε οτι δεν εκοβε αποδειξη κι οτι ο γιος του σπουδαζει στην αγγλια:look:

OldMan
06/05/2022, 14:16
Μαλλον παρεξηγησατε τα λεχθεντα μου..;)

Οι τιμες εργατωρας διαμορφωνονται ΜΟΝΟ οταν υπαρχει ΠΛΗΡΗΣ 8ωρη απασχοληση..
(αν π.χ. χρειαζομαι 100€ την μερα για εξοδα και κερδος και κανω 2 επισκευες, μεσο ορο, ποσο θα χρεωσω την καθε μια..??)

panavour
06/05/2022, 14:16
Όντως.... Αλλά 8 στις 10 η πιασοκωλίαση πάει σύννεφο...
2 φορές χρέωσαν την μάνα μου δουλειά του 10αρικου, από 100 παρακαλώ.. φυσικά πήγα από τα μαγαζιά τους και....:a021:

Και πως θα στειλει ρε μετα την κορη στο λονδινο να σπουδασει Ιστορια της τεχνης(ασχετως αν δηλωνει ετησιο εισοδημα 6000 ευρω)αν σου χρεωσει εσενανε 10 ευρω?:lol::moutza:

OldMan
06/05/2022, 14:42
@panavour: Αστο ρε λεβεντη μου..
(και για το υφος σου - προσπερναω την διπλη μουντζα - και για την "εκτιμηση" που εχεις σε καποιες επιστημες..)

Υ.Γ.
Δικαιωμα σας να θεωρειτε, ακοπα, κλεφτες και απατεωνες καποιους..
Υποχρεωση τους να σας δικαιωσουν..

Bowleno
06/05/2022, 14:46

Ρε Αντώνη, τρόπος του λέγειν....

OldMan
06/05/2022, 14:52
Μητσε, δεν διαφωνουμε..;)

Ψαχνουμε να βρουμε το ΠΩΣ οριζονται οι τιμες..
(χωρις να κανουμε χρηματοοικονομικη αναλυση επιχειρήσεων - γιατι αν κανουμε, θα χτυπαμε το κεφαλι μας με τα επιτομα εργα του Μαρξ..)

panavour
06/05/2022, 15:01
@panavour: Αστο ρε λεβεντη μου..
(και για το υφος σου - προσπερναω την διπλη μουντζα - και για την "εκτιμηση" που εχεις σε καποιες επιστημες..)

Υ.Γ.
Δικαιωμα σας να θεωρειτε, ακοπα, κλεφτες και απατεωνες καποιους..
Υποχρεωση τους να σας δικαιωσουν..

Οι επιστημες ειδικα αυτες που σπουδαζονται απο χομπυ με τα λεφτα του μπαμπα και συνηθως δεν εχουν και καμμια οικονομικη εξασφαλιση ,μια χαρα ειναι.Η μουντζα δεν ηταν γι αυτες, αλλα για τον μπολενο χαριτολογωντας,τα υπολοιπα δεν ειναι δικα μου αλλα της στατιστικης υπηρεσιας της Ελλαδος οσον αφορα την χαμηλη-μεση φορολογικη δηλωση του μεσου ελευθερου επαγγελματια.Οσον αφορα αν σ αρεσει ή οχι το υφος μου, ταχουμε πει και παλαιοτερα μην τα ξαναλεμε γιατι γινομαστε κουραστικοι.Οσον αφορα την τελευταια παραγραφο σιγουρα ΔΕΝ τα θεωρουμε ΑΚΟΠΑ.

toyar
06/05/2022, 15:13
προσωπικα δεν εχω θεμα με το υψος των αμοιβων αλλα με το υψος των φορολογικων δηλωσεων
δε με πειραζει να βγαζει ο χ τεχνιτης τριπλασιο μεροκαματο απο μενα .....θα ηθελα απλα να πληρωναμε εφορια με τους ιδιους ορους

bros400pgm
06/05/2022, 15:18
Οταν το συστημα ειναι με το μερος του πελατη, μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση γιατι ο "μαστορας" (ο καθε μαστορας) ειναι ο φταιχτης.

PaNick67
06/05/2022, 15:34
προσωπικα δεν εχω θεμα με το υψος των αμοιβων αλλα με το υψος των φορολογικων δηλωσεων
δε με πειραζει να βγαζει ο χ τεχνιτης τριπλασιο μεροκαματο απο μενα .....θα ηθελα απλα να πληρωναμε εφορια με τους ιδιους ορους

Παρισι παραμονη πρωτοχρονιας 2003. Παρατηρω διαρροη στο σπιτι συγγενη που με φιλοξενουσε και του ζητησα εργαλεια ομως δεν ειχε τιποτα. Ειπε να φωναξει υδραυλικο οχι ομως απο εταιριεια αλλα καποιον που δουλευει και "μαυρα" για φθηνοτερα.

Ερχεται ο μαστορας 7μιση το βραδυ και εχει να φτιαξει 3 δουλειες. Να αλλαξει λαστιχακια στα ρακορ απο τις σωληνες 1/2 της ιντσας που εχει το δικτυο. Εστειλε εμενα να κλεισω τον γενικο του νερου και να τον ανοιξω αφου τελειωσε.

Πριν καν ξεκινησει ζητησε 80€ την καθε βλαβη!!!!!!!!! Στο τελος επειδη ηταν παραμονη πηρε 200€ και εφυγε με Μπον Αννε.

200€ για 20 λεπτα δουλειας, συν το πηγαινε - ελα αλλα ο συγγενης μου ειπε οτι μενει κοντα, πες μια ωρα ολο μαζι!!!!

Τον ιδιο δεν τον πειραξε το κοστος ηταν μαλιστα χαρουμενος που ξεμπερδεψε γρηγορα και μου ειπε οτι "δεν πληρωσα την ωρα που εκανε, πληρωσα την γνωση, τα εργαλεια, την διαθεσιμοτητα του και την ταχυτητα".
Εγω παλι σκεφτομουν να μαθω γαλλικα και να φυγω μεταναστης, πραγμα που θα ειχα κανει αν ηξερα τι ερχοταν λιγα χρονια μετα

S705
06/05/2022, 16:03
Μαλλον παρεξηγησατε τα λεχθεντα μου..;)

Οι τιμες εργατωρας διαμορφωνονται ΜΟΝΟ οταν υπαρχει ΠΛΗΡΗΣ 8ωρη απασχοληση..
(αν π.χ. χρειαζομαι 100€ την μερα για εξοδα και κερδος και κανω 2 επισκευες, μεσο ορο, ποσο θα χρεωσω την καθε μια..??)

αυτό θα είχε ισχύ αν και μόνο ερχόταν στην βλάβη μίση ώρα αφού τον καλούσα και όχι τρεις μέρες μετά.

bros 650
06/05/2022, 17:18
Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και εδώ ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Για την ίδια δουλειά αλλιώς χρεώνουν στην Αθήνα αλλιώς στην Θεσσαλονίκη αλλιώς στην επαρχία κτλπ. Στο εξωτερικό οι τεχνικοί γενικώς παίρνουν πολύ περισσότερα χρήματα ένας λόγος είναι ότι πληρώνονται με την ώρα και όχι όπως εδώ με το τι (δουλειά) θα κάνουν. Αυτός είναι και ένας λόγος που υπάρχουν τόσα βίντεο DIY ώστε όσοι θέλουν να αποφύγουν τον μάστορα προσπαθούν μόνοι τους. Υπάρχουν και πολλές ταινίες που σατηριζουν την προσπάθεια να το φτιάξουν μονοι τους όπως και θίγουν και την υπερβολική τιμή όσο και την καθυστέρηση των τεχνικών επίσης στις ταινίες ιδίως τις αμερικανικές θίγουν και τους δικηγόρους.

borbos
06/05/2022, 18:21
εγω πάλι θα πω το εξης.
Αν δεν το κάνεις μόνος σου πρέπει να πληρώσεις. Άλλωστε μπορεί να προκάλεσες και περεταίρω ζημιά με το εργαλείο σου (παθών).Στο κάτω κάτω το να ξέρεις να ξεβιδώνεις βίδες είναι εύκολο. Το να ξέρεις ποια να ξεβιδώσεις με τι εργαλείο και με τι αξεσουάρ (αν χρειάζονται) είναι κατι.....εεε??

ΠΣ : Δεν είμαι υδραυλικός, ηλεκτρολόγος και τα συναφή επαγγέλματα

stefanos
07/05/2022, 06:45
Ψαχνουμε να βρουμε το ΠΩΣ οριζονται οι τιμες..

Οι τιμές πάντα ορίζονται από το πορτοφόλι του πελάτη.

husky21
07/05/2022, 18:34
Ολα ξεβιδωνουν
.
.
.
.
να κανεις λιγο μπρος πισω να ξεκολλήσει

Κυριοι ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ
Τελικα ετσι ειχαν τα πραγματα
Σημερα επιστρατευσα ολη την ηρεμια μετα τα νευρα που απεκτησα προχθεςκαι την τρομερη μυικη μου δυναμη και τελικα ξελασκαραν τα γ@μιδι@
Εβαλα καινουρια εβαλα και την βρυση και πλεον εχουμε νερο

Τωρα αν εχει γινει καποια ζημια προς τα μεσα τι θα πρεπει να περιμενω;Να βρω υγρασιες μεσα στο δικο μου μπανιο;
Στους απο κατω;
Τωρα δεν βλεπω να εχω καθολου νερα στο χωρο μου

Bowleno
08/05/2022, 07:49
Κυριοι ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ
Τελικα ετσι ειχαν τα πραγματα
Σημερα επιστρατευσα ολη την ηρεμια μετα τα νευρα που απεκτησα προχθεςκαι την τρομερη μυικη μου δυναμη και τελικα ξελασκαραν τα γ@μιδι@
Εβαλα καινουρια εβαλα και την βρυση και πλεον εχουμε νερο

Τωρα αν εχει γινει καποια ζημια προς τα μεσα τι θα πρεπει να περιμενω;Να βρω υγρασιες μεσα στο δικο μου μπανιο;
Στους απο κατω;
Τωρα δεν βλεπω να εχω καθολου νερα στο χωρο μου

Αν έχεις κάνει ζημιά, περίμενε σε κανένα 6μηνο να σου την πέσουν οι από κάτω....:lol:

doctor_john
08/05/2022, 08:50
Οι επιστημες ειδικα αυτες που σπουδαζονται απο χομπυ με τα λεφτα του μπαμπα και συνηθως δεν εχουν και καμμια οικονομικη εξασφαλιση ,μια χαρα ειναι.Η μουντζα δεν ηταν γι αυτες, αλλα για τον μπολενο χαριτολογωντας,τα υπολοιπα δεν ειναι δικα μου αλλα της στατιστικης υπηρεσιας της Ελλαδος οσον αφορα την χαμηλη-μεση φορολογικη δηλωση του μεσου ελευθερου επαγγελματια.Οσον αφορα αν σ αρεσει ή οχι το υφος μου, ταχουμε πει και παλαιοτερα μην τα ξαναλεμε γιατι γινομαστε κουραστικοι.Οσον αφορα την τελευταια παραγραφο σιγουρα ΔΕΝ τα θεωρουμε ΑΚΟΠΑ.

Πάνο έχεις παρεξηγήσει τα "εργαλεία" που εργαζόμαστε.
Συγκεκριμένα η ιστορία της τέχνης είναι το νούμερο ένα εργαλείο μου σαν σχεδιαστής σε όλη μου την πορεία.
Την διδάχθηκα από τρείς ιστορικούς τέχνης για μάλλον 4 εξάμηνα και θεωρώ ότι είχα μικρή επαφή.

Την προτείνω σε κάθε επαγγελματία που εφαρμόζει τέχνες και σε όλους τους υπόλοιπους γιατί θα σας δώσει το εύρος
της οπτικής να εκτιμάτε όσα βλέπετε πολύ πιο ουσιαστικά. Δημιουργεί "θέσεις" στην αντίληψη μας που πλέον γεμίζουν
χωρίς κόπο με πληροφορίες από κάθε είδους τέχνη, αρχιτεκτονική, μηχανολογία και οτιδήποτε άλλο μας ενδιαφέρει
δυναμώνοντας συνέχεια το εργαλείο που αποκτήσαμε διαβάζοντας ιστορία της τέχνης.

Έτσι χωρίς να προσπαθούμε πέρα από το ενδιαφέρον μας, το εργαλείο που έχουμε εστιάζει στα ενδιαφέροντα μας.
Επίσης διατηρούμε εύκολα γνώσεις που τις χρειαζόμαστε από το παρελθόν.

Το να βλέπεις το κάθε σαχλοκούδουνο στα 20, ντυμένη σαν έκρηξη να μιλάει με στόμφο, μπορεί να σου φαίνεται χαζό κ.λπ.
Να είσαι σίγουρος ότι οι επιδόσεις της στην μεταδοτικότητα είναι πολλές και θα δημιουργήσει πολλούς πλήρεις επαγγελματίες.
Ακόμα και αν δεν διδάξει, ακολουθήσει κάτι άλλο ή ασχοληθεί με την οικογένεια, εξακολουθεί να είναι ένα χρήσιμο άτομο στην κοινωνία
και να προσφέρει.

κάτι που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε για αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο Πάντειο για παράδειγμα.. :evil:

cityfly
08/05/2022, 09:09
Συγκεκριμένα η ιστορία της τέχνης είναι το νούμερο ένα εργαλείο μου σαν σχεδιαστής σε όλη μου την πορεία.
Την διδάχθηκα από τρείς ιστορικούς τέχνης για μάλλον 4 εξάμηνα και θεωρώ ότι είχα μικρή επαφή.

Την προτείνω σε κάθε επαγγελματία που εφαρμόζει τέχνες και σε όλους τους υπόλοιπους γιατί θα σας δώσει το εύρος
της οπτικής να εκτιμάτε όσα βλέπετε πολύ πιο ουσιαστικά. Δημιουργεί "θέσεις" στην αντίληψη μας που πλέον γεμίζουν
χωρίς κόπο με πληροφορίες από κάθε είδους τέχνη, αρχιτεκτονική, μηχανολογία και οτιδήποτε άλλο μας ενδιαφέρει
δυναμώνοντας συνέχεια το εργαλείο που αποκτήσαμε διαβάζοντας ιστορία της τέχνης.

Έτσι χωρίς να προσπαθούμε πέρα από το ενδιαφέρον μας, το εργαλείο που έχουμε εστιάζει στα ενδιαφέροντα μας.

Το να βλέπεις το κάθε σαχλοκούδουνο στα 20, ντυμένη σαν έκρηξη να μιλάει με στόμφο, μπορεί να σου φαίνεται χαζό κ.λπ.
Να είσαι σίγουρος ότι οι επιδόσεις της στην μεταδοτικότητα είναι πολλές και θα δημιουργήσει πολλούς πλήρεις επαγγελματίες.
Ακόμα και αν δεν διδάξει, ακολουθήσει κάτι άλλο ή ασχοληθεί με την οικογένεια, εξακολουθεί να είναι ένα χρήσιμο άτομο στην κοινωνία
και να προσφέρει.

κάτι που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε για αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο Πάντειο για παράδειγμα.. :evil:

Να προσθέσω εδώ ένα απόσπασμα από το βιβλίο «διαθήκη» που προέκυψε από λόγια του Ροντέν και νομίζω το πήραν από την εισαγωγή κάποιου άλλου βιβλίου, μόνο στα ελληνικά το βρήκα σε αυτήν τη μορφή.
Αναφέρεται φυσικά στους γλύπτες αλλά η γενική ιδέα ισχύει συνολικά

« Η τέχνη δεν είναι παρά αίσθημα. Όμως, δίχως τη βαθιά γνώση των όγκων, των αναλογιών, των χρωμάτων, χωρίς τη δεξιοτεχνία του χεριού, και το πιο ζωντανό αίσθημα παραλύει. Τι θα 'χε απογίνει κι ο πιο μεγάλος ποιητής, σε μια ξένη χώρα, αν δεν ήξερε τη γλώσσα της; Ανάμεσα στη νέα γενιά καλλιτεχνών, υπάρχουν πολλοί ποιητές που, δυστυχώς αρνούνται να μάθουν να μιλούν. Κι έτσι τραυλίζουν μονάχα»

Το εικοσάχρονο σαχλοκούδουνο πάντως είναι μάλλον αυτό που τραυλίζει, όχι ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο αν μελετήσει αυτό που του αρέσει αλλά τα περισσότερα μένουν στον στόμφο.

Με τα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα

stefanos
08/05/2022, 09:11

και να προσφέρει.

Σωστά τα παραπάνω ,αλλά σωστό και το "σπουδές από χόμπυ" στην προκειμένη.
Τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Bowleno
08/05/2022, 09:17
Ρε σεις οι 3 από πάνω με την τέχνη και την όποια ιστορία της... Τι σχέση έχει με την βρύση/μπαταρία που ήθελε να αλλάξει ο άνθρωπος;:cry:

:lol:

husky21
08/05/2022, 09:24
Ρε σεις οι 3 από πάνω με την τέχνη και την όποια ιστορία της... Τι σχέση έχει με την βρύση/μπαταρία που ήθελε να αλλάξει ο άνθρωπος;:cry:

Ε πως αφου εβαλα ολη μου την τεχνη:cry:

cityfly
08/05/2022, 09:48

Με τη βρύση δεν ξέρω, παρόλο που έβαλε όλη του την τέχνη :D, αλλά έχει άμεση σχέση με το μοτο.γρ. Έτσι δεν κάνουμε πάντα σε όλα τα θέματα; :bawl:

panavour
08/05/2022, 11:22
Προφανώς παρεξηγηθην. (Ως συνήθως ,και από τους συνήθεις)Οπως προείπα και επαναλαμβάνω,η ιστορία της τέχνης σαν γνωστικό αντικείμενο,μια χαρά είναι.Η αναφορά μου σ αυτήν αφορούσε την οικονομική άνεση των σπουδαζοντων ταύτην,εις την αλλοδαπήν,χρησιμοποιώντας τα χρήματα των φοροδιαφευγοντων γονέων,και σίγουρα των περισσότερων εξ αυτών μη ενδιαφερομένων για την οικονομικήν τους αποκατάστασιν εκ της επιστήμης που εσπούδασαν.

o_gavros
08/05/2022, 12:07
Δε μπορεί δηλαδή ο μπετατζης να είναι ταυτόχρονα και καλλιτέχνης και μαστόρ;

Τη μπετονιερα μην κατηγορας...

stefanos
08/05/2022, 14:53

Και τα υδραυλικά τέχνη είναι άσχετα αν δεν περιλαμβάνεται στις καλές τέχνες και εμπεριέχει ιστορία τεχνικών εκατονταετηρίδων εμπειρίας και τελικά πλέον είναι επιστήμη.

bros400pgm
08/05/2022, 14:55
Κλάμα :p

https://youtu.be/4k8-ho8bnwE

psomaras
08/05/2022, 15:40
Κλάμα :p

https://youtu.be/4k8-ho8bnwE

Τι λέει τούτος;;;

bulmont
08/05/2022, 16:09
Τι λέει τούτος;;;

Οτι διαλέξαμε λάθος επάγγελμα στην οικοδομή................